Henter Indhold ...

Lindy Aldahl

Murer og tv-personlighed (Rigtige Mænd)

Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DR’s seersucces “Rigtige Mænd” tog danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør. Der vil være masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring  – det bliver med garanti ikke kedeligt. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Et Lindy Aldahl foredrag er det rene standup. Det er sjovt, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og ondt i mavemusklerne af grin. Lindys jokes og sjove anekdoter når helt ned til bagerste række, hvad enten han står over for et publikum på 30 eller 700 deltagere. Vi kender allerede til Lindys gode humør og kvikke bemærkninger fra hans optræden i DR’s seersucces “Rigtige Mænd”.  Kom i sjovt selskab med Lindy! 

Lindy Aldahls optræden i DR’s program ”Rigtige Mænd” gjorde ham kendt som humørbomben. Han var den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet, der hurtigt blev en kæmpe succes. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.

Siden “Rigtige Mænd” har Lindy oplevet stor interesse for sin person og den livsstilsændring, han har gennemgået under og efter programmet. Lindys succes har budt på flere ændringer end blot sund kost og gentagende motion. Det har ledt til en karriere som foredragsholder og forfatter. Han har i samarbejde med Den Skaldede Kok og de øvrige mænd fra programmet har udgivet kogebogen ”Rigtige mænd – herrego’ mad”. Lindy har dog ikke forladt tv-skærmen, da han i øvrigt har underholdt danskerne i DR-programmerne “På Landevejen” og “Bare det ikke regner”. Her har han givet sig i kast med værtsrollen sammen med “Hammerslag”-værten Christian Degn.

Få en smagsprøve på et foredrag med Lindy Aldahl i nedenstående video:

  Lindy Aldahl foredrag

  Før og efter Rigtige Mænd

  • Et fantastisk sjovt, levende og inspirerende foredrag om Lindys livsstilsændring. Det er fyldt med anekdoter fra programmet “Rigtige Mænd”.
  • På en humoristisk måde fortæller Lindy om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i “Rigtige Mænd”.
  • Resultaterne af Lindys livsstilsændring er også til at mærke for ham. Det høje aktivitetsniveau og den sunde kost har for Lindy betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Hør også om, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne er slukket.
  • Hør Lindy fortælle om sin deltagelse i programmet og om livet før og efter DR successen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den man er? Og hvad sker der bag kameraet? Dvs. alt det, som seerne ikke ser.

  Lindy Aldahl foredrag

  Husk lige hyggen

  • Det skræmmende ved en sundere livsstil kan for mange være, at de føler, at de bliver nødt til at give slip på alt det, de aller bedst kan lide: fed mad, iskolde øl, søde kager og en slapper i sofaen. Den tankegang vil Lindy i foredraget gøre op med, men leveret med masser af humor og skæg, så tilhørerne først og fremmest er garanteret masser af gode grin undervejs.
  • Lindy ved om nogen, hvor tiltrækkende en usund livsstil kan være. Derfor giver han ikke råd med en løftet pegefinger, men han fortæller, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Lindys bog “Husk lige hyggen” (2018), hvor han skildrer sin livsstilsændring. Han har fået det bedre i sin krop, hans humør er bedre end nogensinde før, og han er blevet den far for sine børn, som han altid har drømt om.
  • Bliv inspireret – og ikke skræmt væk – til en sundere livsstil, hvor du kan lære at få lidt ekstra grøntsager på bordet og få brugt løbeskoene lidt mere. Alt sammen uden at du bliver nødt til at sige farvel til de ting, som normalt ligger under kategorien “forbudt”.

  Lindy Aldahl konferencier

  Konferencier

  • Lindy kan også bookes som konferencier til arrangementer. Han vil med stor professionaltiet og godt humør sikrer en god stemning til jeres arrangement og at dagens indslag bindes godt sammen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lindy Aldahl

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lindy Aldahl

Foredragsemner med Lindy Aldahl