Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Kom og mød hit-mageren af velkendte sange og oplev en verden af kreativitet

Martin Brygmann foredrag

Martin Brygmann

Komiker, skuespiller og musiker, bedst kendt for tv og musik primært indenfor underholdningsbranchen.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et godt og underholdende foredrag med den kærligste og rareste foredragsholder."

Sofie Hermansen - Tågekammeret Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Martin Brygmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Martin

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Musikalsk underholdning, konferencier eller foredrag om musik og kreativitet? Skuespiller, komiker og musiker Martin Brygmann er den perfekte entertainer og vil med garanti fyre op under din virksomhed eller organisations arrangement, hvad enten det er en firmafest, mødepræsentation, kursusdag eller andre store events. 

Foto credit: Franne Voigt

Martin Brygmann er kendt og elsket for sine mange karakterer på film og i tv, og nok særligt for rollerne i populære julekalendere og i Far til fire-filmene, men han besluttede sig faktisk i en tidlig alder for at forfølge musikken og spillede i en årrække trommer i bands som Take Five, Alliance, Naîve, Love Shop, Peter Smidt og Lars H.U.G.

I slutningen af 80’erne dannede Martin Brygmann sammen med Peter Frödin, Hella Joof og Paprika Steen revyerne ”Guds blinde øje”, og samtidig begyndte han at få flere teater og filmroller bl.a. rollen som Andersdrengen  i Søren Faulis ”De skringende halse”. Det var også i den periode, at Martin Brygmann ofte blev spurgt, hvorvidt han var musiker eller skuespiller. Han har aldrig rigtig fået besvaret spørgsmålet og spillede som rollen i Andersdrengen på Roskildefestivalen i 1996 og fik senere via TV-satiren Lex & Klatten (1997) sine første hits som komponist med ”For kendt” og ”Rørvig”.

Efter tv-satiren “Lex og Klatten” fortsatte Peter Frödin, Hella Joof og Martin Brygmann samarbejdet først med radiosatiren ”Det Brune Punktum” og siden flere shows på Bellevue Teatret. I forbindelse med forestillingerne udgav gruppen CD’erne af samme navn med bl.a. hits som ”Jeg vil i seng med de fleste”, ”Ud i det blå” og ”Kom lad os gå”. Det gav Martin yderligere succes som komponist, og han skrev derefter to store hits til Hella Joofs debutfilm ”En kort en lang” nemlig ”Vent på mig” med Jimmy Jørgensen og Peter Frödin og ”En kort en lang” sunget af Lisa Nilsson.

I 2003 skrev Martin Brygmann en plade til TV2s julekalender ”Jesus og Josephine” og spillede også selv med i julekalenderen i rollen som Jesus far ”Josef”. To år efter gentog TV2 og Cosmo Film succesen med historien ”Jul i Valhal” (2005), hvor Martin Brygmann spillede rollen som den lumske Loke og komponerede 10 nye sange bl.a. “Lokes Rapsody”. Sidenhen er Martin Brygmann blevet udråbt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen “Vent på mig” også fra filmen “En kort, en lang”. Martin Brygmann vandt i 2011 nyt terræn med sit onemanshow “De fleste ulykker sker med lemmet” på Bellevue Teatret og efterfølgende Danmarks Turne. Showet introducerede bla. kropskunstneren Todd, som skabte stor begejstring ved sit musikalske skyggespil ved Zulu Comedy Galla samme år.

Martin Brygmann er den fødte entertainer, hvad enten det gælder musikalske underholdningsshows eller comedy-indslag – eller hvad med et Martin Brygmann foredrag om kreativitet og musik?

Se foredrag med Martin Brygmann

  Martin Brygmann foredrag

  Musikalsk foredrag om kreativitet

  • I foråret 2014 bestiller Martin Brygmann et album hos sig selv. Efter at have skrevet mere end 100 sange til andre, synes han det var på tide at have sig selv som kunde. Det bliver en tour de force, som både bringer ham til USA, Tyskland, Polen og Sverige. Martin Brygmann finder på nye dogmer og besværlige benspænd for sig selv.
  • Der er kun ét mål. Martin er kunden. Kunden skal være glad. Martin beslutter sig for selv at have fingrene i alle dele af projektet. Produktion, distribution, video, artwork, sociale medier, dokumentation, coffeeetablebook, turné. Intet kommer ud, uden Martin Brygmanns idéoplæg og signatur.
  • Med udgangspunkt i denne proces har Martin Brygmann lavet et spændende, lærerigt og meget underholdende foredrag om kreativitet, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik.
  • Varighed 60 minutter + spørgsmål.

  Martin Brygmann konferencier

  Konferencier

  • Martin Brygmann er den perfekte konferencier til større arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer.
  • Han har mange års erfaring som konferencier, ikke kun på TV, men også til store firmafester, events mm. Sammen med jer tilrettelægger Martin dagens program, og kan samtidig lave comedy indslag og optræde med musik.

Referencer

Et godt og underholdende foredrag med den kærligste og rareste foredragsholder.

Sofie Hermansen

Tågekammeret
Uforpligtende forespørgsel på Martin Brygmann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Martin Brygmann

5 ud af 5 stjerner

"Et godt og underholdende foredrag med den kærligste og rareste foredragsholder."

Sofie Hermansen - Tågekammeret Se alle referencer

Foredragsemner med Martin Brygmann