Henter Indhold ...

Martin Krasnik

Chefredaktør på Weekendavisen, journalist, debattør og forfatter

Martin Krasnik inddrager i sine skarpe og debatskabende foredrag en række af de emner, som han i sit arbejde har skrevet om eller dækket på tæt hold. Han er en dygtig formidler, der formår at tilpasse sine foredrag til det enkelte publikum. Derudover er han en ofte anvendt ordstyrer, som kan hjælpe med at holde den røde tråd i netop jeres arrangement. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Martin Krasnik en en af Danmarks mest markante interviewere. Som flerårig vært på DR2s Deadline, har han kritisk og konstruktivt interviewet og styret debatter med utallige meningsdannere. Han har derudover været en central skikkelse i en række debatter inden for både udenrigs- og indenrigsspørgsmål.

Efter at han blev uddannet ved Københavns Universitet som cand.scient.pol, har Martin Krasnik arbejdet som journalist på Weekendavisen. Han er tidligere medlem af redaktionen på Weekendavisen og har desuden bidraget til en række kronikker og bøger. I 2005 skrev han bogen ”De retfærdige – en islamisk stafet” og i 2008 bogen ”Min amerikanske drøm – på jagt efter stjernerne”.

I 2014 skrev Martin Krasnik bogen “Fucking Jøde!” på baggrund af en række hadske kommentarer og indlæg omkring hans person. Bogen er en blanding af essay, selvbiografi, politisk analyse, slægtshistorie og kommentar og fik ros af anmelderne for at skabe både debat og tilføje konkret viden.

Som foredragsholder er Krasnik selvironisk og selvbevidst – han er en journalistisk terrier, men også meget sympatisk, høflig og imødekommende. Martin Krasnik foredrag er fyldt med skarpe holdninger, men giver samtidig plads til debat og efterfølgende refleksion blandt ham og publikum.

  Martin Krasnik foredrag

  Martin Krasnik foredrag kan skræddersys til formålet – herunder inden for emnerne:

  • USA og amerikansk politik
  • Amerikansk litteratur
  • Israel, Mellemøsten og politisk islam
  • De retfærdige
  • Min amerikanske drøm

  Desuden benyttes Martin Krasnik ofte som ordstyrer

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Martin Krasnik

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Martin Krasnik

Foredragsemner med Martin Krasnik