Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Danmarks mest vindende cykelrytter og sportsjournalistikkens kyndige kommentator

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rolf & Dennis

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mød cykellegenden Rolf Sørensen og kommentator-eksperten Dennis Ritter fra det populære cykelprogram Rolf & Ritter. En helt unik mulighed for at komme tæt på, til en 1. klasses etape i cykelsportens tegn.

Rolf Sørensen

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han med bund i sin omfattende erfaring og viden, guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Et foredrag med Rolf & Ritter giver dig:

  • En forrygende oplevelse med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentator ved styret.
  • Historien om hvordan Tour De France voksede fra en vild idé til en stor verdens begivenhed.
  • En unik mulighed for at komme helt tæt på og bagved Tour De France, krydret med personlige anekdoter og insiderviden.
Se foredrag med Rolf Sørensen og Dennis Ritter
Rolf & Ritter foredrag:

Tour de France

Med Rolf Sørensen på baghjul fortæller Dennis Ritter historien om verdens største cykelløb. Om hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve diverse verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler.

Rolf og Ritter deler deres erfaringer som byder på utrolige etaper, sjove anekdoter, gråd, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation.

Rolf Sørensen byder ind fra sin aktive karriere med historier rigt krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen. Hver for sig og sammen har de to afholdte cykelsportsentusiaster i årenes løb talt sig fra hoved- og helt op i udbryderfeltet, når det drejer sig om at formidle verdens største cykelløb.

De to eksperter kigger også på det afholdte Tour de France i 2021, hvor de vender alt fra ryttere og de mest overraskende etaper til evaluering af endnu et usædvanligt cykelår i skyggen af corona. Og så skal der selvfølgelig kigges frem mod Touren 2022, hvor vi igen håber på normale tilstande for verdens største cykelløb!

Referencer

Dennis Ritter er helt igennem fantastisk. Tusind tak for et kanon godt foredrag på Bastionen i Nyborg, et foredrag som mange deltagere har kommenteret særdeles positivt efterfølgende. Meget værdifuldt, fyldt med gode historier, følelser og godt samspil med anden indlægsholder og vært. TAK

Jørgen Rosengaard

Danske Bank
Uforpligtende forespørgsel på Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Rolf Sørensen og Dennis Ritter