Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Bryd med jeres vaner, og opnå en inspireret organisation

Henrik Dresbøll

Henrik Dresbøll

Adfærdsdesigner og foredragsholder - Opnå større resultater med hjælp fra indsigt i menneskelig adfærd.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Et inspirerende og levende foredrag. Henrik er en engageret og debatlysten oplægsholder, som inddrager de involverede i sit oplæg. Jeg tøver ikke med at anbefale Henrik Dresbøll til andre interessenter."

Rene Bojsen - Dragør Skole Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Dresbøll

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Henrik Dresbøll motiverer folk, så de får lyst til at udvikle sig og ændre adfærd. Han formår den sjældne kunst at kombinere faglig substans med fængende personlige fortællinger. Henrik Dresbøll foredrag om 'nudging', den fremtidige skole, digital dannelse og den empatiske organisation er fyldt med konkrete værktøjer, der fremmer implementering i hverdagen. 

Et foredrag med Henrik Dresbøll giver jer:

 • En inspireret organisation, der er klar på at gå nye veje fra tanke til fødder
 • Et konkret, klart og inspirerende indspark til at arbejde videre med jeres udfordringer – med fødderne solidt plantet i videnskaben
 • En underholdende og medrivende oversættelse af teorien og forskning bag hjernen og adfærdsændring
 • Et engageret indspark, der hjælper jer med at bryde dårlige vaner i organisationen
 • En forbedret succesrate på ændring af adfærd – hvad enten forbindelse med en fusion, en kampagne eller et nyt implementering af et nyt iT-system

Står du overfor en forandringsproces, implementering af nyheder, der kræver omlægning af vaner eller er I blot på udkig efter inspiration til at arbejde med at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive, så er Henriks Dresbølls populære adfærdsforedrag måske noget for jer. Henrik Dresbøll motiverer folk, så de får lyst til at udvikle sig og ændre adfærd. Han formår den sjældne kunst at kombinere faglig substans med fængende personlige fortællinger. Henrik Dresbøll foredrag om hjernen og adfærden, hverdagens små tidsrøvere og den store forandring starter i hverdagen, er fyldt med konkrete værktøjer, cases og tips og tricks der fremmer implementering af forandring, nye vaner og handlinger.

Henrik Dresbøll er en efterspurgt foredragsholder, som altid flytter, motiverer, engagerer og giver sine tilhørere lyst til selv at overføre ideer, teorier og inspiration til egen praksis og hverdag.

Henrik Dresbøll var medgrundlægger af det først bureau for adfærdsdesign i Danmark, så han har været med fra starten i forhold til at arbejde strategisk med adfærd, vanebrud og adfærdskampagner.

Henrik Dresbøll er uddannet cand. mag i kognitiv semiotik og har arbejdet med kommunikation, læring og adfærdsændring gennem mere end 15 år. Hans fokus ligger på, hvordan vi med afsæt i den menneskelige faktor kan forme og fremme den ønskede adfærd. Henrik Dresbøll ejer et rådgivningsfirma, der arbejder med at udvikle og implementere nye tilgange til data-dreven læring og adfærdskampagner i det private såvel som det offentlige.

Et gennemgående element i Henriks foredrag er, at vi med hjælp fra indsigt i den menneskelige adfærd kan nå langt større resultater privat, i organisationer og forretninger generelt.

Henrik Dresbøll holder en lang række foredrag, workshops og inspirationsseminarer hvert år, og har blandt andet hjulpet LEGO Education, KOMPAN, Intersport, TEMPUR, Kulturministeriet, COWI, Odense ZOO, Nordea Fonden, et hav af kommuner, Vejdirektoratet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og FynBus. Derudover kan alle Henriks foredrag tilpasses den enkelte kunde, ligesom han ofte holder foredrag helt ud fra kundens eget emne og målgruppe. Alle foredrag, workshop og inspirationsworkshops levereres på både dansk og engelsk.

Se foredrag med Henrik Dresbøll

  Henrik Dresbøll foredrag

  FORANDRING

  • Effektiv og meningsfuld forandring – et foredrag, der giver jer indsigt i,  hvordan fejl 40 og andre menneskelige faktorer ofte spænder ben for store såvel som for små forandringer. Op imod 85% af alle forandringsprocesser lykkedes ikke. Det kan skyldes mange ting. Men et oftest overset problem er, at dem, der udvikler forandringsprocessen, tager afsæt i en ide om det rationelle menneske. Vi mennesker er imidlertid langtfra rationelle, vi siger noget og gør noget andet, og vi bliver liggende på sofaen selvom vi godt ved, at vi burde rejse os og løbe en tur. Med dette foredrag tager vores populære foredragsholder jer med på en sjov, anderledes og oplysende måde gennem en lang række af de menneskelige faktore og menneskelige fejl, der står i vejen for forandringen, om det så drejer sig om en ny strategi, et nyt produkt eller fusionsproces. I bliver klædt på til at ikke at se menneskelige fejl som fejl men som et vilkår, og derfor bliver I bedre, dygtigere og mere succesfulde til at opnå effekt, når forandringens vinde blæser.

  Henrik Dresbøll foredrag

  ADFÆRD

  • Nudging, vaner og adfærd – hvordan indsigt i hjernen og den menneskelige adfærd kan føre til bedre hverdage, mere effektivitet og gode vaner.
  • Hvordan kan indsigt i hjernen og den menneskelige adfærd bruges i relation til  sygefravær, bedre arbejdsrutiner, effektive forandringsprocesser og ændring af de små vaner i hverdagen? Foredraget fører os ind i adfærdens forunderlige verden af vaner, rutiner, beslutninger, vurderinger og automatbeslutninger, ubevidste og bevidste mønstre, motiver og lyster. Foredraget stiller skarpt på, hvordan vores begrænsede psykologi og biologi ofte fører os på vildlede, så vi bliver trætte, fejler, og motiveres af vores naturlige tilbøjelighed til at skyde genvej. Hvordan kan adfærd designes, så det påvirker andre til en ændret adfærd? Hvilke design-tricks kan med fordel benyttes? Foredraget giver en nem og konkret tilgang til at arbejde med at forandre adfærd i hverdagen. Hvordan du kan forme og fremme ønsket adfærd uden brug af pisk, gulerod eller løftede pegefingre.
  • Fra tanke til handling – få større succes med forandringsprocesser og omlægning af vaner

  Henrik Dresbøll foredrag

  VANER

  • Hverdagens små tidsrøvere – vanens psykologi og den gode arbejdsdag.

  • De små tidsrøvere – Kender du egentlig din egen arbejdsdag? Ved du hvornår, du er mest effektiv, eller hvad der får dig til at lave overspringshandlinger? Kom med foredragsholder og adfærdsdesigner Henrik Dresbøll på en rejse ned gennem din egen daglige arbejdsgang og bliv bedre til at se den gode vej til at få opgaverne for hånden, før de bliver stressende.

  • Koncentration og effektiv arbejdstid er begge begrænsede ressourcer i det travle arbejdsliv. Forkert udnyttet tid, forstyrrede arbejdsflow, og svækket koncentration besværliggør opgaver, mindsker følelsen af succes og trækker arbejdet i langdrag. Det fører til mindsket arbejdsglæde, mindre effektivitet og i værste fald mindre fritid.
  • Med afsæt i adfærds- og vanepsykologi hjælper vi dig til at identificere dine værste triggers og dårlige vaner. Lær din gode arbejdsdag at kende, så du kan arbejde, når du arbejder – men også få lavet små åndehuller for dig selv.  Fjern hverdagens små tidsrøvere og få mere tid, overskud og energi.

  Henrik Dresbøll foredrag

  Kunsten at sælge – en sjov, sober og sandfærdig indføring i salgets psykologi og håndværk

  • Kunsten at sælge er et sjovt og veloplagt foredrag, der inspirerer og udfordrer jer til at komme i træningstøjet med jeres salgsstyrke. I får tips, tricks og værktøjer til at sælge mere, bedre og effektivt.
  • En god sælger ved per intuition, at salget handler om at hjælpe kunden til selv at formulere behov, motiv og grund til at skifte til eller købe netop dit produkt. Men de færreste ved, hvordan de gør det, og at denne adfærd kan trænes, forfines og forbedres.
  • For at blive god til dette håndværk, skal du have indsigt i både sælgers og købers adfærd, og du skal vide, hvordan vi mennesker træffer beslutninger og tager handling – hvad end det drejer sig om salget af en ny kaffemaskine, ideen om en ny bil overfor din samlever, eller hvorfor du mener, at det vil være godt for naboen at indgå i frivilligt arbejde.
  • Med afsæt i forskning i menneskelig adfærd og gennem konkrete cases fra den virkelige verden, føres I igennem disciplinerne i salgets håndværk. I bliver klædt på og motiveret til at gå fra tanke til handling og gøre salget til en kunst.
  • I får desuden 5 hemmeligheder om, hvordan du bliver den sælger, som kunder køber af – og som bonus får I de 7 vigtigste vejvisere til, hvordan det fysiske salg, ansigt til ansigt, i fremtiden spiller sammen med e-handel, og omvendt.
  • Punchlines:
   – Vi er alle sælgere – spørgsmålet er, hvordan vi arbejder med vores indstilling og selvopfattelse for at opnå effekt.
   – Salg kan trænes – og du kan gå fra at se salget som et problem, der dræner dig for energi, til at se det som en aktivitet, der giver energi.
   – Salg handler om at se dig selv som en guide, der formidler services og hjælper din kunde til at løse et problem.

Referencer

Henrik er fagligt helt i top. Han er levende og energisk i sin fremtoning og mærker sit publikum. Han har et smittende humør og bruger eksempler, som alle kan nikke genkendende til. Det spreder naturlig lyst til at lytte og deltage. Vi havde vore arbejdsmiljøorganisation og alle ledere samlet til et oplæg fra Henrik omkring adfærd. Tilbagemeldinger fra deltagerne har alle været super positive.

Rikke Rasmussen

Billund Lufthavn A/S

Spændende foredrag med rigtig god energi fra Henrik Dresbøll, der fik inspireret mange ved at vende tingene lidt på hovedet.

Pia Jenfort

Sundhedscenter Tårnby

Super foredrag - har fået god feedback fra deltagerne.

Lise Christoffersen

Deloitte

Jeg har været på mange kurser, men dette har om noget været meningsgivende og direkte omsætteligt i praksis. Har slugt de skarpe betragtninger og er blevet forstyrret på den bedste måde. Fantastisk. Tak for det. Ledelse ER kommunikation - so true.

Marianne Bernstoff Justesen

Seden Skole

Vi havde Henrik Dresbøll på besøg til et spændende foredrag om 'Forandringsledelse'. Selve foredraget blev leveret med inspirerende anekdoter og eksempler, der var let for deltagerne at forholde sig til og konvertere til egen kontekst. Henrik udviste en enestående evne til engageret at formidle sine budskaber og pointer i fin overensstemmelse med den forventningsafstemning, vi på forhånd havde aftalt. Alt i alt et rammende oplæg, som er relevant i et utal af organisationer, der ønsker at have fokus på forandring.

Peter Wrang

IBM

Henrik gjorde os, på en inspirerende og energi- og meningsfyldt måde, klogere på forskningen i- og idéerne omkring menneskers adfærd; hvordan vi kan arbejde med forandringer med afsæt i viden om menneskers vaner, rutiner, motiver, lyster og bevidste og ubevidste veje til beslutninger og handlinger.

Tobias Marling

Dansk Svømmeunion

Super energisk foredragsholder, Weltklasse.

Maibritt Møller

Computerworld

Fint at Henrik havde tilrettet sit oplæg til målgruppen. Henrik er præcis og provokerende og pointerne i oplæget giver anledning til ledelsesmæssig refleksion.

Birgitte Aagaard

PPR, Region Syd

Der var stor tilfredshed med Henriks optræden, den var inspirerende. Et godt oplæg, og en god struktureret måde at inddrage folk på i sidste halvdel. Det var tankevækkende, hvor langt man kan nå på kort tid med at opstille et koncept, når proceduren er lagt rigtigt an.

Peter Hugger, viceskoleleder

Skanderborg Realskole

Jeg synes det var et relevant, frækt og ambitiøst foredrag.

Gry Czaja

Ranum Skole
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Dresbøll

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Henrik Dresbøll

4.75 ud af 5 stjerner

"Et inspirerende og levende foredrag. Henrik er en engageret og debatlysten oplægsholder, som inddrager de involverede i sit oplæg. Jeg tøver ikke med at anbefale Henrik Dresbøll til andre interessenter."

Rene Bojsen - Dragør Skole Se alle referencer

Foredragsemner med Henrik Dresbøll