Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Løsningsorienteret stressforståelse- og navigering

Storm Stensgaard

Storm Stensgaard

Forfatter og rådgiver

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Storms foredrag var exceptionelt godt. Og jeg har hørt mange gennem tiden. Der var integritet, ægthed og oprigtighed. Ikke bare den købte vare, hvor en foredragsholder stod, og sagde det han troede ledelsen ville høre – men den ægte vare. En gave du kunne tage imod eller lade være. Og vi kunne virkelig bruge gaven, som var inspirerende og praktisk nyttig. Folk var i den grad med, og efterfølgende kunne jeg høre og mærke, at der havde været super god effekt."

Carsten Overgaard, seniorprivatrådgiver - Nykredit Se alle referencer

Et foredrag med Storm Stensgaard giver jer:

  • Et underholdende foredrag, der kan løsne op for et vanskeligt emne
  • En passioneret og underholdende foredragsholder
  • En motiverende peptalk med ny viden og aha-oplevelser
Uforpligtende forespørgsel på Storm Stensgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Storm

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Storm Stensgaard er en foredragsholder, som holder inspirerende og underholdende foredrag inden for mental sundhed og social kapital. Han har en dyb forståelse for tillidskultur og en professionel viden om stressbehandling og de neurologiske spilleregler for sund præstation. Med humor og brugbare eksempler deler Storm ud af sit nære kendskab til stress fra både privatklienter og personlig erfaring.

Et foredrag med Storm Stensgaard giver jer:

  • Et underholdende foredrag, der kan løsne op for et vanskeligt emne
  • En passioneret og underholdende foredragsholder
  • En motiverende peptalk med ny viden og aha-oplevelser

Præstationsforbedring gennem stressnavigation

Storm Stensgaard har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet mange mennesker, såvel foredragstilhørere som klienter. Hans eget koncept, Stressnavigation, er videnskabeligt funderet og erfaringsmæssigt afprøvet med succes. Et koncept, der kan anvendes i jeres organisation, på ledelsesmæssigt såvel som personligt niveau.

Storm er forfatter og stressrådgiver, og har skrevet bøgerne “Stressnavigation for Mænd” (2014), “Én Ting ad Gangen” (2018), “Brok” (2020) og “Protektor” (2023). Derudover har han en cand. mag. i klassisk filologi, hvor hans speciale er heroisk ledelse og tillidskultur. I 2023 modtog han Dafolo prisen for sit bidrag til fremtidens organisationer, om hvordan de kan bidrage til bæredygtighed gennem regenerativ ledelse.

Udover at være teoretisk og praktisk kompetent inden for foredragsemnerne trækker Storm også på sin akademiske baggrund inden for klassisk talekunst. Evalueringerne peger også entydigt på, at det i høj grad lykkes for Storm at opnå det helt særlige, som et foredrag kan, nemlig at rykke mennesker. Begejstre, inspirere og motivere – vise vej.

Ligesom sundhedsmæssige livsvilkår som kost, søvn og motion, kan den rette tilgang til stress betyde forskellen mellem liv og død, mellem udbrændthed og langtidsholdbar præstationsevne. Storm har i sine foredrag fokus på de mange fordele ved en konstruktiv tilgang til stress, hvad end det er sund præstation, social kapital, eller bæredygtig ledelse. Storm er dynamisk og engageret, og hans foredrag er forholdsvis videnstunge, men den viden bliver formidlet så den er forståelig og frem for alt brugbar. Det er et foredrag du skal booke, hvis tilhørerne skal have noget med hjem, der virker.

Da foredragene samtidig er intense og dynamiske, vil de tilmed være velegnede til vanskelige opgaver på udfordrende tidspunkter med skeptiske tilhørere. De kan desuden eller sætte en dagsorden inden for et svært og følsomt emne som arbejdsmiljø og trivsel. Storm giver jer en fælles referenceramme og et konstruktivt sprog at arbejde videre ud fra.

Book Storm Stensgaard til jeres næste event og oplev effekten af stressnavigation.

Læs mere på Storm Stensgaards hjemmeside.

Se foredrag med Storm Stensgaard
Storm Stensgaard foredrag

Kunsten at brokke sig

Et sjovt og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på en af danskernes yndlingsbeskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde?  Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks?

Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund, og ser på hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Foredraget udformes som en underholdende skattejagt, hvor vi kommer langt omkring bl.a. smil, spejlneuroner, social kapital og kønsforskelle. En anderledes, men brugbar tilgang til den sunde arbejdskultur.

Foredraget er velegnet som: et humoristisk indslag med viden, ahaoplevelser, der kan løsne op for et vanskeligt emne, en underholdende måde at få folk til at grine ad sig selv på en konstruktiv måde, noget samlende alle kan relatere til uanset baggrund og funktion i organisationen, et anderledes indslag på en ellers faglig tung dag, noget der kan ramme meget bredt sammensatte medarbejdergrupper, et opsigtsvækkende bidrag til et kundearrangement, et sjovt indspark til en generalforsamling eller årsmøde, en kickstarter til større konferencer eller som faglig underholdning til sociale arrangementer.

Storm Stensgaard foredrag

Sund Præstation

Foredraget handler om de optimale betingelser for den sunde præstation. Hvordan yder vi vores bedste og bevarer et engageret arbejdsflow dag efter dag og år efter år? Der tages udgangspunkt i neurologi, stressvidenskab og professionel rådgivningserfaring.

Hvordan balancerer vi på det tveæggede sværd af sund stimulans og giftig overbelastning? Hvordan sparer vi på kræfterne, hvordan regulerer og restituerer vi klogt, og hvordan holder vi nervesystemet sundt og stærkt, så vi kan skabe de resultater, der er brug for?

Der vil foredraget igennem være fokus på konkrete eksempler og virksomme metoder som både kan anvendes med det samme og på den lange bane. Det handler om nærvær, fordybelse, arbejdsro, begejstring og mening. Alvorlig vidensformidling leveret med humor, fortællinger og optimisme.

Storm Stensgaard foredrag

Tillidskultur & psykologisk tryghed

Opnå et bæredygtigt arbejdsliv og beskyt den mentale trivsel. 

Efter mangeårige erfaringer med mental sundhed, kommunikation og social kapital i mødet med over 1000 danske arbejdspladser, byder Storm ind med råd, værktøjer og rammer for den psykologiske tryghed. 

Han vil gøre jer klogere på: arbejdskultur, nervesystemer og sunde rammer, spændingsfeltet mellem brok og kritik, samt konceptet “stressnavigation”. Lær hvordan ledere sikrer medarbejdernes evne til fokuseret opmærksomhed, hvor psykologisk tryghed er en selvfølge. 

Den gængse opfattelse af psykologiske tryghed – skabelsen af rummet, hvor folk kan ytre sig og fejle uden frygt – udbygges med generelle og praktiske rammer for, hvordan vi kan lykkes med vores arbejde på en sund og effektiv måde. Centralt vil være begrænsningen af forstyrrelser, ydre som indre, ikke mindst; den psykologiske utryghed.  

Storm vil i dette foredrag også inddrage overgangen fra industrisamfund til specialiseret videnssamfund. Fremtidens arbejdssamfund kræver nye tilgange til måden vi leder og arbejder på. Fremtidens velfungerende arbejdsliv vil ikke præges af pres, kvantitet og nedslidning. Kvalitet, tillid og tryghed betaler sig. Det handler om at gøre det meningsfuldt og attraktivt at gå på arbejde, også for de kommende generationer. 

Invester i fremtidssikringen af jeres organisation med dette tankevækkende foredrag.

Storm Stensgaard foredrag

Gode kolleger er guld værd: Social kapital og det tiltrækkende kollegaskab

Et tankeprovokerende, inspirerende og løsningsorienteret foredrag om kultur på arbejdspladsen.

Storm er optaget af spændingsfeltet mellem forstyrrelser, belastninger og fokuseret nærvær – Og de dertilhørende muligheder for at finde balancen og præstere på en sund, dvs. holdbar måde.

Hvordan kan det gode kollegaskab være en guldgrube? I forhold til at støtte hinanden rent fagligt og humørmæssigt? Hvilket kollegaskab er attraktivt for både ledelse, fællesskabet og den enkelte? I forhold til arbejdsglæde, engagement, præstation, effektivitet, samarbejdsevne og i forhold til at tiltrække og holde på de dygtigste medarbejdere, og ledere.

Hvordan tager man højde for faldgruberne og begrænser de forstyrrelser og belastninger, som kolleger kan komme til at udsætte hinanden for? Hvilken fortælling omkring kollegaskabet kan styrkes til gavn for både trivsel og præstationsevne?

De fleste arbejdspladser er gennem mange år præget af forandringer og uvished, fusioner og besparelser mm. Forstyrrelser der helt naturligt giver forhøjede stressniveauer og dertilhørende svækket præstationsevne samt asocial adfærd og psykologisk utryghed. Logisk følger fald i social kapital, trivsel og samarbejde. Men der kan også opstå en konstruktiv tilbøjelighed til at stå sammen og støtte hinanden.

Med forandringer, forstyrrelser og, alligevel, øgede krav om mening, trivsel og en god work-life balance har ledelserne og arbejdspladserne brug for en trumf, for at kunne balancere krydspresset. Trumfen kan være kollegaskabet, som kan blive gyldent med den rette omsorg og bevidsthed. Hvad udad tabes, kan indad vindes.

I en verden af usikkerhed foreslår Storm at udforske, investere og fremtidssikre i noget, der med sikkerhed er til gavn og glæde for både ledelse, medarbejdere og hele arbejdspladsen. En sund arbejdskultur af samarbejdende individer. I mere end én forstand er gode kolleger guld værd.

Storm Stensgaard foredrag

Protektor: Lederen som beskytter

Foredraget udforsker mulighederne for at optimere og fremtidssikre arbejdskulturen ved at se nærmere på Lederens rolle og karakter. De fleste arbejdspladser er udfordret på deres robusthed af tidens voldsomme forandringer og krav.  De hurtigste, bedste og vigtigste styrkelser kan opnås ved at investere opmærksomhed og kræfter i ledelseskulturen. Nærmere bestemt ledernes evne til at beskytte de bærende kræfter, nemlig medarbejdernes evne til fokuseret nærvær og opmærksomhed på kerneydelsen.

Hvad skal arbejdsstyrken da beskyttes mod? Den voksende mængde både inde- og udefra kommende forstyrrelser og overbelastninger, som svækker for os så vigtige størrelser som bl.a. engagement og mental sundhed.

Lederen skal beskytte den bæredygtige præstationsevne til at udføre arbejdsopgaverne med koncentration, effektivitet og over lang tid. Dette indebærer en helhedstænkning, og at lederen også beskytter sig selv.

Foredrag er blevet udviklet via dybdearbejdet med den nye bogudgivelse af samme navn, og på baggrund af, at han som foredragsholder og underviser de sidste 6 år – indenfor emner som mental sundhed, social kapital, stress og brok – har talt med ledere og medarbejdere på omkring 900 arbejdspladser, og har lyttet til deres vilkår og udfordringer samt deres ønsker og drømme.

Foredraget egner sig til ambitiøse og krævende arbejdspladser og til ledere, der vil undersøge noget nyt og anderledes, og som er friske på at lade sig inspirere og tankeprovokere af en rutineret forfatter-foredragsholders der kombinerer solid stressvidenskab, erfaringer med arbejdsmiljø og formidlingsekspertise med ledelsesfilosofisk nytænkning.

Det vil nok særligt appellere til ledere på, der vil være på forkant med udviklingen, og i tråd med tidsåndens hårde krav og store muligheder

Storm Stensgaard foredrag

Social Kapital og Stressøkonomisk tillidskultur

Hvordan styrker vi den organisatoriske sammenhængskraft og tillidskultur på den lange bane?

Forudsætningen for store resultater er samarbejde, og samarbejde kræver social kapital. Kernen i social kapital er tillid, men hvad skaber tillid?

Foredraget belyser betingelserne for at tillid kan opstå og vokse. Hvordan kan vi have tillid til os selv og hinanden, til ledelsen og organisationen?

Med fodfæste i neurologi og stressvidenskab ser vi på hvordan den enkelte, ledelsen og organisationen kan skabe de optimale rammer for tillid mellem mennesker. Det handler blandt andet om hvordan vi begrænser ødelæggende forstyrrelser, hvordan vi skaber tydelighed og overskuelighed, og hvordan vi finder den hårfine balance mellem ansvar og indflydelse. Men det handler også om det smidige tankesæt og det ligevægtige sind som bedst egner sig til at vække og vise tillid

Perspektiveret af oldtidens tillidskulturer berøres de idealer og egenskaber som traditionelt skaber tillid. Vi ser på hvordan gamle størrelser som frihed, sandhed og retfærdighed er højrelevante for moderne organisationers arbejdsmiljø. Det handler om den mellemmenneskelige kilde til arbejdsglæde, men også om hvordan det konkurrencedygtige værdifællesskab opbygges med samhørighedsfølelse og sammenhængskraft.

Storms særlige uddannelsesmæssige baggrund giver foredraget en spændende blanding af konkrete stressvidenskabelige metoder og inspirerende kulturhistorisk viden.

Er der en brugbar sammenhæng mellem gamle dages æresbegreber og vor tids stressoptimale arbejdsmiljø? Dette foredrag giver jer et underholdende og nyttigt udgangspunkt for at øge den sociale kapital i din organisation.

Storm Stensgaard foredrag

Den Robuste Medarbejder: Løsninger Under Pres 

Robusthed på arbejdspladsen: Løsninger under pres: Hvordan overlever og trives den enkelte, mens vi venter på den organisatoriske stressoptimering af arbejdsmiljøet?

Foredraget forholder sig konstruktivt og løsningsorienteret til den store udfordring, at mange arbejdspladser byder på forandringer, besparelser, arbejdspres, præstationskrav – helt generelt: store forstyrrelser. Hvad kan vi rent faktisk gøre ved mistrivsel og det sygefravær, som har så store menneskelige og økonomiske omkostninger? Hvordan sikrer vi bedst mulig arbejdsglæde og langtidsholdbar præstationsevne?

Hvordan kan vi gøre den enkelte medarbejder/mellemleder mere modstandsdygtig? – vel at mærke uden at overbebyrde med eneansvar for egen trivsel, og uden at fritage ledelsen og organisationen for ansvar. Hvad er de neurologiske spilleregler for robusthed såvel organisatorisk, som ledelsesmæssigt og individuelt?

Foredraget har fokus på virkelige eksempler og metoder som både er stressvidenskabeligt solide, effektive og forsvarlige. Deltageren får en afgørende, overordnet forståelse samt en række konkrete redskaber som erfaringsmæssigt virker; og som kan både kan bruges med det samme og til at opbygge fremtidens bæredygtige arbejdsmiljø.

Storm Stensgaard foredrag

Styr på stressøkonomien

Foredraget belyser sammenhængen mellem den sunde, langvarige præstationsevne og den usunde stressoverbelastning, og giver en række erfaringsbaserede metoder og løsningsforslag til at få styr på den personlige og organisatoriske stressøkonomi.

Med levende humor og praktiske eksempler gives der solide bud på hvordan vi kan begrænse de forstyrrende udgifter og få overskud på stressbalancen.  

Hvad er de overordnede stressvidenskabelige regler for et sundt arbejdsmiljø, og hvad kan lederne og den enkelte gøre for at håndtere udfordringer og belastninger klogest? Hvor er de hurtige gevinster, og hvordan foretager vi de nødvendige, langsigtede investeringer? Hvordan får vi prioriteret omsorgen for det mentale helbred som en del af en sund livsstil? Hvordan kan vi ændre fortællingen så det for alvor bliver attraktivt, spændende og indbringende at beskæftige sig med forudsætningerne for den sunde præstationsevne og trivsel?  

Vi ser nærmere på hvorfor og hvordan en sund stressøkonomi er en investering for livet.

Storm Stensgaard foredrag

Mere succes i hverdagen: Vindermentalitet og arbejdsglæde

Hvad kan vi gøre, tænke, føle og sige til os selv og hinanden for at få mere overskud i hverdagen, mere succes? Hvordan får vi øje på og dyrker sejrene, får det bedste ud af situationen, og støtter os selv og hinanden? Hvordan begrænser vi de unødvendige forstyrrelser såvel indre som ydre, og skaber et flow der lader os klare dagen med langt større effektivitet og arbejdsglæde?

Med et underholdende og tankevækkende foredrag har Storm Stensgaard en løsningsorienteret og konstruktiv tilgang, hvor målrettet effektivitet og øget trivsel går hånd i hånd. Det kan betale sig. Der er et helhedsfokus på det optimale arbejdsmiljø, både i forhold til ledelse, den enkelte og kollegerne, men også i forhold til work-life balancen.

Storm trækker på sin omfattende stressvidenskabelige viden og praktiske erfaring som behandler, rådgiver og underviser. Metoderne er praksisnære og erfaringsbaserede, og det er noget der virker. Hvis tilhørerne skal gå opløftede derfra og have konkrete redskaber med hjem, der kan styrke enhver arbejdskultur, så er dette foredrag sagen.

Forløb med Storm Stensgaard

Attraktiv arbejdskultur

Kompetenceløft og uddannelse som investering i jeres arbejdsmiljø. Uddannelsen består af fem moduler målrettet ledere, tillidsvalgte og selvstyrende teams. Egnet til arbejdspladser med medarbejdere med komplicerede arbejdsforhold, hvis engagement og evne til fokus og samarbejde er afgørende. Læs mere om forløbet her.

Storm Stensgaard video

Foredrag med Storm Stensgaard

Se foredrag med Storm Stensgaard

Referencer

Vi havde et halvanden times webinar om kunsten at brokke sig med Storm Stensgaard i Vesthimmerlands Kommune, for omtrent 80 deltager, herunder ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter samt MED-medlemmer – og det var fuldstændig fantastisk. Storm var meget levende og nærværende og formåede at fastholde begejstringen og opmærksomheden hele vejen igennem, så de halvanden time fløj afsted. Foredraget var brugbart, da det gav deltagerne et redskab til at håndtere brok (stoppe op, analyse, se bagom), og derved bruge brokken konstruktivt til at åbne døre i stedet for at lukke ned for den konstruktive dialog. Folk var meget begejstrede for webinaret, og vi har efterfølgende fået et hav af positive tilbagemeldinger. Jeg har også hørt Storm live og den gejst og energi, der kendetegner hans foredrag, formår han også at levere bag skærmen. Det er noget af en bedrift, hvorfor jeg varmt kan anbefale et webinar med Storm Steengaard.

Pia Nørmølle

Vesthimmerlands Kommune

At a leadership webinar at Ørsted, Storm Stensgaard gave a very useful speak on stress. Storm had a lot of good points on the leader as a protector of the employees against the many disturbances and strains. His imagery and visions was truly inspiring to our whole group of leaders and spawned many fruitful discussions afterwards. He hit a good spot very relevant to us, it was both new, original and next level. I can warmly recommend listening to Storm Stensgaard for advice and inspiration regarding leadership and a work-environment both healthy and competitive.

Karsten Hvalkof Andersen, Director SCADA Offshore

Ørsted A/S

Det var et supergodt foredrag om Stressnavigation. Medlevende, vi var med og vi var på, selvom det var om aftenen, efter en lang arbejdsdag. Det var gode eksempler, nyttige redskaber. Vinklen var ny og meget brugbar. Dette er et meget vigtigt emne, og jeg kan varmt anbefale Storms foredrag.

Keld Hemmingsen

Gladsaxe Kommune

Er meget god til at få folk med. Spændende at høre på.

Susanne Pedersen

Tårnby Kommune

Tusind tak for et super inspirerende foredrag om ’Social kapital og stressøkonomisk tillidskultur’. Der er ingen tvivl om, at det tændte en gnist i personalegruppen, som jeg sjældent har oplevet før. Efterfølgende blev der arbejdet intenst, alle var deltagende i gruppearbejdet (ingen var tavse). Vi endte med at formulere fire indsatser der skal højne den sociale kapital, og var enige om at vores arbejde for alt i verden ikke må slutte her. Derudover satte du gang i tankerne i forhold til selv at have et ansvar, både for hvordan man selv agerer, men også hvordan man holder sig orienteret i forhold til hele organisationen. Et mere end fantastisk indspark.

Merete Lund, Souschef

Rudersdal Kommune

Vi har haft ”besøg” af Storm på skærmen til et webinar om Brok. Det var egentlig bare meningen, at det skulle være et festligt og opmuntrende indslag i en Coronatid, og det var det sandelig også. Emnet havde imidlertid også en almengyldig klangbund, og det er efterfølgende kommet til at fylde, på en god måde, som en fælles referenceramme. Storm har en malerisk og kreativ måde at tale om brok på, samtidig med at leveringen via teams var over forventning. Det er et af de oplæg, jeg har fået mest og bedst feedback på efterfølgende. Webinaret kan klart anbefales som en samtalestarter om brok, og hvad det har af uhensigtsmæssigheder, hvis brok fylder for meget i dagligdagen.

Bettina R. Thøgersen

Danmarks Lærerforening

Super godt oplæg hvor han tilpassede ift. det jeg bad ham om. Har efterfølgende fået rigtig god kritik fra flere af de fremmødte.

Lars Bloch

Aalborg Kommune

Fantastisk foredrag!! Intet mindre.

Malene Osa

Rigshospitalet

Storm Stensgaard holdt et rigtig godt foredrag, med både humor og viden bag det han står og fortæller om. Vi har været meget glade for at have Storm på besøg.

Nikolaj Edward Christensen

Svendborg Kommune

Storms foredrag var exceptionelt godt. Og jeg har hørt mange gennem tiden. Der var integritet, ægthed og oprigtighed. Ikke bare den købte vare, hvor en foredragsholder stod, og sagde det han troede ledelsen ville høre – men den ægte vare. En gave du kunne tage imod eller lade være. Og vi kunne virkelig bruge gaven, som var inspirerende og praktisk nyttig. Folk var i den grad med, og efterfølgende kunne jeg høre og mærke, at der havde været super god effekt. Folk havde fået nogle spilleregler, - det er sådan her det er, og så kan man tage dem til sig eller lade være. Og det gjorde vi! Kan varmt anbefales, det bedste foredrag om stress og trivsel, jeg har hørt.

Carsten Overgaard, seniorprivatrådgiver

Nykredit

Storm holdt et forrygende godt foredrag. Han formåede at holde folk lyttende og engagerede under hele foredraget. Tak for det :-)

Elma Vous Lomholdt

JORTON A/S

Det var levende, troværdigt og nyttigt. Storm Stensgaards foredrag om Stressnavigation var superfint og meget givende. Jeg er fuld af begejstring over det. Alle har flere dage efter været meget positive over både indholdet og måden det blev præsenteret på. Det er fedt at Storm brænder igennem med det og virkelig tror på det. Og den personlige erfaring på egen krop giver solid troværdighed. Især var det godt at de praktiske redskaber var vedkommende og enkle at forstå. Stresshjulet eller kompasset var rigtig brugbart. Indgangen og tankegangen til stress var faktisk ny og gav en del ahaoplevelser. Det er det bedste af alle de mange stress-foredrag jeg har hørt. Det rykker.

Lea Nydahl Lyberth

Fredericia Kommune

Fantastisk foredrag også selvom jeg havde hørt det før. Lærerigt og underholdende.

Birgitte Baun Pedersen

Næstved Kommune

Personalet var meget tilfreds med foredraget og følte sig inspireret.

Marlene Olsen

Næstved Kommune

Dit foredrag var fint, du kom langt omkring i forhold til hvad stress er og hvad det gør ved mennesket. Du kom også fint ind over gode løsningsforslag til hvordan man kan undgå den dårlige stress. Det kan anbefales til virksomheder og private personer i forhold til fod information om stress håndtering. Dit foredrag gav et godt billede af hvad der er den god og den dårlige stress og hvad vi kan gøre ved den.

Anita Mortensen, Adm medarbejder, Visitationen

Lolland Kommune

Virkelig godt foredrag, god til at holde den "kørende" og fastholde publikum. Meget fleksibel.

Gwen Tremmel

Lolland Kommune

Vi havde brug for Storms oplæg med meget kort varsel. Der var stort set lavet en aftale næsten samme dag. Meget hurtig responstid. Super.

Lars Gemmer

Odense Kommune, Ældre og Handicapforvaltningen

Tankevækkende, leveret med humor.

Eva L. Blomster

Fødevareforbundet NNF

Meget inspirerende, meget konkret og brugbart i hverdagen. Storm er en energisk foredragsholder og man bliver grebet af foredragets dynamik og hastighed.

Katja Holm Hansen

Odense Universitetshospital

Super godt.

Helle Holst Rasmussen

Vejen Kommune

Super fint og god kontrast til vores mere klassiske foredragsholder om formiddagen. Godt miks af statements, stof til eftertanke og humor.

Allan Vølding Petersen

Københavns Universitet

Foredraget levede op til mine forventninger. Humoristisk og praksisnært som medarbejdere kunne relatere til sig selv, har givet gode dialoger på arbejdspladsen efterfølgende.

Helle Eskelund Jepsen

Fredericia Kommune, Plejen i Fredericia

Din tilgang til at aftabuisere stress var særdeles gavnlig. En strategi omkring stress, hvor det handler om at gøre oplevelser med stress til noget, man snakker om og deler, gør det muligt at få øje på problemerne i tide. Dette fik du sat fokus på, på en god måde, som let kan føres videre ud i organisationen. Endvidere var den opmærksomhed som du havde på vedvarende ubalancer mellem krav og indflydelse/ressourcer væsentlig og brugbar i det videre arbejde med en stressstrategi. Alt i alt en god måde at tilgå stress som tema. Med dit oplæg fik du sat en god stemning og et godt gruppearbejde i gang, hvilket var meget værdifuldt.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Syddansk Universitet

Din tilgang til at aftabuisere stress var særdeles gavnlig. En strategi omkring stress, hvor det handler om at gøre oplevelser med stress til noget, man snakker om og deler, gør det muligt at få øje på problemerne i tide. Dette fik du sat fokus på, på en god måde, som let kan føres videre ud i organisationen. Endvidere var den opmærksomhed som du havde på vedvarende ubalancer mellem krav og indflydelse/ressourcer væsentlig og brugbar i det videre arbejde med en stressstrategi. Alt i alt en god måde at tilgå stress som tema. Med dit oplæg fik du sat en god stemning og et godt gruppearbejde i gang, hvilket var meget værdifuldt.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Syddansk Universitet

God inddragelse af deltagerne i form af gruppesparring og efterfølgende opsamling / spørgsmål. Det var meget givtigt for TRIO-grupperne.

Erik Jul Nielsen

FOA, Vejle

Han var god til at få deltagerne med fra start - derfor et godt og levende foredrag.

Pia Paaske

FOA Sydsjælland

Simpelthen fantastisk foredrag,

Henri Bøje Amissah

Teknisk Landsforbund

Storm er en fantastisk formidler. Han sætter et solidt mentalt fodaftryk hos tilhørerne.Storm var god til at tilpasse sine oplæg til vores gruppe. Vi har fået rigtig mange værktøjer med os til det videre arbejde med at fremme og understøtte en sund arbejdspladskultur.

Liselotte Strier Birkholm

Vesthimmerlands Kommune

Storm tryllebinder tilhørerne, og vi har fået megen positiv respons fra dem.

Pia Nørmølle

Vesthimmerlands Kommune

Storms foredrag var fint målrettet til vores organisation. Vi er glade for den direkte måde som Storm formidlede budskabet på.

Brian Steffen

Air Control Wing, Flyvevåbnet, Forsvaret

Foredraget var meget inspirerende og hæsblæsende :-), hvor man fik konkrete værktøjer med hjem omkring stresshåndtering og hvordan man kan navigere i en travl hverdag. Vi var alle meget begejstret !!

Lis Rømer

Esbjerg Kommune

Foredraget 'Styr på Stressøkonomien - en investering for livet' med stressrådgiver Storm Stensgaard er et interessant, spændende og lærerigt foredrag, der vedrører os alle. Storm Stensgaard formår på sin ligefremme og jordbundne måde at kommunikere sin store faglige viden ud til tilhørerne. Det er et foredrag, der sætter tankerne i gang, og som giver stof til eftertanke.

Inge Suensen, Formand, Vordingborg

Kræftens Bekæmpelse

Storms foredrag om stress var meget vedkommende og Storm kom under foredraget om "styr på stressøkonomien" med mange budskaber, som kan anvendes både i private situationer og i det frivillige arbejde, som alle tilstedeværende var en del af. Storm fokuserer på stress som en del af hverdagen, og gav gode input til at tænke den positive stress ind vores liv. På den måde berigede Storms foredrag alle tilstedeværende og jeg kan derfor varmt anbefale foredraget til andre, der ønsker at blive klogere på dette vigtigt emne.

Jytte Møller, Formand, Lolland lokalafdeling

Kræftens Bekæmpelse

Indholdsmæssigt et godt foredrag med mange gode pointer og anvendelige råd. Teorien fint krydret med egne erfaringer, som man tydeligt kan mærke, at Storm brænder for at videregive til sine tilhørere. Storm virker ægte i sin interesse for at formidle emnet og for give sine tilhørerne noget med hjem. Jeg kan anbefale foredraget.

Linda Larsen, Formand i Lejre

Kræftens Bekæmpelse

Vi afholdte foredraget på Teams - Storm gjorde det rigtig godt.

Ann-Brigitt Meidahl Porskrog

Spar Nord Bank

Meget tilfreds!

Jannie Ebsen

Deloitte

Sjovt, informativt og underholdende. Vores deltagere fik en god eftermiddag og alle var meget tilfredse

Bente Sørensen

Frie Skolers Lærerforening

Storm er en foredragsholder, der brænder for sit emne. Han taler ud fra personlige oplevelser og har samtidig sin faglige viden om stress i orden. Det gør ham til en troværdig foredragsholder. Han har gode og interessante historier som gør foredraget levende. Vi havde gavn og glæde af foredraget. Det var tankevækkende, inspirerende og underholdende, og samtidig fyldt med nyttig viden og konkrete redskaber, som vi kan anvende. Jeg kan anbefale Storms foredrag, og er overbevist om at mange vil have glæde af at høre det. En time i hans selskab er godt givet ud!

Klaus Alsted, Afdelingsleder, Capital Markets

BEC

Storm Stensgaard holdt sit foredrag, 'Styr på stressøkonomien', for vores personaleklub. Det var sjovt, oplysende, virkeligt godt og satte gang i tankerne og snakken; og vi var mange der sad med en stor lyst til at lære mere, og blive rigtigt dygtige stressnavigatører. Emnet er højrelevant og det kan klart betale sig at vide mere om. Storm var levende, vidende og engageret. Han kan bestemt anbefales som foredragsholder. Vi var flere der ser frem til at læse hans bog for at dykke dybere ned i emnet.

Dennis Hambenberg IT-arkitekt og Tillidsrepræsentant

CIMT

Et inspirerende foredrag med et emne som er relevant for mange sekretærer.

Stine Ottosen, Skolesekretær

Stubbekøbing Efterskole

Storm kom, så, sejrede og tog os med storm. Inspirerende, nærværende og medlevende. Foredraget om den sunde præstation er absolut i øjenhøjde og yderst forståeligt. Vi fik masser af nyttige redskaber til at udforske det sunde liv. Klart anbefalelsesværdigt.

Jørn Simmenæs, Adm. Direktør

UPFRONT

Det var en fornøjelse at have besøg af “stress-ekspert” Storm Stengaard. Deltagerne fandt det yderst interessant at høre de stærke facts om stress og ikke mindst om hvordan det skal håndteres. Storm Stensgaard behandler det “farlige” emne enkelt og præcist, så alle kan være med.

Michael Fast, Adm Direktør

FAST ENTERTAINMENT

Deltagerne synes det var rigtig godt og inspirerende, og især var de glade for de værktøjer de fik til at passe på sig selv. De har efterfølgende talt en del om de konstruktive ting man kan gøre. Særligt kompasset og muligheden for at bevæge sig klogt gennem farverne. Hvis kommunerne brugte de metoder og redskaber, så ville de få pressede medarbejdere på benene, og også gavne de andre. Det var et nyttigt foredrag, det kan jeg varmt anbefale.

Jens Rohrberg, Fællestillidsrepræsentant og Kredsformand

Holbæk Lærerkreds

Jeg synes dit foredrag var meget lærerigt og brugbart. Ikke mindst for forståelsen af de mekanismer der trigges i løbet af en arbejdsdag. Det var i øvrigt rart med et foredrag om ”det gode liv” med mindre prædiken end sædvanligt. Jeg tror bedst jeg kan forklare det med, at jeg gik derfra med en følelse af at jeg havde lært noget, men ikke fået trukket en specifik løsning ned over hovedet. Det synes jeg godt der kan være en tendens til på det ’område’, ligesom præsentationen af stoffet godt kan blive lidt opstyltet. Det var overhovedet ikke tilfældet her.

Jesper Bach Jensen, Advokat

Advokatfirma

Vi havde booket Storms webinar om Coronabrok, og det var virkelig berigende. Lige hvad der var brug for, når man sidder alene derhjemme og alt kan være sort. Det var sjovt, interessant og tankevækkende. Storm var meget inspirerende. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger, og jeg kan se folk simpelthen har taget terminologien til sig. Vi har nu fået et fælles sprog omkring brok, og fået en god hjælp til at få fokus på det, der ilter. Det kan varmt anbefales.

DORTE DONS ISAGER

Tietgen Business College

Tak for et godt og inspirerende oplæg om stressnavigation. Det har givet mig nogle brugbare redskaber både i forhold til have fokus på min egen ”stressøkonomi”, men i høj grad også en viden som gør det nemmere at coache medarbejderne ud fra det ”stresskompas” du konkretiserede.

Jens Åkerlund Kjærbye

Solrød Kommune

”Storm Stensgaards foredrag om Stressnavigation kan jeg i allerhøjeste grad anbefale. Der var en overskuelig tilgang, konsekvens og en sammenhæng mellem teori og selve foredragsstilen. Selvom jeg har været arbejdsmiljørepræsentant og arbejdet med stress i rigtig mange år, så var foredraget en øjenåbner, og jeg har aldrig fået præsenteret emnet på den måde. Storm kom med på et afbud fra et stort navn, og folk havde sat næsen op efter noget andet, så det var op ad bakke. Men han fik virkelig de mange tillidsrepræsentanter med, og det var fordi han kunne fange forsamlingen og give noget der var centralt og relevant på en kompetent og overbevisende måde. Der var en god balance mellem forskningsbaseret viden og praktisk erfaring. Og så var han, for at sige det på godt jysk, til at holde ud at høre på. Det var ikke det værste bytte. Reaktionerne var entydigt, at det var en værdig afløser, og at foredraget var både givtigt og meningsfuldt. Storm ramte noget personligt og konkret på en meget motiverende måde, og derfor kan tillidsrepræsentanterne bruge det. De kan nu gå ud og give denne viden om stressnavigation videre. Meget værdifuldt.”

Carsten Mortensen

Vejen Lærerkreds

Det var glimrende og i tråd med det, vi ønskede. Det var en del af et heldags arrangement.

Stig Dambmann

Scandlines

Storm ramte virkelig godt. Han formidlede sit budskab med tilpas humor, så seriøsiteten hele tiden var til stede. - Han ved hvad han taler om, og det er gået rent ind hos os alle. Det kan jeg især måle på den respons jeg har fået fra mine kolleger de efterfølgende dage.

Poul Pedersen

Sparekassen Balling

Veloplagt og tro mod sit koncept!

Lone Warburg

Smålandshavet kursus og konferencecenter

De generelle tilbagemeldinger har været gode, folk synes det var sjovt og interessant foredrag, der har også været interesse i materialet der blev udleveret til foredraget, bøgerne og kollegaerne har sat sedler op i jobcenteret hvor der står - Kun én ting ad gangen :-)

Mara Larsen

Jobcenter Glostrup

Storms foredrag var rigtig godt. Det var god formidling og han var god til at få hele salen med. Folk var efterfølgende meget tilfredse, og nu her flere måneder efter kan jeg sige, at vi bruger det i dagligdagen. Det har haft en positiv virkning. Jeg vil især anbefale Storms foredrag fordi det lykkedes ham med en sjov og munter vinkel på et meget alvorligt og meget relevant emne. Det var meget brugbart, originalt og nytænkende. Det er lige den slags vi har brug for mere af!

Maria Larsen, Udviklingskonsulent

Jobcenter Glostrup

Han var spændende at høre, han kunne holde os alle "fanget", selvom det varede 3 timer. Sjovt og lærerigt foredrag.

Anette Sørensen

Morsø kommune

Mental Sundhed i en Coronatid: Vores foredrag med Storm Stensgaard om arbejdsglæde og mental sundhed, blev ændret til et webinar på grund af Covid-19 situationen. Heldigvis er Storm en som brænder gennem skærmen, og formår at holde fast i lytterne, så det var næsten som at være der selv. I en tid med meget hjemmearbejde grundet Covid-19, og generelt mangel på social interaktion, kan det være svært at få taget alle frustrationer og brokkerier i opløbet. Netop derfor var det dejligt og inspirerende at få en virtuel pep-talk fra Storm til at komme videre på, og ikke mindst noget at grine af.

Lotte Knøfler

CEJ Ejendomsadministration

Storm var på i 1½ time. Han var oplagt og emnet var meget relevant og blev leveret med høj energi. Giv Storm vores varmeste anbefalinger.

Rasmus Gundelach

Handelsfagskolen

Det var super underholdende på den gode måde. Og vi lærte "kun én ting af gangen" :-) ha ha

Susan Haagensen

Forbo Siegling Danmark A/S

Storms virtuelle foredrag var nærværende selv gennem skærmen. Storm havde mange gode betragtninger om både brokkeri i sig selv – men især om årsagerne til brokken, samt råd til hvordan man bedst håndtere både andres og eget brok. Dette satte gode tanker i gang hos både lærere og elever. Det hele blev serveret med en god blanding af faglighed og humor.

Rasmus Thoft Pedersen

Mulernes Legatskole gymnasie og HF

Vi havde besøg af Storm i Scleroseforeningens lokalafdeling, København Vest, og det var super godt. Jeg har kun fået positiv feedback. Der var masser af brugbare ting. Folk var engagerede og meget tilfredse. Det kan jeg sagtens anbefale.

Caroline Brasch

Scleroseforeningen

Storm besøgte os på vores forårslandskursus med et spændende foredrag om Stressnavigation og vi var meget tilfredse. Det var klart anvendeligt. Han var udfordrende og fik vendt nogle ting på hovedet - og det er vist meget sundt. Jeg kunne personligt bruge ting fra det og jeg har fået mange gode tilbagemeldinger fra andre, der havde glæde af det. Jeg kan fint anbefale et foredrag med Storm Stensgaard.

Dorte Söderberg Formand for FSAIO

FSAIO

Storm besøgte os med et spændende foredrag om arbejdsglæde. Vi har efterfølgende evalueret det og har fået positive tilbagemeldinger fra alle. Det var virkelig godt fordi det var underholdende og lærerigt på en gang, meget brugbart og konkret. Især stresskompasset var en god måde at blive mindet om energiforbruget og stressøkonomien. Vi er meget tilfredse.

Fanny Villadsen, Administrationschef

Odsherred Forsyning

Vi havde besøg af Storm Stensgaard, det var virkelig en positiv oplevelse. Og det var holdningen hele vejen rundt. Han kom med konkrete redskaber og gode eksempler som var til at forstå, og til at føre videre ud i livet. Og så var der nogle meget interessante bulletpoints, og pointer der hænger ved. Det var et inspirerende foredrag som jeg helt sikkert kan anbefale.

Christian Mørup, Direktør

Marine Travel

Topengageret Selvironisk God balance mellem fakta konkrete værktøjer

Steen W. Nielsen

Specialisterne i Nordea Jylland Nord & Øst

Foredraget var virkelig godt og Storm havde sat sig ind i vores virksomhed, så det blev målrettet.

Kathrine Jacobsen

Dansk Dekommissionering

Super godt - meget konkret. Medarbejderne var meget tilfredse med indholdet.

Kirsten Jantzen

Svanevig Hospice

Inspirerende og relevant foredrag, meget engageret foredragsholder.

Susanne Nobel

PostNord

Godt og levende foredrag - og en dygtig foredragsholder med god humor.

Christina Nielsen

PostNord

Storm leverer et oplæg som på en og samme tid er vedkommende, fagligt forankret og med en god portion realisme. Det bliver hverken for højt flyvende eller for ligegyldigt. Det ramte lige præcis der hvor det skulle. Vedkommende, brugbart og opløftende.

Christian Ellekrog

Fredericia Lærerkreds

Meget interessant og fin feedback fra tilhørerne.

Annette Bernth

VetFamily

Meget jordnært og anvendeligt.

Lone Kjær Poulsen

Dortheasminde Opformering

Et anderledes foredrag, hvor PowerPoints er afløst af sværd og kompas. Meget engageret foredragsholder, som fangede rigtig mange af tilhørerne. Budskabet gik fint ind, og alle var i godt humør efter de 100 minutters uafbrudt pep-talk. Storm har sin faglighed i orden og samtidig en meget jordnær måde at formidle på.

Anette Maarbjerg

Retten i Helsingør

Storm Steensgaard leverede et meget relevant foredrag, som var krydret med humor. Det vandt god genklang i vores virksomhed, og mine kolleger hørte opmærksomt efter.

Storm Steensgaard

Roche Innovation Center Copenhagen A/S

Et relevant og vigtigt emne, Storm fik drejet i en retning (som jeg er sikker på ikke kun svarer for egne vegne) som gav en lun, ophøjet og berigende følelse både at gå hjem på, men absolut også som et redskab vi kan bruge i vores børnehus fremadrettet. Tusind tak for en indsprøjtning tanker til refleksion i min personalegruppe.

Judy Hartwell

Børnehuset Strandbo

Storm leverede et meget vedkommende og interessant foredrag. Han var nærværende og autentisk under hele seancen.

Mette Henriksen

Silkeborg Kommune

Det var et sagligt og fagligt foredrag præsenteret på en forståelig måde - og så med humor. Alle havde en god oplevelse.

Flemming Simested

Vejen Handelsstandsforening

Vi var meget glade for foredraget.

Annette Lundgaard

Grindsted Privatskole

Super spændende og brugbart foredrag. Storm formår at fange interessen hele vejen igennem, og det er yderst interessant for både medarbejdere og ledere. Han fortæller om stress på en simpel og underholdende måde, og giver værktøjer som kan bruges både på arbejde og på hjemmefronten.

Maria Mikkelsen

COWI A/S

Super godt. De to timer fløj afsted i hæsblæsende tempo.

Claus Holm

Aarhus Universitets Forskningsfond

Storm Stensgaard gav et meget energifyldt foredrag og formåede på den gode måde med både humor og relationer til livet at komme frem med sit budskab. Det gav virkelig stof til eftertanke for mine kollegaer. Vi brugte ham i forbindelse med arbejdsmiljø for vores administration.

Gitte Carlsson

Bovia

Jeg tror, at vi alle fik en fantastisk oplevelse. Storms billede af kompasset med de fire zoner - blå, grøn, gul og rød er let at huske. Det var en fornøjelse at opleve Storms professionelle, meget varme og givende oplæg. Storm gav lysten til, at vi arbejder videre, og jeg vil nu læse Storms bøger og tænke over hvordan.

Allan Ohms

Forum Advokater

Dejligt frisk og sprudlende.

Dorthe Pedersen

Forum Advokater

Altid et godt foredrag, når deltagerne reelt får "noget med hjem", enten at tænke over, eller decideret redskaber til brug i hverdagen. Det fik vi her, og flere har meldt meget positivt tilbage.

Sys Sørensen

BÄKO DANMARK

Storm er god til "at fange" emner ud af en kontekst og/eller ud fra spørgsmål fra deltagerne. Det gav en lidt anden, men rigtig god dagsorden.

Sys Sørensen

BÄKO DANMARK

Super spændende og god til at "læse" tilhørene.

Helle Pedersen

Bolig Data Administration

Vi fik et meget inspirerende og levende foredrag. Storm har givet personalet en fælles forståelse af hvordan vi fælles kan hjælpe hinanden med at navigere i vores stressøkonomi og i et foranderligt arbejdsliv.

Stine Skyum

Nybøl skole

Meget godt og levende og masser af gode pointer på hjertet. Storm var god til at fange deltagerne med hans gode indlevelse og kommunikationsform og vi glæder os til at arbejde videre i virksomheden med hans pointer.

Kristian

Glostrup Apotek

Fantastisk. Underholdende. Meget tankevækkende.

Gert Andersen

Heldagsskolen Bornholm

Storm er en stor kapacitet. Vi vil prøve at bruge ham til ekstra coaching til nogle af vores teams

Henrik Olsson

ITW GSE

Vi oplevede en meget veloplagt og inspirerende Storm. Meget talende på den gode måde, og vi var meget imponeret over hans energi.

Thomas Olesen

Swedoor Jeldwen A/S

Vi havde en rigtig god og brugbar aften med mange spøjse indgangsvinkler, efter en lang arbejdsdag havde han personalet godt med.

Jens Evald Jørgensen

Børnhuset Nattergalen

Meget højt tempo. Mange gode pointer, der kan anvendes umiddelbart. For mange er det kendt viden, men Storm får stoffet formidlet på en ny og god måde. Fint at udelade det meget teoretiske til fordel for det praktiske og nogle billeder der gør, at vi kan huske det. Kolleger der har været ramt af stress har udtalt at det var SÅ godt beskrevet. Virkelig spot on!

Maria Elena Klüver

Advokatsamfundet

Storm har en særlig evne til på en klar og letfordøjelig måde at formilde et vigtigt budskab. Det er nemt at gå derfra med brugbare redskaber.

Jannie Quist

Opholdsstedet Kongsholm

Evaluering fra deltagere: Inspirerende og humoristisk, rigtig god/sjov, fantastisk, super relevant, sjovt og nyt, meget brugbart, mange redskaber at tage med hjem, friskt, morsomt, kunne sagtens gentages, underholdende og tankevækkende, ny indgangsvinkel, som gør stress super håndgribeligt, vil bruge det på klinikken, interessante detaljer.

Mette Krogh

MSD Animal Health

Storm er levende i sin fortælling, tiden flyver afsted, og pludselig er der gået to timer. Det har været givende og inspirerende.

Henrik W. Olsen

Dansk Metal

Super - talte lige ind i vores virkelighed på nuværende tidspunkt.

Merete Jensen

3F

Storm er en blændende formidler og oplægsholder med få men tydelige pointer, der huskes efterfølgende.

Merete Jensen

3F

Det er altid spændende at høre Storm fortælle om 'En ting ad gangen'. Det er en øjenåbner og Storms humor gør det at tale om noget svært, let.

Tim Winther-Callesen

3F

Storm er en dygtig og medrivende formidler af nogle vigtige budskaber om stress, trivsel og egenomsorg.

Ann Dorte Ahrenskjær

Brydehuset

Fængende og relevant.

Ulla Kjærvang

GPP arkitekter

Det var meget energisk, morsomt, spændende og indholdsrigt. Det var heller ikke for kort eller for langt. Meget passende.

Janus Madsen

Miljøstyrelsen

Et hæsblæsende, underholdende og meget inspirerende foredrag, hvor vi blev fyldt op med gode tips, redskaber og råd, som var lige til at tage med hjem og bruge til at forbedre arbejdsmiljøet - ikke blot for os selv, men også for vores medarbejdere.

Karin Lykke

Dagtilbud i Århus

Meget godt foredrag. Deltagerne har talt meget positivt om det efterfølgende og brugt det i arbejdet.

Helle Westergaard

Friklinikken

Efter at have hørt Storms foredrag om stressforebyggelse i andet regí, ville jeg dele det altid aktuelle budskab med vores medarbejdere på kontoret i Aarhus. Storm er en levende, spændende og nærværende formidler, han fik alles fulde opmærksomhed og indlevelse. Grunden til, at netop dette foredrag tiltaler mig så meget, er Storms positive tilgang til emnet og hans budskab om, hvordan vi lever med og bruger den positive stress bedst muligt i hverdagen.

Jannie Juhler Hjerrild

MOE A/S

Storms indlæg blev meget vel modtaget af deltagerne, og de har givet udtryk for, at det var både humoristisk og tankevækkende.

Rikke Ingeman Svarrer

SEGES

Frisk og god :-)

Susanne Hald

FGA

Storm gav et både underholdende og tankevækkende foredrag. Flere medarbejdere har givet rigtig gode tilbagemeldinger på både form og indhold:-)

Anne Vibeke Madsen

BITZER Electronics A/S

Det var et rigtigt godt foredrag, godt fagligt og absolut også meget underholdende, Storm er en dejligt hurtigsnakkende og tempofuld foredragsholder.

Pia Welsch

Swedbank

Foredraget passede rigtig godt til en kick-off dag, hvor deltagerne ikke nødvendigvis arbejder tæt sammen til dagligt, men er samlet på tværs af hele virksomheden.

Nanna Drost Clausen

Nordic Waterproofing A/S

Vi er meget enige om her i firmaet, at det var et mega godt fordrag.

Camilla Jensen

Konecranes Demag A/S

Fint foredrag, og Storm er rigtig god til at gribe stemningen, også en torsdag aften hvor deltagerne måske er lidt trætte.

Karin Jensen

3F Køge Bugt

Jeg oplevede Storms foredrag om Lederen som Beskytter til lederkonferencen i Aalborg, og det var helt fantastisk. Originalt, overbevisende og praktisk anvendeligt. Det var faktisk så godt at jeg købte hans bog ’Protektor’ til hele min ledergruppe. Han har givetvis fat i den lange ende i forhold til en af de store udfordringer for fremtidens ledere, nemlig at skabe en arbejdskultur der kan tiltrække og holde på de gode medarbejdere. Kan varmt anbefales til visionære ledere.

Iben Hostrup Andersen

Region Nordjylland

Jeg havde inviteret Storm ude til vores Ungdoms organiseringskonference for Fagbevægelsens Hovedorganisation og holde foredraget Kunsten at brokke sig. Det gik rigtig, rigtig godt. På Grund af Corona-restriktionerne streamede vi det ud til deltagerne på konferencestedet med et lille publikum, og det var en god løsning. Selvom Storm havde den hårdeste tjans med at afslutte dagen, så klarede han det med fuldt nærvær, og jeg har efterfølgende fået vildt meget ros fra deltagerne. Og stor efterspørgsel på mere. Udover at selve foredraget var fantastisk vil jeg fremhæve, at det var en fornøjelse som arrangør at arbejde sammen, og det hele gik glat, velforberedt og i en god stemning. Kan kraftigt anbefales, både modellen med streaming på stedet, og Storms foredrag om Brok.

Frederik Enevoldsen

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Fantastisk og berigende foredrag. Meget brugbart for alle deltagere.

Trine Pernille Søndergaard

AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL

Storm har på en god humoristisk måde fået italesat "brok". På den måde, er det nemmere at anerkende at vi brokker os - og dermed også ændre adfærden, fordi vi bliver mere beviste om den.

Marianne Nyborg Carl

GEV

Vi havde en god dag med tid og rum til refleksion over Storms oplæg. Vi arbejder videre med trivslen på arbejdspladsen udfra de opmærksomhedspunkter Storm gave os. Vekslen mellem alvor og humor var dejlig befriende, især når vi taler om stress og brok :)

Bente Devantie

Randers Kommune

Helt igennem fantastisk oplæg omkring "BROK"

Pia Sønberg

Poppelbo børnehave & vuggestue

En fantastisk måde at komme ind på leder og ansatte - giver en positiv stemning.

Peter Møller

Saga Shipping A/S

Dejligt foredrag med Storm, der formår at sætte hverdags situationer i en kontekst som alle kan forholde sig til. Og uden at det bliver for avanceret.

Keld Sommer

VKST I/S

Super godt og inspirerende foredrag. Og Storm fik alle med ! Og det åbnede for en efterfølgende super god diskussion med åbenhed.

Christina Sørensen

TEC

Storm er en utrolig underholdende og inspirerende foredragsholder. Han var præcis, fangende og dygtig til at forklare og undervise vores afdeling. Alle mine kollegaer var meget positive over oplevelsen.

Louise Hassenkam

HOFOR A/S

Det var utrolig nærværende og vedkommende. Rigtig mange har her efterfølgende givet positive tilbagemeldinger.

Maria Braae

Ringkøbing skole

Godt og inspirerende foredrag med nogle lidt anderledes vinkler, der gav stof til eftertanke.

Ole Skov Jensen

Københavns Politi Anklagemyndigheden

Det var både yderst relevant, nærværende og sjovt. Storm formåede at fastholde alle tilhørere. Foredraget kan vi alle relatere efterfølgende i vores hektiske hverdag.

Morten Birk Petersen

Vesthimmerlands Ungdomsskole

Storm Stensgaard var en helt fantastisk foredragsholder som vi med sikkerhed vil bruge igen, Storm er både livlig og sjov som sætter gang i lattermusklerne og jeg vil klart anbefale andre at bruge ham.

Lisselotte Rasmussen

Trekronergade Freinetskole

Storm formåede at fastholde et højt energi niveau og folks interesse. Det er en god blanding af fakta og humor, som gør at det ikke bliver kedeligt eller trivielt. Der er efterfølgende talt meget om, og joket med de forskellige broktyper, hvilket vidner om, at folk har hørt efter og taget det ind. Der var også godt run på bøgerne efterflg. hvilket i sig selv vel er en god anbefaling.

Keld Norup Lauridsen

Royal Unibrew A/S

Storm er fremragende formidler af et svært stof.

Bente Devantie

Dagtilbud Midt - Randers kommune

Både sjov, alvorligt og tankevækkende

Line Bjørk

BFS

Humoristisk og inspirerende foredrag.

Ulrik Pihl

Røde Kors - Asylcenter Holmegaard

God forberedelse sammen med Storm Han var nærværende og fangede alle Super godt og brugbart foredrag

Dorthe Therkelsen

Bøgelund CFU

Gode indspark og pointer og tilrettet os

Fie Clemmensen

Bø. Hyldeblomsten

Ingen kommentarer som sådan, kun ros. Udover jeg selv nød foredraget og generelt hele Storms tilstedeværelse som person, så har jeg fået en masse positiv respons på foredraget fra medlemmerne.

Jakob Ove Madsen

Teknisk Landsforbund (TL Nordjylland)

Han gjorde det godt og efterfølgende kunne jeg høre at alle havde fået noget ud af det. Desuden så tror jeg flere har fået noget at tænke over mht brok.

Henri Olesen

Dania kollegiet

Storm har været god til at vinkle oplægget, så det passede til vores afdeling. Vi havde oplægget omkring brok, og han er super fed til at snakke om et emne, som kan være sårbart. Han havde gode relevante pointer som vi kan gå videre med. Vi har været meget tilfredse.

Mehtap Øzer

Sputnik STU Hillerød

God dialog med Storm inden foredraget i forhold til at få sat rammen for indhold. En meget veloplagt Storm, der fik alle deltagere med.

Annette Hansen

Curit ApS

Det var et rigtigt fint foredrag som berørte flere aktuelle udfordringer i vores fag. Flere medarbejdere har efterfølgende givet udtryk for at foredraget har efterladt dem med flere svar på deres udfordringer i dagligdagen.

Linda

Medicin 1, Holbæk sygehus

Rigtig godt foredrag der taler ind i trivsel og arbejdsmiljø.

Brian Jørgsholm

Forsvarsakademiet

Kun ros, Storm formår med stor faglighed at gøre et emne både morsomt, eftertænksomt og brugbart på en og samme tid.

Sarah Janas

Fællessekretariatet for Plejeområderne
20.02.2020

Bogen om Brok. Storm Stensgaard fortæller om motivationen bag.

Hvorfor skrive en bog om brok?

Fordi det er en hidtil uopdaget guldmine, som det både bliver sjovt, spændende og indbringende at gå på
skattejagt i.
Fordi der ikke er skrevet en bog om emnet på dansk før, og fordi denne bogs tilgang til fænomenet brok
med de forskellige broktyper er en verdensnyhed.
Fordi vi kan vinde så meget ved at blive klogere på, hvad brok egentlig er, hvor det kommer fra og hvad skal
vi stille op med det.
Fordi det er en landeplage, som næsten alle er fanget i, og spilder utrolige ressourcer, tid og ødelagte
sociale relationer på.
Fordi brok indtil nu er fløjet under radaren som noget, der bare er der og noget, vi bare gør. En skjult gift
der trænger til at komme frem i lyset, så vi kan forvandle det giftigtgule til gyldent guld, ved at blive klogere
på os selv og hinanden, og vores måde at håndtere negativitet og modgang.
Fordi det er lige så underholdende og berigende at tale om, som det er frustrerende at være fanget i og
frastødende at blive udsat for.
Fordi der er hurtige, nemme og store fordele ved at undersøge brok. Hvad end det er øjeblikkelige og
mærkbare forbedringer i dagligdagens vaner og kommunikation, eller dybere indsigter i forhold til
sindsligevægt og indre balance, så vil en ny brokforståelse give gevinster på alle hylder.
Fordi vi har brug for et nyt og anderledes våben i kampen mod den store stress epidemi og de mange
moderne forstyrrelser. Det er en blodig kamp, vi taber stort lige nu, og en ny brokbevidsthed kan være lige
det, der skal til, for at få det gjort ikke bare vigtigt, men sjovt spændende og populært at se nærmere på
hvordan vi håndterer forstyrrelser og dårlige ting på en god måde.

Se foredrag med Storm Stensgaard
Uforpligtende forespørgsel på Storm Stensgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Storm Stensgaard
Storm Stensgaard

5 ud af 5 stjerner

"Storms foredrag var exceptionelt godt. Og jeg har hørt mange gennem tiden. Der var integritet, ægthed og oprigtighed. Ikke bare den købte vare, hvor en foredragsholder stod, og sagde det han troede ledelsen ville høre – men den ægte vare. En gave du kunne tage imod eller lade være. Og vi kunne virkelig bruge gaven, som var inspirerende og praktisk nyttig. Folk var i den grad med, og efterfølgende kunne jeg høre og mærke, at der havde været super god effekt."

Carsten Overgaard, seniorprivatrådgiver - Nykredit Se alle referencer

Foredragsemner med Storm Stensgaard