Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mads Korsgaard og Pede B.

Knæk kreativitetskoden i en unik sammensmeltning af psykologi og freestylerap

Mads Korsgaard og Pede B.

Mads Korsgaard og Pede B.

Cand.Psych og anmelderrost freestyle rapper.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"De var simpelthen så fantastiske. De formåede at komme efter et meget tørt og meget kedeligt og akademisk oplæg - at trække tråde med fra det kedelige og gøre det sjovt, interessant og meget mere fordøjeligt. Er virkelig imponeret over de to herrer!! Imponerende ide-generering. Imponerende hurtigt opfattende. Bravo!"

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Et foredrag med Mads Korsgaard og Pede B giver jer:

  • Værdifuld indsigt i de psykologiske mekanismer, der aktiverer kreativitet på kommando
  • En faglig og underholdende performance, der motiverer jer til at agere kreativt i jeres hverdag
  • Et helt unikt arrangement, der engagerer publikum med kreative rim og grundlæggende psykologisk viden
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Pede B.

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads & Pede

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Pede B’s medrivende freestyle performance kombineres med Mads Korsgaards dybtgående psykologiske indsigt. Publikum udrustes med værdifulde værktøjer til at fremme kreativ tænkning og innovation i deres egen hverdag. Et fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, der efterlader deltagerne inspirerede og motiverede.

Et foredrag med Mads Korsgaard og Pede B giver jer:

  • Værdifuld indsigt i de psykologiske mekanismer, der aktiverer kreativitet på kommando
  • En faglig og underholdende performance, der motiverer jer til at agere kreativt i jeres hverdag
  • Et helt unikt arrangement, der engagerer publikum med kreative rim og grundlæggende psykologisk viden

Frigør dit kreativitets-flow

Når hverdagens trummerum overtager vores tanker, og kreativiteten synes at gemme sig i skyggerne, er der behov for en kilde til inspiration og frisk perspektiv. Forestil jer en virksomhed, hvor medarbejderne pludselig begynder at tænke nyt, se løsninger i stedet for udfordringer og arbejde sammen som et harmonisk team. Det er nøjagtigt dette budskab Mads Korsgaard, og Pede B forsøger at overbevise publikum om i deres underholdende og inspirerende foredrag.

Mads Korsgaard, cand. psych., forfatter og foredragsholder, har specialiseret sig i innovation og kreative processer. Pede B er en anmelderrost dansk rapper, tredobbelt vinder af MC’s Fight Night (DM i freestyle-rap) og har markeret sig som en sand mester inden for sin genre. Sammen danner de et umage, men kraftfuldt makkerpar, der forener psykologisk indsigt med kunstnerisk freestyle performance.

I deres engagerende foredrag blander de psykologi og freestylerap på en måde, der ikke er set førhen. De viser, hvordan den menneskelige hjerne er en uudtømmelig kilde til kreativitet og potentiale, der kan frigøres med de rette værktøjer og tilgange.

Book Mads Korsgaard og Pede B. til jeres næste event og lær hvordan I kan knække kreativitetskoden.

Se foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.
Mads Korsgaard og Pede B foredrag

Aktivt Kreativ – Vær Kreativ på Kommando

Kom med til en kombination af foredrag og freestyleshow, som tager afsæt i bogen af samme navn “Aktivt Kreativ”.

Hvis vi studerer freestylerens metoder nærmere, så kan vi alle lære at tænke og agere kreativt i alverdens scenarier. For hvem er bedre at tage udgangspunkt i end den kreative tænknings eliteudøver?

Helt overordnet tænker vi generelt forkert om kreative ideer. Vi har en tendens til at omtale det som noget, vi får – som var der nogen, der gav det til os. Hvis der er noget, en freestylerapper ikke kan, så er det at vente på, at de kreative ideer falder tilfældigt ned fra himlen. Når vi lærer at udnytte de psykologiske mekanismer bag freestylerap, så kan vi tage styringen over vores egen kreativitet og ideer. Vi kan i bund og grund være aktivt kreative.

I foredraget demonstrerer Pede B sine utroligt imponerende evner til at freestyle. Han afslører også hemmelighederne bag evnen til kunne tænke kreativt på kommando. Mads Korsgaards psykologiske indsigter rammesætter og forklarer Pede B’s performance, så I får mulighed for at forstå det psykologiske bag.

I kan se frem til en musikalsk og lærerig oplevelse, som I sent glemmer. Det er en unik mulighed for at forstå menneskets kreativitet – alt imens den udspiller sig lige for øjnene af dig. I får også inspiration og redskaber til selv at være kreative i hverdagen og i jeres professionelle virke.

Mads Korsgaard og Pede B

Kunstig intelligens og kreativitet

I har højest sandsynlig hørt om fænomenet kunstig intelligens (AI), for det er et af tidens absolut mest hypede fænomener. Men det er tit en noget dystopisk fortælling, vi får fortalt. Det er svært at argumentere imod, at kunstig intelligens i fremtiden formentligt vil tage styringen over mange af vores opgaver – og hvor placerer det så os mennesker? Bliver vi bare komplet overflødige?

Måske eksisterer der også nogle mere positive aspekter af den nye teknologi, hvor mennesket stadig er i centrum? Måske giver kunstig intelligens nogle helt nye muligheder for, at vi kan eksperimentere med teknologien? Måske kan vi rent faktisk benytte kunstig intelligens til at udvide vores menneskelige hjerne og dens kreative muligheder og råderum?

I denne AI-baserede kombination af foredrag og freestylerap udforsker rapperen Pede B og psykologen Mads Korsgaard perspektiverne. I vil for eksempel opleve en interaktiv improvisation mellem menneskelig og kunstig intelligens live – det vil sige et kreativt sammenspil og samarbejde mellem menneske og maskine.

Deltagerne får indsigt i, hvordan kunstig intelligens og den menneskelige kreative hjerne fungerer og opererer. Det bliver en både informationsrig og underholdende oplevelse, som åbner jeres øjne på for nye perspektiver på den fremstormende teknologi, som uden tvivl vil præge vores verden i fremtiden i høj grad.

Mads Korsgaard og Pede B

Fra Improvisation til Innovation (til virksomheder)

Freestylerap er på mange måder det ideelle eksempel på professionel innovation. Ligesom en moderne organisation, skal freestylerapperen konstant agere fleksibelt i et uforudsigeligt og omskifteligt miljø, og han skal under hårdt pres levere et produkt her og nu.

Pede B demonstrerer på baggrund af publikums inputs sin imponerende kunnen og afslører, hvordan man ved at improvisere ud fra omverdenens inputs kan innovere på kommando.

Det hele rammesættes af Mads Korsgaards indsigt fra den nyeste psykologiske forskning. Gennem foredraget anvendes freestylerap som en analogi for den moderne virksomhed, hvor den professionelle freestylerappers metoder kobles til de organisatoriske praksisser, vi til dagligt anvender på vores arbejdspladser.

Deltagerne får redskaber til at improvisere og innovere i deres egen dagligdag ud fra evidensbaseret viden.

Foredraget kan vinkles mod både ledere og medarbejdere i erhvervslivet.

Mads Korsgaard og Pede B

Kreativitet, Uddannelse og Freestylerap (til uddannelsesinstitutioner)

En blanding af foredrag og freestyleshow, målrettet studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner. Foredragsshowet stiller skarpt på det forunderlige fænomen, vi kalder kreativitet.

Det moderne arbejdsmarked fordrer i langt højere grad end tidligere, at vi er i stand til at tænke kreativt og være opfindsomme i vores hverdag. For at løse de opgaver, der stilles her, er vores allervigtigste ressource den almenmenneskelige skaberevne – vores kreativitet – som vi bruger til at udvikle nye produkter og services, samt skabe ny viden. Det er derfor vigtigt, at vores uddannelsessystem forholder sig til disse udfordringer. Men hvad er kreativitet egentlig for noget? Er det, når vi spiller musik? skriver digte og maler billeder – eller er der andre og bredere måder, man kan forstå dette fænomen på? Og kan man træne og udvikle sin kreative tænkning?

Disse spørgsmål gives der svar på i foredraget kreativitet, uddannelse og freestylerap, som eksklusivt udbydes i et skævt samarbejde mellem psykologen og kreativitetseksperten Mads Korsgaard og den kendte og anmelderroste rapmusiker Pede B.

Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden omkring læring og kreativitet, og blander dette med Pede B’s imponerende sproglige evner som freestylerapper. Pede B fungerer her som rollemodel for, hvordan den kreative tænkning udspiller sig i praksis, og undervejs løfter han sløret for, hvilke metoder han bruger til konstant at skulle levere kreativt på kommando. Foredraget er specielt udviklet og henvendt til elever (og lærere) ved ungdomsuddannelserne, og tilbyder en både lærerig, underholdende og musikalsk oplevelse, der giver tilhørerne en teoretisk forståelse for kreativitet og samtidig inspirere til kreativ tænkning og problemløsning i hverdagen.

Mads Korsgaard og Pede B

Sæt Hjernen Fri og Tænk i Nye Baner - En konference-kickstarter eller checkout

Få den bedste start eller afslutning på jeres konferencedag ved at lade Mads Korsgaard og Pede B sætte stemningen eller binde jeres dag perfekt sammen. En blanding af vidensformidling og freestylerap, som rammesætter enhver konference og samler folk på tværs omkring en underholdende oplevelse.

Publikum inddrages, og bringes i den helt rette stemning, hvad enten der er tale om at vække deres opmærksomhed og begejstring til en lang konferencedag eller deltagerne skal sendes hjem med en god og stemningsfuld følelse ovenpå en dag, hvor der er blevet vidensdelt, knyttet bånd og dannet nye tankebaner.

Der er garanti for en unik oplevelse, som giver deltagerne et fælles afsæt og noget spændende at tale om, enten i løbet af dagen eller bagefter.

Indslaget kan skræddersys til jeres specifikke arrangement, så dagens tematikker flettes ind i de forskellige freestyleraps.

Mads Korsgaard og Pede B foredrag

Få en smagsprøve på et foredrag med Mads og Pede her:

Se foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.

Referencer

Super godt. Det var dejligt at have direkte kommunikation med Mads, det gjorde mange ting meget nemmere.

Katrine

HK / Privat

Inspirerende og underholdende foredrag, der krydrer en klassisk konferencedag fyldt med tunge PowerPoint præsentationer!

Caroline Erritzøe

Lolland Kommune

Det var virkelig godt og hang bare så fint sammen med den dag vi havde haft med introduktion til nyt borgerdesign samt kreative processer ifbm. ny forebyggelses- og anbringelsesstrategi. Fedt oplæg, dejligt underholdende med tilpas let forståeligt teoretisk krydderi, der var godt formidlet og sammensat

Tanja Nyborg, Chef

Aarhus Kommune

Vi har brugt Mads og Pede B i forbindelse med en serie ledelsesudviklingskurser og kan varmt anbefale dem. De er meget inspirerende og formår at formidle viden om kreativitet og innovation på en tilgængelig, underholdende og samtidigt fagligt anvendelig måde.

Jonas Schmidt Funch

Region Sjælland

Vi oplevede at få et virkelig godt udbytte af foredraget. Som deltagere fik vi åbnet øjnene for nogle væsentlige aspekter, som vi straks kan arbejde med i vores dagligdag, og vi fik noget vi kan tænke nærmere over i fremtiden. Det blev en spændende, inspirerende og lærerig eftermiddag som vi roligt kan anbefale andre at kaste sig ud i.

Ebbe Høyrup

LMS – Levende Musik i Skolen

Mads og Pede leverede et skarpt, gennemarbejdet og ikke mindst morsomt show. Det var ydermere særdeles prisværdigt, at de inkorporerede den teori, som eleverne skulle arbejde med under projektdagene, så vi i undervisningen kunne referere til foredraget. Mange tak!

Malou Lindblom

Stenhus Gymnasium & HF

De ankom i god tid og var meget venlige og imødekommende. Selve foredraget var rigtig godt og lærerigt. Det blev krydret med god underholdning og de fik inddraget publikum i større grad end jeg tidligere har set til foredrag på skolen.

Niklas

VUC SYD

Mads Krogsgaard og Pede B har holdt oplæg for Skive- Viborg HF og VUC, og tilbagemeldingerne fra vores kursister er, at det var virkelig godt. Oplægget vekslede mellem teori og praksis, og dem synes vores HF'er nogle gange at deres undervisere mangler. Vores AVU kursister og dansk som andet sprogs kursister synes, der var mange fremmedeord, men det var stadig imponerede, hvordan der blev fremtryllet sange til dem. Vores undervisere vil bruge oplægget som inspiration til at få eleverne i gang med at skrive.

Line Horster

Skive-Viborg HF & VUC

Vedkommende pointer fra Mads Korsgaard serveret i en underholdende ramme med Pede B’s jongleren med ord, rim og rap. De supplerer hinanden godt.

Maja Mailund

Fredericia Gymnasium

Nyt - ikke set eller hørt før. Inspirerende. Musikalsk (og det er ikke en selvfølge). Dynamisk. Tankevækkende. Selv en skeptiker overgiver sig. Kort sagt charmerende og supergodt :D

Charlotte Hald

Onkologisk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital

Dejligt at de kunne målrette mod aktuel situation.

Gitte Larsen

NEXT

Deres foredrag var både relevant, inddragende og forfriskende. Nogle gange har man brug for, at få vendt ting lidt på hovedet og se dem fra en anden vinkel -og det må man sige, at både Mads og Pede B er eminente til! Det var virkelig imponerende. Tusind tak for et rigtig godt foredrag!

Henriette Larsen

Coop Danmark

Mads Korsgaard og Pede B var i den grad underholdende, inddragende, inspirerende og fastholdt publikum hele aftenen. Blandingen af freestyle-rap og indsigt i psykologiens verden passede perfekt og bedst af alt var det at folk i alle aldre dukkede op til arrangementet. Her var både unge rap-fans, pensionerede lærere og intellektuelle universitetsstuderende. Alle vil kunne få glæde af en aften med Pede B og Mads Korsgaar

M.C. Hansen

STARS

Oplægget var en perfekt afslutning på Læsevejlederens Dag 2018. Pede B og Mads Korsgaard var begge yderst veloplagte, og de fik på fornem vis sat gang i festen... Samtidig er der ingen tvivl om, at oplægget også satte gang i refleksioner omkring fremtidens skole og lærernes rolle i forhold til elevernes fremtidige kompetencer. Kan klart anbefales!

Marianne Hundebøl

CFU UCN

Dejlig afveksling mellem teori og praksis.

Michael Stevens

Landsforeningen af ungdomsskoleledere

Rosende ord flyver rundt i lokalet fra vores kolleger. Det er rigtig lærerigt for os, at vi nu har nogle fælles referencer i de kreative processer. Og en fed og sjov oplevelse oveni.

Mia Katholm Hessellund

Jyske Bank

Foredraget passede perfekt til det øvrige indhold på vores kick-off 2019. Vi kunne ikke have valgt bedre.

Keth Andersen

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Efter fællestimen i mandags på Aalborghus har jeg fået mange positive reaktioner fra både elever og de lærere, der var med inde i salen. En psykologi- og dansklærer kom og fortalte, at det passer så godt ind i hendes psykologiundervisning. Hun spurgte efterfølgende sine to psykologihold, hvad de tænkte om foredraget. De var meget begejstrede og gav udtryk for, at det var meget relevant fagligt set for dem. En af drengene sagde også, at han nu lige vidste, hvordan han skulle arbejde med sin næste danske stil.... Så det synes jeg lige, I skal have med på vejen :-)

Grethe Andersen

Aalborghus Gymnasium

Som altid (de har været her mange gange) er vi RIGTIG GLADE for at have besøg af Pede og Mads. Deres foredrag rammer vores 2g årgang SÅ FINT. DE ER SÅ GODE OG SØDE!

Grethe Andersen

Aalborghus Gymnasium

Vi afholder primært faglige seminarer, og det her var en perfekt måde at kombinere viden og faglighed med underholdning. Det rammer bredt, og er klart anbefalelsesværdigt.

Anne Seeberg

MPI Scandinavia

Super relevant for vores medarbejdere. Meget inspirerende; både fagligt og underholdende. Rart at forventningsafstemme med Mads telefonisk ugen før. De var begge meget dygtige og holdt fast i den røde tråd.

Charlotte Schack

UngSolrød
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Pede B.

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Korsgaard og Pede B.
Mads Korsgaard og Pede B.

5 ud af 5 stjerner

"De var simpelthen så fantastiske. De formåede at komme efter et meget tørt og meget kedeligt og akademisk oplæg - at trække tråde med fra det kedelige og gøre det sjovt, interessant og meget mere fordøjeligt. Er virkelig imponeret over de to herrer!! Imponerende ide-generering. Imponerende hurtigt opfattende. Bravo!"

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Korsgaard og Pede B.