Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få et indblik i motorsport, og hvad det kræver for kører og team at komme til tops

Christina Nielsen

Christina Nielsen

Professionel racerkører og ekspert i teamwork.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Christina Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christina

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Christina Nielsen er professionel racerkører, og hendes passion for motorsporten skinner igennem, når hun levende og meget personligt holder oplæg om at være racerkører – og kvinde – i motorsportsbranchen. Hun fortæller indlevende og personligt om teamwork, ledelse og kommunikation i et high performance-miljø, og om hvordan disse elementer kan implementeres indenfor andre brancher og projekter. 

Et foredrag med Christina Nielsen giver jer:

  • Et spændende indblik i motorsportens unikke verden af fart og adrenalin, og en forståelse for, hvordan elementer herfra kan implementeres i andre brancher
  • Indsigt i, hvordan en holdsport på professionelt niveau eksekveres
  • En personlig fortælling om succes, ”drive to survive”-mentalitet og vedholdenhed

Drive to survive: En mentalitet til succes

Christina har fået motorsporten ind under huden siden hun var helt lille og heppede på sin far, Lars Erik Nielsen, når han kørte på de store motorsportsanlæg. Nu er rollerne byttet rundt. Men det var faktisk først, da Christina som 13-årig prøvede en gokart for første gang, at hun forelskede sig i farten, adrenalinkicket og den intense konkurrence, som definerer sporten.

Christina har hovedsageligt gjort karriere i Amerika, hvor hun også har skrevet historie som kvinde. Hun kan i dag kalde sig den første danske kvinde til at have kørt 24-timers Le Mans i 2016 (og herefter i 2017 og 2018), dobbelt IMSA-mester (2016 + 2017) – herunder også første kvindelige vinder af en fuld sæson – samt tidligere vinder af 12-timersløbet på Sebring (2016).

Udover at være racerkører på fuld tid, har Christina taget en bachelor i Marketing and Management Communication samt startet virksomheden Accelerating Change, der fokuserer på at introducere kvinder til automobilindustrien og dens mange fantastiske aspekter.

Book Christina Nielsen til jeres næste event, og få et indspark i hvordan elementer fra motorsporten kan implementeres i andre brancher.

Se foredrag med Christina Nielsen
Christina Nielsen foredrag

Teamwork i overhalingsbanen – holdånd, ledelse og kommunikation i et high performance-miljø

Oplev Christina i et indlevende, personligt og motiverende foredrag. Med stor entusiasme tager hun jer med ind i en unik verden fyldt med fart, adrenalin og benhård konkurrence mellem individer og hold. Hun fortæller om, hvordan hendes karriere er afhængig af et helt team – og vice versa. For løb vindes ved teamwork og fælles indsats.

Christina tager udgangspunkt i teamwork, ledelse og kommunikation i et high performance-miljø, hvor der er konstant fokus på udvikling og forbedring. Hun tager afsæt i sit eget arbejdsliv, der kræver, at man er omstillingsparat, trives i et internationalt miljø og har en ”drive to survive”-mentalitet. Hun lægger vægt på, hvor vigtigt det er med det rigtige team, som kan supplere hinanden med forskellige ekspertiseområder og hele tiden drive hinanden fremad mod det fælles mål: At vinde.

I kommer med til en fortælling, hvor der bruges meget konkrete redskaber for at forbedre performance: dataindsamling, live telemetri og analyser af setup, bane og konkurrenter. For ikke at tale om struktur, orden og renlighed. Dette suppleres med bevidstheden om, at kommunikationen internt i teamet skal være tydelig, så fejl undgås, samtidig med, at den skal være positiv, støttende, inkluderende og medvirke til en god holdånd. Struktur og en støttende arbejdskultur mindsker nemlig frygten for at fejle og placerer i stedet fokus på, hvad der skal til for at lykkes. Og så er der naturligvis også nødt til at være gode ledere, som forstår, hvornår de skal træde til, og som formår at få det bedste ud af teamet.

Få adrenalinpumpende anekdoter, indsigt i et topprofessionelt setup og sjove facts fra en dagligdag med fart over feltet – vidste I fx, at det perfekte pitstop varer 40 sekunder og inkluderer dækskifte (x4), benzinopfyldning og kørerskifte?

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Christina Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Christina Nielsen