Henter Indhold ...

Michael Kristiansen

Kommunikationsrådgiver, politisk kommentator og tidligere spindoktor

Michael Kristiansen holder underholdende og skarpe oplæg om kommunikation, politik og medier. Til daglig rådgiver han en række af Danmarks førende virksomheder og organisationer i strategisk kommunikation gennem sin virksomhed Kristiansen+Partners. Michael Kristiansen holder også foredrag med sin makker Peter Mogensen fra nyhedsmagasinet ’Tirsdagsanalysen’ på TV 2 News.  

 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Som foredragsholder giver Michael Kristiansen sit publikum indsigt i det politiske landskab og tager temperaturen på aktuelle aktører i det danske erhvervsliv og på Christiansborg. Det hele foregår underholdende, humoristisk og helt uden filter.

Michael Kristiansen viden og indsigt kommer af at have fulgt den politiske dagsorden på tætteste hold i mere end 25 år. Først i embedet som journalist og redaktør på Politiken og Berlingske og senere som pressechef og særlig rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Til daglig driver Michael Kristiansen sit eget kommunikationsbureau, Kristiansen+Partners, der rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsfolk inden for strategisk kommunikation. Derudover er han politisk kommentator på tv-programmet ’Tirsdagsanalysen’ på TV 2 News sammen med sin makker Peter Mogensen.

Michael Kristiansen er desuden medforfatter til en række politiske biografier om vores tidligere statsminister Poul Schlüter og tidligere udenrigsminister Niels Helveg Petersen. Han har også instrueret dokumentarfilmen ’Kandidaterne’ om valgkampen i 1998 mellem Poul Nyrup Rasmussen og Uffe Ellemann-Jensen.

  Michael Kristiansen foredrag

  Mørkets fyrste – en personlig beretning om 25 år i dansk politik

  • I dette foredrag trækker Michael Kristiansen på sin tid som journalist, spindoktor og kommunikationsrådgiver og tager jer med ind i det inderste politiske maskinrum. Gennem sit politiske virke har Michael Kristiansen oplevet mere end de fleste og tilhører derfor en meget lille skare med indgående kendskab til Christiansborg. I kan forvente personlige beretninger fra mere end 25 år på den politiske scene.

  Michael Kristiansen foredrag

  Velkommen på forsiden

  • Du er havnet i en shitstorm. Hvad gør du? Du ringer til Michael Kristiansen!  Med afsæt i egne erfaringer fra mere end 25 år som journalist, spindoktor og kommunikationsrådgiver fortæller Michael Kristiansen om, hvad der gør politikere, virksomheder, organisationer, foreninger og alle mulige andre til enten vindere eller tabere i det danske medielandskab. Den gyldne regel lyder: Hvad der ikke kan forklares, kan ikke forsvares.

  Michael Kristiansen foredrag

  Politisk interessevaretagelse – sådan du gør, og sådan gør du ikke!

  • Netværksmøder, kaffeaftaler og personlige relationer eller bare et gedigent håndværk? Hvad er i virkeligheden hemmeligheden bag vellykket politisk interessevaretagelse? I dette foredrag giver Michael Kristiansen et indblik i sit daglige virke i rollen som kommunikationsrådgiver og deler ud af tips og tricks fra sin erfaring på begge sider af Christiansborgs mure.

  Michael Kristiansen foredrag

  Hvem vinder næste valg?

  • Spørgsmålet, alle stiller sig selv: Vil Lars Løkke Rasmussen eller Mette Frederiksen vinde nøglerne til Danmarks mest magtfulde embede? Michael Kristiansen tager i dette foredrag temperaturen på dansk politik her og nu. Rød blok har siden seneste Folketingsvalg været storfavoritter til at overtage magten i statsministeriet, men alt kan ske i dansk politik. Og et år er lang tid. Med sit store indblik i dansk politik slår Michael Kristiansen ned på afgørende politiske forhold og giver sit bud på vinderen af næste Folketingsvalg.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Michael Kristiansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Michael Kristiansen

Foredragsemner med Michael Kristiansen