Henter Indhold ...

Pernille Rasmussen

Erhvervspsykolog, cand. psych. aut., foredragsholder og forfatter

I sine inspirerende foredrag om stress og work-life balance har Pernille Rasmussen et konkret og handlingsorienteret fokus, så deltagerne får redskaber med hjem, de kan bruge. Alle Pernille Rasmussen foredrag skræddersys specielt til jer, så indhold, vinkel og længde passer til jeres specifikke behov.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Pernille Rasmussen er stressekspert, erhvervspsykolog og har 15 års erfaring i at hjælpe arbejdspladser med stress og trivsel i Danmark og udlandet. Pernille er forfatter til 3 bøger, har forsket i stress på bl.a. Bispebjerg Hospital sammen med læge Bo Netterstrøm og bliver løbende brugt i medierne som stressekspert. Pernille har holdt over 600 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer.

Pernille Rasmussen er medlem af tænketanken om forebyggelse af stress hos Ledernes Hovedorganisation og har siddet med i Dansk Industris ekspertpanel omkring balance mellem arbejde og fritid. Hun har hjulpet over 400 mennesker i individuelt stresshåndteringsforløb og ejer virksomheden Grow People med flere ansatte.

  Pernille Rasmussen foredrag

  Styrk den psykiske robusthed og forebyg stress

  • Det eneste konstante er forandring. Det stiller store krav til vores omstillingsparathed og er måske også årsagen til, at robusthed er blevet det nye sort. Robusthed kan nemlig ruste os til at håndtere forandringer, modgang og pres – og så er det en positiv og styrkebaseret måde at arbejde med stressforebyggelse på.
  • Vi er alle robuste, men i forskellig grad. Heldigvis kan vi træne vores robusthed. Det er dog ikke bare op til den enkelte at blive psykisk robust, men noget vi kan arbejde med – sammen.
  • Men hvad er psykisk robusthed egentligt? Og hvad kan vi konkret gøre på arbejdspladsen? Disse og en række andre spørgsmål får du svar på i det evidensbaserede foredrag, der er til jer, som vil sikre et godt psykisk arbejdsmiljø og have medarbejdere, der stortrives og præsterer.
  • Til foredraget får I både viden om robusthed og konkrete tips og værktøjer, der både virker og er sjove at lave, og som I kan bruge med det samme – både ift. jer selv og i fællesskab på arbejdspladsen.

  Stress – hvad er det og hvordan undgår vi det?

  • Alt for mange danskere oplever dagligt at være stressede og nogle må endda sygemeldes pga. stress.
  • Det koster ikke bare i kroner og ører, når vi bliver stressede, det går også ud over vores trivsel på jobbet og livskvaliteten generelt. Desværre er der mange myter omkring og fejlopfattelser af stress, så det kan være svært fx at skelne stress fra travlhed.
  • I dette foredrag vil du lære hvad stress er og hvilke tegn du skal være opmærksom på hos dig selv og andre. Du vil også høre om, hvorfor stress opstår, og du vil få nogle konkrete redskaber til at forebygge og afhjælpe stress både hos dig selv og på din arbejdsplads.

  Pernille Rasmussen foredrag

  Bedre balance mellem arbejde og fritid

  • Skal du liiige tjekke mailen i weekenden, og har du tit et par opgaver, du er bagud med? Det kan være givende at engagere sig i sit job, men prisen kan være høj, hvis du eller din partner ikke er opmærksomme på balancen mellem arbejde og fritid. Hør hvad konsekvenserne er ved at over-involvere sig i sit arbejde, og hvordan du får tid til familie, venner og dig selv.
  • I dette foredrag får du inspiration og redskaber til, hvad du selv og din arbejdsplads kan gøre for at skabe bedre balance mellem arbejde og fritid, så energien og arbejdsglæden øges, og stress og udbrændthed undgås.

  Pernille Rasmussen foredrag

  Hvad sker der, når arbejdet tager magten?

  • Vi danskere elsker at arbejde – det gælder håndværkeren, konsulenten, læreren og mange andre. Du kan blive så involveret, at du bliver afhængig af dit arbejde. Du kan opleve et adrenalin-kick, når du presser dig selv og knokler derudaf. Derfor er det svært at ændre adfærd. Men prisen kan være høj!
  • Hør hvad konsekvenserne er, når du, dine kolleger og medarbejdere bliver så involverede i arbejdet, at alt andet bliver skubbet i baggrunden. I dette indlæg får du inspiration og redskaber til, hvad du selv og din arbejdsplads kan gøre for at skabe balance mellem arbejdsliv og fritidsliv så stress og udbrændthed undgås.

  Pernille Rasmussen foredrag

  Bliv ved at brænde – uden at brænde ud

  (foredraget er specifikt rettet mod lærere og pædagoger)

  • Som lærer eller pædagog står man ofte i komplekse situationer og bruger i høj grad sig selv. Jobbet er givende, men kan også dræne for energi, hvis man ikke har værktøjer til at passe på sig selv. Hvordan skabes f. eks. en god balance mellem arbejde og fritid? Hør om hvordan du holder energiniveauet højt og bevarer engagementet og lysten til arbejdet, og få også en række redskaber til at undgå stress og udbrændthed.
  • Et levende foredrag, hvor deltagerne bliver involveret og får noget enkelt og konkret med hjem, der kan bruges med det samme. En kort mindfulness-meditationsøvelse indgår.

  Pernille Rasmussen foredrag

  Mindfulness – styrk koncentrationen og forebyg stress

  • Mindfulness er en teknik, der styrker vores evne til at være i nuet og holde fokus på opgaven foran os. På arbejde og privat skal vi kunne have mange bolde i luften og her hjælper metoden til at øge vores koncentrationsevne og give ro og overblik – også i pressede situationer.
  • Via træning vil du blive bedre til at stoppe tankestrømmen og skelne mellem, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Gennem teori og øvelser vil du få kendskab til mindfulness og erhverve viden om, i hvilke sammenhænge du kan bruge den. Vi prøver metoden i praksis, og de konkrete øvelser vi laver, kan du gå hjem og bruge med det samme.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Pernille Rasmussen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Pernille Rasmussen

Foredragsemner med Pernille Rasmussen