Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1

Find dig selv og din indre handlekraft igen

Michelle Hviid Foredrag

Michelle Hviid

Ambassadør for Røde Kors, stifter af Überbanko og storsælgende forfatter. Foredrag om råstyrke og viljen til at se dit eget liv fra nye perspektiver.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Hun overraskede for vildt - en virkelig levende fortæller.

Klaus Almind - Dansk Firmaidrætsforbund Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Michelle Hviid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michelle

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato
Michelle Hviid er en kvinde, der tager alle udfordringer med oprejst pande. Uanset om det gælder et omvæltende sygdomsforløb, en karriere med fart på eller kroppens egen viljestyrke, så forsøger Michelle altid at se det fra en positiv vinkel. Mangler du indre råstyrke på arbejdspladsen eller i privatlivet? Michelle giver dig metoder, der kan bruges i alle livets scenarier og svære perioder.

 

Et foredrag med Michelle Hviid giver dig:

 • Såre simpelt; mere lykke, mere liv og mere gå-på-mod.
 • Muligheden for at reflektere over dit liv og dine valg. Er der noget, du kan gøre anderledes fremover?
 • Troen på dig selv. Det er Michelles absolut største mål med sine foredrag.

Michelle Hviid er en iværksætter og foredragsholder med et bemærkelsesværdigt stort engagement. Hun er både stifter af Running Dinner og Überbanko, og er anerkendt for sin fremdrift af Berlingske med prisen som Young talent of the Year. Derudover har hun været vært på både tv og radio og er forfatter af de to bestseller-bøger “Råstyrke” (2015) og “Skru op for livet” (2011). “Skru op for livet” er en bog, der i den allerhøjeste grad motiverer læseren. Michelle har det bedst med altid at holde sig selv og andre underholdt og reflekteret, men det mantra blev sat på prøve under et længerevarende kræftrelateret sygdomsforløb. Hun har rejst sig igen – og er stærkere end før kræften fik fat.

Michelle nægter at se sig selv som en syg patient, og derfor har hun fokus på sin rolle som menneske og mor. Hun udfordrer sig selv med bjergbestigning, som måske kan virke fjollet for andre, men egentlig også for hende selv. Men hun ved, hvorfor hun gør det alligevel – hun vil kende sine egne styrker, hun vil dyrke fællesskabet, og hun bestræber sig på at se sig selv fra nye perspektiver.

I sine foredrag vil Michelle forsøge at gøre dig og de andre deltagere til den bedste version af sig selv, hvor der er plads til at give mere kærlighed både til dig og andre. Du skal turde at gøre tingene anderledes, end du er vant til. Glæd dig til et foredrag, hvor dine styrker kommer helt frem på forreste række!

Se foredrag med Michelle Hviid

  Michelle Hviid foredrag

  Nu har jeg nået toppen, mor

  • Michelle Hviid vil i dette foredrag sætte fokus på de ting, der bør betyde mere for dig selv og i dine relationer til andre både i dit private og professionelle liv.
  • Alt vokser ud af sårbarhed. Intet kan opstå, uden at du går de første modige skridt ud i uvisheden og intetheden.
  • Michelle har mærket forhindringer på egen krop, som de færreste kan forestille sig. 8 operationer for blandt andet en hjernetumor. Hun måtte som 42-årig lære at gå, skrive og tale – forfra. Alene med to børn og med en krævende karriere som forfatter og foredragsholder.
  • I årene efter har Michelle besteget en række bjerge, og er det lykken? På spørgsmålet “Er det så fedt at gå op af de bjerge?” fløj “Nej” bare ud af hende. Det er hårdt og kvalmt og betyder manglende søvn. Men det er også det HELE VÆRD.
  • Hvorfor gør hun det så? Fordi hun lærer sin egen styrke at kende, hun elsker fællesskabet, og det holder hendes krop stærk og sund.
  • Relationerne, tydeligheden og sårbarheden er det vigtigste. Du bliver ikke lykkelig af ting, du bliver lykkelig af at være noget vigtigt for andre, ved selv at føle dig set og rummet.
  • Foredraget tager dig rundt i verden og lyser på konkrete historier om dynamikken i en gruppe. Det er morsomt, råt og underholdende. Efter foredraget efterlader hun salen med handlekraft til at turde række ud og skabe en energi, hvor det er tilladt at kommunikere tydeligt om alt. Det skal være tilladt at prøve kræfter med den fare, der altid er for at fejle.
  • Michelle elsker selvironi og tør sætte sig selv i spil. Michelle har holdt foredrag professionelt i 8 år og er en blændende taler, der fanger salen og fanger dig.

Referencer

Hun overraskede for vildt - en virkelig levende fortæller.

Klaus Almind

Dansk Firmaidrætsforbund
Uforpligtende forespørgsel på Michelle Hviid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michelle Hviid
Michelle Hviid

4.75 ud af 5 stjerner

Hun overraskede for vildt - en virkelig levende fortæller.

Klaus Almind - Dansk Firmaidrætsforbund Se alle referencer

Foredragsemner med Michelle Hviid