Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Fremtiden er lige om hjørnet – vær med til at skabe den

Louise Fredbo-Nielsen

Louise Fredbo-Nielsen

Fremtidsforsker, TV-vært og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Louise Fredbo-Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Louise Fredbo-Nielsen er en af de mest eftertragtede fremtidsforskere i sin generation i både Danmark og i udlandet. Hun er desuden tv-vært, forfatter og foredragsholder, hvor hun lykkes med at få sine deltagere til at forholde sig til fremtiden, men inspirerer også til håndgribelige initiativer med det formål at få os alle til at træde ind i fremtiden med åbne øjne og selv være med til at forme den.

Et foredrag med Louise Fredbo-Nielsen giver jer:

 • Udforsk teknologiens indflydelse på fremtiden og få en forståelse for, hvordan vi som individer og organisationer kan trives
 • Optimér jeres organisations udvikling med Louise Fredbo-Nielsens indsigtsfulde foredrag om forandring og innovation
 • Et inspirerende indslag og indblik i fremtiden, der giver strategier og redskaber til at spotte og skabe den fremtid, I ønsker

Fremtiden er lige om hjørnet

Louise Fredbo-Nielsen er fremtidsforsker, strateg, forfatter og foredragsholder. Udover at facilitere workshops, processer og undervise i fremtidsforskning lykkes Louise Fredbo-Nielsen i sin foredrag med at få sine deltagere til ikke bare at forholde sig til fremtiden, men også få følelsen af at træde helt ind i den, skabe billedlige visioner såvel som håndgribelige initiativer.

Fremtidsforskeren giver redskaber til både at spotte og skabe den fremtid, som I vil gerne vil have, og viser, hvordan man ved hjælp af trends, game-changere og transformationer kan tage ejerskab over fremtiden for jer selv og jeres organisation.

Louise Fredbo-Nielsen er desuden erfaren moderator, konferencier, vært på tv-programmet Luksusfælden på TV3 og forfatteren bag bestseller-bogen ”Sæt Kursen – sådan lærer du at investere på 8 uger”.

Book et foredrag med Louise Fredbo-Nielsen, hvis I vil have et både spændende og underholdende indslag og indblik i fremtiden, som kan inspirere og ruske op i de fleste.

 

Se foredrag med Louise Fredbo-Nielsen
Louise Fredbo-Nielsen foredrag

Bliv klar til fremtiden

Har I nogensinde tænkt over, hvad fremtiden kommer til at kræve af jer og jeres organisation? Vil I gerne forstå, hvordan de banebrydende teknologier og tendenser vil forme vores fremtid, og vil I gerne bliver klar til det, der kommer?

På underholdende og kærligt provokerende vis tager Louise Fredbo-Nielsen jer en tur ud i fremtiden. Det kommer blandt andet til at handle om:

 • Regenerativ AI og Robotter: Opdag, hvordan kunstig intelligens og robotteknologi ikke kun automatiserer, men også regenererer og forbedrer sig selv over tid.
 • Forudsigelse og mønstergenkendelse: Lær at aflæse signalerne fra nutiden for at forudsige fremtiden. Mød teknologier, der kan identificere mønstre og forudsige begivenheder med utrolig præcision.
 • Gnidningsfri Teknologi: Forestil dig en verden uden friktion, hvor teknologien arbejder sømløst og usynligt sammen. Udforsk de nyeste innovationer, der vil gøre vores daglige liv mere effektive og problemfri.
 • Digitale Butlere og Hyper-forbundethed: Træd ind i en æra af personlige digitale assistenter, der forstår dine behov bedre end nogensinde før. Udforsk også, hvordan hyper-forbundethed revolutionerer vores måde at kommunikere og leve på.
 • Hjerneinterfaces og Menneske-Maskine Interaktion: Tag et dybt dyk ned i den fascinerende verden af hjerneinterfaces og opdag, hvordan vores interaktion med teknologi vil ændre sig fundamentalt.
 • Og det store spørgsmål: Hvor efterlader al den teknologi os mennesker?

Vi skal på en tankevækkende rejse ind i en spændende fremtid og de mest transformative trends, der vil definere årene, der kommer. Men vi skal også lære at forstå, deltage og forme fremtiden!

Louise Fredbo-Nielsen foredrag

Plejer er syg: Fremtidens sundhed og sundhedssystem

Forestil jer et sundhedssystem, hvor det ikke kun handler om at behandle sygdomme, slukke ildebrande og undgå at lave fejl, fordi det hele skal gå så hæsblæsende hurtigt med strenge krav. Men et system, hvor det handler om at forudse sygdomme lang tid, inden de rammer, hvor teknologien er en gnidningsfri forlængelse af både læger og sygeplejersker, og hvor kroniske sygdomme er et valg.

I dette foredrag kommer I en tur ud i fremtidens sundhedssektor. I får svar på spørgsmålene: Hvordan ser fremtidens sundhedssektor og sundhed ud? Hvem er fremtidens patienter – og hvilke krav stiller de? Hvordan vil teknologiske gennembrud ændre måden, vi arbejder med sundhed på?

Louise Fredbo-Nielsen foredrag

Fremtidens arbejdsmarked/Fremtiden kalder: Når vi går på arbejde i morgen

Vil I være rustet til at navigere på fremtidens komplekse arbejdsmarked? Dette foredrag giver jer et indblik i de afgørende dynamikker, der vil definere vores arbejdsliv.

I foredraget kommer vi blandt andet ind på, hvordan kommer vi til at arbejde i fremtiden? Hvilke opgaver vil vi varetage, og hvilke opgaver bliver overtaget af robotter og algoritmer?

 • De seneste tendenser inden for remote work og fjernarbejde: Hvordan kan virksomheder tilpasse sig en stadig mere virtuel arbejdsdag? Hvad gør teknologien samt nye måder at arbejde og indrette os på ved vores organisationer og kultur, når vi ikke længere mødes dagligt ved kaffemaskinen, men sidder på hvert vores hjemmekontor eller cafe og mødes virtuelt?
 • Udfordringer og muligheder ved automatisering: Hvordan vi kan opnå synergi mellem mennesker og teknologi.
 • Fremtidens egenskaber: Hvilket mindset skal vi have til fremtiden? Hvad skal vi kunne i fremtiden? Hvordan gør vi os som organisationer, ledere og medarbejdere klar? Og hvilke trends og tendenser skal vi holde øje med? I får indsigt og strategier til at sikre, at I og jeres organisation ikke blot overlever, men trives fremover.
Louise Fredbo-Nielsen foredrag

Rørt af et menneske: Fremtiden er high tech & high touch

Fra “Made in China” til varemærket “Touched By a Human” eller rørt af et menneske. Vi taler så meget om teknologiens indflydelse og muligheder, og det er også helt afgørende for at forstå fremtiden, og hvor samfundet, erhvervsliv og arbejdsmarked er på vej hen. Men det giver os et ufuldstændigt billede.

Selv om teknologien muliggør mange ting og gør vores liv lettere, betyder udviklingen ikke, at vi ikke har brug for mennesker, menneskelig interaktion, et knus, empati, fejl, nysgerrighed og dovenskab. Tværtimod. Fremtiden vil være ”High Tech og High Touch”, og der vil være en værdi i, at jeres produkt, service, løsning m.v. er “rørt af et menneske”.

Algoritmer, kunstig intelligens og nye arbejdsstrukturer vil dog ændre måden, vi lærer, rekrutterer, arbejder og lever vores liv på, men mennesker vil forblive centrale for fremtiden og på fremtidens arbejdsmarked.

De vigtige spørgsmål bliver så: Hvilke trends og tendenser skal vi holde øje med? Hvordan gør vi os som organisationer, ledere og medarbejdere klar i en vild udvikling? Og hvad skal vi kunne i fremtiden for stadig at være vigtige?

Og bare rolig, mennesker går aldrig af mode.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Louise Fredbo-Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Louise Fredbo-Nielsen