Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Stephen Egede Glahn

Tidligere officer, pastor e., foredragsholder og skribent

Stephen Egede Glahn er vinder af VM (Valbymesterskaberne) i foredrag 2016. Han holder livsbekræftende og inspirerende foredrag om sin egen skæbnehistorie – da han gik fra officer i jægerkopset til at være præst. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Stephen Egede Glahn var soldat og officer i 24 år. Først kamptropperne og Jægerkorpset med særlig uddannelse i USA, Tyskland og England og siden FN-tjeneste i Gaza og på Cypern.

Som major var Stephen Egede Glahn 7 år i Forsvarets Efterretningstjeneste, og de sidste 6 år som chef for Indlandscentrets 2. sektion (kontraefterretningstjeneste). Derefter var han sognepræst i 26 år i Munke Bjergby- Kirke Flinterup pastorat nord for Sorø. Siden 2005 har han været pastor e., foredragsholder og skribent.

I 2016 blev Stephen Egede Glahn vinder af VM (Valbymesterskaberne) i foredrag. Et samarbejde mellem Thimotheuskirken, Valby Kulturhus og private erhvervsfolk præsenterede en jury, der ved to semifinaler og finalen udvalgte deres foretrukne foredragsholder blandt de 10 deltagere. Stephen Egede Glahn opnåede flest point i finalen, hvor det delvist var publikum og juryen, der bestemte vinderen.

  Stephen Egede Glahn foredrag

  Fra Jægerkorps til prædikestol – en skæbnehistorie

  • Med Stephen Egede Glahns særegne baggrund melder spørgsmålet sig: Kan der være sammenhæng i et sådant liv?
  • I bekræftende fald: Hvor er den røde tråd? Få svarene fra ham selv i en interessant, livsbekræftende og spændende beretning om et liv, som er eksempel på, at virkeligheden ofte overgår fantasien.
  • Få samtidig indblik i, hvor stor betydning hans mor, der døde, da Stephen var 3 år, har haft for ham.
Foredragsholdere der minder om Stephen Egede Glahn

Foredragsemner med Stephen Egede Glahn