Henter Indhold ...

Daniel Svensson

Tidligere håndboldspiller og foredragsholder

Skjern-spilleren Daniel Svenssons personlighed på banen såvel som uden for banen er en af grundene til hans popularitet som foredragsholder. I sit livsbekræftende og ærlige foredrag ser han tilbage på sit ti måneder lange livtag med kræftsygdommen, heraf de fire med kemobehandling, og fortæller om sin efterfølgende genoptræning og det vellykkede comeback på håndboldbanen.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Daniel Svensson er en både afholdt og dygtig spiller i den danske håndboldelite, men var i ti måneder nødsaget til at sætte karrieren ufrivilligt på pause, da han i 2012 fik konstateret lymfekræft. Daniel har kæmpet på håndboldbanen og privat og blev i 2017 erklæret kræftfri for anden gang. 

Daniel Svensson er tidligere dansk mester med AaB Håndbold, aktuel pokalvinder og DM-sølvvinder med Skjern Håndbold og har en international fortid i tyske TUS-N-Lübbecke og spanske Toledo Balonmano. I dag er han en autentisk og eftertragtet foredragsholder, der tør åbne op omkring de værste perioder i sit liv, og således er Daniel Svensson foredrag til stor inspiration for tilhørerne.

Efter at have stoppet karrieren i 2017 arbejder Daniel Svensson foruden sit virke som foredragsholder også som chef for børnefonden CoolUnite stiftet af den store nordjyske virksomhed, Coolshop. Derudover fungerer Daniel Svensson løbende som ekspertkommentator på TV 2 Sporten og skal i øvrigt deltage i Vild med dans i 2017.

  Daniel Svensson foredrag

  Mit livs kamp – på og udenfor banen

  • I dette livsbekræftende foredrag fortæller Daniel Svensson om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 fik Daniel igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb overvandt for anden gang.
  • Den kendte håndboldspiller fortæller om den dag, da han under en træningstime i et fitnesscenter opdagede en bule på halsen, og om hvordan han et par uger senere måtte opgive at gennemføre intervaltræningen i sin daværende tyske klub.
  • I løbet af foredraget sætter Daniels Svensson også fokus på det chok han fik, da diagnosen satte sportskarrieren og livet på pause, og på den nedtur der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage.
  • I dette på en gang livsbekræftende og underholdende foredrag fortæller Daniel sin alvorlige historie og sætter fokus på de bekymringer og livskriser, der følger med cancer. Alligevel formår Daniel at gøre foredraget super humoristisk, så emnet ikke bliver alt for sørgmodigt for publikum.
  • Foruden sit veloverståede sygdomsforløb fortæller Daniel Svensson også om sit lange liv i og omkring dansk tophåndbold, og skræddersyr gerne et foredrag eller oplæg, der passer til præcis jeres behov.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Daniel Svensson

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Daniel Svensson

Foredragsemner med Daniel Svensson