Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Bo Netterstrøm Foredrag

Bliv klogere på arbejdsmiljø, stress og trivsel med konkrete værktøjer

Bo Netterstrøm Foredrag

Bo Netterstrøm

Dr. med., speciallæge i arbejdsmedicin og stressekspert. Foredragene er relevante nu, hvor stress rammer flere og flere.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Helt som ventet særdeles kvalificeret, relevant og humoristisk."

Carsten Frigaard - Lolland Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Bo Netterstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bo

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Bo Netterstrøm er en nærværende men også rutineret foredragsholder, som ofte anvendes hos virksomheder og kommuner, der arbejder med arbejdsmiljø, stress og trivsel. Foredragene er relevante i en tid, hvor stress rammer flere og flere, men Bo Netterstrøm forsøger i sine foredrag at give svar på, hvordan vi opdager det i tide, og behandler hvis det er for sent. 

Bo Netterstrøm holder inspirerende og lærerige foredrag om stress og trivsel. Der er altid konkrete værktøjer, som publikum kan tage med sig og arbejde videre med, ligesom foredragene altid baserer sig på den nyeste viden inden for området. 

Bo Netterstrøm er uddannet speciallæge i arbejdsmedicin/samfundsmedicin og har i mange år fungeret som overlæge ved Arbejdsmedicinsk Klinik på Hillerød Sygehus, senere Bispebjerg Hospital. I kraft af mange års erfaring fra arbejde med arbejdsmedicin som special- og overlæge på Arbejdsmedicinske klinikker samt som arbejdslæge i Arbejdstilsynet har Bo en meget bred ekspertviden indenfor arbejdsmedicinen. Bo Netterstrøm har også stort solidt kendskab til de forskellige arbejdsmedicinske problemstillinger og forebyggelse i de forskellige brancher. Bo Netterstrøm er desuden stifter af Center mod Stress, Kalmia i Gentofte og leder af stressbehandlingsprojektet Copestress og konsulent for Stressalliancen.

Bo Netterstrøm er desuden forfatter til seks bøger om stress, senest bogen “Stress og Arbejde” og “Kort og Godt om Stress”. I sine bøger såvel som i foredragene giver Bo Netterstrøm en opdateret indføring i stressens fysiologi, dens årsager og de helbredsmæssige konsekvenser. Derudover præsenteres den helt nye viden om de vilkår og ressourcer, der kan være med til at modvirke stress, og Bo Netterstrøm forklarer, hvordan vi kan håndtere og behandle stresstramte. Herudover giver han gode forslag til, hvordan man forebygger stress på arbejdspladsen og udformer en trivselspolitik.

De aktuelle Bo Netterstrøm foredrag om stress baserer sig på aktuel forskning og er især populære hos kommuner, virksomheder, foreninger og hospitalerne.

Se foredrag med Bo Netterstrøm

  Bo Netterstrøm foredrag

  Bo Netterstrøm foredrag kan tilpasses til de enkelte arrangementer, men mulige titler kunne lyde noget i retning af nedenstående:

  • Stress –en kulturdefekt?
  • Stress og det psykiske arbejdsmiljø
  • Hvad er stress – årsager, virkninger og foranstaltninger? Opnå meget større viden om stress – og bliv klar på udfordringen. Alt sammen præsenteret og tilrettelagt så alle kan forstå stoffet.

Referencer

Helt som ventet særdeles kvalificeret, relevant og humoristisk.

Carsten Frigaard

Lolland Kommune

Bo Netterstrøm er god til at bruge meget lavpraktiske og forstålige eksempler. Alle 140, som var til stede, var meget tilfredse og vil gå hjem og bruge den ny viden.

Brian Andersen

HK/Kommunal, Nordjylland

Det var lige det vi havde forventet - og som noget 'ekstra' medvirkede Bo Netterstrøm også til en lille, uformel "forundersøgelse" inden seminaret. Her kunne deltagerne anonymt maile ham nogle konkrete input fra egen hverdag om hvad der kan reducere stress og/eller øge arbejdsglæden. Det gav nogle interessante vinkler og gjorde hans i forvejen udmærkede indlæg endnu mere "nærværende" for deltagerne.

Torkil Fosdal

Post Danmark Transport
Uforpligtende forespørgsel på Bo Netterstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Bo Netterstrøm
Bo Netterstrøm

5 ud af 5 stjerner

"Helt som ventet særdeles kvalificeret, relevant og humoristisk."

Carsten Frigaard - Lolland Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Bo Netterstrøm