Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Er I for lækre eller for latterlige? Enneagrammet giver jer svaret

Michael Groser

Michael Groser

Enneagram-ekspert.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Michael er en meget særlig blanding af virkelig dygtig, meget underholdende, nærværende – og ikke mindst super ydmyg. Han har usandsynlig meget styr på alt, hvad han gør – plus han har ro og overskud til at være til stede lige der, hvor han er! Han er en stor inspiration!

Mie Martha Moltke, danser i Vild med Dans og ejer af Soulhouse Se alle referencer

Et foredrag med Michael Groser giver jer:

  • En seriøs, men humørfyldt introduktion til alle 9 Enneagram-typer samt deres styrker og udviklingsområder
  • Gode og sjove eksempler på, hvad der går galt, når samarbejdet eller lederskabet ryger lidt af sporet
  • Gode input til, hvordan Enneagrammet kan anvendes til at skabe positiv kommunikation, meningsfyldt samarbejde og generel trivsel
Uforpligtende forespørgsel på Michael Groser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Groser er Enneagram-ekspert og en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere om Enneagrammet og dets 9 personprofiler – over 100.000 mennesker har allerede oplevet hans indsigtsfulde og humoristiske foredrag. Michael blander velfungerende teori, sprudlende humor, anekdoter og dagligdagseksempler fra jobbet. Han giver massevis af letforståelige eksempler på samarbejdet mellem de 9 persontyper, herunder hvad der typisk går galt, når vidt forskellige mennesker skal samarbejde uden at kradse huden af hinanden.

Et foredrag med Michael Groser giver jer:

  • En seriøs, men humørfyldt introduktion til alle 9 Enneagram-typer samt deres styrker og udviklingsområder
  • Gode og sjove eksempler på, hvad der går galt, når samarbejdet eller lederskabet ryger lidt af sporet
  • Gode input til, hvordan Enneagrammet kan anvendes til at skabe positiv kommunikation, meningsfyldt samarbejde og generel trivsel

ALLE mennesker er propfulde af styrker og talenter

Forestil jer en almindelig arbejdsdag i jeres organisation. Måske er der et møde, hvor kommunikationen knirker, eller en konfliktfyldt samarbejdsrelation, der spreder dårlig stemning. Motivationen, humøret og det udviklende samarbejde er i bund og trænger til et løft.

Præcis her træder Michael Groser ind i billedet. Med Michael på programmet får I nemlig en medrivende, underholdende og inspirerende foredragsholder, der med en solid faglig baggrund sørger for, at seriøsitet og humor altid går hånd i hånd. Michael har gennemført stort set alle seriøse Enneagram-skoler og herfra udviklet sin helt egen tilgang til Enneagrammet som værktøj – en empatisk, rummelig og motiverende tilgang, der tager udgangspunkt i, at ALLE mennesker er propfulde af styrker og talenter, som blot skal frem i lyset og gødes. Michael har dertil en psykoterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet, to Enneagram-baserede coaching-uddannelser og er certificeret management coach samt underviser med over 25 års erfaring. Han har også mere end 20 års ledelses- og salgserfaring som ejer og leder af en mellemstor IT-virksomhed.

Michaels passion er at hjælpe flest mulige mennesker med at blive den bedste udgave af dem selv, og han har viet mere end 25 år til at inspirere og styrke organisationer som jeres. Hans foredrag fokuserer på grundlæggende principper for bedre ledelse, effektivt samarbejde og positiv kommunikation.

Book Michael Groser til jeres næste arrangement, og lad hans ekspertise og dybdegående kendskab til Enneagrammet inspirere til bedre samarbejde, positiv kommunikation og øget trivsel.

Se foredrag med Michael Groser
Michael Groser foredrag

Er du for lækker eller for latterlig? Foredrag om Enneagrammet

I en kombination af seriøsitet, masser af humor, energi og genkendelige dagligdagseksempler giver Michael Groser jer en uforglemmelig rundrejse i, hvorfor mennesker opfører sig så forskelligt, kommunikerer på varieret vis og motiveres på måder, så én bliver glad i låget af præcis det samme, som støder en anden.

Michael giver jer en seriøs og humørfyldt introduktion til Enneagrammet og dets 9 profiltyper, og deltagerne opfordres til at tage hans Enneagram-profiltest på forhånd for at få mest muligt ud af foredraget. Michael fremhæver typernes styrker og udviklingsområder samt giver gode, sjove og relaterbare eksempler på, hvad der går galt, når det daglige samarbejde eller lederskab ryger lidt af sporet. De 9 personprofiler beskriver mønstre for, hvordan vi tænker, føler og handler. For det meste har medarbejdere helt forskellige måder at løse opgaver på, hvorfor det ofte kan ende i negativ kommunikation, besværligt samarbejde eller konflikter.

Med Michaels konkrete værktøjer og gode input til, hvordan Enneagrammet kan anvendes til at skabe positiv kommunikation, meningsfyldt samarbejde og generel trivsel, går I fra foredraget med både en større selvindsigt og en større forståelse for andre menneskers adfærd. Og hvis I tør, får I også svaret på den provokerende overskrift: Er du for lækker eller for latterlig?

Michael Groser workshop

Er du for lækker eller for latterlig? Workshop med Enneagrammet

Michael Grosers workshop er en udvidelse af hans foredrag af samme navn. Efter en præsentation af Enneagrammet og dets 9 persontyper involveres deltagerne for alvor, når de i grupper skal til at tale om sig selv og hinanden og dermed sætte spot på profiltypernes forskellighed.

Michael faciliterer typegrupperne, som kort fortalt handler om at få de 9 typer fordelt i grupper, hvor man møder andre ligesindede – reelt de mest fornuftige mennesker, man til dato har mødt! Grupperne har dialog om, hvordan man gerne vil tages hensyn til af andre, særligt under pres, for at samarbejdet forbliver positivt. Grupperne har desuden til opgave at give ”sig selv” et godt tip til, hvad man som type kunne øve sig på for selv at bidrage til et endnu mere positivt samarbejde.

Deltagerne opfordres til at tage Michaels Enneagram-profiltest før workshoppen.

Referencer

Tusind tak for en inspirerende dag, Michael. Du er en fremragende formidler og gjorde det levende og interessant med din humoristiske og ”kække” facon. Vi trængte til at grine sammen, og det gjorde vi så sandelig! Det nikkede alle samstemmende til. Det virker godt, at du taler i billeder. Det er med til, at man bedre kan huske det, der blev snakket om.

Gitte Møller, Ledende lægesekretær

Odense Universitetshospital

Siden indførslen af Enneagrammet for 4-5 år siden, har Michael Groser formået at stemple systemet ind i vores hverdag, så ca. 400 medarbejdere bruger Enneagrammet som et selvfølgeligt værktøj, som hjælper os til at forstå hinandens måde at arbejde på. Vi tror på, at værktøjet i høj grad er med til at vedligeholde det bedst mulige arbejdsmiljø via en positiv kommunikation og et minimum af konflikter.

Michael Petersen, Senior Vice President

MAN Energy Solutions

Michael er en meget særlig blanding af virkelig dygtig, meget underholdende, nærværende – og ikke mindst super ydmyg. Han har usandsynlig meget styr på alt, hvad han gør – plus han har ro og overskud til at være til stede lige der, hvor han er! Han er en stor inspiration!

Mie Martha Moltke, danser i Vild med Dans og ejer

Soulhouse

Tak for en super inspirerende aften i dit selskab, Michael. Det er ikke så tit, at man oplever at være fanget et helt foredrag og synes, at tiden alligevel gik alt for hurtigt. Det gjorde du rigtig godt og det et spændende emne som vi alle kan bruge både professionelt og privat. Jeg synes, at både vi i Jyske Bank og kunderne fik en god oplevelse med hjem.

Lars Skov, Afdelingsdirektør

Nordjyske Bank

Tak for et fantastisk spændende, lærerigt, sjovt og underholdende foredrag på mange måder. Du fik leveret varen langt ud over scenekanten.

Michael Carøe, Salgschef

Mantax Etiketter

Tak for god underholdning – lige som det skulle være… Alle var vildt engagerede og snakker videre om persontyper. Det var bare lige det, jeg ville her i afdelingen.

Ann Berith Petersen, Sektionsleder, M.Sc., Ph.D.

Statens Serum Institut

Michael, dit foredrag var en kæmpe succes. Vi morede os alle meget. Jeg tror også, at vi alle fik noget med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel…

Jane Bjerremand Jensen

Copenhagen Airport, Passenger Service

En kæmpe stor tak til dig for en fantastisk indsats i tirsdags. Jeg var virkelig imponeret over dit engagement og drive til at holde os alle kørende. Alle synes, at de fik en masse med fra foredraget; både omkring sig selv og hinanden. Det var en meget brugbar dag, og noget vi gerne vil bygge videre på.

Anne Staudt Kvistgaard

Arla Foods Ingredients Group P/S

Bestsellerbogen Enneagrammet i praXis

Når det handler om at forstå mennesker og deres tanke- og handlemønstre, så er denne bog lige så praktisk anvendelig som et Krak-kort, fordi den viser den kortest mulige vej til godt samarbejde og inspirerende ledelse.

I et let forståeligt og humørfyldt sprog forklares persontypeværktøjet Enneagrammet og de 9 persontyper. For hver eneste type kan du læse om typens livsstrategi, adfærd, styrker, udviklingsområder, kommunikationsstil, lederstil, stresstegn og meget mere.

Hver type indledes med interviews med kendte og populære danskere af ‘kød og blod’. Folk som Bubber, Peter Lund Madsen, Dick Kaysø, Eskild Ebbesen, Dan Rachlin, Bakkens Pjerrot, Mette Bloch, Mie Martha Moltke og mange andre har beredvilligt stillet op som rollemodeller for at vise ‘teorien i praXis’.

Udgivelse: August 2013
Forlag: Maiq Media

Uforpligtende forespørgsel på Michael Groser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michael Groser
Michael Groser

5 ud af 5 stjerner

Michael er en meget særlig blanding af virkelig dygtig, meget underholdende, nærværende – og ikke mindst super ydmyg. Han har usandsynlig meget styr på alt, hvad han gør – plus han har ro og overskud til at være til stede lige der, hvor han er! Han er en stor inspiration!

Mie Martha Moltke, danser i Vild med Dans og ejer af Soulhouse Se alle referencer

Foredragsemner med Michael Groser