Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-02-blue

Underholdning med den altid grinende og kække humørbombe

Lindy Aldahl

Lindy Aldahl

Murer og tv-personlighed- Foredrag med højt humør og masser af anekdoter fra TV-programmet Rigtige mænd.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget levende foredrag, i den grad i øjenhøjde med publikum samt både oplysende og humoristisk."

Steen Taageby Petersen - Roskilde Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Lindy Aldahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lindy

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DR's seersucces "Rigtige Mænd" tog danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør. Der vil være masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring  - det bliver med garanti ikke kedeligt. 

Et Lindy Aldahl foredrag er det rene standup. Det er sjovt, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og ondt i mavemusklerne af grin. Lindys jokes og sjove anekdoter når helt ned til bagerste række, hvad enten han står over for et publikum på 30 eller 700 deltagere. Vi kender allerede til Lindys gode humør og kvikke bemærkninger fra hans optræden i DR’s seersucces “Rigtige Mænd”.  Kom i sjovt selskab med Lindy! 

Lindy Aldahls optræden i DR’s program ”Rigtige Mænd” gjorde ham kendt som humørbomben. Han var den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet, der hurtigt blev en kæmpe succes. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.

Siden “Rigtige Mænd” har Lindy oplevet stor interesse for sin person og den livsstilsændring, han har gennemgået under og efter programmet. Lindys succes har budt på flere ændringer end blot sund kost og gentagende motion. Det har ledt til en karriere som foredragsholder og forfatter. Han har i samarbejde med Den Skaldede Kok og de øvrige mænd fra programmet har udgivet kogebogen ”Rigtige mænd – herrego’ mad”. Lindy har dog ikke forladt tv-skærmen, da han i øvrigt har underholdt danskerne i DR-programmerne “På Landevejen” og “Bare det ikke regner”. Her har han givet sig i kast med værtsrollen sammen med “Hammerslag”-værten Christian Degn.

Se foredrag med Lindy Aldahl

  Lindy Aldahl foredrag

  Før og efter Rigtige Mænd

  • Et fantastisk sjovt, levende og inspirerende foredrag om Lindys livsstilsændring. Det er fyldt med anekdoter fra programmet “Rigtige Mænd”.
  • På en humoristisk måde fortæller Lindy om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i “Rigtige Mænd”.
  • Resultaterne af Lindys livsstilsændring er også til at mærke for ham. Det høje aktivitetsniveau og den sunde kost har for Lindy betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Hør også om, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne er slukket.
  • Hør Lindy fortælle om sin deltagelse i programmet og om livet før og efter DR successen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den man er? Og hvad sker der bag kameraet? Dvs. alt det, som seerne ikke ser.

  Lindy Aldahl foredrag

  Husk lige hyggen

  • Det skræmmende ved en sundere livsstil kan for mange være, at de føler, at de bliver nødt til at give slip på alt det, de aller bedst kan lide: fed mad, iskolde øl, søde kager og en slapper i sofaen. Den tankegang vil Lindy i foredraget gøre op med, men leveret med masser af humor og skæg, så tilhørerne først og fremmest er garanteret masser af gode grin undervejs.
  • Lindy ved om nogen, hvor tiltrækkende en usund livsstil kan være. Derfor giver han ikke råd med en løftet pegefinger, men han fortæller, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Lindys bog “Husk lige hyggen” (2018), hvor han skildrer sin livsstilsændring. Han har fået det bedre i sin krop, hans humør er bedre end nogensinde før, og han er blevet den far for sine børn, som han altid har drømt om.
  • Bliv inspireret – og ikke skræmt væk – til en sundere livsstil, hvor du kan lære at få lidt ekstra grøntsager på bordet og få brugt løbeskoene lidt mere. Alt sammen uden at du bliver nødt til at sige farvel til de ting, som normalt ligger under kategorien “forbudt”.

  Lindy Aldahl konferencier

  Konferencier

  • Lindy kan også bookes som konferencier til arrangementer. Han vil med stor professionaltiet og godt humør sikrer en god stemning til jeres arrangement og at dagens indslag bindes godt sammen.
Lindy Aldahl video

Foredrag med Lindy Aldahl

Få et “sneak peek” på et foredrag med Lindy Aldahl. Lindy er en sand humørbombe, der samtidigt bringer en masse tyngde med sig i sine foredrag.

Se foredrag med Lindy Aldahl

Referencer

Lindy var super sjov og fortalte med gejst, humor og indlevelse. Vi var alle godt underholdt og halvanden time fløj afsted. Helt klart en anbefaling og én vi sagtens kunne klare at høre endnu mere fra.

Nicoline Hansen

LandboUngdom

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som "det sjoveste foredrag jeg nogensinde har været til.

Elin Bjerrum

Middelfart Sparekasse

Lindy Aldahl forstod virkelig at identificere sig med vores medarbejders hverdag. Vi er selv en blanding af håndværkere, specialarbejdere og kontoransatte. Vi havde en skøn eftermiddag, hvor der blev grinet og snakket meget om dette foredrag efterfølgende.

Mette Langsig

Billund Kommune

Humoristisk og fantastisk energi fra Lindy.

Lasse Fros

LMO

Meget levende foredrag, i den grad i øjenhøjde med publikum samt både oplysende og humoristisk.

Steen Taageby Petersen

Roskilde Kommune

Det var fantastisk! Intet mindre.

Connie Mikkelsen

DOFK

Det var god underholdning og fortalt på en godt måde

Lars Andersen

Flyvestationen Aalborg

Det var et fantastisk foredrag - Lindy er totalt nede på jorden, og så er han bare naturlig sjov. Det er længe siden vi har grint så meget. Der er rigtig mange kolleger der er kommet tilbage med roser til det show. Kan varmt anbefale det til andre der vil have lidt sjovt og underholdende show.

Jette Nielsen

Würth Danmark

Kun gode tilbagemeldinger fra deltagerne.

Anja Ellersgaard Basse

ErhvervSkanderborg

Super, oplevelsesrigt, godt, munter godt foredrag.Der kan varmt anbefales til andre.Der må opleves af andre.

Annette Bonde

AOF Guldborgsund

Lindy talte for en lille forsamling, hvilket han gjorde utroligt godt. Han var nærværende og man kunne fornemme, at han lyttede til tilfældige kommentarer og selv syntes det var hyggeligt.

Joan Sørensen

Sparekassen Vendsyssel

Fantastisk underholdende foredragsholder. Lindy kan sit kram.

Lene Brock

TRESU A/S

Rigtig positive tilbagemeldinger på Lindy; sjovt og underholdende. Han besøg passe rigtig godt ift. resten af vores arrangement. Det var også godt, at vi havde sat tid af til, han kunne tale med og gå rundt mellem deltagerne efterfølgende. Lindy var imødekommende og "nede på jorden".

Thomas Rygaard Lassen

Oticon/DGS Denmark A/S

Lindy var fantastisk. Meget veloplagt, fantastisk morsom, og jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser, og nogle, der har sagt, at jeg skulle tage ham herover igen. Hilsen og tak til Lindy

Eva Birk

LOF Tranekær

Lindy formåede med stor humor, at få formidlet, at man kan ændre vaner trods alle odds. At han derudover kunne bidrage på helt personligt plan, at fange selv lidt sværere klientel, har bare overbevist mig om, at han var den helt rigtige mand til netop den målgruppe, som jeg havde inviteret til foredraget.

Lene Ahle Skoubo

Herning Cykler

Lindy var en fornøjelse at være sammen med, folk var godt underholdt og der blev talt om ham på pladsen efterfølgende. Det var et svært job, men Lindy gik ind i folk med træsko på og med en lun kommentar og hans fantastiske grin var folk hurtigt blødt op :-) Vi er meget tilfredse!

Marie

LandboThy

Man får rørt lattermusklerne uafbrudt i næste 2 timer. Det er super underholdende og giver garanteret stof til eftertanke, når man er kommet hjem.

Tina Eriksen

Stege Apotek

Lindy var oplagt og underholdende og fortalte på en god måde om det at være med i DR´s program samt at have et godt forhold til at leve sundt. Foredraget gav på en god måde tid til eftertanke og inspiration til motion og at spise sundt, uden at det blev som en sundhedsapostel. Deltagerne morede sig rigtig godt, og de fik viden med hjem på en god måde.

Britta Leth

LOF Midtjylland

Lindy er sprængfyldt med selvironi og humor. En god aften hvor der var kraftigt brug for lattermusklerne. Kan klart anbefales og er det til en mandeaften er der plads til ekstra mandehørm.

Henrik Petersen

Foreningen XT 40 Herning

Lindy Aldahl er stadig rigtig god underholdning! Rigtig god motion for lattermusklerne.

Birgit Mølsted

Grindsted Apotek

Lindy levede helt op til vore forventninger - med godt, smittende humør.

Helle Ødegård

Tican Fresh Meat
Uforpligtende forespørgsel på Lindy Aldahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget levende foredrag, i den grad i øjenhøjde med publikum samt både oplysende og humoristisk."

Steen Taageby Petersen - Roskilde Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Lindy Aldahl