Henter Indhold ...

Pernille Rasmussen

Erhvervspsykolog, cand. psych. aut., foredragsholder og forfatter

I sine inspirerende foredrag om stress og work-life balance har Pernille Rasmussen et konkret og handlingsorienteret fokus, så deltagerne får redskaber med hjem, de kan bruge. Alle foredrag skræddersys specielt til jer, så indhold, vinkel og længde passer til jeres specifikke behov.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Pernille Rasmussen er erhvervspsykolog, ejer virksomheden Grow People, og har 13 års erfaring med stress og trivsel. Pernille har holdt over 600 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer. Pernille er forfatter til 3 bøger.

Ca. 400 mennesker har gennemgået et individuelt stresshåndteringsforløb hos Pernille Rasmussen, som desuden er forfatter til 3 bøger om stress – ”Når arbejdet tager magten”, ”Livet efter stress – udvikling og muligheder” og ”Kort & godt om stress”.

Pernille Rasmussen er medlem af tænketanken om forebyggelse af stress hos Ledernes Hovedorganisation, og hun har tidligere siddet med i Dansk Industris ekspertpanel omkring balancen mellem arbejde og fritid. Pernille Rasmussen har også forsket i stress på Bispebjerg Hospital sammen med overlæge Bo Netterstrøm og arbejdet i Stressklinikken, Hillerød Hospital. Pernille Rasmussen er uddannet fra Aarhus Universitet, medlem af Dansk Psykologforening, og har efteruddannelser som mediator (konfliktmægler), coach og er certificeret i en række psykologiske tests.

 

  Stress – hvad er det og hvordan undgår vi det?

  • Alt for mange danskere oplever dagligt at være stressede og nogle må endda sygemeldes pga. stress.
  • Det koster ikke bare i kroner og ører, når vi bliver stressede, det går også ud over vores trivsel på jobbet og livskvaliteten generelt. Desværre er der mange myter omkring og fejlopfattelser af stress, så det kan være svært fx at skelne stress fra travlhed.
  • I dette foredrag vil du lære hvad stress er og hvilke tegn du skal være opmærksom på hos dig selv og andre. Du vil også høre om, hvorfor stress opstår, og du vil få nogle konkrete redskaber til at forebygge og afhjælpe stress både hos dig selv og på din arbejdsplads.

   

  Bedre balance mellem arbejde og fritid

  • Skal du liiige tjekke mailen i weekenden, og har du tit et par opgaver, du er bagud med? Det kan være givende at engagere sig i sit job, men prisen kan være høj, hvis du eller din partner ikke er opmærksomme på balancen mellem arbejde og fritid. Hør hvad konsekvenserne er ved at over-involvere sig i sit arbejde, og hvordan du får tid til familie, venner og dig selv.
  • I dette foredrag får du inspiration og redskaber til, hvad du selv og din arbejdsplads kan gøre for at skabe bedre balance mellem arbejde og fritid, så energien og arbejdsglæden øges, og stress og udbrændthed undgås.

   

  Hvad sker der, når arbejdet tager magten?

  • Vi danskere elsker at arbejde – det gælder håndværkeren, konsulenten, læreren og mange andre. Du kan blive så involveret, at du bliver afhængig af dit arbejde. Du kan opleve et adrenalin-kick, når du presser dig selv og knokler derudaf. Derfor er det svært at ændre adfærd. Men prisen kan være høj!
  • Hør hvad konsekvenserne er, når du, dine kolleger og medarbejdere bliver så involverede i arbejdet, at alt andet bliver skubbet i baggrunden. I dette indlæg får du inspiration og redskaber til, hvad du selv og din arbejdsplads kan gøre for at skabe balance mellem arbejdsliv og fritidsliv så stress og udbrændthed undgås.

   

  Bliv ved at brænde – uden at brænde ud

  (foredraget er specifikt rettet mod lærere og pædagoger)

  • Som lærer eller pædagog står man ofte i komplekse situationer og bruger i høj grad sig selv. Jobbet er givende, men kan også dræne for energi, hvis man ikke har værktøjer til at passe på sig selv. Hvordan skabes f. eks. en god balance mellem arbejde og fritid? Hør om hvordan du holder energiniveauet højt og bevarer engagementet og lysten til arbejdet, og få også en række redskaber til at undgå stress og udbrændthed.
  • Et levende foredrag, hvor deltagerne bliver involveret og får noget enkelt og konkret med hjem, der kan bruges med det samme. En kort mindfulness-meditationsøvelse indgår.

   

  Mindfulness – styrk koncentrationen og forebyg stress

  • Mindfulness er en teknik, der styrker vores evne til at være i nuet og holde fokus på opgaven foran os. På arbejde og privat skal vi kunne have mange bolde i luften og her hjælper metoden til at øge vores koncentrationsevne og give ro og overblik – også i pressede situationer.
  • Via træning vil du blive bedre til at stoppe tankestrømmen og skelne mellem, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Gennem teori og øvelser vil du få kendskab til mindfulness og erhverve viden om, i hvilke sammenhænge du kan bruge den. Vi prøver metoden i praksis, og de konkrete øvelser vi laver, kan du gå hjem og bruge med det samme.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Pernille Rasmussen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Pernille Rasmussen

Foredragsemner med Pernille Rasmussen