Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Søren Hebsgaard

Videnskabsjournalist, teknologiforsker og foredragsholder

Søren Hebsgaard er en meget efterspurgt foredragsholder, som har inspireret og begejstret tusindvis af unge og voksne med sine foredrag på gymnasier, erhvervsskoler og grundskoler landet over. I sine lærerige foredrag involverer Søren deltagerne, og får selv de 13-årige til at stille spørgsmål. Søren blander stor faglig viden med humor og engagement, og har deraf modtaget flotte evalueringer fra både arrangører og publikum. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Søren Hebsgaard har inspireret og begejstret tusindvis af unge og voksne med sine foredrag. I sine lærerige foredrag involverer Søren deltagerne og får selv de 13-årige til at stille spørgsmål. Søren blander stor faglig viden med humor og engagement og modtager derfor flotte evalueringer fra både arrangører og publikum. 

Søren Hebsgaard er videnskabsjournalist og inspirerer med sine underholdende foredrag tusindvis af unge og voksne hvert år. Med humor, selvironi og respekt for tilhørerne går han i kødet på vores dilemmaer og opfattelser af “det gode, moderne liv”. Er det dig, der er noget i vejen med? Eller bærer vi måske sammen rundt på nogle illusioner om, hvor effektiv man kan være?

Foruden at holde foredrag har Søren Hebsgaard skrevet om teknologi og videnskab på Berlingske Tidende og videnskabsavisen Ingeniøren og produceret radiodokumentarer til P1 om teknologi og samfund. Ved siden af sit virke som journalist, udtaler Søren Hebsgaard sig jævnligt i medierne om unges brug af smartphones, f.eks. Information, Harddisken på P1, Go’Morgen Danmark, landsdækkende aviser og Gymnasieskolen. I 2015 var han vært på tv-programmet “Vågen i en uge” på DR2, hvor han udforskede, hvad der sker, når vi ikke får sovet nok – ved selv at ville holde sig vågen i en uge!

Søren Hebsgaard leverer en både en engagerende, sjov og tankevækkende oplevelse med live-afstemninger i salen, sjove videoklip, debatter og indsigtsfulde anekdoter, så tilhørerne skiftevis hyler af grin og fordybes i eftertænksom diskussion.

Få et foredrag om jeres egen organisation!

Som noget helt særligt tilbyder Søren Hebsgaard, at jeres skole, virksomhed eller organisation kan udfylde et spørgeskema forud for foredraget. På den måde kan man få et skræddersyet Søren Hebsgaard foredrag, så det handler om præcis jeres tilhørere – det giver værdi i selve foredragssituationen og gør, at foredragets pointer kan få meget længere levetid.

  Søren Hebsgaard foredrag

  VÅGEN I EN UGE – om hvordan du sover dig fantastisk!

  • Foredraget målrettes til både medarbejdere og til skoleelever og tager fat i, hvad søvn betyder for vores indlæring, humør, sundhed og trivsel.
  • Hør om sammenhængen mellem søvn og stress, og hvordan du kan få brudt den onde cirkel. Hvorfor søvn ikke er en luksus, vi kan skrue op og ned for, hvis det passer os.
  • Forstå, hvorfor manglende søvn giver dig en kort lunte, og se hvordan kaffen kan smadre din søvn – også selvom du faktisk sover!
  • Hør, hvorfor du har svært ved at huske og lære, når du ikke har sovet nok, hvordan det faktisk kan give Alzheimers. Og hvorfor det er svært at tabe sig, når man er træt – fordi den trætte hjerne skriger på sukker og usund mad.
  • Det hele bindes sammen af tv-klip og historier fra Søren Hebsgaards enestående dumme forsøg på at holde sig vågen i en uge på DR2.
  • OBS: Dette foredrag kan bookes sammen med en undersøgelse af tilhørernes søvnvaner.
  • Foredraget bliver skræddersyet til at handle om jer, og I får undersøgelsens resultater efterfølgende.

  Se et kort klip fra Sørens eksperiment her:

   

  Søren Hebsgaard foredrag

  MIG OG MIN SMARTE TELEFON (til skoler)

  • Foredraget målrettes til skoleelever og lærere og tager fat i, hvordan vores digitale vaner driver rovdrift på vores koncentration, kan give stress og udfordrer den måde, vi er sammen på.
  • Er det os, der skal ændre os – eller skal vi bruge teknologien på en anden måde?
  • Hør, hvorfor multitasking er en illusion og egentlig burde hedde “kunsten at fucke flere ting op på én gang”. Forstå, hvordan din hukommelse skrotter al mening i undervisningen, hvis du alligevel er på Facebook eller skriver mails imens.
  • Få masser af konkrete værktøjer til at få bedre koncentration og mere kontrol over, hvordan du bruger de “digitale dimser” på den bedste måde.
  • OBS: Dette foredrag kan bookes sammen med en grundig undersøgelse af jeres elevers smartphone-vaner og holdninger. Foredraget bliver skræddersyet til at handle om jeres egne elever, og I får undersøgelsens resultater efterfølgende.

  Søren Hebsgaard foredrag

  KUNSTEN AT FUCKE FLERE TING OP PÅ EN GANG (til virksomheder)

  • Lad medarbejdere og ledere få en kærlig digital rusker, med Søren Hebsgaards underholdende, tankevækkende og vildt relevante foredrag til medarbejdere og ledere i virksomheder.
  • Søren Hebsgaards foredrag tager udgangspunkt i den nyeste forskning og giver et spændende og anderledes take på den sædvanlige snak om stress, om trivsel, om sammenhold på arbejdspladsen og om god kommunikation.
  • Hør om sammenhængen mellem stress og se, hvordan du bliver dårligere til at tage de rigtige beslutninger, når din hjerne aldrig får en pause.
  • Få masser af konkrete værktøjer til at få bedre koncentration og mere kontrol over, hvordan du bruger de digitale dimser på den bedste måde.
  • OBS: Dette foredrag kan bookes sammen med en grundig undersøgelse af jeres medarbejderes digitale vaner og deres holdninger. Foredraget bliver skræddersyet til at handle om jeres arbejdsplads, og I får undersøgelsens resultater efterfølgende.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Søren Hebsgaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Søren Hebsgaard

Foredragsemner med Søren Hebsgaard