Henter Indhold ...

Annabeth Aagaard

Direktør, erhvervsforsker og foredragsholder

Photocredit: Henrik Ole Jensen

Ved et Annabeth Aagaard foredrag oplever du en foredragsholder, der præsenterer et højt niveau inden for læring og viden i sine foredrag – og som samtidig er i stand til at levere budskaberne og værktøjerne underholdende og let, så alle kan være med!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Annabeth Aagaard er en yderst populær foredragsholder, der gennem sin viden om ledelse, innovation, forretningsudvikling, digitalisering og bæredygtighed har givet konkrete redskaber til virksomheder og kommuner. Hendes foredrag er altid baseret på den nyeste viden og forskning, men samtidig anvendelsesorienteret og målrettet virksomheden, så deltagerne får fornyet inspiration, viden og konkrete værktøjer, som er med til at gøre en forskel.

Annabeth Aagaard er lektor, ph.d. og leder af forskningscentret, Center for Business Development, på Aarhus Universitet. Hun har igennem 20 år arbejdet som leder, forsker og strategisk rådgiver sammen med Danmarks største virksomheder inden for innovation, forretningsudvikling, forandringer, ledelse og organisationsudvikling. Derudover er hun direktør i konsulenthuset, KnowledgeHouse. Hun har udgivet et hav af artikler og bøger indenfor innovation, ledelse, bæredygtighed og digitalisering.

Hendes bøger tæller: “Digital Business Models – Driving Innovation and Transformation” fra Palgrave MacMillan, 2018; “Sustainable Business Models – Innovation, Implementation and Success”, Palgrave MacMillan, 2018; “Sustainable Business – Integrating CSR in Business and Functions” fra River Publishers, 2016; “CSR med succes fra teori til praksis”, 2012 på Gyldendal; den anmelderroste bog “Idea & Innovation Management and Leadership”, 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Innovation og Entreprenørskab” 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Dansk ledelse i særklasse”, 2010, Ankerhus; “Ideudvikling”, 2008, Børsens Forlag; ”Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, som månedens bog på JP erhvervsforlag, 2005 og bogen, ”Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed”, som månedens bog på Børsens forlag, 2003. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger indenfor Knowledge management, Offentlig ledelse, Forandrings- og innovationsledelse samt HRM.

Annabeth Aagaard afholder adskillige kurser og foredrag for virksomheder og kommuner, og er sideløbende erhvervskommentator på Jyllandsposten, debattør, bestyrelsesmedlem og mentor for virksomheder og virksomhedsledere. Så hvis I skal bruge en engageret foredragsholder, der kan præsentere effektive redskaber på en positiv og brugbar måde, så er Annabeth Aagaard den helt rigtige til jeres arrangement!

  Annabeth Aagaard foredrag

  Skab resultater gennem digitalisering og digitale forretningsmodeller

  • Indtjeningspotentialet ved brug af data til forretningsudvikling er enormt. Det forventes nemlig, at Internet of Things (IoT) de kommende 10 år vil generere en omsætning på 14 billioner dollars, svarende til 86.000.000.000.000 DKK. Ergo vil data og især effektiv brug og kobling af data være en forudsætning for overhovedet at drive virksomhed i fremtiden.
  • Men hvordan kommer jeres organisation og virksomhed godt igang eller godt videre i jeres digitale transformation? Og hvordan skaber i vækst igennem digitale forretningsmodeller?
  • Dette foredrag giver deltagerne den nødvendige viden. I får redskaber og cases til, hvordan jeres virksomhed kan arbejde, konkret, målrettet og resultatskabende med digitalisering og digitale forretningsmodeller.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes praksiserfaring og forskning for hendes forskningscenter samt hendes 10. bogudgivelse “Digital Business Models”. Bogen udgives på det internationalt anerkendte forlag, Palgrave MacMilan ultimo 2018.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Få fremtidssikret din virksomhed med bæredygtig ledelse og bæredygtige forretningsmodeller

  • De fleste danske virksomheder arbejder idag med CSR og bæredygtighed. Men ikke alle oplever de store forretningsresultater heraf udover god PR og branding. Dog er potentialet i bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller enorme. Helt konkret 12 billioner dollars jævnfør UN Global Compact og CSR guru John Elkington.
  • Men hvordan kommer din organisation og virksomhed godt igang eller godt videre med at udvikle og integrere bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller? Det skal fremtidssikre jeres organisation og dens vækst og forretningsudvikling.
  • Dette foredrag giver deltagerne den nødvendige viden, redskaber og cases til hvordan jeres organisation kan arbejde konkret og resultatskabende med bæredygtig ledelse og bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes praksiserfaring og forskning for hendes forskningscenter samt hendes 9. bogudgivelse “Sustainable Business Models”, som udgives på det internationalt anerkendte forlag, Palgrave MacMilan, ultimo 2018.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Styrk idéudvikling og innovation i dagligdagen!

  • Virksomheder oplever ofte, at et stort antal af deres gode idéer ikke bliver registreret. De bliver ikke anvendt til at skabe innovation, optimering og udvikling. Annabeth viser hvordan effektive og målrettede tiltag kan styrke idéudvikling og innovation i det daglige.
  • Foredraget koncentrerer sig omkring: Idéer og innovation på forskellige former og niveauer, at alle har en rolle i idéudvikling og innovation, virksomhedens interne og eksterne kilder til idéer og innovation, en effektiv implementering af idé & innovationsledelse, samt praktiske værktøjer til anvendelse i dagligdagen, hvor Annabeth bruger danske virksomhedscases som inspiration.
  • Foredraget giver deltagerne det nødvendige kendskab og værktøjer til at skabe løsninger inden for idéudvikling og innovation i det daglige.
  • Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes bøger “Idéudvikling” og lærebogen “Idea and innovation management and leadership”.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Change Management – Skab forandringsevne & få succes med forandringer

  • Projekter, der skal skabe forandringer, er stadigt voksende. Trods efterspørgslen så ender flere projekter med aldrig at blive en succes eller blive forankret i organisationen. Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisations forandringsevne kan styrkes. Sådan får du succes med forandringer og kan skabe resultater.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende punkter: Effektiv forandringsledelse, at styrke forandringsevnen i dig selv og i organisationen, forandringer i mennesker og organisationer, håndtering af modstand mod forandringer, medarbejderroller i forandringsprocesser, at få succes med forandringer med effektiv forandringsledelse, samt redskaber og cases om succesfulde forandringer i praksis.
  • Foredraget giver inspiration og konkrete værktøjer til styrkelse af forandringsevnen i os selv og i organisationer. Sådan får vi succes med forandringsprojekter. Annabeth har mange års erfaring med forandringsprojekter i nogle af Danmarks største virksomheder, hvilket foredraget tager udgangspunkt i.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Selvledelse og personlig effektivitet

  • Det skaber sjældent positive resultater, når offentlige organisationer og virksomheder forsøger sig med selvledelse. Med foredraget her får i værktøjer og viden om, hvordan du kan lede din egen arbejdsdag og sikre personlig effektivitet. Samtidig giver Annabeth ligeledes lederen værktøjer til, hvordan han/hun kan understøtte de rammer, som garanterer effektiv selvledelse hos medarbejderne.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende punkter: Hvad selvledelse er, og hvad det ikke er, personlig planlægning, personlig effektivitet, de tre prioriteringsmodeller, dine tidsrøvere, effektiv håndtering af møder, mails og borgere, stresshåndtering i det daglige, anvendelige værktøjer, erfaringer og cases.
  • Både medarbejdere og ledere i private virksomheder og offentlige organisationer vil gennem foredraget få konkrete redskaber til, hvordan man forstærker effektiv selvledelse og personlig effektivitet. Via træning af diverse medarbejder- og ledergrupper i selvledelse og personlig effektivitet fra nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder har Annabeth opnået flere års erfaringer. Hun giver nu råd videre til deltagerne i dette foredrag.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Effektive møder og god mødeledelse

  • Der bliver brugt utallige ressourcer rundt i virksomhederne og offentlige organisationer på mødeafholdelse. Derfor kan man også hurtigt måle effektiviteten af disse møder. Samtidig er det væsentligt for en virksomhed at skabe succes og effektivitet omkring mødeledelse. Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisation sparer tid, får mere effektive møder. Det garanterer tilfredsstillende og resultatorienterede møder med god mødeledelse.
  • Foredraget tager udgangspunkt i følgende: Hvori består et effektivt møde, forskellige mødeformer- og typer, fire trin til effektive møder, tips til den dygtige mødeleder, fif til at peppe møder op, samt redskaber til effektive møder og værdifuld mødeledelse.
  • Foredraget er skabt i forlængelse af Annabeth Aagaards mange års erfaringer med effektiv mødeledelse fra nogle af Danmarks største virksomheder og kommuner.
  • Hvis i søger inspiration og redskaber til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører og følger op på mødeledelse, så i sparer tid og får mere effektive møder, så er det her det helt rigtige foredrag for jer.

  Annabeth Aagaard foredrag

  Andre emner

  • Resultatorienteret ledelse – når ledelse skaber målbare resultater
  • Det lykkelige arbejdsliv
  • Netværk og netværksledelse der skaber resultater!
  • Skab resultater med den lærende organisation
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Annabeth Aagaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Annabeth Aagaard

Foredragsemner med Annabeth Aagaard