Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Skab resultater gennem digitalisering og digitale forretningsmodeller

Annabeth Aagaard

Photocredit: Henrik Ole Jensen

Annabeth Aagaard

Professor og direktør.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Vi havde i Udenrigsministeriets kontor for Eksport, Innovation og Governmental Public Affairs inviteret professor Annabeth Aagaard til at afholde et webinar om ESG, bæredygtig forretningsudvikling og grøn omstilling målrettet SMV’er og deres grønne eksportpotentiale. Det var en stor succes, hvor vi fik et godt indblik i, hvorledes vi kan styrke vores rådgivning med fokus på bæredygtighed, af danske SMV’er. Annabeth præsenterede nogle konkrete værktøjer vi direkte kan bruge som dialog værktøj i vores daglige dialog med danske SMV’er, således at vi får styrket virksomhedernes bæredygtige forretningsudvikling. Vi kan kun varmt anbefale Annabeth til andre organisationer, der ønsker at arbejde strategisk og målrettet med bæredygtighed.

Michael Nørregaard, Udenrigsministeriet Se alle referencer

Et foredrag med Annabeth Aagaard giver jer:

 • Den nyeste viden og forskning indenfor bl.a. digitalisering, bæredygtighed og ledelse
 • Et underholdende foredrag med konkrete og brugbare værktøjer
 • Mulighed for et skræddersyet foredrag om det der optager jer
Uforpligtende forespørgsel på Annabeth Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Annabeth

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev en foredragsholder, der præsenterer et højt niveau inden for læring og viden i sine foredrag – som er i stand til at levere budskaberne og værktøjerne underholdende og let, så alle kan bruge den nye viden direkte. 

Et foredrag med Annabeth Aagaard giver jer:

 • Den nyeste viden og forskning indenfor bl.a. digitalisering, bæredygtighed og ledelse
 • Et underholdende foredrag med konkrete og brugbare værktøjer
 • Mulighed for et skræddersyet foredrag om det der optager jer

Få ekspertindsigt i ledelse, innovation, forretning og digitalisering

Annabeth Aagaard er en yderst populær foredragsholder, der har hjulpet mange virksomheder, organisationer og kommuner med sin viden om ledelse, innovation, forretningsudvikling, digitalisering og bæredygtighed. Hendes foredrag er altid baseret på den nyeste viden og forskning, men samtidig anvendelsesorienteret og målrettet virksomheden. Deltagerne får fornyet inspiration, viden og konkrete værktøjer, som er med til at gøre en forskel.

Annabeth er professor (ph.d., cand.merc.) indenfor digital og bæredygtig forretningsudvikling og innovation på Aarhus Universitet. Hun har igennem 20 år arbejdet som leder, forsker og strategisk rådgiver sammen med Danmarks største virksomheder og organisationer inden for innovation, forretningsudvikling, forandringer, ledelse og organisationsudvikling. Derudover er hun direktør i konsulenthuset, KnowledgeHouse. Hun har skrevet 200+ videnskabelige artikler og erhvervsklummer, samt er hun forfatter og medforfatter på 17 bøger – indenfor innovation, ledelse, bæredygtighed og digitalisering.

Annabeth afholder adskillige kurser og foredrag for virksomheder, organisationer og kommuner, og er sideløbende erhvervskommentator på Jyllandsposten, debattør, bestyrelsesmedlem og mentor for virksomheder og virksomhedsledere. Så hvis I skal bruge en engageret foredragsholder, der kan præsentere effektive redskaber på en positiv og brugbar måde, så er Annabeth Aagaard den helt rigtige at booke til jeres arrangement.

Se foredrag med Annabeth Aagaard
Annabeth Aagaard foredrag og workshop

Digital transformation af din organisation

Digital transformation åbner et hav af udviklings- og forretningsmuligheder for private som offentlige organisationer.

Dog er digitale transformationsprocesser lige så unikke som virksomheder, da der er stor forskel på hvor digitalt moden en organisation er, og på hvilke digitale styrker og svagheder organisationen har.

Derfor skal digital transformation også målrettes og skræddersyes til den enkelte organisations strategi, processer, organisation, kultur, kunder/borgere/partnere og teknologi for at transformationen får den ønskede effekt og resultater.

På dette foredrag får deltagerne konkret viden, inspiration og værktøjer til at identificere, implementere og evaluere digital transformation i deres egen organisation, og får ligeledes indsigt i hvilke barrierer de skal være opmærksomme på at håndtere, for at sikre en effektiv og involverende transformationsprocessen.

Dette foredrag kan også udbygges med en workshop, hvor I får mulighed for at få udviklet en individuel måling af deres digitale modenhed på seks dimensioner og via et digitalt modenhedsværktøj, som er udviklet af lektor (ph.d., Mac) Annabeth Aagaard og testet globalt på 900+ virksomheder.

Hver deltager modtager en individuel (og anonym) mini-rapport med en kortlægning af deres digitale modenhed på seks forskellige dimensioner, og med en sammenlignelig sektor score. På baggrund af denne analyse arbejder Annabeth målrettet med virksomhedens plan for digital transformation.

Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes over 20 års praksiserfaring og forskningen indenfor digitalisering og forretningsudvikling som del af hendes forskningscenter på Aarhus Universitet. Foredraget tager desuden udgangspunkt i hendes 10. bogudgivelse “Digital Business Models, Palgrave MacMillan”.

Annabeth Aagaard foredrag

Bæredygtig og cirkulær forretningsudvikling skaber resultater

De fleste danske virksomheder arbejder i dag med CSR og bæredygtighed. Men ikke alle oplever de store forretningsresultater heraf, udover god PR og branding. Dog er potentialet i bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller enorme. Helt konkret 12 billioner dollars jævnfør UN Global Compact og CSR guru John Elkington.

Men hvordan kommer jeres organisation og virksomhed godt i gang eller godt videre med at udvikle og integrere bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller? Det er vigtigt, da det skal fremtidssikre jeres organisation, dens vækst og forretningsudvikling.

Dette foredrag giver deltagerne den nødvendige viden og redskaber til hvordan jeres organisation kan arbejde konkret og resultatskabende med bæredygtig ledelse og bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller gennem cases.

Annabeth har skabt foredraget på baggrund af hendes praksiserfaring og forskning, samt hendes bog “Sustainable Business Models“.

Annabeth Aagaard foredrag

Styrk idéudvikling og innovation i dagligdagen

Virksomheder oplever ofte, at et stort antal af deres gode idéer ikke bliver registreret. De bliver ikke anvendt til at skabe innovation, optimering og udvikling. Annabeth viser hvordan effektive og målrettede tiltag kan styrke idéudvikling og innovation i det daglige.

Foredraget koncentrerer sig omkring idéer og innovation på forskellige former og niveauer, herunder at alle har en rolle i idéudvikling og innovation.

Få indblik i virksomhedens interne og eksterne kilder til idéer og innovation, og få viden om hvordan I sikre en effektiv implementering af idé- og innovationsledelse.

Foredraget giver praktiske værktøjer til anvendelse i dagligdagen, hvor Annabeth bruger danske virksomhedscases som inspiration. Deltagerne får det nødvendige kendskab og værktøjer til at skabe løsninger inden for idéudvikling og innovation i dagligdagen.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes bøger “Idéudvikling” og “Idea and innovation management and leadership.

Annabeth Aagaard foredrag

Skab forandringsevne og få succes med forandringer

Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan jeres organisations forandringsevne kan styrkes – så I får succes med forandringer og skaber resultater.

Projekter, der skal skabe forandringer, er stadigt voksende. Trods efterspørgslen så ender flere projekter med aldrig at blive en succes eller blive forankret i organisationen.

Foredraget kommer ind på effektiv forandringsledelse og det at styrke forandringsevnen i jer selv og i organisationen. Lær også om håndtering af modstand mod forandringer og medarbejderroller i forandringsprocesser.

Foredraget giver inspiration og konkrete værktøjer til styrkelse af forandringsevnen i os selv og i organisationen. Annabeth har mange års erfaring med forandringsprojekter i nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer, hvilket foredraget tager udgangspunkt i.

Få succes med forandringer med hjælp af effektiv forandringsledelse, samt redskaber og cases om succesfulde forandringer i praksis.

Annabeth Aagaard foredrag

Personlig effektivitet - lær at prioritere og udgå tidsrøvere

Det skaber sjældent positive resultater, når offentlige organisationer og virksomheder forsøger sig med selvledelse.

Foredraget giver værktøjer og viden om, hvordan du kan lede din egen arbejdsdag og sikre personlig effektivitet. Samtidig giver Annabeth ligeledes lederen værktøjer til, hvordan han/hun kan understøtte de rammer, som garanterer effektiv selvledelse hos medarbejderne.

Annabeth fortæller hvad selvledelse er, og hvad det ikke er. Hun deler ud af sin viden om personlig planlægning og personlig effektivitet. Hun gennemgår de tre prioriteringsmodeller og giver jer overblik over jeres tidsrøvere. Glæd jer til at lære mere om effektiv håndtering af møder, mails og borgere, stresshåndtering i det daglige, anvendelige værktøjer, erfaringer og cases.

Både medarbejdere og ledere i private virksomheder og offentlige organisationer vil få konkrete redskaber til, hvordan man forstærker effektiv selvledelse og personlig effektivitet.

Annabeth har flere års erfaring i træning af diverse medarbejder- og ledergrupper i selvledelse og personlig effektivitet fra nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder. Hun giver nu de råd videre til deltagerne i dette foredrag.

Annabeth Aagaard foredrag

Effektive møder og god mødeledelse

Der bliver brugt utallige ressourcer rundt i virksomhederne og offentlige organisationer på mødeafholdelse. Derfor kan man også hurtigt måle effektiviteten af disse møder. Samtidig er det væsentligt for en virksomhed at skabe succes og effektivitet omkring mødeledelse.

Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan jeres organisation sparer tid, får mere effektive møder. Det garanterer tilfredsstillende og resultatorienterede møder med god mødeledelse.

Foredraget tager udgangspunkt i følgende: Hvori består et effektivt møde, forskellige mødeformer- og typer, fire trin til effektive møder, tips til den dygtige mødeleder, fif til at peppe møder op, samt redskaber til effektive møder og værdifuld mødeledelse.

Foredraget er skabt i forlængelse af Annabeths mange års erfaringer med effektiv mødeledelse fra nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer.

Hvis I søger inspiration og redskaber til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører og følger op på mødeledelse, så I sparer tid og får mere effektive møder, så er det her det helt rigtige foredrag for jer.

Annabeth Aagaard foredrag

Andre emner

Annabeths enorme viden og mange års erfaring og forskning, gør at hun kan holde foredrag indenfor mange forskellige emner og kan tilbyde at skræddersy et foredrag til netop jer.

Andre emner hun bl.a. holder oplæg om er:

 • Det lykkelige arbejdsliv
 • Netværk og netværksledelse der skaber resultater
 • Resultatorienteret ledelse – når ledelse skaber målbare resultater
 • Skab resultater med den lærende organisation
Annabeth Aagaard

SMV’ers digitalisering – hvad er status og hvordan kommer vi videre?

 

Se foredrag med Annabeth Aagaard

Referencer

Tryg afholdte for nyligt et seminar for ca. 100 medarbejdere og deres ledere fra 4 servicecentre i region Fyn/ Sydjylland, indenfor emnet "Forandringsledelse og forandrings-parathed". Arrangementet blev udviklet og gennemført meget positiv og professionelt af Annabeth Aagaard, med et inspirerende foredrag om forandringsprocesser, værktøjer og motivation til forandring, der blev fuldt op med aktive medarbejderwork-shops, og som mundede ud i medarbejdernes egne præsentationer af løsningsforslag. Effekten af seminardagen var meget tydelig med en væsentlig mere positiv indstilling overfor forandrings-processen og en stor grad af medarbejdercommitment. Vi siger tak til Annabeth for en alletiders seminardag, og anbefaler hende varmt til andre virksomheder, som arbejder med forandringsledelse og forandringsprocesser.

Kristian Jensen, Centerchef

Tryg

I forbindelse med et forhandlerseminar med deltagelse af 98 personer fordelt på 34 lande, hyrede vi Annabeth Aagaard til at fortælle om Innovation. Innovation går på tværs af grænser og kulturer og vore kunder - såvel som vi - var begejstrede for Annabeth Aagaards inspiration og brug af konkrete værktøjer. Hvis muligheden byder sig, vil vi helt sikkert overveje Annabeth Aagaard igen.

Eksportchef Jørgen Lassen

Bramidan

Tak for et særdeles kompetent og levende oplæg på vores ledelseskonference i DR Kultur. Det var nyttigt og inspirerende og udløste strålende feed back fra deltagerne.

Morten Hesseldahl, Direktør

DR Kultur

Annabeth Aagaard leverede et indlevende og engageret foredrag omkring emnet "Videndeling og videnledelse" hos Center for Erhvervsudvikling i Sønderborg. Vekslen mellem foredrag og dialog gjorde at deltagerne fik en lærerig og udbytterig eftermiddag, krydret med mange gode cases fra andre virksomheder. Et arrangement vi kun kan anbefale til andre - evalueringen var helt i top.

Ken Holm Thomsen, Marketing- og Netværkskonsulent

Center for Erhvervsudvikling Sønderborg

Annabeth Aagaard afholdte to succesfulde foredrag for Dansk Magisterforening i henholdsvis århus og København om emnet, "Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer". Deltagerne var meget tilfredse, deltog aktivt med spørgsmål og gav positive tilbagemeldinger. Vi anbefaler Annabeth Aagaard som foredrags- holder til andre foreninger og organisationer.

Rikke Holst, Projektleder

Dansk Magisterforening

Eksportklubben havde et rigtigt dejligt arrangement med Annabeth Aagaard som foredragsholder. Hun er en utroligt engageret indlægsholder, der er professionel, har blink i øjet, charme, dybt seriøs og brænder for sit arbejde. Man fornemmede at deltagerne var meget med og blev inspireret af hende. Det er ikke så tit, at deltagerne er så medlevende.

Inger Schmidt, projektleder

Eksportklubben Østjylland

Vi havde i Udenrigsministeriets kontor for Eksport, Innovation og Governmental Public Affairs inviteret professor Annabeth Aagaard til at afholde et webinar om ESG, bæredygtig forretningsudvikling og grøn omstilling målrettet SMV’er og deres grønne eksportpotentiale. Det var en stor succes, hvor vi fik et godt indblik i, hvorledes vi kan styrke vores rådgivning med fokus på bæredygtighed, af danske SMV’er. Annabeth præsenterede nogle konkrete værktøjer vi direkte kan bruge som dialog værktøj i vores daglige dialog med danske SMV’er, således at vi får styrket virksomhedernes bæredygtige forretningsudvikling. Vi kan kun varmt anbefale Annabeth til andre organisationer, der ønsker at arbejde strategisk og målrettet med bæredygtighed.

Michael Nørregaard

Udenrigsministeriet
26. januar 2019

Fra 3D-print og robotteknologi til indtog på BOP-markedet

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Fra 3D-print og robotteknologi til indtog på BOP-markedet lige HER.

17. ferbruar 2019

Upcycling, trashion eller bare godt gammeldags genbrug. Der er penge i at være bæredygtig

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Upcycling, trashion eller bare godt gammeldags genbrug. Der er penge i at være bæredygtig lige HER.

26. april 2019

Det digitale landbrug er et must

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Det digitale landbrug er et must lige HER.

27. april 2019

Er FN’s verdensmål besværlige? Måske. Men de kan forbedre din bundlinje

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Er FN’s verdensmål besværlige? Måske. Men de kan forbedre din bundlinje lige HER.

19. maj 2019

Innovative medarbejdere trives ikke med overdreven målstyring. De vil påvirke deres job og udleve deres idéer

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Innovative medarbejdere trives ikke med overdreven målstyring. De vil påvirke deres job og udleve deres idéer lige HER.

25. maj 2019

Hvad skal der til for at sikre vækst i Trekantområdet? Det kan opsummeres i tre ord

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Hvad skal der til for at sikre vækst i Trekantområdet? Det kan opsummeres i tre ord lige HER.

25. august 2019

Carlsberg bruger kunstig intelligens til at smage på nye ølvarianter

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Carlsberg bruger kunstig intelligens til at smage på nye ølvarianter lige HER.

30. august 2019

Danmark bør gå forrest på vejen mod cirkulært landbrug

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Danmark bør gå forrest på vejen mod cirkulært landbrug lige HER.

31. august 2019

Cirkulær økonomi sætter fut i væksten. Og mulighederne er enorme

Læs Annabeth Aagaards artikel i Jyllands-Posten Cirkulær økonomi sætter fut i væksten. Og mulighederne er enorme lige HER.

18. november 2015

Interview med Annabeth Aagaard

Annabeth Aagaard er en yderst populær foredragsholder, der gennem sin viden om ledelse, HR og innovation har givet konkrete redskaber til virksomheder og kommuner. Hendes foredrag om effektiv forandringsledelse, idéudvikling og personlig effektivitet giver fornyet inspiration, som er med til at gøre en forskel. 

Annabeth Aagaard er lektor, ph.d., og cand.merc. på Aarhus Universitet.

Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Konkret viden og værktøjer, som folk kan gå direkte hjem og bruge aktivt til at forbedre deres dagligdag og daglige arbejde.

Hvad er din bedste foredragsoplevelse?

I forbindelse med et foredrag og workshop hos en større virksomhed havde direktøren listet sig ind på en lytter og hans kommentar til mig var: “Aldrig har jeg mødt en taler, som brænder så meget igennem og som er så konkret i sin tilgang – jeg tror ikke der er en eneste i lokalet, som ikke ved, hvad vi skal hjem og gøre nu!” Den slags komplimenter kan man leve længe på:-)

Hvordan forbereder du dig, når du skal ud og holde foredrag?

Jeg går i dialog med kunden om, hvor skoen trykker og hvad man konkret ønsker forbedret eller arbejdet med, så der er en klar forventningsafstemning af formål og mål med dagen.

Desuden spørger jeg meget ind til virksomhedens strategi, organisation, kultur og profilerne på dem jeg kommer til at møde, så jeg kan skræddersy form, indhold og virkemidler hertil for at sikre den bedste oplevelse for kunden og tilhørerne.

Hvad oplever du af nye trends inden for dit forskningsområde?

Agile organisations & change capacity, bæredygtig innovation, bæredygtig business og green business modelling samt bæredygtig trivsel er mega-hotte emner og enormt potentielle blue-oceans, som bare venter på at blive plukket! At skabe forandringskompetence og bæredygtig business igennem trivsel og innovation er helt centrale elementer i den verden vi

opererer i netop nu. Hvis ikke vi formår som organisationer at skabe positive og motiverende rammerne for nytænkning og involvering, får vi ikke udnyttet de kompetencer og potentialer der ligger i og uden for virksomhederne.

Hvad opnår man med bæredygtig business?

Begrebet bæredygtighed favner det at kunne skabe win-win for alle interessenter/deltagere over tid – både for en afdeling, ens kunder og samarbejdspartnere eller virksomhedens miljø og omgivelser – og det kræver forandringskompetence og innovation af medarbejderne og ledelsen.

8. juli 2020

Digital transformation handler ikke om digitalisering, det handler om ledelse

Læs Annabeth Aagaards artikel i Tech Management. Digital transformation handler ikke om digitalisering, det handler om ledelse. Find den herunder:

»Digital transformation handler ikke om digitalisering, det handler om ledelse« _ Tech Management

24. september 2021

Små og mellemstore virksomheder risikerer at ende på en “bæredygtig pinebænk”

Læs Annabeth Aagaards artikel i Børsen. Små og mellemstore virksomheder risikerer at ende på en “bæredygtig pinebænk”. Find den herunder:

Børsen Okt 21 Små og mellemstore virksomheder risikerer at ende på en “bæredygtig pinebænk”

7. februar 2022

Klimaforandringernes konsekvenser for virksomheder og investorer

Læs Annabeth Aagaards artikel i Nordea Invest. Klimaforandringernes konsekvenser for virksomheder og investorer. Find den herunder:

Klimaforandringernes konsekvenser for virksomheder og investorer _ Nordea Invest

Se foredrag med Annabeth Aagaard

CSR med succes fra teori til praksis

Corporate sociale responsibility, virksomhedernes sociale ansvar – eller blot CSR – har de senere år stået højt på dagsordenen i en lang række virksomheder. Ønsket om at medvirke til en bæredygtig fremtid har fået virksomheder til at sætte fokus på CSR. Men mange har også måttet erfare, at der kan være langt fra de gode intentioner til rent praktisk at indføre CSR i virksomheden.
Denne bog bygger bro imellem CSR i teorien og CSR i praksis og fokuserer på, hvordan ledere og medarbejdere integrerer CSR i virksomhedens strategi og forretning. Den beskæftiger sig med alle virksomhedstyper, både store, små, offentlige og private samt produktions- og servicevirksomheder og viser, hvordan man kan arbejde med CSR både i den daglige ledelse og i så forskellige funktioner som produktion, indkøb, udvikling/innovation, kommunikation, salg, HR og administration.
Bogen henvender sig både til praktikere, der i det daglige skal sikre, at virksomheden bidrager til en bedre verden, og til teoretikere, der arbejder med CSR og søger viden om effektiv CSR-integration.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Annabeth Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Annabeth Aagaard
Annabeth Aagaard

5 ud af 5 stjerner

Vi havde i Udenrigsministeriets kontor for Eksport, Innovation og Governmental Public Affairs inviteret professor Annabeth Aagaard til at afholde et webinar om ESG, bæredygtig forretningsudvikling og grøn omstilling målrettet SMV’er og deres grønne eksportpotentiale. Det var en stor succes, hvor vi fik et godt indblik i, hvorledes vi kan styrke vores rådgivning med fokus på bæredygtighed, af danske SMV’er. Annabeth præsenterede nogle konkrete værktøjer vi direkte kan bruge som dialog værktøj i vores daglige dialog med danske SMV’er, således at vi får styrket virksomhedernes bæredygtige forretningsudvikling. Vi kan kun varmt anbefale Annabeth til andre organisationer, der ønsker at arbejde strategisk og målrettet med bæredygtighed.

Michael Nørregaard, Udenrigsministeriet Se alle referencer

Foredragsemner med Annabeth Aagaard