Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Foredrag med Gert Rune

Inspirerende foredrag om motivation og håndtering af udfordringer

Gert Rune

Gert Rune

Forfatter og ekspert i motivation, viljestyrke, forandringer og det at tackle udfordringer.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Tusind tak for et utroligt inspirerende, nærværende og ikke mindst personligt foredrag. Vi var meget rørt over din historie og din måde at tackle udfordringer på. Dette har givet os inspiration til vores hverdag. Flere mødte på job mandag morgen med løftede arme og en godmorgen-hilsen til alle! Selv om der snart er gået 3 uger, dukker dit navn jævnligt op i samtaler omkring nye udfordringer og hvordan man vælger at tackle dem. Så tusind tak fordi du fik os til at se at udfordringer er, hvad man selv gør dem til!

Karina Louise Borup - Gentofte Hospital Se alle referencer

Et foredrag med Gert Rune giver jer:

  • En erfaren foredragsholder der inspirerer og motiverer deltagerne
  • Indsigt i kommunikation og mentaltræning
  • En inspirerende historie om at kæmpe sig igennem livets udfordringer
Uforpligtende forespørgsel på Gert Rune

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gert

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Gert Rune er foredragsholder, men han driver også sin egen foredragsvirksomhed, hvor han inspirerer og motiverer medarbejdere i danske virksomheder og organisationer, til at overkomme tidens forandringer og til stadighed udvikle deres fulde potentiale. Han har efteruddannet sig i formidling, adfærd, kommunikation og mentaltræning. 

Et foredrag med Gert Rune giver jer:

  • En erfaren foredragsholder der inspirerer og motiverer deltagerne
  • Indsigt i kommunikation og mentaltræning
  • En inspirerende historie om at kæmpe sig igennem livets udfordringer

Få motivation til at kæmpe mod livets udfordringer

Som 16-årig fik Gert konstateret knoglekræft. Efter fire måneders intensiv kemoterapi gav lægerne op, og han fik amputeret sit venstre ben midt på låret. Trods hårde odds fik Gert kæmpet sig tilbage, og fysisk blev han erklæret rask. Mentalt var der dog meget han skulle overvinde, og han måtte igennem en nødvendig forandringsproces, der skulle ændre hans liv for altid. Men, senere satte han sig for at blive den første dansker med kun ét ben, der gennemfører en såkaldt Ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb), en ekstrem fysisk og mental udfordring – og han gjorde det.

Gert lagde al sin energi i svømmesporten og fik hurtigt sportslig succes. Efterhånden vendte lysten til livet tilbage, og han deltog blandt andet ved OL. Han trodsede systemets tilbud om et liv på overførselsindkomst og gjorde i stedet erhvervskarriere hos bl.a. A.P. Møller – Mærsk. Disse mange oplevelser og erfaringer danner bagrund for Gerts foredrag.

Book Gert Rune til jeres næste event, og oplev en der – om nogen – ved noget om at kæmpe imod livets udfordringer.

Se foredrag med Gert Rune
Gert Rune foredrag

Oplev kraften i forandringer

Er I klar til at omfavne forandringer og se dem som muligheder for udvikling og mening? Så er Gerts foredrag om forandringer oplagt.

Uanset hvilken branche eller hvilket fag, I er en del af, er ingen sikre mod forandringer. Derfor er det vigtigt at finde glæden i forandringer og tage aktiv del i at forme hverdagen til det bedste. Gert vil motivere jer til at handle og tage kontrol over jeres situation, og han leverer et inspirerende og sjovt foredrag, der giver konkrete redskaber til at navigere gennem forandringerne i hverdagen gennem arbejdsglæde og positivt bidrag. I vil lære at møde usikkerheden ved det nye med åbne arme og skabe accept og vilje til at omfavne det ukendte.

Gert leverer et energifyldt og underholdende foredrag, der giver jer evnen til at tage konkret handling og øge chancerne for succesfulde forandringer.

Foredraget er relevant for medarbejdere, ledere, projektledere – kort sagt alle på arbejdspladsen, der påvirkes af forandringer, og indholdet tilpasses efter arbejdspladsens aktuelle situation.

Gert Rune foredrag

Motivation til at ”gå” hele vejen

Alle kan sætte sig mål – hvad enten det er for den enkelte medarbejder, afdeling eller på organisationsniveau. Men hvordan sikrer vi, at de flotte målsætninger nås? Det gælder om at sætte ambitiøse målsætninger, der også er realistiske at nå, og sikre, at alle medarbejdere er motiverede for at arbejde for at nå målsætningen. To af hjørnestenene hertil er ifølge Gert motivation og arbejdsglæde. Få Gerts motiverende indspark til, hvordan vi med disse som drivkraft håndterer hverdagens små og store udfordringer og når i mål.

Udover konkrete redskaber får I med Gert et underholdende og medrivende foredrag, hvor der imellem de brugbare budskaber er plads til gode grin og tankevækkende anekdoter, der bidrager positivt til deltagernes motivation og arbejdsglæde. Fuld af energi viser Gert, hvordan en positiv indstilling kan gøre hele forskellen i forhold til at skabe succeser på både individuelt plan og i fællesskab.

Gert Rune foredrag

Tak for udfordringen

Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer, der afgør, om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden, hvorpå vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.

I dette foredrag motiverer Gert sine deltagere til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande frem for at søge flugten fra disse. En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes – både som organisation og som menneske.

Gert tager udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham siden, han som 16-årig fik amputeret sit ene ben, og frem til i dag hvor han er blevet Danmarks første Ironman med kun ét ben.

Gert Rune foredrag

Succes skabes gennem medarbejderne

Hvad har vellykkede virksomheder på tværs af brancher tilfælles, når det kommer til vækst og succes? Med udgangspunkt i sin bog, “Succes med SMV”, giver Gert et kvalificeret bud på, hvilke strategier og parametre der er essentielle for, at virksomheder kan blomstre.

Første og vigtigste punkt er virksomhedens medarbejdere, for det er netop dem, der er den egentlige grobund for succes. Gert fortæller om passionen, der virkelig skinner igennem hos medarbejderne i de virksomheder, hvor han har lavet interviews. Han kommer ind på innovation og nye ledelsesformer, hvor medarbejderne har (langt) mere frihed under ansvar, og han taler ind i, hvordan krisehåndtering handlekraftigt gribes an og vendes til en styrke.

Virksomhedernes risikovillighed, kundefokus og grønne omstilling kommer også i søgelyset, men vigtigst af alt er historien om, hvordan de succesfulde virksomheder formår at skabe så gode rammer for deres medarbejdere, at de fastholder dem i længere tid end gennemsnittet.

Få et underholdende foredrag, hvor I bliver inspireret til god – og måske anderledes – ledelse i hverdagen.

Gert Rune video

Reference af Gert Runes foredrag

”Det bedste indlæg jeg nogensinde har hørt

Se Christian B. Lund, adm. direktør fra Sanistål her for at få en idé af andres indtryk af et foredrag med Gert Rune.

Gert Rune video

Reference af Gert Runes foredrag

”I år havde vi valgt Gert Rune til vores kick-off for medarbejderne.
Gert Rune leverede et fantastisk godt foredrag.

Der var både humor, følelser og alvor med i foredrag, det var fantastisk godt!”

Se hele videoen med Jesper Schmith fra Autismecenter Nordbo her for at få en idé af andres indtryk af et foredrag med Gert Rune.

Se foredrag med Gert Rune

Referencer

Det bedste foredrag vi har haft på stedet her. Alle fik noget med hjem, på den gode og opløftende måde. Gert Rune gjorde det virkelig godt og han havde noget på hjertet og det blev modtaget.

Sanne Villadsen

Cafe Savilla, Lundø

Rigtig godt foredrag med et godt mix af humor og alvor. Passede godt ind ift. de udfordringer, som vi har stået overfor flere gange i løbet af året.

Maja Bendtsen

Novo Nordisk A/S

"Fantastisk indslag - satte gang i lattermusklerne og gav stof til eftertanke. Vi har modtaget følgende tilbagemeldinger fra deltagerne: Altid godt med en øjenåbner." Forfriskende, gode pointer, sætter ting i relief. Godt tidspunkt efter frokosten Super indlæg. Fremragende! Tankevækkende! Relevant God underholdning

Charlotte Spaanhede

SKAT

Et underholdende foredrag leveret og fortalt med en god omgang humor, som kun en vestjyde kan levere det. Det satte eget liv og nuværende tilstand i perspektiv, og især hans visuelle pointe med den sorte sæk var helt fantastisk udført.

Katrine Trankjær Larsen

SKAT

Kanon-god formidler.

Vinnie Skovkjær

Odense Kommune

Gert er rigtig god til at formidle budskabet ud til alle.

Vinnie Skovkjær

Odense Kommune

Spændende og interesssant foredrag, som alle kunne bruge!

Tania Kvist

Aalborg Kommune

Gert Rune var god til at lytte ind for at målrette foredraget.

Michael Olsen

Betterways

Foredraget og Gert levede til fulde op til vores forventninger . Der bliver stadig talt om sorte sække og der takkes for udfordringerne med et stort, dog til tider anstrengt smil. Det har på flere måder sat gode spor og givet noget der kan bruges i vores hverdag.

Hanne Moess

Vasac Slagelse

Gert rørte de sygeplejestuderende med hans egen personlige og livsbekræftende historie –der blev både grint og fældet en tåre. Helt klart en positiv og inspirerende vinkel på de udfordringer, som vi alle, af og til, befinder os i.

Katrine Holm Nielsen, Sygeplejelærer og studievejleder

VIA Sygeplejerskeuddannelsen, Campus Silkeborg

Tak for et fantastisk foredrag. Jeg er imponeret over, at du kommer med et foredrag, der er så godt tilrettelagt i forhold til tid og indhold. Jeg ville have elsket at lytte i 3 timer, men jeg synes i den grad, at du fik dit budskab igennem. Du er en genial formidler. Jeg gætter på, at du aldrig tager den sorte plastikpose af programmet. Den må du have fået mere end almindeligt mange positive tilbagemeldinger på. Og med rette!

Laila Willemoes Christiansen

Odense Universitetshospital

Tak for et utrolig godt og motiverende indlæg. Kursisterne var meget begejstrede og det har også fået mig til at tænke over nogle ting her i livet!

Ulla Frandsen

Jobcenter Sønderborg

Velforberedt, oplagt og motiverende var nøgleordene ved Gerts foredrag for Fredericias Rotaryklubber. På den humoristiske måde fik vi tips til at tackle kriser i hverdagen.

Asger Veje

Rotary

Mange tak for et fantastisk foredrag! Vi var meget begejstrede og godt tilfredse. Foredraget gav os alle et godt spark bagi.

Erik Brixen Olesen

AAB (Arbejdernes Andels-Boligforening)

Tak for et herligt foredrag, hvor du kombinerede alvor med sort humor. Selvom det var fredag aften, formåede du at fastholde og fascinere alle tilhørerne. Foredraget gav rigtig mange positive tilbagemeldinger – så mange tak og alt godt i fremtiden!

Stig Schjøtler

Rødovre Lærerforening

Gert Rune ramte præcis hovedet på sømmet: konstant paralleller mellem hans egen historie og transportbranchens. Yderst motiverende, inspirerende og brugbart.

Malene Vitus

ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Vi var meget tilfredse med foredraget af Gert Rune og særligt den måde han tilpassede budskabet til præcist vores ønsker og behov :)

Sofia Rasmussen

Spectralink

Et godt og levende indlevelse i som ung pludselig at blive stoppet op midt i et aktivt liv, med diagnosen alvorlig kræftramt, hvorefter han formår at vende begrænsningerne til muligheder til et aktivt og positiv liv,-et budskab til os alle.

Nethe Søndergaard

Nordthy Ymens and Womens club

Gert fortalte fint om det at have haft kræft. Og at kunne leve med sit handicap. Ikke nogen let situation for et ungt menneske.

Bech Sørensen

Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Vejle

Ærligt og direkte budskab i emnet motivation og forandringer

Jørgen Refslund Poulsen

Holstebro kommune

Det var et rigtig godt foredrag, og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på det fra mine medarbejdere.

Birgitte Malling Longworth

Holstebro kommune

Gert Rune var bare super!

Gitte Østergaard

Patientforeningen

Super godt foredrag, som hurtigt fik folk i lokalet med.

Jacob Middelbo

Fertin Pharma A/S

Levende, inspirerende og meget givende foredrag

Bjarne Bang Jensen

Hou og Omegns Idrætsforening

Rigtig gode tilbagemeldinger - tankevækkende og godt foredrag. Vi overvejer at bruge ham til et internt arrangement også.

Rasmus Schmidt

Frontmatec

Gert scorede 4.6 ud af 5 mulige fra deltagerne - det er meget højt :-)

Flemming Maagaard

Infrasoft

Meget nærværende og rørende - gav absolut egen refleksion om livets udfordringer

Lene Roed

HK Kommunal, Sydjylland

Det ramte spot-on ifht. indhold og målgruppe. Tankevækkende for alle.

Anja Ellersgaard Basse

ErhvervSkanderborg

Meget spændende og nærværende.

Lene Enevoldsen

Nr. Bjært Standhuse Idrætsforening

Det er et foredrag med noget til smilet, tåren og tanken. Gert Rune fanger og fastholder some tilhørere med sin egen historie

Alice Munk

Lungeforeningen. Frederiksberg Lokalforening

Inspirerende og et meget stort emne omkring livets op og nedture, som blev belyst på en sjov men også meget inspirerende måde fra Gert Runes perspektiv.

Majbrit Andersen

Ny form a/s

God energi - godt budskab- god storytelling.

Anne Nygaard

Dansk Shell A/S

Gert Rune var levende og indfølende med en god humor/selvroni. Han var et stort hit på sommerhøjskolen for seniorer.

Torben Hornuff Madsen

Roskilde Oplysningsforbund

Det var et rigtigt godt foredrag som virkeligt satte tingene i relief, dejligt illustrativt. Godt miks af fagligt indhold med humor og personligt engagement.

René Andreasen

Kriminalforsorgen

Rune Gert er god til de unge mennesker.

Sten

EUC SYD

Gerts foredrag gave stof til eftertanke. Tager du udfordringen, vil nye veje åbne sig.

Susanne Winther

Distrikt Ulvsund

Gert fortæller medrivende for konfirmanderne og er med til at give dem mod på tilværelsen.

Mette Dolberg

Harrevig pastorat

Det var godt. Meget givende.

Helle Kjærsgaard

LandboNord

Det var super inspirerende. Der er meget man kan tage med sig.

Susan Kaas

ALSO

Gert Runes foredrag var rørende, sjovt og gav tilhørerne stof til eftertanke. Han formår at sætte ´forandringer´ i et større perspektiv.

Terese Hougaard

Danske Fodterapeuter

Gert fik godt 100 mennesker til at se - at udfordringer har vi alle. De kan kun takles med gå på mod og slid - men så venter livet også på den anden side. Tak Gert

Johnny Sander

NCC Building DK

Super relevant omkring motivation og det at være i forandringet.

Claus Hansen

Fiskeriskolen

Super foredrag med Gert Rune. Alle interesse var holdt hele vejen gennem foredraget og vi gik derfra med noget at tænke over.

Jannie faurholt

Vejle Kommune

Et utroligt menneske med en utrolig sejrsvilje over livet.

Hanne Åskjær

Esbjerg Kommunale Tandpleje

Meget levende fortæller - følte nærmest man var der selv :-)

Karin Elhede

Uddannelsels- og Forskningsministeriet

Gert kom med nogle meget klare budskaber og på en meget tydelig måde. Der var godt humør på Gert og det virkede som om han ramte publikum. Han solgte i hvert fald nogen flere bøger end jeg havde forventet efterfølgende

Michael Jakobsen

Familielandbruget LRS Vejle

Det var et meget inspirerende foredrag og vore medlemmer var meget tilfredse med det.

Karen Lykkegaard

Parkinsonforeningen Kreds sydøstjylland

Jeg har fået flere tilbagemeldinger på foredraget. Alle var meget begejstrede både overfor indhold, præsentation og Gert selv. Gert var overhovedet ikke "poppet" eller "selvfed" - nøgtern, nede på jorden og samtidig meget humoristisk omkring sin egen situation uden at miste seriøsiteten. Kan varmt anbefales!

Marianne Panduro Revshøi

HK Stat, Østjylland

Tak for et super foredrag, der gav stof til eftertanke. Medarbejderne var imponerede og begejstrede, hvilken viljestyrke! Den sorte plasticsæk og andre humoristiske indslag gjorde foredraget levende og nærværende.

Annette Cloetta Lund

TRE-FOR

Tak for et fantastisk foredrag!

Grete Højgaard

Fredericia Messecenter

Tak for et super godt foredrag! Du har en inspirerende personlig historie at fortælle. Nogen taler om det, andre gør noget ved det. Du er et eksempel for mange, og viser, at det er måden du håndterer sin livs skæbne på, som gør en forskel. Du har selv pligt til at få et godt liv – lige meget hvilke forudsætninger du har fået tildelt – det udlever du, Gert! PS. Metaforen med plastikposen var genial!

Niels Erik Bendtsen

S.A.Christensen & Co

Tusind tak for et utroligt inspirerende, nærværende og ikke mindst personligt foredrag. Vi var meget rørt over din historie og din måde at tackle udfordringer på. Dette har givet os inspiration til vores hverdag. Flere mødte på job mandag morgen med løftede arme og en godmorgen-hilsen til alle! Selv om der snart er gået 3 uger, dukker dit navn jævnligt op i samtaler omkring nye udfordringer og hvordan man vælger at tackle dem. Så tusind tak fordi du fik os til at se at udfordringer er, hvad man selv gør dem til!

Karina Louise Borup

Gentofte Hospital

Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig på skolen. Du formåede på din egen facon at fastholde en stor gruppe af børn i de yngste klasser med et budskab, der både skal forundre, vække følelser og give stof til eftertanke. De samme positive tilbagemeldinger kom der fra kollegerne, du når ud med dit budskab til både små og store. Autentisk, noget på hjertet og nærværende var blot nogle af de ord jeg vil tænke tilbage på fra dagen i dag.

Gitte Lund

Slotsskolen Horsens

Tak for et meget inspirerende foredrag. Din indstilling til livet og dine bedrifter aftvinger min største respekt. Både elever og personale er kommet med positive tilbagemeldinger, så vi må konkludere, at arrangementet har været en succes.

Jens Østergaard

Nislevgård Efterskole

Tak for et seriøst foredrag, krydret med humor og stort engagement. Jeg kan så absolut anbefale foredraget. Det var et solstrejf, som vi godt kan bruge nogle flere af i vor daglige trummerum.

Arly Runge

Esbjerg Senior Erhverv

Gerts foredrag var en stor fornøjelse at være publikum til. Igennem hans underholdende måde at viderebringe sit budskab på, fik han os alle til at tænke over, hvordan vi tackler udfordringer. Desuden fik jeg en aha oplevelse i en af hans øvelser. Jeg havde haft den forkerte motivation til at løse et problem jeg igennem længere tid har haft. Nu ved jeg præcis, hvad jeg skal gøre!

Lone

JCI Horsens

Eleverne var meget meget optaget af din historie. Vi synes alle, det var rigtig godt! Du er en levende formidler og selv de elever, der har det svært, fik god inspiration. De har godt af at møde en som kæmper og aldrig gi’r op.

Dorte Rud Jager

Fanø Efterskole

Gerts foredrag gør, at du reflekterer over dine udfordringer, ser dem i øjnene og gør noget ved dem.

Henrik

SPX Flow Technology Danmark

Med humor, begejstring, glimt i øjet og en god forståelse for os her på Taps Skole, fortalte Gert Rune om livet, udfordringer og de drømme der kan drive os. I 2 x 45 min. havde han en forsamling lyttende og engagerede elever.

Bjarne Aasø

Taps Specialskole

Mange tak for dit foredrag, Gert. Der var stor ros fra lærerne og vi har fået rigtig mange positive kommentarer fra forældrene.

Margit Skov Pedersen

Frøstruphave Efterskole

Tak for et spændende foredrag i går! Du var god til at holde tråden på trods af, at du næsten ikke bruger powerpoint. Foredraget emmer af positivitet og er meget humoristisk.

Thomas

Running 26

Tak for et super godt foredrag, Gert. En god historie fortalt med en imponerende gejst og entusiasme,hvor man til tider blev rørt helt ind i hjertet og andre gange dansede lattermusklerne derudad.

Allan Holmbech

JCI Svendborg

Hej Gert! Der var stor begejstring for dit foredrag. Alle var meget overvældede over dit gode humør og din meget positive holdning til livet, og jeg har fra mange hørt, at de syntes, de fik noget godt med hjem.

Leif Helmer

Odd Fellow Roskilde

Tak for sidst, Gert! Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på foredraget. Dit engagement og de gode sammenligninger mellem din situation og det at sætte sig mål og nå dem, har været genstand for mange gode diskussioner. Du har givet dem en anden vinkel på de problemer, der er i hverdagen, så tak for en supergod oplevelse!

Lars Jakobsen

Bilka

Super-godt foredrag. Alle gik beriget hjem.

Søren Elmkær

Ungdomsringen

Super, med godt humør og dejlig historie. Gert er glad og udstråler kæmpe energi og fortællerglæde - det giver mig lyst til at forsøge altid at beholde ja-hatten på og sige tak til udfordringen.

Peter Herskind

PRO Erhvervsadvokater

Synes det var et godt og skønt foredrag, om noget som Gert absolut brænder for.

Bo Austad

Immundefekt-Foreningen

Tak for et rigtigt godt og inspirerende foredrag - bestemt noget der giver stof til eftertanke. Den fornemmelse man sidder med bagefter, er helt klart den, at ens egne udfordringer pludselig virker som små sten på vejen - dejligt, for så skal de jo blot fejes væk! Jeg bliver også nødsaget til at fremhæve "den sorte sæk" - et kanon indslag.

Thomas Ankersen

Nybolig, Bjørn & Ankersen

Dejligt med et personligt foredrag, hvor indlægget ikke er baseret på en masse teori men derimod praktisk erfaring!

Karsten Rosgaard

COOP Danmark A/S, Risk & Compliance

Det var et inspirerende foredrag, leveret med humor.

Bettina Oksen

Tønder Gymnasium

Synes Pernille gjorde det godt. Meget god balance og stor lyst blandt deltagerne hvad angår spørgsmål. Det var jo meget oplagt med foredraget da det var lige efter kommunal-/regionsvalget den 17.11.2009. Så helt igennem et spændende foredrag, krydret med humør og gode oplevelser fra Pernilles opvækst.

Birte Jahn Andersen

HK Merkur Sydjylland

Super. Mine elever fik virkelig noget til deres "rygsæk" - mange læser nu i hans bog.

Susanne Jørgensen

Øster Jølby Skole

Det var som altid en stor fornøjelse at høre og opleve Gert Rune. Han er så utrolig livlig, sprudlende, positiv. En livsglæde som alle kan lære noget af. Jeg har personligt hørt Gert Rune før og dette var et anderledes men absolut lige så spændende foredrag.

Lisbeth Skjødt Ipsen

LungePatient.dk
Uforpligtende forespørgsel på Gert Rune

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Gert Rune
Gert Rune

4.75 ud af 5 stjerner

Tusind tak for et utroligt inspirerende, nærværende og ikke mindst personligt foredrag. Vi var meget rørt over din historie og din måde at tackle udfordringer på. Dette har givet os inspiration til vores hverdag. Flere mødte på job mandag morgen med løftede arme og en godmorgen-hilsen til alle! Selv om der snart er gået 3 uger, dukker dit navn jævnligt op i samtaler omkring nye udfordringer og hvordan man vælger at tackle dem. Så tusind tak fordi du fik os til at se at udfordringer er, hvad man selv gør dem til!

Karina Louise Borup - Gentofte Hospital Se alle referencer

Foredragsemner med Gert Rune