Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Annabeth Aagaard Foredrag

Skab resultater gennem digitalisering og digitale forretningsmodeller

Annabeth Aagaard Foredrag

Annabeth Aagaard

Direktør, erhvervsforsker og foredragsholder, der præsenterer et højt niveau inden for blandet andet læring og viden.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det gik super godt, hun er rigtig dynamisk til at tilpasse sig de problemstillinger, vi havde, og vi havde en rigtig god kommunikation forinden"

Jens Mikkel Lauridsen - De Studerendes Erhvervskontakt Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Annabeth Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Annabeth

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato
Photocredit: Henrik Ole Jensen

Ved et Annabeth Aagaard foredrag oplever du en foredragsholder, der præsenterer et højt niveau inden for læring og viden i sine foredrag - og som samtidig er i stand til at levere budskaberne og værktøjerne underholdende og let, så alle kan være med!

Annabeth Aagaard er en yderst populær foredragsholder, der gennem sin viden om ledelse, innovation, forretningsudvikling, digitalisering og bæredygtighed har givet konkrete redskaber til virksomheder og kommuner. Hendes foredrag er altid baseret på den nyeste viden og forskning, men samtidig anvendelsesorienteret og målrettet virksomheden, så deltagerne får fornyet inspiration, viden og konkrete værktøjer, som er med til at gøre en forskel.

Annabeth Aagaard er lektor, ph.d. og leder af forskningscentret Interdisciplinary Centre for Digital Business Development på Aarhus Universitet. Hun har igennem 20 år arbejdet som leder, forsker og strategisk rådgiver sammen med Danmarks største virksomheder inden for innovation, forretningsudvikling, forandringer, ledelse og organisationsudvikling. Derudover er hun direktør i konsulenthuset, KnowledgeHouse. Hun har udgivet et hav af artikler og bøger indenfor innovation, ledelse, bæredygtighed og digitalisering.

Hendes bøger tæller: “Digital Business Models – Driving Innovation and Transformation” fra Palgrave MacMillan, 2018; “Sustainable Business Models – Innovation, Implementation and Success”, Palgrave MacMillan, 2018; “Sustainable Business – Integrating CSR in Business and Functions” fra River Publishers, 2016; “CSR med succes fra teori til praksis”, 2012 på Gyldendal; den anmelderroste bog “Idea & Innovation Management and Leadership”, 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Innovation og Entreprenørskab” 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Dansk ledelse i særklasse”, 2010, Ankerhus; “Ideudvikling”, 2008, Børsens Forlag; ”Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, som månedens bog på JP erhvervsforlag, 2005 og bogen, ”Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed”, som månedens bog på Børsens forlag, 2003. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger indenfor Knowledge management, Offentlig ledelse, Forandrings- og innovationsledelse samt HRM.

Annabeth Aagaard afholder adskillige kurser og foredrag for virksomheder og kommuner, og er sideløbende erhvervskommentator på Jyllandsposten, debattør, bestyrelsesmedlem og mentor for virksomheder og virksomhedsledere. Så hvis I skal bruge en engageret foredragsholder, der kan præsentere effektive redskaber på en positiv og brugbar måde, så er Annabeth Aagaard den helt rigtige til jeres arrangement!

Se foredrag med Annabeth Aagaard

  Annabeth Aagaard foredrag

  Sæt strøm til din forretning og bundlinje med digitalisering

  • Det er efterhånden kendt viden, at digitalisering kan skabe nye forretningsmuligheder og optimere virksomhedens værdikæde.
  • Men forskningen viser, at alt for få danske virksomheder kommer ordentlig igang med digital forretningsudvikling og/eller får ikke udnyttet de mange muligheder i deres data fra kunder og produktion.
  • Dette foredrag viser de fire veje til digital vækst med konkrete modeller, cases og inspiration og kortlægger din virksomheds digital modenhed samt jeres muligheder for digital udvikling.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes praksiserfaring og forskning for hendes forskningscenter samt hendes 10. bogudgivelse “Digital Business Models”. Bogen udgives på det internationalt anerkendte forlag, Palgrave MacMilan 2019.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Sådan gør du din forretning bæredygtig og cirkulær og skaber resultater!

  • De fleste danske virksomheder arbejder idag med CSR og bæredygtighed. Men ikke alle oplever de store forretningsresultater heraf udover god PR og branding. Dog er potentialet i bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller enorme. Helt konkret 12 billioner dollars jævnfør UN Global Compact og CSR guru John Elkington.
  • Men hvordan kommer din organisation og virksomhed godt igang eller godt videre med at udvikle og integrere bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller? Det skal fremtidssikre jeres organisation og dens vækst og forretningsudvikling.
  • Dette foredrag giver deltagerne den nødvendige viden, redskaber og cases til hvordan jeres organisation kan arbejde konkret og resultatskabende med bæredygtig ledelse og bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes praksiserfaring og forskning for hendes forskningscenter samt hendes 9. bogudgivelse “Sustainable Business Models”, som udgives på det internationalt anerkendte forlag, Palgrave MacMilan, ultimo 2018.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Styrk idéudvikling og innovation i dagligdagen!

  • Virksomheder oplever ofte, at et stort antal af deres gode idéer ikke bliver registreret. De bliver ikke anvendt til at skabe innovation, optimering og udvikling. Annabeth viser hvordan effektive og målrettede tiltag kan styrke idéudvikling og innovation i det daglige.
  • Foredraget koncentrerer sig omkring: Idéer og innovation på forskellige former og niveauer, at alle har en rolle i idéudvikling og innovation, virksomhedens interne og eksterne kilder til idéer og innovation, en effektiv implementering af idé & innovationsledelse, samt praktiske værktøjer til anvendelse i dagligdagen, hvor Annabeth bruger danske virksomhedscases som inspiration.
  • Foredraget giver deltagerne det nødvendige kendskab og værktøjer til at skabe løsninger inden for idéudvikling og innovation i det daglige.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes bøger “Idéudvikling” og lærebogen “Idea and innovation management and leadership”.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Change Management – Skab forandringsevne & få succes med forandringer

  • Projekter, der skal skabe forandringer, er stadigt voksende. Trods efterspørgslen så ender flere projekter med aldrig at blive en succes eller blive forankret i organisationen. Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisations forandringsevne kan styrkes. Sådan får du succes med forandringer og kan skabe resultater.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende punkter: Effektiv forandringsledelse, at styrke forandringsevnen i dig selv og i organisationen, forandringer i mennesker og organisationer, håndtering af modstand mod forandringer, medarbejderroller i forandringsprocesser, at få succes med forandringer med effektiv forandringsledelse, samt redskaber og cases om succesfulde forandringer i praksis.
  • Foredraget giver inspiration og konkrete værktøjer til styrkelse af forandringsevnen i os selv og i organisationer. Sådan får vi succes med forandringsprojekter. Annabeth har mange års erfaring med forandringsprojekter i nogle af Danmarks største virksomheder, hvilket foredraget tager udgangspunkt i.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Selvledelse og personlig effektivitet

  • Det skaber sjældent positive resultater, når offentlige organisationer og virksomheder forsøger sig med selvledelse. Med foredraget her får i værktøjer og viden om, hvordan du kan lede din egen arbejdsdag og sikre personlig effektivitet. Samtidig giver Annabeth ligeledes lederen værktøjer til, hvordan han/hun kan understøtte de rammer, som garanterer effektiv selvledelse hos medarbejderne.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende punkter: Hvad selvledelse er, og hvad det ikke er, personlig planlægning, personlig effektivitet, de tre prioriteringsmodeller, dine tidsrøvere, effektiv håndtering af møder, mails og borgere, stresshåndtering i det daglige, anvendelige værktøjer, erfaringer og cases.
  • Både medarbejdere og ledere i private virksomheder og offentlige organisationer vil gennem foredraget få konkrete redskaber til, hvordan man forstærker effektiv selvledelse og personlig effektivitet. Via træning af diverse medarbejder- og ledergrupper i selvledelse og personlig effektivitet fra nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder har Annabeth opnået flere års erfaringer. Hun giver nu råd videre til deltagerne i dette foredrag.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Effektive møder og god mødeledelse

  • Der bliver brugt utallige ressourcer rundt i virksomhederne og offentlige organisationer på mødeafholdelse. Derfor kan man også hurtigt måle effektiviteten af disse møder. Samtidig er det væsentligt for en virksomhed at skabe succes og effektivitet omkring mødeledelse. Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisation sparer tid, får mere effektive møder. Det garanterer tilfredsstillende og resultatorienterede møder med god mødeledelse.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende: Hvori består et effektivt møde, forskellige mødeformer- og typer, fire trin til effektive møder, tips til den dygtige mødeleder, fif til at peppe møder op, samt redskaber til effektive møder og værdifuld mødeledelse.
  • Foredraget er skabt i forlængelse af Annabeth Aagaards mange års erfaringer med effektiv mødeledelse fra nogle af Danmarks største virksomheder og kommuner.
  • Hvis i søger inspiration og redskaber til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører og følger op på mødeledelse, så i sparer tid og får mere effektive møder, så er det her det helt rigtige foredrag for jer.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Andre emner

  • Resultatorienteret ledelse – når ledelse skaber målbare resultater
  • Det lykkelige arbejdsliv
  • Netværk og netværksledelse der skaber resultater!
  • Skab resultater med den lærende organisation

Referencer

Vi havde inviteret Annabeth Aagaard til vores årlige personalepolitiske drøftelse, hvor hun holdte et foredrag omkring effektiv og målrettet kompetenceudvikling. Vi fik et et forrygende indspark af Annabeth med inspiration til vores videre arbejde. I en kombination af stor viden og præsentation af en række virksomhedcases og hands-on værktøjer gjorde Annabeth dette lidt svære begreb relevant og konkret for tilhørerne. Annabeth skabte med sit positive og ligefremme væsen begejstring og dialog, og gav os et skub i den rette retning. Vi vil varmt anbefale Annabeth til andre virksomheder, der ønsker viden og inspiration på højt plan.

Kirsten U. Juhl, Personalechef

HMN Naturgas
18. november 2015

Interview med Annabeth Aagaard

Annabeth Aagaard er en yderst populær foredragsholder, der gennem sin viden om ledelse, HR og innovation har givet konkrete redskaber til virksomheder og kommuner. Hendes foredrag om effektiv forandringsledelse, idéudvikling og personlig effektivitet giver fornyet inspiration, som er med til at gøre en forskel. 

Annabeth Aagaard er lektor, ph.d., og cand.merc. på Aarhus Universitet.

Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Konkret viden og værktøjer, som folk kan gå direkte hjem og bruge aktivt til at forbedre deres dagligdag og daglige arbejde.

Hvad er din bedste foredragsoplevelse?

I forbindelse med et foredrag og workshop hos en større virksomhed havde direktøren listet sig ind på en lytter og hans kommentar til mig var: “Aldrig har jeg mødt en taler, som brænder så meget igennem og som er så konkret i sin tilgang – jeg tror ikke der er en eneste i lokalet, som ikke ved, hvad vi skal hjem og gøre nu!” Den slags komplimenter kan man leve længe på:-)

Hvordan forbereder du dig, når du skal ud og holde foredrag?

Jeg går i dialog med kunden om, hvor skoen trykker og hvad man konkret ønsker forbedret eller arbejdet med, så der er en klar forventningsafstemning af formål og mål med dagen.

Desuden spørger jeg meget ind til virksomhedens strategi, organisation, kultur og profilerne på dem jeg kommer til at møde, så jeg kan skræddersy form, indhold og virkemidler hertil for at sikre den bedste oplevelse for kunden og tilhørerne.

Hvad oplever du af nye trends inden for dit forskningsområde?

Agile organisations & change capacity, bæredygtig innovation, bæredygtig business og green business modelling samt bæredygtig trivsel er mega-hotte emner og enormt potentielle blue-oceans, som bare venter på at blive plukket! At skabe forandringskompetence og bæredygtig business igennem trivsel og innovation er helt centrale elementer i den verden vi

opererer i netop nu. Hvis ikke vi formår som organisationer at skabe positive og motiverende rammerne for nytænkning og involvering, får vi ikke udnyttet de kompetencer og potentialer der ligger i og uden for virksomhederne.

Hvad opnår man med bæredygtig business?

Begrebet bæredygtighed favner det at kunne skabe win-win for alle interessenter/deltagere over tid – både for en afdeling, ens kunder og samarbejdspartnere eller virksomhedens miljø og omgivelser – og det kræver forandringskompetence og innovation af medarbejderne og ledelsen.

Se foredrag med Annabeth Aagaard
Uforpligtende forespørgsel på Annabeth Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Annabeth Aagaard
Annabeth Aagaard

4.75 ud af 5 stjerner

"Det gik super godt, hun er rigtig dynamisk til at tilpasse sig de problemstillinger, vi havde, og vi havde en rigtig god kommunikation forinden"

Jens Mikkel Lauridsen - De Studerendes Erhvervskontakt Se alle referencer

Foredragsemner med Annabeth Aagaard