Henter Indhold ...

Bo Netterstrøm

Dr. med., speciallæge i arbejdsmedicin og stressekspert

Bo Netterstrøm er en nærværende men også rutineret foredragsholder, som ofte anvendes hos virksomheder og kommuner, der arbejder med arbejdsmiljø, stress og trivsel. Foredragene er relevante i en tid, hvor stress rammer flere og flere, men Bo Netterstrøm forsøger i sine foredrag at give svar på, hvordan vi opdager det i tide, og behandler hvis det er for sent. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Bo Netterstrøm holder inspirerende og lærerige foredrag om stress og trivsel. Der er altid konkrete værktøjer, som publikum kan tage med sig og arbejde videre med, ligesom foredragene altid baserer sig på den nyeste viden inden for området. 

Bo Netterstrøm er uddannet speciallæge i arbejdsmedicin/samfundsmedicin og har i mange år fungeret som overlæge ved Arbejdsmedicinsk Klinik på Hillerød Sygehus, senere Bispebjerg Hospital. I kraft af mange års erfaring fra arbejde med arbejdsmedicin som special- og overlæge på Arbejdsmedicinske klinikker, samt som arbejdslæge i Arbejdstilsynet, har Bo en meget bred ekspertviden indenfor arbejdsmedicinen. Bo Netterstrøm har også stort solidt kendskab til de forskellige arbejdsmedicinske problemstillinger og forebyggelse i de forskellige brancher. Bo Netterstrøm er desuden stifter af Center mod Stress, Kalmia i Gentofte og leder af stressbehandlingsprojektet Copestress og konsulent for Stressalliancen.

Bo Netterstrøm er desuden forfatter til seks bøger om stress, senest bogen “Stress og Arbejde” og “Kort og Godt om Stress”. I sine bøger såvel som i foredragene giver Bo Netterstrøm en opdateret indføring i stressens fysiologi, dens årsager og de helbredsmæssige konsekvenser. Derudover præsenteres den helt nye viden om de vilkår og ressourcer, der kan være med til at modvirke stress, og Bo Netterstrøm forklarer hvordan vi kan håndtere og behandle stresstramte. Herudover giver han gode forslag til, hvordan man forebygger stress på arbejdspladsen og udformer en trivselspolitik.

De aktuelle Bo Netterstrøm foredrag om stress baserer sig på aktuel forskning og er især populære hos kommuner, virksomheder, foreninger og hospitalerne.

  Bo Netterstrøm foredrag

  Bo Netterstrøm foredrag kan tilpasses til de enkelte arrangementer, men mulige titler kunne lyde noget i retning af nedenstående:

  • Stress –en kulturdefekt?
  • Stress og det psykiske arbejdsmiljø
  • Hvad er stress – årsager, virkninger og foranstaltninger? Opnå meget større viden om stress – og bliv klar på udfordringen. Alt sammen præsenteret og tilrettelagt så alle kan forstå stoffet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Bo Netterstrøm

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Bo Netterstrøm

Foredragsemner med Bo Netterstrøm