Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Henrik Dresbøll

Adfærdsdesigner og foredragsholder - Opnå større resultater med hjælp fra indsigt i menneskelig adfærd

Henrik Dresbøll motiverer folk, så de får lyst til at udvikle sig og ændre adfærd. Han formår den sjældne kunst at kombinere faglig substans med fængende personlige fortællinger. Henrik Dresbøll foredrag om ‘nudging’, den fremtidige skole, digital dannelse og den empatiske organisation er fyldt med konkrete værktøjer, der fremmer implementering i hverdagen. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Et foredrag med Henrik Dresbøll giver jer:

 • En inspireret organisation, der er klar på at gå nye veje fra tanke til fødder
 • Et konkret, klart og inspirerende indspark til at arbejde videre med jeres udfordringer – med fødderne solidt plantet i videnskaben
 • En underholdende og medrivende oversættelse af teorien og forskning bag hjernen og adfærdsændring
 • Et engageret indspark, der hjælper jer med at bryde dårlige vaner i organisationen
 • En forbedret succesrate på ændring af adfærd – hvad enten forbindelse med en fusion, en kampagne eller et nyt implementering af et nyt iT-system

Står du overfor en forandringsproces, implementering af nyheder, der kræver omlægning af vaner eller er I blot på udkig efter inspiration til at arbejde med at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive, så er Henriks Dresbølls populære adfærdsforedrag måske noget for jer. Henrik Dresbøll motiverer folk, så de får lyst til at udvikle sig og ændre adfærd. Han formår den sjældne kunst at kombinere faglig substans med fængende personlige fortællinger. Henrik Dresbøll foredrag om hjernen og adfærden, hverdagens små tidsrøvere og den store forandring starter i hverdagen, er fyldt med konkrete værktøjer, cases og tips og tricks der fremmer implementering af forandring, nye vaner og handlinger.

Henrik Dresbøll er en efterspurgt foredragsholder, som altid flytter, motiverer, engagerer og giver sine tilhørere lyst til selv at overføre ideer, teorier og inspiration til egen praksis og hverdag.

Henrik Dresbøll var medgrundlægger af det først bureau for adfærdsdesign i Danmark, så han har været med fra starten i forhold til at arbejde strategisk med adfærd, vanebrud og adfærdskampagner.

Henrik Dresbøll er uddannet cand. mag i kognitiv semiotik og har arbejdet med kommunikation, læring og adfærdsændring gennem mere end 15 år. Hans fokus ligger på, hvordan vi med afsæt i den menneskelige faktor kan forme og fremme den ønskede adfærd. Henrik Dresbøll ejer et rådgivningsfirma, der arbejder med at udvikle og implementere nye tilgange til data-dreven læring og adfærdskampagner i det private såvel som det offentlige.

Et gennemgående element i Henriks foredrag er, at vi med hjælp fra indsigt i den menneskelige adfærd kan nå langt større resultater privat, i organisationer og forretninger generelt.

Henrik Dresbøll holder en lang række foredrag, workshops og inspirationsseminarer hvert år, og har blandt andet hjulpet LEGO Education, KOMPAN, Intersport, TEMPUR, Kulturministeriet, COWI, Odense ZOO, Nordea Fonden, et hav af kommuner, Vejdirektoratet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og FynBus. Derudover kan alle Henriks foredrag tilpasses den enkelte kunde, ligesom han ofte holder foredrag helt ud fra kundens eget emne og målgruppe. Alle foredrag, workshop og inspirationsworkshops levereres på både dansk og engelsk.

  Henrik Dresbøll foredrag

  FORANDRING

  • Effektiv og meningsfuld forandring – et foredrag, der giver jer indsigt i,  hvordan fejl 40 og andre menneskelige faktorer ofte spænder ben for store såvel som for små forandringer. Op imod 85% af alle forandringsprocesser lykkedes ikke. Det kan skyldes mange ting. Men et oftest overset problem er, at dem, der udvikler forandringsprocessen, tager afsæt i en ide om det rationelle menneske. Vi mennesker er imidlertid langtfra rationelle, vi siger noget og gør noget andet, og vi bliver liggende på sofaen selvom vi godt ved, at vi burde rejse os og løbe en tur. Med dette foredrag tager vores populære foredragsholder jer med på en sjov, anderledes og oplysende måde gennem en lang række af de menneskelige faktore og menneskelige fejl, der står i vejen for forandringen, om det så drejer sig om en ny strategi, et nyt produkt eller fusionsproces. I bliver klædt på til at ikke at se menneskelige fejl som fejl men som et vilkår, og derfor bliver I bedre, dygtigere og mere succesfulde til at opnå effekt, når forandringens vinde blæser.

  Henrik Dresbøll foredrag

  ADFÆRD

  • Nudging, vaner og adfærd – hvordan indsigt i hjernen og den menneskelige adfærd kan føre til bedre hverdage, mere effektivitet og gode vaner.
  • Hvordan kan indsigt i hjernen og den menneskelige adfærd bruges i relation til  sygefravær, bedre arbejdsrutiner, effektive forandringsprocesser og ændring af de små vaner i hverdagen? Foredraget fører os ind i adfærdens forunderlige verden af vaner, rutiner, beslutninger, vurderinger og automatbeslutninger, ubevidste og bevidste mønstre, motiver og lyster. Foredraget stiller skarpt på, hvordan vores begrænsede psykologi og biologi ofte fører os på vildlede, så vi bliver trætte, fejler, og motiveres af vores naturlige tilbøjelighed til at skyde genvej. Hvordan kan adfærd designes, så det påvirker andre til en ændret adfærd? Hvilke design-tricks kan med fordel benyttes? Foredraget giver en nem og konkret tilgang til at arbejde med at forandre adfærd i hverdagen. Hvordan du kan forme og fremme ønsket adfærd uden brug af pisk, gulerod eller løftede pegefingre.
  • Fra tanke til handling – få større succes med forandringsprocesser og omlægning af vaner

  Henrik Dresbøll foredrag

  VANER

  • Hverdagens små tidsrøvere – vanens psykologi og den gode arbejdsdag.

  • De små tidsrøvere – Kender du egentlig din egen arbejdsdag? Ved du hvornår, du er mest effektiv, eller hvad der får dig til at lave overspringshandlinger? Kom med foredragsholder og adfærdsdesigner Henrik Dresbøll på en rejse ned gennem din egen daglige arbejdsgang og bliv bedre til at se den gode vej til at få opgaverne for hånden, før de bliver stressende.

  • Koncentration og effektiv arbejdstid er begge begrænsede ressourcer i det travle arbejdsliv. Forkert udnyttet tid, forstyrrede arbejdsflow, og svækket koncentration besværliggør opgaver, mindsker følelsen af succes og trækker arbejdet i langdrag. Det fører til mindsket arbejdsglæde, mindre effektivitet og i værste fald mindre fritid.
  • Med afsæt i adfærds- og vanepsykologi hjælper vi dig til at identificere dine værste triggers og dårlige vaner. Lær din gode arbejdsdag at kende, så du kan arbejde, når du arbejder – men også få lavet små åndehuller for dig selv.  Fjern hverdagens små tidsrøvere og få mere tid, overskud og energi
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Henrik Dresbøll

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Henrik Dresbøll

Foredragsemner med Henrik Dresbøll