Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Når dommen falder

Jens Møller Jensen

Jakob Buch-Jepsen

Advokat og tidl. anklager fra bl.a. Københavns Politis anklagemyndighed.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jakob Buch-Jepsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jakob Buch-Jepsen har fået stribevis af kriminelle stillet til ansvar for deres ugerninger og dømt ved retten i Danmark. Han var anklager, da den tiltalte i sagen om drabet på den svenske journalist Kim Wall blev idømt livsvarigt fængsel i Københavns Byret.

Et foredrag med Jakob Buch-Jepsen giver jer:

  • Et kig ind i en anklagers liv og hverdag med kriminelle og de mørke sider af vores samfund
  • En ærlig og personlig historie om, hvordan man mentalt og fysisk klarer det hårde arbejde
  • Et unikt indblik i retssalens realiteter og komplekse retssager

Bag kulisserne i retssalen

Jakob Buch-Jepsen holder foredrag med udgangspunkt i sin bog “Jeg som anklager – drabet i ubåden og andre sager fra den mørke side”, hvor han i bog såvel som foredrag fortæller om sin karriere som anklager. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Stine Bolther.

Jakob Buch-Jepsen er særligt kendt for sit arbejde som specialanklager og souschef i Københavns Politis Advokatur for Personfarlig Kriminalitet. Indtil april 2018 stod han i spidsen for en række højtprofilerede drabssager, sager om økonomisk kriminalitet, terrorsager, lægesager og andre sager inden for sundhedsområdet, seksualsager, sager vedrørende ytringer, samt sager af mere politisk karakter.

Book foredraget med Jakob Buch-Jepsen til jeres næste event og kom helt tæt på den tidligere anklager hvor I vil høre, hvordan det er at stå ansigt til ansigt med det man mange gange, kan kalde for Helvedes Forgård.

Se foredrag med Jakob Buch-Jepsen
Jakob Buch-Jepsen foredrag

Jeg som anklager

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Jeg som anklager – drabet i ubåden og andre sager fra den mørke side om Jakob Buch-Jepsens mange år som anklager.

Hør ham fortælle, hvordan det er at se ind i øjnene på de mest hardcore forbrydere og forsøge at forstå deres handlinger, i et forsøg på at prøve at forstå det uforståelige.

Han fortæller om nogle af nyere tids mest bestialske straffesager, som har holdt ham vågen utallige nætter.

Publikum får indsigt i en række af de sager, som har haft betydning for Buch-Jepsens arbejdsliv. Mest kendt er sagen om journalisten, der aldrig kom hjem i live fra en sejltur i den hjemmebyggede ubåd UC3 Nautilus i august 2017. Den sag trak store veksler – både i anklagerens arbejdsliv, men også privat.

Han åbner op for de mange tanker, overvejelser, strategier – og ikke mindst følelser.

Med udgangspunkt i flere konkrete sager, som Jakob Buch-Jepsen har været anklager i, kommer vi helt tæt på den empatiske advokat bag de benhårde anklager mod bl.a. Trippel-drabsmændene på Frederiksberg, voldtægtsmanden, som smed sit offer i Københavns Havn, kidnapperne fra den asiatiske underverden og pyromanparret.

Jakob Buch-Jepsen forsøger at give et svar på, om man bliver en hård hund af at arbejde i Helvedes forgård – og om man kan forblive sit gamle jeg, eller skal erkende, at man forandres på godt og ondt – at man vokser og bliver mere erfaren?

En indsigtsfuld og spændende aften i selskab med Jakob Buch-Jepsen

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Buch-Jepsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jakob Buch-Jepsen