Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få gladere kunder, mere begejstring, bedre samarbejde og en sjovere hverdag

Merete-Bergman

Merete Bergman Smit

Ekspert i gode kundeoplevelser, underviser, konsulent og forfatter. Inspirerende og humoristiske foredrag om at få begejstrede kunder og kolleger.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Merete Bergman Smit

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Merete

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Merete Bergman Smit er blandt Danmarks mest erfarne og anvendte konsulenter og foredragsholdere indenfor service- og teamudvikling. Merete har hjulpet mere end 25.000 ledere og medarbejdere med at få flere begejstrede kunder og med at få sparket arbejdsglæden i vejret på danske arbejdspladser.

Hun har i 2021 skrevet bestselleren KICK-ASS SERVICE, som giver dig tips, værktøjer og genveje til flere begejstrede og loyale kunder.

Et foredrag med Merete Bergman Smit giver dig:

  • Knivskarp indsigt i kundeoplevelser, service og arbejdsglæde.
  • Humoristiske eksempler fra hverdagen og gennemtestede, konkrete tips til at få gladere kunder og medarbejdere, der har en sjovere hverdag.
  • Et sjovt og inspirerende foredrag, der kan tilpasses den enkelte virksomhed og målrettes en specifik branche og hverdag.

Merete Bergman Smit er specialist i kunder. Hun har 25 års erfaring indenfor service og salg, bl.a. fra Tulip International og Falck, og er uddannet eksportsælger og HD(O). Siden 2005 har hun udelukkende beskæftiget sig med rådgivning, undervisning og træning, hvor hun har samarbejdet med nogle af Danmarks bedste virksomheder.

Merete er en ildsjæl, som brænder for at gøre en kæmpe forskel for danske virksomheder. Hun har undervist tusindvis af medarbejdere i effektive værktøjer, der er udviklet på baggrund af den nyeste forskning, egne erfaringer og målrettede analyser.

Se foredrag med Merete Bergman Smit
Merete Bergman Smit foredrag

KICK-ASS SERVICE – fra kunder til fans

KICK- ASS SERVICE er et foredrag til medarbejdere og ledere, der gerne vil have gladere kunder og en sjovere hverdag.

KICK-ASS SERVICE handler om vores holdning og om at gøre en forskel for vores kunder hver dag. Det handler kort og godt om, hvordan vi bruger tiden sammen med kunderne. Alle kan derfor lære det, det virker i alle brancher, og det er ganske gratis.

Foredraget vil give jer brændstof til at levere endnu bedre kundeoplevelser og vil forandre jeres måde at være sammen med kunderne på. I vil lære, at små konkrete ændringer kan gøre en kæmpe forskel i hverdagen, arbejdsglæden og ikke mindst kundetilfredsheden.

Foredraget er smækfyldt med sjove eksempler fra hverdagen, gennemtestede og konkrete tips, og I vil blive introduceret til værktøjet WAUW-termometret, som har hjulpet nogle af Danmarks bedste servicevirksomheder med at vinde såvel danske som internationale priser for deres service.

Varighed: 60 – 75 minutter.

Merete Bergman Smit foredrag

KICK-ASS KOLLEGA – spark arbejdsglæden i vejret

KICK-ASS KOLLEGA er et foredrag til medarbejdere og ledere, som gerne vil have mere begejstring, et bedre samarbejde og en sjovere hverdag.

Det er nemlig ikke alle ledere og medarbejdere, der har begejstring med i baglommen, når de kører på arbejde. Derfor handler foredraget om vores holdning og indstilling, og hvordan vi alle har et ansvar for at bidrage til en fantastisk hverdag og være den kollega, som andre gerne vil arbejde sammen med.

Foredraget vil på en sjov og inspirerende måde udfordre jeres måde at være sammen på, og I vil lære, at små konkrete ændringer kan gøre en kæmpe forskel for jeres kommunikation, samarbejde og arbejdsglæde.

Foredraget er smækfyldt med eksempler fra hverdagen, forskningsbaseret og konkret viden, og du vil få 7 ting, som du kan gøre allerede i morgen, når du møder dine kolleger. Ting som netop kan sparke din arbejdsglæde i vejret.

Varighed: 60 – 75 minutter.

Referencer

Merete gjorde det virkeligt godt. Hun forstod på alle måder at favne deltagerne med aktuelle eksempler krydret med humor og indsigt i mennesker. Merete evnede på en god måde at holde et spejl op for deltagerne og få sat spot på de ting man som kollega/medarbejder skal være opmærksom på i forhold til såvel kollegaer som kunder. Jeg kan således kun give hende mine varmeste anbefalinger. Merete kan bidrage med såvel forøget arbejdsglæde, salg og kundeloyalitet.

Niels Peter Ravnsborg

Agrovi

KICK-ASS SERVICE – Tips, værktøjer og genveje til flere begejstrede og loyale kunder

Størstedelen af danske og udenlandske servicevirksomheder tror, at de giver deres kunder en god serviceoplevelse, mens kun 22 % af kunderne har samme opfattelse. For de fleste kunder er god kundeservice en by i Rusland, og serviceniveauet er sjældent værd at skrive hjem om.  Mange virksomheder kæmper derfor for at få nye kunder i “butikken”. Samtidig viser studier, at de virksomheder, der arbejder målrettet med netop kundefastholdelse, kundetrends og kundeoplevelser, vil have en kæmpe konkurrencefordel i fremtiden.

KICK-ASS SERVICE er skrevet til dig, der har et ønske om at øge kundetilfredsheden og kundeloyaliteten i praksis. Du vil lære, hvad de virksomheder, der har knækket koden, og som har fans i stedet for kunder, helt konkret gør, og du vil lære, hvordan du kan bruge denne viden i din virksomhed. Vejen til begejstrede og loyale kunder er nemlig ikke tilfældig. Bogen giver dig derfor en lang række gennemtestede tips, værktøjer og genveje til, hvordan du kan få flere fans, uanset branche og budget.  Du kan også hente inspiration i cases fra prisvindende virksomheder som Arbejdernes Landsbank, Djurs Sommerland, Aarstiderne, Hotel Kong Arthur og Planet WOW.

Udgivelse: Oktober 2021
Forlag: Bergman Smit Training

Uforpligtende forespørgsel på Merete Bergman Smit

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Merete Bergman Smit