Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev et foredrag om personlig branding, gennemslagskraft og kommunikation

Anna Thygesen Foredrag

Anna Thygesen

Direktør og debattør.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Klasse, hun kom virkelig ud over kanten. Velforberedt."

Anders Andersen - Bakken Bears Se alle referencer

Et foredrag med Anna Thygesen giver jer:

 • En erfaren og dygtig foredragsholder
 • Gode råd til klog og effektiv krisehåndtering, kommunikation og branding
 • Redskaber til at få mere personlig gennemslagskraft
Uforpligtende forespørgsel på Anna Thygesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anna

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev en foredragsholder, der ikke er bange for at sige tingene ligeud, og som gør det på en morsom facon. Anna Thygesen holder foredrag, der er både debatskabende og underholdende, med stof til eftertanke.

Et foredrag med Anna Thygesen giver jer:

 • En erfaren og dygtig foredragsholder
 • Gode råd til klog og effektiv krisehåndtering, kommunikation og branding
 • Redskaber til at få mere personlig gennemslagskraft

Personlig branding, gennemslagskraft og kommunikation

Anna Thygesen holder inspirerende og underholdende foredrag om personlig branding, gennemslagskraft og kommunikation. I foredragene tager hun afsæt i sine mange år i kommunikationsbranchen.

Anna har mere end 25 års erfaring med ledelse og kommunikation i danske og udenlandske virksomheder og organisationer. Hun har været seniorrådgiver i nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer, først PrimeTime Kommunikation og siden Geelmuyden Kiese. I dag har Anna startet sit eget kommunikationsbureau, WeDoCommuniation, hvor hun hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at kommunikere strategisk, ligesom hun er en brugt debattør og meningsdanner i danske medier.

Derudover har Anna skrevet de to bestsellere “Om Mus og Mænd og “Anna T’s ABC.

Book Anna Thygesen til jeres næste event, og bliv klogere på hvordan I optimalt kan kommunikere.

Se foredrag med Anna Thygesen
Anna Thygesen foredrag

Krisekommunikation - når stormen raser

Langt de fleste oplever kommunikationskriser. Det kan være shitstorme, der raser, direktører og medarbejdere, der dummer sig, borgere, der føler sig skidt behandlet – ja ting, man ikke tror kan gå galt, går galt! Sager løber løbsk, snebolde ruller, det hele sejler, folk kræver oplysning og information. Pressen står som glubske hunde uden for døren og skriver, uanset om I vil have det eller ej.

Hvad gør man? Hvad gør man ikke? Hvordan kommer man igennem krisen og ud på den anden side med både livet og æren i behold? Alt det og meget mere tager kommunikationseksperten Anna Thygesen under kærlig behandling i sit foredrag.

Anna giver sit bedste bud på klog og effektiv krisehåndtering, så I går hjem klogere på, hvordan man udarbejder en effektiv strategi, formulerer de rigtige budskaber og håndterer både presse og sociale medier.

Annas mission er enkel: ”Stick to the truth”, skær ind til benet og eksekver så hurtigt som muligt. Der bliver ikke lagt fingre i mellem, Anna leverer foredraget på sin vanlige direkte facon. Teori blandes med gode cases og anekdoter og der er tid til spørgsmål undervejs.

Anna Thygesen foredrag

Værdibaseret ledelseskommunikation: Ud med ”Røvhulskulturen”!

Aldrig har der været mere fokus på arbejdskulturen i danske virksomheder og organisationer. Det fyger om ørene med udtryk som; krænkelsesparathed, wokeism, sexisme, magtmisbrug, Generation Z,  Snowflakes, robusthed, ledelsessvigt og mere. HR aner ikke hvad de skal stille op, advokaterne sidder og venter på den næste store sag, medarbejderne forventer at blive både hørt og set, mens ledelsen fortrækker ind i mødelokalet og beder til de højere magter om at det hele ikke hele eksploderer i hænderne på dem, og at møgsagerne ikke vælter frem fra skabe og skuffer.

Kommunikations- og ledelsesrådgiver Anna Thygesen har beskæftiget sig med kulturen i virksomheder og organisationer igennem mange år– og kommer i dette foredrag med et bud på, hvordan man agerer i hvepsereden af nye agendaer og hvad man gør, når der er tegn på et usundt arbejdsklima, og det hun så fint kalder ”røvhulskulturen” har taget over. Hvordan opbygger man en stærkere og mere modstandsdygtig virksomhedskultur, hvor der er fokus på værdibaseret adfærd, mere robusthed , bedre trivsel og ligeværd blandt alle medarbejdere, samtidig med at man sikrer en sund og fremtidssikret virksomhed eller organisation?

Anna Thygesen foredrag

Fra skandaleramt erhvervskvinde til succesfuld kommunikationsekspert

Mange kender den bramfri jyde helt tilbage fra den såkaldte ”PFA-skandale” – hvor hun dukkede op i medierne som den spanske direktør for Kurt Thorsens spanske ejendomsselskab, og i den forbindelse fik hun sig en ordentlig tur i mediemøllen og stod noget ramponeret tilbage, da stormen havde lagt sig.

Men Anna valgte at tage sagen i egen hånd, udtænkte en stærk strategi og brugte de næste år på at komme stærkt tilbage som en ”lige-ud-af-posen” kommunikationsrådgiver og meningsdanner med masser på hjerte.

Hør Annas bud på hvordan man iscenesætter sig selv og får mere gennemslagskraft, uden at gå på kompromis med sin egen ærlighed, værdier og autenticitet.

På sin sædvanlige kontante facon, kalder Anna en spade for en spade og deltagerene er sikre på at gå hjem med et godt grin og et par tricks i lommen eller tre, til at turde give den mere gas.

 • Hvordan brænder I bedre igennem?
 • Har I styr på hvordan andre ser og opfatter jer?
 • Er der overensstemmelse mellem det I siger, og det I gør?
 • Hvordan italesætter I jeres faglighed?
 • Hvordan signalerer I jeres personlighed?

Referencer

Klasse, hun kom virkelig ud over kanten. Velforberedt.

Anders Andersen

Bakken Bears

Anna T.s ABC

Anna Thygesen øser af sine mange oplevelser og erfaringer fra et turbulent liv. Med alfabetet som rød tråd tager hun et emne pr. bogstav under kærlig behandling. Sjov, provokerende, skarp, dyb og ikke mindst underholdende læsning for enhver, der interesserer sig for moderne kvindeliv i 2008.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Anna Thygesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anna Thygesen
Anna Thygesen

4.75 ud af 5 stjerner

"Klasse, hun kom virkelig ud over kanten. Velforberedt."

Anders Andersen - Bakken Bears Se alle referencer

Foredragsemner med Anna Thygesen