Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få et indblik i Jægerkorpsets verden

Flemming Brøndum

Flemming Brøndum

Major, jægersoldat og mangeårig chef for uddannelsen af den danske hærs elitetropper.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Flemming Brøndum

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Flemming

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Flemming Brøndum er major, og så er han jæger nummer 210 blandt de cirka 400 jægersoldater, som den danske hærs elitekorps har uddannet siden oprettelsen af Jægerkorpset i 1961. Jægerkorpset er Forsvarets specialindsatsstyrke, der kan indsættes selvstændigt eller koordineret med konventionelle styrkers operationer. Jægerkorpset er en del af det danske anti-terrorberedskab, og jægersoldaterne er især specialister indenfor “air mobility” – indsættelse med faldskærm – og “land mobility” – indsættelse og løsning af opgaver med køretøjer.

Et foredrag med Flemming Brøndum giver jer:

  • Indblik i Jægerkorpsets univers – og hvordan erfaringer herfra kan bruges i civile virksomheder
  • Værktøjer til at identificere og udnytte de skjulte ressourcer i en organisation
  • Inspiration til ledere om at lære af deres fejl og rekruttere de rette mennesker

Rekruttering og eliteledelse

Flemming blev i 1990 kursusleder i Jægerkorpset med det overordnede ansvar for rekruttering og uddannelse af hærens elitesoldater. I de mere end 30 år, der er gået, siden Flemming første gang blev udstyret med den karakteristiske bordeauxrøde jægerbaret, har han på jævnlig basis været udsendt til verdens brændpunkter.

Flemming har også haft flere ledende stillinger i det private erhvervsliv, hvor han har gjort god brug af sin viden fra militæret. Han har yderligere medvirket i DR-filmen ”Eliten” samt DR-dokumentarserien ”Jægerkorpset”, der følger en række kursister under optagelsesprøven til Jægerkorpset.

Book Flemming Brøndum til jeres næste event, og bliv klogere på rekruttering og eliteledelse, målrettet jeres organisation.

Se foredrag med Flemming Brøndum
Flemming Brøndum foredrag

Eliteledelse

Jægersoldaternes mangeårige chef for uddannelsen af hærens elitetropper, Flemming Brøndum, fortæller i dette inspirerende og praktisk anvendelige foredrag om rekruttering og ledelse. Han kommer med input til at lede blandt og efter de bedste, ligesom han kommer rundt om, hvordan man på samme tid kan kommunikere autoritært og inddragende. Flemming fortæller om at se mulighederne i ellers håbløse situationer, og om at tænke klart på de mest pressede tidspunkter, fordi vi er forberedte på det uventede – for god forberedelse og altid at have en ”Plan B” er et must.

Flemming kommer ind på, hvordan man definerer specialisterne i et team – og outsourcer ansvaret til netop de individualister, der kan samarbejde i high performance teams. Han taler om at identificere og udnytte de skjulte ressourcer i en organisation, om at turde tage de svære beslutninger, når der står millioner – eller menneskeliv – på spil, og om at udvise handlekraft og træffe de rette valg på et oplyst grundlag.

Foredraget faciliteres af redaktør og forfatter Peter Sloth. Samtalen veksler mellem den militære og civile verden, og gennem en lang række konkrete eksempler vises, hvordan elitemiljøer fra de to universer med fordel kan lære af hinanden. Flemming kigger på, hvordan vi som ledere lærer af vores fejl, så vi ikke begår den samme fejl flere gange. Derudover dykker han ned i den måske vigtigste lederopgave: at rekruttere de rette mennesker til de rette funktioner i superambitiøse miljøer, hvor individerne vil mere med deres liv – og arbejdsliv – end blot at være.

”Eliteledelse” er skræddersyet til inddragelse af mødedeltagerne, hvorfor udveksling af erfaringer og svar på konkrete spørgsmål kun vil gøre foredraget endnu mere levende og udbytterigt.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Flemming Brøndum

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Flemming Brøndum