Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Bjørn

Anekdoter fra 25 år i golfsportens verdenselite

Thomas Bjørn

Thomas Bjørn

Golfspiller.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Bjørn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Bjørn er Danmarks mest vindende golfspiller, og er en af Danmarks største internationale sportsstjerner. Siden sin debut på Europa Touren i 1996 har Thomas Bjørn været en fast bestanddel af golfsportens absolutte verdenselite. Først som succesfuld spiller og senest som Danmarks første kaptajn for Europa i Ryder Cuppen i den historiske triumf i Paris i 2018, hvor Bjørn besejrede en perlerække af amerikanske stjernespillere.

Et foredrag med Thomas Bjørn giver jer:

  • Et unikt indblik i hans 25 år lange karriere om de største sejre og nederlag, fyldt med personlige anekdoter
  • Indblik i hvilken mental forberedelse en turnering kræver, med et kig ind i alt fra hotelværelserne til taktikmøderne
  • Et eksklusivt foredrag hvor publikum inviteres med ind i sider og facetter af Thomas’ professionelle golfkarriere, som pressen normalt ikke gives adgang til

Indsigt i en professionel golfspillers liv

Siden starten af Thomas’ professionelle karriere i 1993 har den lange liste af imponerende resultater cementeret hans status i golfsportens verdenselite, der tæller alt fra kåringen som Rookie og The Year i Europa i 1996 til i alt 15 vundne Europa Tour-turneringer, for blot at nævne nogle af de mange imponerende præstationer, der har tegnet hans professionelle karriere.

Book Thomas Bjørn til jeres næste foredrag, og hør et inspirerende foredrag om hans lange karriere med både sejre og nederlag. I vil få et unikt indblik i facetter som I ikke ellers normalt ville have adgang til, og vil få værktøjer til mental forberedelse.

Se foredrag med Thomas Bjørn
Thomas Bjørn Foredrag

Førstehåndsanekdoter fra Danmarks største golfstjerne

I dette eksklusive foredrag inviterer Thomas Bjørn publikum med ind i sider og facetter af sin professionelle golfkarriere, som den normalt private Thomas Bjørn ikke giver pressen adgang til. Thomas tegner i foredraget en linje tilbage til, da han som ung komet blev kåret som Rookie of The Year i 1996, over triumfen i Paris, de 15 vundne Europa Tour-turneringer og til triumfen på Le Golf National i 2018.

Han fortæller medrivende om sin 25 år lange professionelle karrierens mange højdepunkter, fx om at slå Tiger Woods i direkte duel mens amerikaneren suverænt var verdens bedste. Derudover også om Ryder Cup-triumferne som spiller – men også om karrierens sværeste øjeblikke, som da drømmen om en major-titel brast til allersidst i en bunker en forfærdelig søndag eftermiddag i Kent.

Thomas giver jer et indblik i, hvilken mental forberedelse en turnering kræver, når I får et kig ind i alt fra hotelværelserne, til taktikmøderne og til Thomas Bjørns tanker og dispositioner op til en stor turnering.

Glæd jer til anekdoter fra golfens verden; om spillerne, om lederskab og arbejdet med at motivere den enkelte og samtidig bygge et vindende team i en sport af individualister. I hører selvfølgelig også om mange af de små og store hændelser, man ikke kunne se i alverdens livetransmissioner.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Bjørn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Bjørn