Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Gert Rune

Forfatter og foredragsholder

I dag driver Gert Rune egen foredragsvirksomhed, med hvilken han inspirerer og motiverer medarbejdere i danske virksomheder og organisationer til at overkomme tidens forandringer, og til stadighed udvikle deres fulde potentiale. Han har efteruddannet sig i formidling, adfærd, kommunikation og mentaltræning. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

I august 2011 “fejrede” Gert Rune sit 25-års-jubilæum som etbenet. I den anledning satte han sig for at blive den første dansker med kun ét ben, der gennemfører en såkaldt Ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb), en ekstrem fysisk og mental udfordring. Efter mere end fire års hård træning, gennemførte han på under 13 timer.

Som 16-årig fik Gert Rune konstateret knoglekræft. Efter fire måneders intensiv kemoterapi gav lægerne op, og han fik amputeret sit venstre ben midt på låret. Trods hårde odds fik Gert Rune kæmpet sig tilbage, og fysisk blev han erklæret rask. Mentalt var der dog meget han skulle overvinde, og han måtte igennem en nødvendig forandringsproces, der skulle ændre hans liv for altid.

Gert Rune lagde al sin energi i svømmesporten og fik hurtigt sportslig succes. Efterhånden vendte lysten til livet tilbage og han deltog blandt andet ved OL. Han trodsede systemets tilbud om et liv på overførselsindkomst og gjorde i stedet erhvervskarriere hos bl.a. A.P. Møller – Mærsk. Disse mange oplevelser og erfaringer danner bagrund for Gert Runes foredrag.

Se en video med anbefaling af Gert Runes foredrag fra Sanistål CEO Christian Lund:

  Gert Rune foredrag

  MOTIVATION til at ”gå” hele vejen

  • Alle kan sætte sig mål – hvad enten det er for den enkelte medarbejder, afdeling eller på organisationsniveau, men hvordan sikrer vi at de flotte målsætninger nås? Det gælder om at sætte ambitiøse målsætninger, der også er realistiske at nå og sikre, at alle medarbejdere er motiverede for at arbejde for at nå målsætningen. To af hjørnestenene hertil er ifølge Gert Rune motivation og arbejdsglæde. Få Gert Runes motiverende indspark til, hvordan vi med disse som drivkraft håndterer hverdagens små og store udfordringer og når i mål.
  • Udover konkrete redskaber, får I med Gert Rune et underholdende og medrivende foredrag, hvor der imellem de brugbare budskaber er plads til gode grin og tankevækkende anekdoter, der bidrager positivt til deltagernes motivation og arbejdsglæde. Fuld af energi viser Gert Rune, hvordan en positiv indstilling kan gøre hele forskellen i forhold til at skabe succeser på både individuelt plan og i fællesskab.

  Gert Rune foredrag

  Forandringer kan også inspirere

  • Gert Rune går i dette inspirerende foredrag tæt på forandringer – både i kraft af de forandringer, der radikalt ændrede hans liv, men også igennem det arbejde, han har lavet sammen med en række arbejdspladser. Hør om forandringer, og hvordan de kan imødekommes, så de også bliver set positivt.
  • Foredraget er underholdende, motiverende og med en række redskaber til, hvordan vi alle kan prøve at se forandringer i et positivt lys – så resultater bliver mindre brok, mindre modstand og mere arbejdsglæde.
  • Få et super inspirerende foredrag, der for alvor rykker deltagerne, så vi sammen kan omfavne de mange forandringer, som vi alligevel ikke kan undgå kommer.

  Gert Rune foredrag

  Tak for udfordringen

  • Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer, der afgør om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden hvorpå vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.
  • I dette foredrag motiverer Gert Rune sine deltagere til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande, frem for at søge flugten fra disse. En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes – både som organisation og som menneske.
  • Gert tager udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham siden han som 16-årig fik amputeret sit ene ben, og frem til i dag hvor han er blevet Danmarks første Ironman med kun ét ben.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Gert Rune

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Gert Rune

Foredragsemner med Gert Rune