Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

En haj til at fange trends fra IT-verdenen, og hjælpe andre med at omsætte dem til handling.

Preben Mejer foredrag

Preben Mejer

Uddannet boghandler, videnskilde, storinspirator og foredragsholder indenfor emner omhandlende teknologi.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Foredraget var godt forberedt og Preben Mejer viste stor viden på området."

Helle Schultz - Sønderborg Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Preben Mejer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Preben

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Preben Mejer er en af Danmarks absolut største kapaciteter hvad angår den teknologiske udvikling og IT og holder levende og engagerede foredrag om vores digitale fremtid, udfordringer og muligheder. De er fortalt med masser af underholdende eksempler og historier, der gør at det hele er til at forstå, og med fokus på hvad teknologien egentlig kan bruges til, både som bruger og virksomhedsmæssigt.

 

Videnkilde og storinspirator Preben Mejer er af Computerworld kåret til en af Danmarks ti mest indflydelsesrige IT personer og af Børsens Nyhedsmagasin valgt til mest nyskabende danske IT personlighed. Han er uddannet boghandler, ville egentlig læse psykologi, men brugte i stedet sin tæft for menneskevæsenet til forudsigelse af PC’ens indtog og stiftede Danmarks første og største leverandør af PC’er, DanaData. Startede senere Danmarks dengang største internetvirksomhed, TDC Internet.

Siden 2000 har Preben været involveret i teknologi-orienterede venture-aktiviteter gennem IVS – det nuværende Northcap partners, hvor Preben sidder i Advisory Board. Northcap venture er udpeget til en af verdens 100 førende IT investerings selskaber. Han er flerdobbelt prismodtager, blandt mange andre Civiløkonomernes CIVI pris for indsatsen med at udvikle Århus-regionen, Ivækst prisen for enestående indsats for dansk iværksætteri. Preben Mejer ses også tit i medierne, og er kendt for talløse TV indslag i TV2 Go’morgen Danmark og andre TV kanaler.

Preben Mejers fokus i dag er trends, formidling og venture. Det at fungere som foredragsholder, sparringspartner og konsulent omkring virksomhedens digitale muligheder og udfordringer. Preben Mejers speciale er at fange trends fra IT og teknologi-grænselandet, og hjælpe andre med at omsætte dem til handling. RadrLab er da også meget passende navnet på Prebens seneste aktivitet.

De skarpe og inspirerende Preben Mejer foredrag er især populære hos virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner, som ønsker viden om den teknologiske udvikling og ikke mindst innovation og forretningsmuligheder.

Se foredrag med Preben Mejer

  Preben Mejer foredrag

  Preben Mejer afholder foredrag inden for emnerne:

  • Preben Mejer holder levende og engagerede indlæg om vores teknologiske fremtid.
  • Lige nu handler det om Cognitive Computing, den næste store bølge,. Det er et kvantespring i it anvendelse, og det vil blandt andet betyde at 3 millioner mennesker på verdensplan har en robot som chef i 2020, vores jobs ændrer sig, og ud over IQ skal der lægges vægt på AQ – adaptability quotient. Autonome dimser vil der være masser af, faktisk op mod 80 milliarder på vores internet, hvad betyder det, hvad betyder et internet af ting, hvilke nye muligheder ligger der i det. Dimserne leverer data, og de indgår i nye sammenhænge. Spændende nye fænomener som Blockchain, Process mining, og platforms økonomien er noget af det der bliver kastet lys over i Prebens oplæg. Vores apps forsvinder – de bliver til et nyt lag af ambient services – hvad betyder det, hvordan fungerer det. Vores smartphone forsvinder også, eller vil i hvertfald spille en mindre rolle, og vi kan allerede nu se hvad det er der kommer efter smartphonen.
  • Hans foredrag handler om den teknologiske udvikling, med udgangspunkt i den tredje store teknologi-bølge, Pervasive Computing, eller IT i alting.
  • Hvad sker der med PC’en og mobil-telefonen, hvorfor dør begreberne telefon, fjernsyn og radio? Og hvordan vil vi leve og arbejde i fremtiden?
  • Prebens foredrag vinkles efter målgruppe/kontekst og er under konstant udvikling. Preben Mejer er en efterspurgt foredragsholder, der får flere henvendelser end kalenderen tillader. Book ham i god tid hvis du vil være sikker.

  Preben Mejer foredrag

  Robotterne kommer – og hvad så

  • Robotterne er over os, og det er ikke længere store, tunge og dumme industrirobotter. Det er små fikse robotter der kan tage hånd om alt fra madlavning til scanning af gravide. Det er også robotbiler, robot vagthunde, og fordøjelige robotter som du bare kan spise. Men hvad er robotter, og hvor går robotterne hen?
  • Robotter er ikke bare fysiske robotter. Den tredje store bølge i IT anvendelse handler om kunstig software baseret intelligens. Software-robotter der udfører opgaver, hurtigere og mere perfekt end os mennesker.
  • Hvad vil kunstig intelligens betyde for fremtidens arbejdsmarked? Hvad sker der, når robotter og software robotter kombineres, så vi får super robotter? Hvordan ser fremtiden ud for de fysiske robotter og for software robotterne.
  • Foredraget giver et billede af den teknologiske udvikling og de vigtigste tendenser, og har karakter af en levende og underholdende briefing med masser af eksempler på, hvad det er der sker. Foredraget justeres i øvrigt efter den kontekst, som det skal indgå i.

  Preben Mejer foredrag

  Robotter, kunstig intelligens og Ambient Computing – nu med anbefalinger

  • Foredraget er sammensat af relevante dele af robot, kunstig intelligens og ambient computing foredragene. Det går et spadestik dybere, og inkluderer formøde og briefing. Foredraget vil i begrænset omfang rumme branche/virksomheds/sektor relevante eksempler, anbefalinger og forholde sig til udfordringer.
  • Foredraget er tilpasset, og prisen inkluderer et formøde, desk-research og tilpasning.

Referencer

Super inspirerende.

Bente Bæk Hansen

HK/Kommunal, MidtVest

Foredraget var godt forberedt og Preben Mejer viste stor viden på området.

Helle Schultz

Sønderborg Kommune

Inspirerende og passer præcist ind i vores øvrige program.

Pernille Nederby

Logica
Uforpligtende forespørgsel på Preben Mejer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Preben Mejer

4.75 ud af 5 stjerner

"Foredraget var godt forberedt og Preben Mejer viste stor viden på området."

Helle Schultz - Sønderborg Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Preben Mejer