Henter Indhold ...

Kathrine Lilleør

Sognepræst, cand.theol., ph.d., debattør, forfatter og foredragsholder

Kathrine Lilleør er en efterspurgt foredragsholder, der kan bruges i en bred vifte af sammenhæng, og fylder salene overalt i landet. De inspirerende og skarpe Kathrine Lilleør foredrag om tro, etik og samfund kan desuden skræddersyes til lige netop jeres arrangement. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Kathrine Lilleør er en aktiv debattør med skarpe meninger om etik, tro og samfund. Hun er synlig i mange medier og har blandt andet sin faste spalteplads i Berlingske Tidende. Derudover skriver Kathrine Lilleør også en del kronikker og artikler. 

Sin baggrund som tidligere medlem af Det Etiske Råd bruger Kathrine Lilleør især, når hun holder foredrag om etik og ledelse for erhvervsledere, offentlige ledere og i sundhedsvæsenet. Det er de svære samtaler, værdibaseret og personlig ledelse, der især kendetegner Kathrines tilgang til området.

Sammen med Naser Khader skrev Kathrine Lilleør bogen “Tro mod tro”, hvori de drøfter deres tro, forskelligheder og ligheder. Derudover har Kathrine Lilleør sideløbende bidraget til et antal antologier og skrevet ”Fra hjerte til hjerte – nye tolkninger af H. C. Andersens eventyr”, og har skrevet den selvbiografiske bestseller “Kvinde, hvorfor græder du”, fra efteråret 2010, der er solgt i 45.000 eksemplarer. Siden fulgte “Kærlighed er”, som har solgt i 22.000 eksemplarer. Og i 2016 kom “Glæd dig”.

De skarpe og tankevækkende foredrag med Kathrine Lilleør er en blanding af hendes egne livsfortællinger med undertitler som “kønnenes forskellighed, tilgivelse, kærlighed, våbenhuse og rejsningens kunst”.

  Kathrine Lilleør foredrag

  Tro mod tro – samtaler om tvivl, rødder og de 72 jomfruer

  • Foredraget tager afsæt i bogen af samme navn, hvor præsten Kathrine Lilleør og en anden skarp stemme i tidens debat, nemlig politikeren Naser Khader, taler om deres forskellige tro, og hvordan forskelle og ligheder viser sig i den offentlige debat om moral og etik. Der bliver blandet andet drøftet demokrati, hvorfor troen er nødvendig i vores moderne samfund og forholdet mellem mænd og kvinder bliver også taget op.
  • På baggrund af mange års bekendtskab bliver samtaler fyldt med passion, modsætninger og gnist, når Khader og Kathrine Lilleør er for langt fra hinandens synspunkter.
  • Et lærerigt foredrag med plads til refleksion, og til de som ønsker at vide mere om forholdet mellem kristendom og islam. Hvad bruger vi egentlig nadver til? Hvordan bidrager præster som Kathrine Lilleør, når forældre mister et barn? Hvor finder Naser Khader trøst? Hvordan ser kristendommen på utroskab? Skal vi forbyde tørklædet, og skal der være statsmoskéer i Danmark? Det er bare nogle af de emner, som foredraget debatterer.

  Kathrine Lilleør foredrag

  Glæd dig! – en gavekalender til sindet

  • I sin nye gavekalender til sindet giver Katrhine Lilleør sin læser 24 personlige kapitler om tro, håb og kærlighed. Ligeledes vil  Kathrine Lilleør i foredraget fortælle, hvordan glæden altid findes – også når den kan være svær at få øje på.
  • Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes alligevel et sted, og Kathrine Lilleør bruger i denne bog, og således også i foredraget, juletiden som et spejl for sit eget og andres liv.
  • Glæd dig! er en selvstændig fortsættelse af Kathrine Lilleørs to tidligere selvbiografiske bøger, Kvinde hvorfor græder du og Kærlighed er, der har solgt i mere end 65.000 eksemplarer.

  Kathrine Lilleør foredrag

  Andre foredragstitler fra Kathrine Lilleør

  • Med kærlig hilsen. Et collageforedrag om døden og livet, tvivl og tro – og livsmod
  • Frygt ikke. Et collageforedrag om at turde livet
  • Hjertedigter Andersen. Genfortællinger og fortolkninger af H.C. Andersens største største eventyr” (jeg fik H.C. Andersen-prisen i 2012 for min formidling og forskning i eventyrene)
  • Værdibaseret ledelse. Et collageforedrag om krydsfeltet mellem lederens personlighed og det værdibaseret lederskab
  • Eksistens, selvforståelse og tro som et sennepskorn. Et collageforedrag om livsforståelse, sorg og glæde
  • Kristendom. Et collageforedrag om kristendom i mødet mine egne og andres livserfaringer
  • Det allerværste og det allervigtigste for mig. Et collageforedrag med fortællinger fra mit eget liv og andres liv om, hvad der slår mig ud – og hvad der holder mig oppe
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Kathrine Lilleør

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Kathrine Lilleør

Foredragsemner med Kathrine Lilleør