Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Kom i godt selskab med den altid livsglade hitmager

Wafande

Wafande

Musiker og sanger.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Wafande

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Wafande

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Wafande er en dansk reggae- og soulsanger og sangskriver, der debuterede i 2011 med sangen “Gi’ mig et smil” , som blev et kæmpe hit. Siden da har haft en solid plads i radioen og på streamningtjenester, men hans succes er ikke kommet af sig selv, og den er ikke kommet uden konsekvenser. Wafande har holdt over 500 koncerter, medvirket i flere markante tv-programmer – og har derudover udgivet selvbiografien “Se mig i dag”. Hør Wafandes livsberigende foredrag, hvor han sætter fokus på livets vigtigste sider.

Et foredrag med Wafande giver jer:

  • En livsbekræftende og inspirerende oplevelse
  • Et skud optimisme og smil, der varer længe efter foredraget
  • Tankevækkende og underholdende anekdoter fra Wafandes opvækst og musikkarriere

Musik, viljestyrke og drømme

Når Wafande går på scenen er publikum altid sikret en fest, men musikken er også hans vej til at overvinde nogle af de fordomme, han selv kender til. Igennem sit liv har han følt sig splittet, da han har en dansk-fransk mor og en far med rødder i Tanzania, Congo, Malawi og Oman. Wafande har dermed lige fra sin fødsel haft et ben i mange forskellige kulturer, hvilket har betydet, han på sin vis har følt sig både hjemme og fremmed i mange lande.

I et Wafande foredrag fortæller han enormt engageret om den viljestyrke, det kræver, hvis I vil nå dine mål – Wafande ved nemlig om nogen, hvad der skal til. I karrierens spæde begyndelse optrådte han på små spillesteder uden penge på lommen, og da befolkningen endelig fik øje på ham, fór han vild i berømmelsen med personlig nedtur, dyre fester og druk. Men i dag står han stærkere end nogensinde. Nu vil han opfordre andre til at gribe friheden, følge sit hjerte og drømme stort.

Book Wafande til et livsbekræftende foredrag om at leve uden en plan B.

Se foredrag med Wafande
Wafande foredrag

Se mig i dag

Kom med til et livsbekræftende foredrag, hvor Wafande fortæller om sit eget liv, og hvad han har lært af sine udfordringer og fejltagelser. Helt konkret har han indset, at vi skal gribe friheden, følge vores hjerte og drømme stort.

De fejl, vi begår i livet, skal vi tage med os – for de gør os i sidste ende kun klogere. Wafande har selv et rigt og anektdotefyldt liv, som han folder ud i foredraget. Han fortæller om barndommen og ungdommen på Christiania og i Frankrig, og han giver et rørende indblik i dengang, han blev smidt ud hjemmefra af sin far, fordi han ikke ville være muslimsk troende.

Wafande vil også tale til jeres største drømme, hvor han har ét klart budskab: Gør det, kæmp for det, og udlev dem. Vi skal ikke have en plan B, men vi skal udelukkende stile efter plan A. Wafande er overbevist om, at vi vil fortryde det, hvis vi nøjes med den lette vej.

Bliv klar til livets udfordringer, og få et skud optimisme, når I kommer i selskab med Wafande – han vil uden tvivl give jer et smil på læberne.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Wafande

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Wafande