Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Sisse Fisker

Tv-vært, foredragsholder og bestyrelsesformand

Sisse Fisker er en yderst inspirerende, motiverende og underholdende foredragsholder, som giver deltagerne sin livsbekræftende opskrift på et sundere liv. Sisse Fisker foredrag er både underholdende og engagerede – de kombinerer forskning, internationale besøg og egne erfaringer fra et liv med både elitesport og sygdom.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

De fleste kender Sisse Fisker som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op, for blandt andet forfølge sin drøm om at finde opskriften på et sundere og længere liv. Selv har hun taget nogle chancer, men understreger i sine foredrag også, hvor vigtigt det er at tage ansvar og sætte sig på førersædet i sit eget liv.

I 2015 udkom Sisse Fiskers bog  ”Livets opskrift”, der sætter fokus på, hvordan danskerne kan opnå et sundere og længere liv. DR1 sendte samtidig programrækken af samme navn, og som inspirerede Sisse til bogen. I programmerne rejste Sisse ud i verden for at besøge de lokalsamfund, hvor indbyggerne lever længst – mange bliver over 100 år. Interessen for danskernes helbredsmæssige tilstand kommer sig af, at Sisse Fisker for et par år siden fik en kronisk ryglidelse. Hun blev tvunget til at lægge stille og sygemelde sig grundet 2 diskusprolaps, knoglebetændelse (modic-forandringer, og et brud på halebenet. I sit foredrag forklarer Sisse blandt andet, hvordan hun vendte denne nedtur til noget positivt.

Sisse er foruden sit virke på TV og som foredragsholder også bestyrelsesformand i og stifter af SMIL-fonden, der holder fester for syge børn på danske hospitaler. Selv er hun mor to drenge, der begge gennemgik operationer som spædbørn. Derudover er Sisse Fisker også ambassadør for den internationale fond, Ønskefonden- en fond der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

  Sisse Fisker foredrag

  Livets Opskrift

  • De fleste kender Sisse Fisker, som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op for at forfølge en drøm om at gøre en forskel for syge børn på danske hospitaler. Hun har stiftet foreningen SMILfonden, som laver sociale arrangement for kronisk syge børn i hele landet. På tværs af diagnoser inviteres børn og forældre til fest, sjove oplevelser og rekreation i en svær tid med sygdom. Her skabes magiske øjeblikke, som kan lindre smerter, frembringe SMIL og udvikle nye fællesskaber i pressede familier.
  • Sisse Fisker har selv følt på egen krop, hvordan det er at lægge små børn på operationsbordet, da hendes to drenge har været igennem flere indlæggelser på Rigshospitalet.
  • Initiativet til SMILfonden tog Sisse da hun for et par år siden selv lå sygemeldt med en rygsygdom. I mange år har hun kæmpet med invaliderende rygsmerter og har været tvunget til at stille sine elskede løbesko på hylden, men en operation og et års genoptræning har gjort Sisse smertefri, så der nu er endnu mere energi til at sprede SMIL hos syge børn og til at nyde livet hver eneste dag uden smerter. Desuden har hun udgivet en bog om Livets Opskrift – baseret på rejser rundt i hele verden. Og netop de rejser og mødet med nogle af verdens ældste mennesker var med til at sætte skub i tankerne om at ændre prioriteterne i livet.

  Sisse Fisker foredrag

  Tag ansvar for dit liv – du har kun ét!

  • Sisse Fisker har gennem mange år følt sig priviligeret i sit arbejde og privatliv. Hun har elsket livet og har været en meget aktiv person. Med ét blev hun tvunget til at ændre sin livsførelse. Tilbage i 2013 fik Sisse en nedslående melding fra sin læge: “Du har løbet dit sidste maratonløb. Du må ikke løfte dine små børn. Du kan ikke passe dit hjem, og du må ikke gå på arbejde. Din ryg er brækket, du har haft to diskusprolapser, og så har du modic-forandringer, som er betændelse i ryggen! Kort sagt, du skal bevæge dig så lidt som muligt.” 
  • I dette foredrag sætter Sisse fokus på, hvordan man får noget positivt ud af en nedtur. Kan man virkelig lære noget af en slem sygdomsperiode og komme ud stærkere på den anden side? Sisse er slet ikke i tvivl om, at svaret er ja.  Hun fortæller, hvordan hendes rejse har været, hvad hun har gjort fysik og mentalt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Et sted hvor hun føler sig meget sundere, end dengang hun jagtede svedeture og adrenalinrus ved hårde fysiske præstationer.
  • I sommeren 2015 har Sisse opsagt sit faste job som tv-vært på DR. Hun vil bruge mere tid på at se verden sammen med sin familie og på de ting, hun virkelig brænder for, som giver hende værdi i livet.  Hun har taget en chance ja – men selv føler hun, at hun har taget ansvar og sat sig i førersædet i sit eget liv.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Sisse Fisker

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Sisse Fisker

Foredragsemner med Sisse Fisker