Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev en ekspert i menneskets mentale design og i det personlige lederskab

Mads Qwist Foredrag

Mads Qwist

Konsulent og foredragsholder - Ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt - Novo Nordisk Se alle referencer

Et foredrag med Mads Qwist giver dig:

  • En invitation til at sætte tempoet ned og reflektion over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til ubesværede præstationer
  • Indblik i ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper
  • En inspirerende og intens rejse ind i dig selv, hvor du møder dine unikke mentale ressourcer

 

Uforpligtende forespørgsel på Mads Qwist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mads Qwist begejstrer altid sit publikum, uanset om han står overfor medarbejderne eller den øverste ledelse, fordi han taler i øjenhøjde til sine tilhørere, involverer dem, og ikke er bange for at bruge sig selv. Det gør Mads Qwist til en fantastisk foredragsholder, der ikke kun leverer praktiske redskaber men også formår at skabe en transformation hos tilhørerne.

Mads Qwist er ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab, der ikke kun skal ses i relation til arbejde, men også omfatter dét at tage lederskab over ens liv og generelle tilværelse. Han lever for at inspirere og transformere – for uden dette bliver ny viden alene værdiløs.

Et foredrag med Mads Qwist giver dig:

  • En invitation til at sætte tempoet ned og reflektion over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til ubesværede præstationer
  • Indblik i ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper
  • En inspirerende og intens rejse ind i dig selv, hvor du møder dine unikke mentale ressourcer

 

Uddannelsesmæssigt har Mads Qwist en baggrund i psykologi, social- og psykologisk kapital og har ligeledes studeret ledelse og præstationer i diverse sammenhænge. I den forbindelse har han arbejdet sammen med verdens førende eksperter inden for Psychology of mind (State of mind). Hans kurser og foredrag bringer ham rundt i hele Europa og store dele af USA, hvor han også coacher udenlandske topledelser.

I dag arbejder Mads Qwist som konsulent og trusted advisor for ledelsen i en lang række offentlige og private virksomheder og holder derudover massevis af foredrag i hele landet omkring ledelse, forandringer, mentalt overskud, relationer og performance. Gennem sine aktiviteter hjælper han mennesker til at se og forløse netop deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og robusthed. Mads har bl.a. arbejdet med Danica, Aldi, Novo Nordisk, Odense Universitetshospital, Carlsberg, Region Sjælland, Topdanmark, Danske Bank, Microsoft, Politiet og Nets.

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til det specifikke publikum, han står overfor. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med publikum. I sine foredrag har Mads fokus på både den konkrete viden samt motivationen, der inspirerer hans publikum og som nemt kan omsættes til praksis for den enkelte medarbejder og den enkelte organisation. Mads’ foredrag scorer topkarakterer netop på grund af den ændring, som både den enkelte og gruppen føler bagefter.

Gennem sin mangeårige erfaring ved Mads, hvad der driver mennesker og giver dem modet til at turde mere. Han ved, hvordan man skaber resultater og ikke mindst, hvordan man strukturerer sin tilgang, så det ikke bare stopper ved de flotte ord og store idéer, men rent faktisk munder ud i konkrete resultater.

 

Se foredrag med Mads Qwist
Mads Qwist foredrag

Fremtiden vindes i nuet! (Winning the future by being present)

Vi lever i en tid, hvor tempoet og kompleksiteten stiger, mængden af data og strategier stiger, og vi gør vores bedste for at følge med. Vi har aldrig været mere optaget af fremtiden, hvilke muligheder den bringer, og hvordan vi bedst møder den og vinder den! Fremtiden er et spændende sted, men det er frem for alt vigtigt at huske, at fremtidens høst sås i dag, og kvaliteten opstår i nuet.

Vi er alle drevet af mening, og vores kraftfulde motivation kommer indefra. Det gælder både ledere og medarbejdere. Vi skal derfor turde sætte tempoet ned, så vi med vores fulde opmærksomhed i nuet kan bidrage med vores optimale præstationer. Det er i nuet, at vi skaber, finder og mærker mening. Det er i nuet, at vi skaber relationer, mærker empatien og styrker tilliden. Det er i nuet, at vi frisætter kreativiteten, lytter til intuitionen og overgår fantasien. Det er ved at bruge nuet aktivt, at vi skaber unikke og ubesværede præstationer. De største udfordringer er tempoet, KPI’erne og de mange tanker, der suser rundt i organisationen.

Vi skal finde tempoet, hvor vi både kan og vil fordybe os, har overskuddet til en sprint og spontant kan skifte retning – alt sammen uden at miste balancen.

Foredraget er en invitation til at sætte tempoet ned og blive inspireret til at reflektere over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til unikke og ubesværede præstationer, så I kan vinde fremtiden. #mening #tillid #tillidsværd #tempo #tanker

 Mads Qwist foredrag

Ledelse indefra og ud - nøglen til autentisk ledelse

Ledelse handler mere om, hvem du er, og hvad du gør, end hvad du har læst! Der er aldrig blevet skrevet flere ledelsesbøger, holdt flere kurser og skrevet flere deltagerbeviser. Og der er aldrig blevet skreget mere på nærværende, autentisk og modig ledelse. Vi vil se og mærke vores ledere. Vi vil opleve den naturlige leder med styrker og svagheder. Vi vil mærke, at vores leder brænder på samme måde, som alle mennesker ønsker at brænde for noget. Vi vil udfordre og udfordres. Vi vil skabe værdi – sammen.

De bedste ledere er dem, der har fundet sig selv. Dem, der ved, at de er aller bedst, når de er sig selv med alt, hvad det indebærer. Og dem, der vil hjælpe deres medarbejdere til også at turde bruge ”hele pakken”, når de er på arbejde, og ikke kun den tillærte faglighed.

Foredraget sætter ord på det naturlige potentiale iboende alle mennesker, og hvordan det forløses i og af ledelse og omsættes til resultater. Du vil høre mere om ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper. Foredraget vil være fyldt med spændende spørgsmål, tid til refleksion, praktiske eksempler og konkrete udfordringer, der kan prøves i hverdagen.

Du vil efter foredraget opleve, at din indre stemme taler højere til dig, du vil mærke lysten til at være mere dig, og du vil måske endda invitere andre til at være mere dem.

Mads Qwist foredrag

Få succes med forandringer - Sådan styrker du forandringskapaciteten, fremmer fællesskabet og sikrer fremdrift!

Vi lever i forandringer, og det har vi altid gjort. Vi mennesker er designet og udviklet til at skabe og håndtere forandringer, men vi er kommet i vejen for os selv og hinanden. Virkeligheden på mange arbejdspladser er, at mange ledere og medarbejdere har mistet pusten i forandringerne. Rigtig mange oplever et stigende pres af forandringstempoet, forandringernes kompleksitet og fra tid til anden den umiddelbart manglende mening med forandringerne.

 De vil så gerne forstå, kontrollere og mestre forandringerne fra første dag – og når de ikke kan det, bliver det svært for dem, og det smitter ofte af på omgivelserne.  Nøglen til succesfuld forandringsledelse for både dig selv, dit team og jeres organisation begynder med at forstå den mentale side af forandringer og i særdeleshed den individuelle og kollektive forandringskapacitet. 

Vi skaber vores oplevelse af livet, hverdagen og forandringer indefra og ud. Det betyder, at det ikke er forandringen, tempoet, kompleksiteten eller kommunikationen, der skaber min (lederens, medarbejdernes og organisationens) oplevelse. Det er til enhver tid mig og mine tanker, der skaber min oplevelse. Og derfor bliver mit mentale overskud (forandringskapacitet) en afgørende faktor.  Succesfulde forandringer er derfor stærkt hjulpet på vej af forandringsledere og -agenter, der forstår de mentale processer, så de kan møde dem og se dem, for hvad de er. 

Når vi målrettet arbejder med forandringskapaciteten og de mentale processer, øger vi klarheden og dermed kvaliteten i samtalen om forandringen. Endnu flere vil se og forstå forandringen eller søge at forstå. Med et løft til den kollektive bevidsthed stiger følelsen af fællesskab, og vi begynder naturligt at arbejde sammen og støtte hinanden igennem forandringer til den ønskede succes. 

Foredraget vil kaste lys over det mentale design og de fundamentale psykologiske principper, der altid er med i ligningen, hvor der er mennesker involveret. Der vil blive stillet skarpt på forandringskapacitet både som organisatorisk, kollektiv og individuel ressource, samt hvordan du som leder kan arbejde med det.

Du vil efter foredraget opdage, at forandringer og det at lede forandringer ofte er lettere gjort end alt det, der bliver sagt. Du vil stå skarpere og stærkere i forandringer af alle størrelser og kompleksitet, og du kan hjælpe dem omkring dig til det samme.

Mads Qwist foredrag

Andre vinkler på foredrag til ledere:

Leading High Performance – vil du som leder eller organisation forstå den naturlige high performance, der er i alle mennesker, så det bliver lettere at forløse den i dig og dit team? Hør mere om hvordan State of Mind Leadership, performance triggere og intuition kan forløse unikke og ubesværede præstationer.

Relationer & Resultater – vil du have en dybere indsigt i, hvordan relationer er en afgørende faktor i alt, hvad vi gør? Du får inspiration til at optimere kunderelationer, forbedre samarbejdet, forstå og undgå konflikter, skabe et stærkere sammenhold og styrke dig selv i hverdagens mange interaktioner.

Kultur slår strategi hver dag! – hvis I vil arbejde med kultur og/eller strategi er det særdeles effektivt at forstå, hvad der driver adfærd, kultur og derfra vores bidrag (+/-) til strategien. Hvis strategien er kortet over, hvor vi vil hen, så er kulturen køretøjet, der får os derhen.

Mads Qwist foredrag

Til medarbejderne: Winning Teams!

Sammen er vi stærkere – sådan lyder et populært citat, men det er ikke altid, det føles sådan. De fleste arbejdspladser består af teams på den ene eller anden måde, og vi mærker på egen krop og på kerneopgaven om samarbejdet kører, halter eller står helt stille.

Du kender følelsen af, når det hele går op i en højere enhed – vi hjælper hinanden, vi spiller hinanden gode, vi tager fælles ansvar for opgaverne, og vi udvikler naturligt vores tilgange og optimerer intuitivt. Du kender også følelsen af alt for mange negative stemninger og ”synes-ninger”, kollegaer der sur-stråler, små problemer, der eskalerer og alles ansvar, der blev til ingens ansvar.

Hemmeligheden bag de bedste teams – Winning Teams – er slet ikke så hemmelig. Det er faktisk det, vi alle naturligt gør, når vi er mentalt tilstede med overskud, nysgerrighed, rummelighed og klar kommunikation. Det handler derfor om tre ting – find vejen tilbage til jeres individuelle og kollektive mentale overskud (fabriksindstillingen), vær tydelige om mål, kvalitet og aftaler og bevidste om, hvordan I spiller hinanden gode på daglig basis.

Foredraget vil bl.a. pege på det mentale design i teams, og hvordan stemninger udvikler sig. Både de positive og negative. Hvordan samarbejdet og det gode kollegaskab udvikles og vedligeholdes. Hvordan I kan udvikle jer selv, hinanden og jeres bidrag til kerneopgaven. Hvilke team-strukturer og aftaler, der ligger bag de bedste teams i verden. Og ikke mindst hvordan I i fællesskab kan styrke jeres team(s).

Mads Qwist foredrag

Bedst når det gælder

NU er det nu – situationen kalder på det aller bedste i dig og dine kollegaer. Hvad enten det er en konkret situation eller en vigtig periode, så står vi fra tid til anden overfor det afgørende i, at vi finder vores mentale overskud, vores ukuelige robusthed, vores mod og vores handlekraft. 

Bedst når det gælder er en inspirerende og intens rejse ind i dig selv, hvor du møder dine unikke mentale ressourcer, og du bliver inspireret til, hvordan du kan bruge dem i enhver situation. Du finder ud af, at de er uudtømmelige, når du først lærer at bruge dem rigtigt. Du vil høre om Learning Mindset og Performance Mindset, og hvordan du bruger dem til optimere alle slags præstationer. 

De psykologiske principper bag Bedst når det gælder bliver bl.a. anvendt til at træne politifolk, der skal i krævende aktioner, læger og sygeplejersker på traumestuerne, militærfolk, der skal udsendes, skolelærere under konflikten, virksomhedsejere i turn-around processer, medarbejdere i fusioner og sammenlægninger, teenagere, der skal til eksamen og mange flere.
Foredraget skræddersyes til jeres situation og ønsker, så det passer præcis ind i den kontekst, I står overfor. Hvad enten det er at styrke den generelle robusthed i hverdagen eller det at ruste medarbejderne til noget konkret.

Det er ikke situationens alvor eller uoverskuelige omfang, der afgør, hvad du føler og gør. Det er, hvor godt du kender dig selv og dine mentale ressourcer, og hvordan du bruger dig selv bedst, når det gælder.   

Mads Qwist foredrag

Forandringer - helt ærligt! (Succes med forandringer - også de svære af dem!)

Et inspirerende foredrag om, hvad forandringer i virkeligheden er, hvordan vi er designet til at leve i forandringer, og hvorfor det alligevel kan føles så svært.

Det er korrekt, at forandringer er en konstant faktor i livet og på arbejdet. Det er rigtigt, at vi udvikler eller afvikler. Det er åbenlyst, at forandringer generelt har meget forskellig succesrate. Forandringer og følelser går hånd i hånd, men når vi ikke forstår og har svært ved at håndtere den emotionelle og irrationelle side, så udfordrer det også de konkrete forandringer.

Foredraget vil kaste lys over, hvad der sker inden i dig og dine kollegaer, når I møder forandringer, når I udtænker forandringer, og når I stopper forandringer. Du vil få en værdifuld indsigt i, hvordan din oplevelse af og interaktion med forandringer afhænger af dit mentale overskud eller mangel på samme. Du vil mærke, hvorfor nogle forandringer føles legende lette og andre uinspirerede eller uoverkommelige.

Du vil efter foredraget mærke, hvordan din forandringskapacitet stiger, og vide hvordan du selv kan holde den ved lige.

Referencer

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt

Novo Nordisk

Super godt indlæg. Alle deltagere var begejstrede.

Helle Prüssing

Sjællands Universitetshospital
Uforpligtende forespørgsel på Mads Qwist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Qwist
Mads Qwist

4.75 ud af 5 stjerner

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt - Novo Nordisk Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Qwist