Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på ultraløb og de altafgørende mentale processer

Kristina Schou Madsen

Foto: Mikkel Beisner

Kristina Schou Madsen

Passioneret ildsjæl og professionel ultraløber med flere verdensrekorder i rygsækken. Iværksætter og virksomhedsejer. Inspirerende foredrag om mental strategi.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kristina Schou Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristina

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Kristina Schou Madsen er professionel ultraløber med flere priser, sejre og rekorder i rygsækken. Hun har gennem sin karriere lavet nogle vanvittige præstationer: bl.a. har hun – som den hurtigste kvinde nogensinde – løbet 250 km i Namibias ørken, hvor der kan blive over 50° varmt, hun har løbet og vundet et 230 km langt ultraløb i -40° kulde nord for polarcirklen, og hun kan kalde sig den hurtigste nogensinde til at løbe syv maratons på syv dage på alle verdens 7syv kontinenter.

Et foredrag med Kristina Schou Madsen giver jer:

  • Indblik ind i en ekstremsportsgren, som giver oplevelser udover det sædvanlige
  • Indsigt i de mentale strategier, der gøres brug af i ekstremløb, og hvordan de kan kobles direkte til de udfordringer, man som leder, team eller medarbejder kan møde i forskellige arbejdssituationer
  • Konkrete redskaber og teknikker, der kan implementeres direkte i hverdagen på arbejdspladsen

Verdensrekordholder og ekspert i mentale strategier for succes

Kristina Schou Madsen har været professionel ultraløber siden 2016, hvor hun valgte at sige sit faste job som efterskolelærer op for at gå efter drømmen som atlet. Hun driver derudover sin egen virksomhed hvor hun og et par ansatte arbejder med at give glæden ved idræt, sport og bevægelse videre til andre, bl.a. gennem afvikling af motionsløb.

Kristina arbejder særligt med de mentale strategier og strukturer, der er altafgørende i ekstremløb, og som har synergier, der ses i erhvervslivet i forhold til motivation, målsætning, strategi, optimering, forandringsparathed og dét at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Book Kristina som kommunikerer overbevisende, præcist og i øjenhøjde med publikum samtidig med, at hendes foredrag er fyldt med masser af godt humør.

Se foredrag med Kristina Schou Madsen
Kristina Schou Madsen foredrag

Bliv klogere på toppræstationer gennem mentale strategier

At løbe 230 selvforsynende kilometer gennem Amazonas jungle kan kun lade sig gøre, når den fysiske form og udstyret er i orden. Det mentale spiller dog en endnu større rolle, da elementer som risikovillighed, forandringsparathed, positiv tankegang, konkurrencegen og et drive til at fortsætte, selvom det gør ondt, er altafgørende for succes.

Strategierne for at nå godt i mål på trods af mentale udfordringer i et ekstremløb er identiske med strategier, der med stor effekt kan anvendes, når der skal skabes succes i erhvervslivet.

Foredraget præsenterer bl.a. de mentale strategier, der gøres brug af i ekstremløb, og de kobles direkte til udfordringer, man som leder, team eller medarbejder kan møde i forskellige arbejdssituationer:

  • Hvad gør man, når præmissen på et øjeblik ændres, og der kræves en forandring i den ellers etablerede strategi?
  • Hvordan træffes den bedste beslutning i ekstremt pressede situationer?
  • Hvilke mentale strategier kan man gøre brug af for at ændre en negativ reaktion til noget positivt og brugbart?

Foredraget giver konkrete redskaber og teknikker, der kan implementeres direkte i hverdagen på arbejdspladsen.

Kristina Schou Madsen foredrag

Først over målstregen er verdens bedste følelse

I 2019 gennemførte Kristina Schou Madsen ekstremløbet ’World Marathon Challenge’, som består af 7 maratoner på 7 dage på 7 kontinenter.
Der var dog et problem, hun blev kun nummer to, og derfor vendte hun året efter tilbage til løbet og opnåede det hun kom efter.

Oplev Kristina fortælle om hendes vej til at opnå flere verdensrekorder indenfor ekstremløb. Hør om hendes rejse fra næsten at fejle ved hendes første halvmaraton, til at hun i dag lever som professionel løber, og deltager i nogle af verdens hårdeste løb.

Kristina kommer ind på, hvordan hun finder og bevarer motivationen, hvordan hun sætter sig nye mål, og hvor meget grundig forberedelse og planlægning ned i detaljen har af betydning for hendes sejre.

Foredraget er en underholdende og ærlig fortælling om Kristinas vej fra at leve som efterskolelærer til at blive professionel løber og TV-person.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kristina Schou Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kristina Schou Madsen