Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Peter Bredsdorff-Larsen

Træner for BSV og tidl. ass. landstræner for herrelandsholdet

Peter Bredsdorff-Larsens foredrag byder på inspiration med fokus på ledelse og teambuilding. Med landskampsstemning og reflektioner i topklasse, giver han gode bud på, hvordan man får samarbejdet til at fungere bedre.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Peter Bredsdorff-Larsen er en dygtig formidler og har foruden sin erfaring som træner inden for håndbold mange års erfaring som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent.

Peter har som cheftræner og assisterende landstræner været en del af flere teams, der har vundet nationale og internationale mesterskaber. Som assisterende landstræner for herrelandsholdet i perioden fra 2005 til 2015, var Peter bl.a. med til at vinde Europamesterskabet i 2008 og 2012. Perioden bød også på store oplevelser og medaljer ved verdensmesterskaber og deltagelse ved OL i Bejiing 2008 og London i 2012. Som cheftræner har Peter vundet medaljer med 3 forskellige klubhold og er netop nu i gang med sin anden sæson i Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Uden for håndboldbanen har Peter Bredsdorff-Larsen netop afsluttet en Master i Organisatorisk Coaching og Læring på Ålborg Universitet og har som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent designet og afviklet større og mindre udviklingsforløb for medarbejdere og teams. Med stor fokus på styrkebaserede og værdisættende værktøjer har Peter opnået bred erfaring med træning og udvikling af ledere, teams og organisationer og har holdt foredrag for virksomheder og organisationer over hele landet i flere år om netop dette.

Peter Bredsdorff-Larsen foredrag er nærværende, underholdende og fyldt med håndboldanekdoter. Deltagerne får gode råd til, hvordan et hold skaber de bedste resultater, om det så er i en sportshal, på arbejdet eller i en organisation, og hvordan man gør plads til forskelligheden og talentet hos den enkelte.

  Peter Bredsdorff-Larsen foredrag

  Fra modarbejder til medarbejder

  • Hvis bare medarbejderne eller holdkammeraterne gjorde tingene på min måde… så!
  • Udfordrende, besværlige eller måske ligefrem irriterende holdkammerater er dagligdagen for os allesammen i de teams, vi er en del af. Forskelligheden er en præmis for teamet, men vi bestemmer selv og har altid mulighed for at gøre en ”modarbejder til en medarbejder”, der bidrager til teamets succes.
  • Med afsæt i teoretisk og praktisk erfaring med at få forskellighederne i teamet til at levere præstationer i topklasse, serveres et humørfyldt og inspirerende oplæg, der bidrager til udvikling af teamet og at flere ”modarbejdere bliver til medarbejdere”.

  Peter Bredsdorff-Larsen foredrag

  Jagten på den perfekte præstation

  • Vinderen har altid ret…!
  • I topsport evalueres vi knivskarpt på vores evne til at levere resultater. Forudsætningen for at lykkes er en dagligdag med et kontinuerligt fokus på de præstationer, medarbejderne og teamet leverer. Selv flotte sejre giver anledning til at undersøge og interessere sig for det, der virker.
  • Målet er, at alle skal gøre mere af det, som vi gør allerbedst. Med denne tilgang afstemmes og trænes organisationen i detaljen og i at udvikle de indsatser og den adfærd, som giver toppræstationer, og som skaber en langtidsholdbar vinderkultur.
  • Erfaringen er at resultaterne følger med – med mindre teamet forstyrres af faktorer, vi ikke kan påvirke og styre. Jagten på den perfekte præstation leverer tankevækkende og indsigtsfuld inspiration til arbejdet med at opnå de bedste resultater.
  • Der bliver landskampsstemning og reflektioner i topklasse. Glæd dig!
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Peter Bredsdorff-Larsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Peter Bredsdorff-Larsen

Foredragsemner med Peter Bredsdorff-Larsen