Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Stressekspert med ekspertise i at hjælpe arbejdspladser med stress og trivsel

Pernille Rasmussen

Pernille Rasmussen

Erhvervspsykolog, cand. psych. aut., foredragsholder og forfatter - Inspirerende foredrag om stress og work-life balance.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Pernille kommer ud over rampen med budskabet. Kom med gode brugbare værktøjer til en meget handlings- og løsningsorienteret tilhøreskare."

Hanne Trebbien - Dansk Metal, Tele Øst Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

I sine inspirerende foredrag om stress og work-life balance har Pernille Rasmussen et konkret og handlingsorienteret fokus, så deltagerne får redskaber med hjem, de kan bruge. Alle Pernille Rasmussen foredrag skræddersys specielt til jer, så indhold, vinkel og længde passer til jeres specifikke behov.

Pernille Rasmussen er stressekspert, erhvervspsykolog og har mange års erfaring i at hjælpe arbejdspladser med stress og trivsel i Danmark og udlandet. Pernille er forfatter til 4 bøger, har forsket i stress på bl.a. Bispebjerg Hospital sammen med læge Bo Netterstrøm og bliver løbende brugt i medierne som stressekspert. Pernille har holdt over 700 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer.

Pernille Rasmussen er medlem af tænketanken om forebyggelse af stress hos Ledernes Hovedorganisation og har siddet med i Dansk Industris ekspertpanel omkring balance mellem arbejde og fritid. Hun har hjulpet over 400 mennesker i individuelt stresshåndteringsforløb og ejer virksomheden Grow People med flere ansatte.

Se foredrag med Pernille Rasmussen

Pernille Rasmussen foredrag

Styrk den psykiske robusthed og forebyg stress

Vi er alle robuste, men i forskellig grad. Heldigvis kan vi træne vores robusthed. Det er dog ikke bare op til den enkelte at blive psykisk robust, men noget vi kan arbejde med – sammen.

Der er konstant forandringer i arbejdslivet. Det stiller store krav til vores omstillingsparathed og er måske også årsagen til, at robusthed er blevet det nye sort. Robusthed kan nemlig ruste os til at håndtere forandringer, modgang og pres – og så er det en positiv og styrkebaseret måde at arbejde med stressforebyggelse på.

Men hvad er psykisk robusthed egentligt? Og hvad kan vi konkret gøre på arbejdspladsen? Disse og en række andre spørgsmål får du svar på i det evidensbaserede foredrag, der er til jer, som vil sikre et godt psykisk arbejdsmiljø og have medarbejdere, der stortrives og præsterer.

Til foredraget får I både viden om robusthed og konkrete tips og værktøjer, der både virker og er sjove at lave, og som I kan bruge med det samme – både ift. jer selv og i fællesskab på arbejdspladsen.

 

Pernille Rasmussen foredrag

Stress – hvad er det og hvordan undgår vi det?

Alt for mange danskere oplever dagligt at være stressede og mange må endda sygemeldes pga. stress.

Det er dyrt både hvad angår økonomi, livskvalitet og ikke mindst arbejdspladsens ry, og kan give problemer med at rekruttere folk, hvis trivslen ikke er i top.

Desværre er der mange myter og fejlopfattelser omkring stress, som kan have store konsekvenser. Det kan også være svært fx at skelne stress fra travlhed.

I dette foredrag får du nuanceret viden om, hvad stress er – fordi heri ligger løsningen til stressforebyggelse også. Du hører om, hvilke tegn du skal være opmærksom på hos dig selv og andre samt hvornår og hvordan man skal reagere.

Du får viden om, hvorfor stress opstår, og du vil få konkrete redskaber til at forebygge og afhjælpe stress både hos dig selv og på din arbejdsplads.

Pernille Rasmussen foredrag

Bedre balance mellem arbejde og fritid

Skal du liiige tjekke mailen i weekenden, og har du tit et par opgaver, du er bagud med? Det kan være givende at engagere sig i sit job, men prisen kan være høj, hvis du eller din partner ikke er opmærksomme på balancen mellem arbejde og fritid. Hør hvad konsekvenserne er ved at over-involvere sig i sit arbejde, og hvordan du får tid til familie, venner og dig selv.

I dette foredrag får du inspiration og redskaber til, hvad du selv og din arbejdsplads kan gøre for at skabe bedre balance mellem arbejde og fritid, så energien og arbejdsglæden øges, og stress og udbrændthed undgås.

Pernille Rasmussen foredrag

Bliv ved at brænde – uden at brænde ud

(foredraget er specifikt rettet mod lærere og pædagoger, men kan tilpasses andre faggrupper også)

Som lærer eller pædagog står man ofte i komplekse situationer og bruger i høj grad sig selv. Jobbet er givende, men kan også dræne for energi og føre til udbrændthed, hvis man ikke har værktøjer til at passe på sig selv. Hvordan udøver vi egenomsorg sammen og hver for sig? Og hvordan skabes en god balance mellem arbejde og fritid? Hør hvordan du holder energiniveauet højt og bevarer engagementet og lysten til arbejdet på den lange bane. Du og dine kollegaer får en række redskaber som hjælp til et bæredygtigt arbejdsliv.

Et levende foredrag, hvor deltagerne bliver involveret og får noget enkelt og konkret med hjem, der kan bruges med det samme. En kort mindfulness-meditationsøvelse indgår.

Pernille Rasmussen foredrag

Mindfulness – styrk koncentrationen og forebyg stress

Mindfulness er en teknik, der styrker vores evne til at være i nuet og holde fokus på opgaven foran os. På arbejde og privat skal vi kunne have mange bolde i luften og her hjælper metoden til at øge vores koncentrationsevne og give ro og overblik – også i pressede situationer.

Via træning vil du blive bedre til at stoppe tankestrømmen og skelne mellem, hvad der er vigtigt og hvad der ikke er. Gennem teori og øvelser vil du få kendskab til mindfulness og erhverve viden om i hvilke sammenhænge, du kan bruge den. Vi afprøver metoden i praksis, og de konkrete øvelser vi laver, kan du gå hjem og bruge med det samme.

Referencer

Pernille kommer ud over rampen med budskabet. Kom med gode brugbare værktøjer til en meget handlings- og løsningsorienteret tilhøreskare.

Hanne Trebbien

Dansk Metal, Tele Øst

Det var tankevækkende og bød på en god blanding af hårde fakta og nyttige råd.

Janne Lytoft Simonsen

DM - Dansk Magisterforening

Som udgangspunkt en god oplevelse - levende og inddragende, men der var samtidig også en oplevelse af, at niveauet/målet ikke helt blev ramt. Koblingen mellem arbejde og privatlivet -

Mona Sandberg

Energinet.dk

Pernille Rasmussen har stor indsigt og viden om stress og er samtidig en fantastisk formidler af sit stof.

Lars Biza

Dansk Magisterforenings Efteruddannelse

Fint foredrag og gode svar på spørgsmål og dialog forinden oplægget.

Karsten Aare Havndrup

Hospitalet Valdemar

Pernille gjorde det godt, og der var nogle gode indsigter og ny viden at tage med sig.

Lars Lehmann

Boligkontoret Danmark

God, energisk og meget troværdig foredragsholder. Hun forstod at underholde.

Heidi Rønnest

Symphogen

Hurtig og fleksibel service som altid :)

Nina Fjeldsø

Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics A/S

Alle deltagere var meget tilfredse med Pernilles formidling af stoffet. De indlagte værktøjer og øvelser blev meget fint modtaget af alle, og jeg forventer at flere vil vælge at bruge "ånderum" som en del af deres dagligdag.

Dorthe Petersen

Mærsk Olie og Gas

Et rigtig godt arrangement, hvor Pernille fik deltagerne involveret på en god måde.

Anne

Jordbrugsakademikerne

Pernille Rasmussen gør det rigtig godt både fagligt og formidlende. Hun er god til at få folk med.

Anne Marie Sørensen

Direktionssekretær og kursuskoordinator

Vi havde brug for en fælles forståelse af begrebet stress og et fundament at arbejde videre ud fra. Pernille er meget præcis og direkte, når hun skelner mellem, på den ene side, at have travlt og være engageret i sit arbejde og så, på den anden side, hvornår man ved, at arbejdet i for høj grad "har taget magten" - med risiko for at det fører til kronisk stress. Vi fik et fælles udgangspunkt for selv at arbejde videre med at håndtere og forebygge stress og vi fik også gode idéer til ændringer vi kan indføre i hverdagen på vores virksomhed - det var lige i skabet!

Sidsel Hinsch Olsen

Socialt Udviklingscenter SUS

Pernille formåede at gøre emnet ”stresshåndtering” til en levende og vedkommende præsentation med afvekslende indslag.

Annette Winther

Gribskov Bo og Støttecenter

Professionelt og meget brugbart for os.

Dinnie Bührmann

Copenhagen Capacity

Godt samarbejde med Pernille op til selve foredraget - god dialog, så vi sammen sikrede, at foredraget indeholdt det vi havde brug for.

Louise Roth

Diversey
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Pernille Rasmussen
Pernille Rasmussen

5 ud af 5 stjerner

"Pernille kommer ud over rampen med budskabet. Kom med gode brugbare værktøjer til en meget handlings- og løsningsorienteret tilhøreskare."

Hanne Trebbien - Dansk Metal, Tele Øst Se alle referencer

Foredragsemner med Pernille Rasmussen