generic-cover2

Inspirerende foredrag med hele Danmarks Sisse

Sisse Fisker foredrag

Sisse Fisker

Tv-vært, foredragsholder og bestyrelsesformand. Foredrag om forskning, internationale besøg og egne erfaringer.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Sisse er en levende fortæller, faktisk bedre live end på TV. Hendes historie er fascinerende - og man bliver inspireret af Sisses livsmod og fightervilje. Fremragende!"

Ann Langballe Madsen - Azets Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Sisse Fisker

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sisse

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Sisse Fisker er en yderst inspirerende, motiverende og underholdende foredragsholder, som giver deltagerne sin livsbekræftende opskrift på et sundere liv. Sisse Fisker foredrag er både underholdende og engagerede - de kombinerer forskning, internationale besøg og egne erfaringer fra et liv med både elitesport og sygdom.

De fleste kender Sisse Fisker som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op, for blandt andet forfølge sin drøm om at finde opskriften på et sundere og længere liv. Selv har hun taget nogle chancer, men understreger i sine foredrag også, hvor vigtigt det er at tage ansvar og sætte sig på førersædet i sit eget liv.

I 2015 udkom Sisse Fiskers bog  ”Livets opskrift”, der sætter fokus på, hvordan danskerne kan opnå et sundere og længere liv. DR1 sendte samtidig programrækken af samme navn, og som inspirerede Sisse til bogen. I programmerne rejste Sisse ud i verden for at besøge de lokalsamfund, hvor indbyggerne lever længst – mange bliver over 100 år. Interessen for danskernes helbredsmæssige tilstand kommer sig af, at Sisse Fisker for et par år siden fik en kronisk ryglidelse. Hun blev tvunget til at lægge stille og sygemelde sig grundet 2 diskusprolaps, knoglebetændelse (modic-forandringer, og et brud på halebenet. I sit foredrag forklarer Sisse blandt andet, hvordan hun vendte denne nedtur til noget positivt.

Sisse er foruden sit virke på TV og som foredragsholder også bestyrelsesformand i og stifter af SMIL-fonden, der holder fester for syge børn på danske hospitaler. Selv er hun mor to drenge, der begge gennemgik operationer som spædbørn. Derudover er Sisse Fisker også ambassadør for den internationale fond, Ønskefonden- en fond der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Se foredrag med Sisse Fisker

  Sisse Fisker foredrag

  Tag ansvar for dit liv – du har kun ét!

  • Sisse Fisker har gennem mange år følt sig priviligeret i sit arbejde og privatliv. Hun har elsket livet og har været en meget aktiv person. Med ét blev hun tvunget til at ændre sin livsførelse. Tilbage i 2013 fik Sisse en nedslående melding fra sin læge: “Du har løbet dit sidste maratonløb. Du må ikke løfte dine små børn. Du kan ikke passe dit hjem, og du må ikke gå på arbejde. Din ryg er brækket, du har haft to diskusprolapser, og så har du modic-forandringer, som er betændelse i ryggen! Kort sagt, du skal bevæge dig så lidt som muligt.” 
  • I dette foredrag sætter Sisse fokus på, hvordan man får noget positivt ud af en nedtur. Kan man virkelig lære noget af en slem sygdomsperiode og komme ud stærkere på den anden side? Sisse er slet ikke i tvivl om, at svaret er ja.  Hun fortæller, hvordan hendes rejse har været, hvad hun har gjort fysik og mentalt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Et sted hvor hun føler sig meget sundere, end dengang hun jagtede svedeture og adrenalinrus ved hårde fysiske præstationer.
  • I sommeren 2015 har Sisse opsagt sit faste job som tv-vært på DR. Hun vil bruge mere tid på at se verden sammen med sin familie og på de ting, hun virkelig brænder for, som giver hende værdi i livet.  Hun har taget en chance ja – men selv føler hun, at hun har taget ansvar og sat sig i førersædet i sit eget liv.

Referencer

Sisse var meget professionel og foredraget var personligt og varmt. Personligt synes jeg at det var spændende at høre, at kendte også lever et normalt liv.

Steen De Blanck

IBM-Klubben

Livlig og underholdende

Henning Christiansen

LOF Midtjylland

Sisse holdte et meget personligt foredrag som rørte folk

Lisbeth Rosenørn

FOF København

Sisse er meget dygtig og engagerende. Hun giver virkelig af sig selv på en meget positiv måde.

Michael Bidstrup

Nærum Adventistkirke

God fortæller, god blanding med fortælling og billeder/video. God respons fra gæsterne.

Kirsa Kristensen

Thommysminde-aftenskole

Sisse er en levende fortæller, faktisk bedre live end på TV. Hendes historie er fascinerende - og man bliver inspireret af Sisses livsmod og fightervilje. Fremragende!

Ann Langballe Madsen

Azets

Super professionel og nem at arbejde med.

Casper Panduro

Front Of House
Uforpligtende forespørgsel på Sisse Fisker

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Sisse Fisker

4.75 ud af 5 stjerner

"Sisse er en levende fortæller, faktisk bedre live end på TV. Hendes historie er fascinerende - og man bliver inspireret af Sisses livsmod og fightervilje. Fremragende!"

Ann Langballe Madsen - Azets Se alle referencer

Foredragsemner med Sisse Fisker