Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Danmarks mest vindende cykelrytter og sportsjournalistikkens kyndige kommentator

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rolf & Dennis

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mød cykellegenden Rolf Sørensen og kommentator-eksperten Dennis Ritter fra det populære cykelprogram Rolf & Ritter. En helt unik mulighed for at komme tæt på, til en 1. klasses etape i cykelsportens tegn.

Rolf Sørensen

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han med bund i sin omfattende erfaring og viden, guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Et foredrag med Rolf & Ritter giver dig:

  • En forrygende oplevelse med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentator ved styret.
  • Historien om hvordan Tour De France voksede fra en vild idé til en stor verdens begivenhed.
  • En unik mulighed for at komme helt tæt på og bagved Tour De France, krydret med personlige anekdoter og insiderviden.
Se foredrag med Rolf Sørensen og Dennis Ritter
Rolf & Ritter foredrag:

Tour de France

Rolf Sørensen og Dennis Ritter har kommenteret cykelløb sammen i knap 20 år, og har bevæget sig ind i hjerterne på Danmarks store, trofaste Tour de France-publikum som ”lyden af sommer”.

I deres fælles foredrag tager de publikum med ind i maskinrummet på TV2s Tour de France-dækning. De fortæller historien om, hvordan løbet blev opfundet. Hvordan – og hvorfor – det pludselig blev ekstremt populært i Danmark i løbet af 1990´erne. Hvordan Rolf Sørensens egen karriere tog fart efter han kom i den gule trøje i sit allerførste Tour de France, og senere bød på en årelang rivaliseren med bl.a. Bjarne Riis. Og naturligvis får du hele historien om sommeren 2022, hvor verdens største cykelløb og det danske publikum fandt sammen i en hed og intens kærlighedsaffære, som måske aldrig vil blive glemt.

Du kommer også med i kommentatorboksen og hører om samarbejdet mellem Rolf og Ritter og deres mangeårige kollega og ven, Jørgen Leth. Du bliver klogere på, hvordan dagene forløber, når man lever så tæt sammen i en hel måned i en bil og en kommentatorboks. Hvordan undgår man at gå hinanden på nerverne?

Referencer

Dennis Ritter er helt igennem fantastisk. Tusind tak for et kanon godt foredrag på Bastionen i Nyborg, et foredrag som mange deltagere har kommenteret særdeles positivt efterfølgende. Meget værdifuldt, fyldt med gode historier, følelser og godt samspil med anden indlægsholder og vært. TAK

Jørgen Rosengaard

Danske Bank
Uforpligtende forespørgsel på Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Rolf Sørensen og Dennis Ritter