Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Gennem tragedie og morskab med skuespilleren – uden sminke og kostume

Søren Sætter-Lassen

Søren Sætter-Lassen

Skuespiller.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Søren Sætter-Lassen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med over 40 år i bagagen som skuespiller, har Søren Sætter-Lassen været en fast del af ensemblet på Det Kongelige Teater fra start 90’erne til 2022, samt lagt stemme og spillet til adskillige film. Hans stemme kan blandt andet høres i tegnefilmsfigurer som “Tintin” og Gru fra “Grusomme mig”, og han er set som August Molin i “Badehotellet”. I begyndelsen af 1980’erne var Søren Sætter-Lassen også medstifter af Grønnegårds Teatret.

Et foredrag med Søren Sætter-Lassen giver jer:

  • Et blik bag kulissen med en af Danmarks store anerkendte skuespillere
  • En ærlig fortælling om, hvordan det er at få de “onde” roller
  • En samtale der spænder fra tragedie til morskab – fra et livsfarligt uheld på scenen, til hjertenære fortællinger

En artist-talk om de utallige facetter af en skuespillers verden

Som anerkendelse for sit bemærkelsesværdige arbejde, har Søren flere gange opnået påskønnelse ved prisuddelinger. Senest i 2022, hvor han i forbindelse med “Årets Reumert” modtog Hædersprisen. Derudover har Søren også modtaget Reumertpriser for bedste mandlige hovedrolle for Salieri i “Amadeus” i 2019, “Richard III” i 2010, “Faderen” i 2014, samt bedste mandlige birolle i “Don Carlos” i 2000. I 2003 modtog Søren også Lauritzen-prisen og Teaterpokalen.

Med en lang række af erfaringer fra forskellige roller og scener, er Søren ekspert når det kommer til skuespil. I en artist-talk vil han invitere jer bag scenen, og fortælle ærligt om livet fra scenerne, på godt og ondt.

Book Søren Sætter-Lassen til jeres næste event, og få en aften med skuespilleren og hans skuespillerkollega, Helle Bøgeskov – i en talk uden sminke og kostume.

Se foredrag med Søren Sætter-Lassen
Søren Sætter-Lassen og Helle Bøgeskov foredrag

En aften uden sminke og kostume

Oplev en medrivende artist-talk, hvor den anerkendte skuespiller Søren Sætter-Lassen i en ærlig samtale med sin skuespillerkollega Helle Bøgeskov, afslører de utallige facetter af skuespillernes verden. De vil tage jer med bag tæppet og ind i rampelysets hjerte, hvor de vil udforske både triumfer og udfordringer ved at stå foran kameraet og på scenen.

I denne dialog vil de diskutere den komplekse kunst at portrættere karakterer, som ofte er “det dumme svin” eller “den onde”, når man egentlig er ganske flink. De vil også berøre farerne ved at stå på en scene, og personlige oplevelser med at overvinde frygt og traumer, for atter at skinne på scenen.

Hør Søren fortælle om sin tidlige kærlighed til teatret og de metoder, han bruger til at forberede sig til en rolle. Som en særlig lejlighed vil Søren også læse udvalgte tekster fra Ludvig Holberg, en dramatiker, der har en særlig plads i hans hjerte.

Kort sagt – det vil blive en samtale, der spænder fra tragedie til morskab!

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Søren Sætter-Lassen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Søren Sætter-Lassen