Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Carsten Beck

Fremtidsforsker og populær foredragsholder

Carsten Beck foredrag baserer sig på fremtidsforskning og medarbejderudvikling på forarbejde med den enkelte kunde, og de bliver derfor vinklet netop i forhold til de muligheder og udfordringer, som I står overfor. Samtidig er han en af instituttets mest benyttede foredragsholdere, da han formår at gøre materialet håndgribeligt, underholdende og tilgængeligt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Carsten Beck er en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere, og som fremtidsforsker på Instituttet for Fremtidsforskning arbejder han med at analysere de trends, der er med til at forme vores fremtid. Han har holdt mere end 1000 foredrag i 25+ lande. Kodeordene for et Carsten Beck foredrag er: fremtidsrettet, anvendeligt, underholdende, involverende og tilgængeligt.

Fremtiden rammer os alle sammen. Uanset om du kommer fra den private eller den offentlige sektor, så vil megatrends som digitalisering, demografisk udvikling, individualisering, nye værdier og holdninger samt økonomiske og politiske kræfter påvirke din fremtid. For mange organisationer føles det som om, at mængden af forandringer vokser og kommer til at betyde mere for vores fremtid. Ved et Carsten Beck foredrag hører du om den omverden og den fremtid, som kommer til at påvirke din virksomhed/organisation, og dermed vil foredraget altid tage udgangspunkt i de muligheder og udfordringer, som I står overfor.

Detailhandel, kommuner, finansielle institutioner, industrivirksomheder, fødevareproducenter og foreninger benytter ofte Carsten Beck til at give sine bud på, hvilke trends og tendenser, der får betydning for fremtiden. Foredragene spænder fra key notes på internationale konferencer til workshop-forløb med mindre grupper. Alle Carsten Bech foredrag skræddersyes med udgangspunkt i dine konkrete ønsker og forventninger.

  Carsten Beck foredrag

  Megatrends – 360 graders perspektiv på fremtiden

  • Megatrends er betegnelsen for de store overordnede tendenser, der former din fremtid. Digital disruption, demografi, netværksdannelse, individualisering, miljø & ressourcer og den globale middelklasse er alle eksempler på tendenser, som kommer til at påvirke din fremtid.
  • Hør om de trends og tendenser, som får afgørende betydning for din fremtid.

  Carsten Beck foredrag

  Det handler om mennesker – fremtidens borger, forbruger, ildsjæl og medarbejder

  • Uanset om du har fokus på fremtidens medarbejder, borger, frivillig eller forbruger, så handler det om mennesker, og hvordan de tænker og handler i fremtiden. Værdisæt og holdninger ændrer sig, motivationsfaktorer forskydes, digitale løsninger spreder sig, bosætnings- og familiemønstre ændrer sig. Få et indblik i, hvordan du kan komme fremtidens medarbejder, forbruger eller borger i møde.

  Carsten Beck foredrag

  Fremtidens bæredygtige forretningsmodeller

  • Fremtidens vindervirksomheder bliver de virksomheder, som formår at kombinere det korte og det lange perspektiv i deres planlægning. Det drejer sig populært sagt om på samme tid at optimere og eksekvere i det daglige og samtidig have øjet og strategien rettet mod en foranderlig fremtid. Carsten Beck var ansvarlig for projektet BigFuture 2025, som blev initieret af SE (Syd Energi). Målet med projektet var at give anbefalinger til dansk erhvervsliv om, hvorledes man kan fremtidssikre sin strategi – både når det gælder ift. ressourcer og ift. top- og bundlinje.

  Carsten Beck foredrag

  Fremtidens detailhandel

  • Digitalisering, detailhandlen som destination, miljø, oplevelser, kvalificeret personale og pris: Detailhandlen undergår i disse år store forandringer. Det presser mange aktører og skaber store muligheder for andre. Vinderne bliver enten de meget globale eller de meget lokale. Dem, som tilpasser sig de individuelle kundekrav. Og vinderne finder vi blandt dem, som samtidig holder prisen nede og formår at skabe den optimale oplevelse for forbrugerne på tværs af platforme.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Carsten Beck

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Carsten Beck

Foredragsemner med Carsten Beck