Henter Indhold ...

Rytteriet

Rasmus Botoft & Martin Buch, komikere & skuespillere

Rytteriet er en gave til enhver firmafest eller konference, hvor humøret og stemningen skal sættes i vejret. For med sig bringer skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch hele deres arsenal af kendte og elskede tv-personager.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Rytteriet, alias skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch, blev for alvor kendt landet over med deres radiosatire-program af samme navn. Senere fulgte så programserien på DR2, og herefter Rytteriet som liveshow, hvilket blev en publikumsucces, der trak fulde huse i København og videre rundt på turné i landet.

Det er måske især de mange og karakteristiske satirefigurer, der har gjort Rytteriet til hvermandseje. Det være sig den aggressive tv-kartoffel Erik og dennes hårdt prøvede hustru, Else, manden i skabet med de mange mærkesager og den solide appetit, Stripper-Jens fra gården, der bare gerne vil danse vovet til DAFs tyske electropunk, producerparret med penisforskrækkelse og sidst men ikke mindst, de rygklappende whiskeybælte-snobber, Poul og Fritz, der sætter pris på et godt glas Campari, på kønne unge au pair-piger, men IKKE på de fattige, der generelt er kedelige og som typisk spiser alt for sjældent på Kong Hans.

Rasmus Botoft er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1999. Han har medvirket i en lang række teaterforestillinger, film og tv. Mest kendt er han nok for Rytteriet men også store roller som Onkel Erik i Min Søsters Børn, Kim fra voksenjulekalenderen Mens vi presser citronen og ikke mindst som Claus i hit-tv-serien Lykke. Martin Buch er ligeså skuespiller og er også uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater dog i 1996. Han er især kendt fra sine roller som Christian Kold i spillefilmen Tordenskjold og Kold og Adam fra tv-serien Badehotellet.

    Rytteriet foredrag

    Snobberne

    • Det er de afslappede og selvnydende snobber, Poul og Fritz, som Martin og Rasmus tager med ud til alverdens firma-arrangementer, ved officielle lejligheder og meget andet. De to karakterer underholder gæster og tilskuere med bl.a. snobquiz efter alle kunstens – og snobberiets – regler, og der lægges, kort sagt, altid op til en begivenhedsrig oplevelse i selskab med Rytteriet.

     

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Rytteriet

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Rytteriet

Foredragsemner med Rytteriet