Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Den nyeste viden om globale trends og ledelse

Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Virksomhedsrådgiver, forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Soulaima, it was a pleasure meeting you last Friday! Your part of the program was very inspiring and we have received only positive comments from the audience. Thanks for contributing to the success!"

Jens Kristian Jørgensen - Dansk Industri Se alle referencer

Et foredrag med Soulaima Gourani giver jer:

  • Ny indsigt, nye informationer og masser af inspiration til udvikling af jeres virksomhed og ledelse.
  • Skarpe og interessante erfaringer og analyser af bl.a. kundeloyalitet og medarbejdermotivation.
  • En foredragsholder, der befinder sig i hjertet af udvikling – Silicon Valley. Og hun deler glædeligt ud af sine opdagelser.
Uforpligtende forespørgsel på Soulaima Gourani

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Soulaima

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Vil I have en virksomhed med bragende succes? Så har Soulaima Gourani opskriften. Som publikum går I fra foredraget udfordret, underholdt og udviklet, da Soulaima Gourani byder på den nyeste viden om verdens trends og ledelse, og hun leverer det med høj energi og engagement.

Et foredrag med Soulaima Gourani giver jer:

  • Ny indsigt, nye informationer og masser af inspiration til udvikling af jeres virksomhed og ledelse.
  • Skarpe og interessante erfaringer og analyser af bl.a. kundeloyalitet og medarbejdermotivation.
  • En foredragsholder, der befinder sig i hjertet af udvikling – Silicon Valley. Og hun deler glædeligt ud af sine opdagelser.

Indfri jeres organisations potentiale med unik viden

Soulaima Gouranis´ gennemslagskraft og store energi opstår i krydsfeltet mellem det at være kvinde og leder, dansker og nydansker, ung og erfaren, provokerende og fokuseret, karriere- og familiemenneske, iværksætter og debattør. Hun er én af verdens mest anerkendte foredragsholdere, og hun har blandt andet delt scene med Arnold Schwarzenegger, Tony Fernandes, Sir Alex Ferguson, Sir Ken Robinson m.fl.
Hun har mere end 1.000 foredrag under bæltet, og er super erfaren i små som store forsamlinger, og nok er hun lille af størrelse, men hun kan i den grad tale sale op, og hun er flydende på dansk og engelsk.

I et levende, meget direkte og let forståeligt sprog og i et rivende tempo leverer hun en knivskarp analyse af verdens trend og om ledelse. Hun er relevant for såvel offentlige som private virksomheder og deres medarbejdere. Desuden er Soulaima Gourani forfatteren bag bogen “Design Din Fremtid”, som er en must read for alle individer og alle industrier.

I sin karriere har Soulaima Gourani bl.a. arbejdet for Hewlett-Packard, A.P. Møller Maersk og som rådgiver for en række af verdens største virksomheder. Hun skriver fast for  Forbes Magazine, og hun har hevet utallige internationale priser hjem for sit mod, talenter, iværksætteridéer og succes. Hun er i pressen 1-3 gange om ugen i USA, hvor hun bor, og hun har opbygget sig et markant personligt brand. Soulaima Gourani er CEO og medejer af virksomheden Happioh Software Inc., som hjælper store multiinternationale virksomheder med at få, og bevare en sund og produktiv mødekultur. Virksomheden har nogen af verdens mest respekterede software udviklere, og investorer ombord.

Soulaima efteruddanner sig flere gange om året på verdens bedste universiteter, så hendes materiale og viden bliver ved med at være dugfrisk. Hun har deslige holdt oplæg på Harvard, Stanford, ISB, INCAE og andre fornemme universiteter, og dette på trods af hun blev smidt ud af den danske folkeskole i 7. klasse.

Soulaima holder foredrag for en bred palet af både danske og internationale virksomheder, små som store, og indenfor et hav af brancher.

Book Soulaima Gourani til jeres næste event, og bliv inspireret til udvikling af jeres organisation hvor Soulaima vil dele ud af hendes brede erfaring for fremtidens arbejdsmarked, ledelse og kundeloyalitet.

Se foredrag med Soulaima Gourani
Soulaima Gourani foredrag

Fremtidens arbejdsmarked

Vil I have indsigt i, hvordan fremtidens arbejdsmarked udvikler sig, og hvilke jobs der forsvinder? Soulaima Gourani lever midt i hjertet af fremtiden – nemlig i Silicon Valley i Palo Alto, Californien, og den viden og al den indsigt deler hun hjerteligt ud af i dette hæsblæsende foredrag.

Godt nok lyder år 2030 til at være langt ude i fremtiden, men det er faktisk lige om hjørnet! Fremtiden byder på globalisering, nye teknologier, tab af arbejdspladser til automatisering, den fjerde industrielle revolution og udfordringer som klimaforandringer og truet biodiversitet. Men er I opmærksomme på de forandringer, der sker i jeres kreds? Altså lige dér hvor I bor, på jeres arbejdsplads og i jeres branche? Hvilken effekt har forandringerne på jer? Er I klar til en ny måde at arbejde og leve på? Hvilke enestående muligheder byder fremtiden? Hvem og hvad skal vi leve af i de kommende årtier?

Lad Soulaima Gourani give jer et unikt indblik i fremtidens kommende udfordringer – men også fremtidens store muligheder for alle individer og virksomheder. Hun har allerede delt sin viden i talrige foredrag i ind- og udland også tv. Foredraget bygger på hendes metoder, som hun har undervist i bl.a. på Harvard Kennedy University og Stanford University, samt forskning fra Yale, INCAE og ISB.

Soulaima Gourani foredrag

Sådan gør I jeres kunder til fans

Soulaima Gourani vil i dette foredrag, der et af hendes helt store bestsellere, give jeres organisation metoder til at se på jeres kunder, borgere eller eleverne (eller hvem, I nu har til formål at servicere) med helt nye øjne.

Alle foredragets deltagere ser, hvor meget det personlige engagement i kunden betyder for virksomhedens samlede succes. Alle virksomhedens eller institutionens medarbejdere får fornyet motivation til at indgå i tættere og mere langvarige relationer, hvilket øger salget.

Der er inspiration at hente i udlandet. Her har flere organisationer valgt at droppe ordet kunde. I stedet kalder de dem medlemmer, fans eller sågar kollegaer. Det resulterer i, at kulturen tilpasser sig, og kan betyde, at kunden får en bedre service, fordi den mentale indstilling helt automatisk er ændrer sig, når I siger fan frem for klient.

Er jeres virksomhed klar til egen fanklub?

Soulaima Gouani foredrag

Sådan leder du de yngre generationer

Hos mange virksomheder er der grumme tømmermænd i sigte på grund af for lidt fokus på talentudvikling og generationsledelse. Men det burde være af højeste prioritet, da de næste to arbejdsduelige generationer er få i antal. Derfor vil der blive brug for hver eneste, og det er i sidste ende grund nok til at tage talentudvikling og evnen til at lede på tværs af generationer alvorligt. Regningen for at tænke kortsigtet kommer. Og når den gør det, kan vi ikke længere rationalisere os ud af problemerne.

Hvad foregår der i hovedet hos en Generation X, Y, Z og Alpha? Dét giver Soulaima Gourani jer svaret på. I foredraget fokuserer hun på de forhold, der gør, at disse generationer adskiller sig markant fra tidligere generationer. For eksempel har de alle forskellige syn på det at arbejde og at leve et godt liv. Der er uden tvivl stor forskel fra Baby Boomers (de 45-65 årige) indstilling.

I foredraget sporer Soulaima jer ind på, hvordan kommunikation med og ledelse af de forskellige generationer bør være. Det handler om at tiltrække, udvikle og kapitalisere på deres forskelligheder.

Få praktisk inspiration til, hvordan organisationen fastholder og tiltrækker unge mennesker, som danner grundlaget for jeres nuværende og fremtidige succes. Få desuden inspiration til, hvordan I styrker fællesskabet på tværs af generationerne.

Soulaima Gourani video

Foredrag med Soulaima Gourani

Få en forsmag på et foredrag med Soulaima Gourani, hvor hun fortæller om fremtidens arbejdsmarked.

Se foredrag med Soulaima Gourani

Referencer

Tak for dit oplæg i går. Du gik så klar igennem, både teknisk og i særlig grad med dig. Du skaber nærvær og engagement, deler gavmildt af dig selv krydret med fakta som underbygger dine pointer og egne erfaringer. Det var en virkelig stor fornøjelse og min blok er fyldt med gode noter, som jeg glæder mig til at bringe videre i mit liv, både det private og arbejdslivet.

Briddi Escherich

Finansforbundet

Soulaima, it was a pleasure meeting you last Friday!  Your part of the program was very inspiring and we have received only positive comments from the audience. Thanks for contributing to the success!

Jens Kristian Jørgensen

Dansk Industri

Fantastisk foredrag og en rigtig god start på vores dag. Det blev en dag, som vi alle vil huske i lang tid, og det blev en dag, som vil sætte nye værdier og perspektiver for vores arbejde til glæde for os selv og vores brugere “fans”.

Nina Andersen

Vordingborg Kommune

Det har været en helt formidabel formiddag for os. Jeg havde 3 timers kørsel hjem, og alle ringede og var fyldt af nye input og ting, som skulle tage op til overvejelse i deres situation. Soulaima, det var perfekt, at du involverede tilhørerne, med “high fives”, direkte kommentarer osv. Vores branche er konservativ, og du formåede at trykke lidt på bylden – helt perfekt. Tror allerede jeg kan garantere, at vi får brug for dig næste år også – vi har noget med de kundegrupper, som der skal arbejdes med.

Lars Thorlund

Gorrissen Federspiel

Tak for et meget inspirerende oplæg! Cheferne er glade, virksomhederne er glade og jobcenter-folket er glade – så det kunne ikke være bedre (for mig). Indrømmet, jeg var en smule nervøs, da jeg hyrede dig til at komme og holde oplæg i Jantelovens Højborg, Esbjerg. Mange har nok sagt det til dig før, men jeg er ret imponeret over dit nærvær og tilstedeværelse i mødet med mennesker. Ret imponerende, at du kan tale til så mange målgrupper på engang. Godt nok er du selvfed, men det er jo ikke fordi, du ikke har noget at have det i… Jeg er bare glad for, at du tog turen til Esbjerg.

Jens Jørgen Bjerg

Det Lokale Beskæftigelsesråd for Esbjerg og Fanø Kommuner

When I heard you in Stockholm I just felt I wanted to find an opportunity to engage you to one of our corporate events. I was sure that the audience would love to hear you speak, but I have to admit that I was a bit unsure of if the subject would fit with the other topics for the event. But it was wonderful to hear that ALL the speakers during day 2 referred to things that YOU had said during day 1. You were so spot on! Thank you very much!

Annica Rasch

BillerudKorsnäs AB

My colleague from WEF’s government affairs team who joined had nothing but kudos. Soulaima, phenomenal hostess as always, and thank you for the good lighting tips -- I’ll be improving my set up for next week

Kelsey Goodman Community Specialist, North America

World Economic Forum

You and your space look better than anybody I have seen featured anywhere and news are now full of pictures of people doing zoom

Anu Bradford, Distinguished Professor of Law and International Organization

Columbia Law School
Uforpligtende forespørgsel på Soulaima Gourani

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Soulaima Gourani
Soulaima Gourani

5 ud af 5 stjerner

"Soulaima, it was a pleasure meeting you last Friday! Your part of the program was very inspiring and we have received only positive comments from the audience. Thanks for contributing to the success!"

Jens Kristian Jørgensen - Dansk Industri Se alle referencer

Foredragsemner med Soulaima Gourani