Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hvorfor træffer vi kloge mennesker så mange ukloge beslutninger?

Henrik Tingleff

Foto: Simone Lilmoes

Henrik Tingleff

Psykolog, adfærdsekspert og radiovært - gør dig klogere på sandheden om mennesket

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Tingleff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Henrik Tingleff er psykolog af uddannelse og nysgerrig på mennesker af natur. Henrik forstår menneskers adfærd – og hvordan den påvirkes, og han kan give et yderst kvalificeret svar på, hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger.

Et foredrag med Henrik Tingleff giver dig

  • En fascinerende indsigt i det menneskelige sind
  • Viden om, hvorfor samarbejde, forandringer, fusioner, teamændringer og distancearbejde kan være en evig kilde til udfordringer 
  • Aha-oplevelser, bedre forståelse af dig selv og dine kolleager – og garanti for masser af stof til eftertanke

Henrik Tingleff er en fantastisk formidler og formår på underholdende vis at omsætte kompliceret stof om menneskets natur, hjerne og sind til lettilgængelig og ikke mindst brugbar viden.

Henrik står bag den populære podcastserie Menneskeforsøg, hvor lytteren tages med på en rejse tilbage til de mest skelsættende, kontroversielle og etisk grænsesøgende psykologiske eksperimenter, der har ændret vores tænkning og vores opfattelse af, hvem vi er.

Derudover er Henrik Tingleff forfatter til en lang række bøger og ikke mindst bogakutel med Når flokdyret fejler – hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger. Her forsøger Henrik at give et svar på, hvorfor vi mennesker gør så mange tossede ting – særligt når vi er sammen.

Se foredrag med Henrik Tingleff
Henrik Tingleff foredrag

Når flokdyret fejler - hvorfor træffer vi kloge mennesker så mange ukloge beslutninger?

Kom med på en rejse rundt i historiens største og mest skelsættende menneskeforsøg – og helt ind i sindets kringlede og krøllede afkroge, når psykolog Henrik Tingleff undersøger, hvorfor vi kloge mennesker bliver ved med at gøre så mange ukloge ting. 

Hvorfor bliver vi ved med at poste penge efter (forandrings)projekter, der ikke virker? Hvorfor giver vi ofte andre skylden, når vi selv fejler? Og hvorfor er samarbejde på tværs af teams, afdelinger og virksomheder næsten altid udfordrende?

Det burde være så nemt, når nu vi mennesker er så kloge. Problemet er bare, at vi også er flokdyr. Og flokdyr fejler!

I dette inspirerende, tankevækkende og humoristiske foredrag indkredser Henrik en række knap så pæne, men særdeles vigtige kendsgerninger, om vores menneskelige adfærd. Kendsgerninger der gør det klart, hvorfor discipliner som samarbejde, forandringer, fusioner, teamændringer og distancearbejde kan være en evig kilde til udfordringer  Og hvordan viden om menneskets sande natur kan være en del af løsningen.

Henrik Tingleff giver et fascinerende indblik i mennesket som flokdyr. Han tager udgangspunkt i sin brede viden indenfor psykologien og trækker desuden på de største og mest spektakulære psykologiske forsøg i verdenshistorien. Hvad har forsøg med menneskets psyke lært os, og hvad kan vi bruge den viden til i dag?

Hvad enten I vil have sat arbejdspladsens trivsel under lup, har en temadag om forandringer, ledelse eller arbejdsglæde, er dette foredrag med dets indsigt og viden i den menneskelige adfærd og psyke et oplagt bud. Foredraget kan vinkles efter ønsket tema.   

Henrik Tingleff foredrag

Slowhack dit liv - indsatser til øget trivsel

Kender du og dine kolleger hinandens tegn på mistrivsel?

Behovet for at øge trivslen blandt ledere og medarbejdere er markant – og mange steder akut. Efter år med isolation og nedsat socialt samvær med kolleger og venner er mange ledere og medarbejdere nu udfordret endnu mere på trivslen, end det var tilfældet før Corona, hvor det allerede var alarmerende. Mistrivsel koster ikke bare glæde, gejst og gennemslagskraft. Det koster initiativ, innovation og indsats. Og det ses direkte på bundlinjen!

Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger for innovation og kvalitet, samtidig med at vi trives?

På baggrund af sine mere end 15 års arbejde med mennesker giver Henrik Tingleff syv konkrete indsatser til:

  • et bæredygtigt og hjernevenligt arbejdsliv
  • øget lyst og evne til at være en del af et team
  • effektivt arbejde der foregår langsomt og fokuseret
  • flere rationelle beslutninger, der ikke skal tages om
  • balance og trivsel i arbejdslivet.

Henrik kalder indsatserne Slow Hacks, fordi de alle bygger på ideen om at sætte tempoet ned for at sætte effektiviteten og kvaliteten op.

Referencer

Henrik var god til at engagere deltagerne, også dem der var skeptiske :-) Hovedparten af deltagerne fik noget med hjem at tænke over.

Birte Yde

H. Lundbeck A/S

Virkelig relevant, interessant som giver anledning til reflektioner.

Kirsten Bach

Roskilde Tekniske Skole

Meget levende foredrag, rigtig god interaktion med publikum

Lisbeth Nisen Sørensen

Klub roskilde Vest

Super godt foredrag. Foredraget var både relevant og levende - samt ikke mindst brugbart i vores hverdag. Henrik Tingleff er en fænomenal kommunikator :-)

Lisa Brink Jensen

Erhvervsakademi MidtVest

Vi havde en helt og aldeles lærerig, tankevækkende og forrygende formiddag i Henriks selskab :-)

Mette Hjorth

SFO Løjtegårdsvej

Når flokdyret fejler

Når flokdyret fejler af Henrik Tingleff gør dig klogere på, hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger. Vi erklærer os f.eks. enige, når vi egentlig ikke er det. Kaster penge efter værdiløse produkter. Og vi er hurtige til at pege fingre af andre, som vi i virkeligheden burde samarbejde med. Men hvorfor? Det forsøger Henrik Tingleff at give dig svar på.

I Når flokdyret fejler giver Henrik Tingleff dig fem forklaringer på, hvorfor vi gør, som vi gør, og hvordan vi kan undgår at handle uklogt. Det kræver dog tid at lære, og der er mage erfaringer at gøre sig. Henrik Tingleff henter forklaringer blandt alt fra MeToo og tomme toiletruller til fodboldspilleres tatoveringer og magtkampe på kontorgangen. Uanset, hvor du kigger hen, er der mulighed for at blive klogere på dine kollegaer, medarbejdere, medmennesker og ikke mindst dig selv.

Forbered dig på at blive klogere på sandheden om mennesket med Når flokdyret fejler af Henrik Tingleff. Du vil måske få en følelse af modstand for et klogt menneske som dig, kan vel ikke lave fejl? Eller kan du?

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Tingleff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Henrik Tingleff