Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev en ekspert i menneskets mentale design og i det personlige lederskab

Mads Qwist Foredrag

Mads Qwist

Konsulent og ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt - Novo Nordisk Se alle referencer

Et foredrag med Mads Qwist giver jer:

  • En invitation til at sætte tempoet ned og refleksion over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til ubesværede præstationer
  • Indblik i ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper
  • En inspirerende og intens rejse ind i jer selv, hvor I vil møde jeres unikke, mentale ressourcer
Uforpligtende forespørgsel på Mads Qwist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mads Qwist begejstrer altid sit publikum, uanset om han står overfor medarbejderne eller den øverste ledelse, fordi han taler i øjenhøjde til sine tilhørere, involverer dem, og ikke er bange for at bruge sig selv. Det gør Mads Qwist til en fantastisk foredragsholder, der ikke kun leverer praktiske redskaber men også formår at skabe en transformation hos tilhørerne.

Et foredrag med Mads Qwist giver jer:

  • En invitation til at sætte tempoet ned og refleksion over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til ubesværede præstationer
  • Indblik i ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper
  • En inspirerende og intens rejse ind i jer selv, hvor I vil møde jeres unikke, mentale ressourcer

Vores mentale design

Mads er ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab, der ikke kun skal ses i relation til arbejde, men også omfatter dét at tage lederskab over ens liv og generelle tilværelse. Han lever for at inspirere og transformere – for uden dette bliver ny viden værdiløs.

Mads har en baggrund i psykologi, social- og psykologisk kapital og har ligeledes studeret ledelse og præstationer i diverse sammenhænge. I den forbindelse har han arbejdet sammen med verdens førende eksperter indenfor Psychology of mind (State of mind). Hans kurser og foredrag bringer ham rundt i hele Europa og store dele af USA, hvor han også coacher udenlandske topledelser.

Siden 2019 har Mads drevet sin egen konsulentvirksomhed, Qwist and Associates, der hjælper virksomheder og organisationer med at se og forløse netop deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og robusthed. Mads har bland andet arbejdet med Novo Nordisk, Carlsberg, Region Sjælland, Topdanmark, Danske Bank, Microsoft, Politiet, Nets og mange flere.

Mads’ force er hans evne til at tale i øjenhøjde til det specifikke publikum, han står overfor. Uanset om det er ledere i Danske Bank eller Politiet, akademikere i kommunen eller en gruppe håndværkere, formår han at tale direkte til og med publikum. I sine foredrag har Mads fokus på både den konkrete viden samt motivationen, der inspirerer hans publikum og som nemt kan omsættes til praksis for den enkelte medarbejder og den enkelte organisation.

Book Mads til et foredrag, hvis I også er interesserede i at finde ud af, hvordan I kan maksimere jeres potentiale og udnytte jeres personlige egenskaber til at opnå højere succes. For gennem sin mangeårige erfaring ved Mads, hvad der driver mennesker og hvordan man rent faktisk skaber resultater.

Se foredrag med Mads Qwist
Mads Qwist foredrag

Fremtiden vindes i nuet (Winning the future by being present)

Vi lever i en tid, hvor tempoet og kompleksiteten stiger, mængden af data og strategier stiger, og vi gør vores bedste for at følge med. Vi har aldrig været mere optaget af fremtiden, hvilke muligheder den bringer, og hvordan vi bedst møder den og vinder den. Fremtiden er et spændende sted, men det er frem for alt vigtigt at huske, at fremtidens høst sås i dag, og kvaliteten opstår i nuet.

Vi er alle drevet af mening, og vores kraftfulde motivation kommer indefra. Det gælder både ledere og medarbejdere. Vi skal derfor turde sætte tempoet ned, så vi med vores fulde opmærksomhed i nuet kan bidrage med vores optimale præstationer. Det er i nuet, at vi skaber, finder og mærker mening. Det er i nuet, at vi skaber relationer, mærker empatien og styrker tilliden. Det er i nuet, at vi frisætter kreativiteten, lytter til intuitionen og overgår fantasien. Det er ved at bruge nuet aktivt, at vi skaber unikke og ubesværede præstationer. De største udfordringer er tempoet, KPI’erne og de mange tanker, der suser rundt i organisationen.

Vi skal finde tempoet, hvor vi både kan og vil fordybe os, har overskuddet til en sprint og spontant kan skifte retning. Alt sammen uden at miste balancen.

Foredraget er en invitation til at sætte tempoet ned og blive inspireret til at reflektere over, hvad der i virkeligheden er den korteste og hurtigste vej til unikke og ubesværede præstationer, så I kan vinde fremtiden.

 Mads Qwist foredrag

Ledelse indefra og ud - nøglen til autentisk ledelse

Ledelse handler mere om, hvem I er, og hvad I gør, end hvad I har læst. Der er aldrig blevet skrevet flere ledelsesbøger, holdt flere kurser og skrevet flere deltagerbeviser. Og der er aldrig blevet skreget mere på nærværende, autentisk og modig ledelse. Vi vil se og mærke vores ledere. Vi vil opleve den naturlige leder med styrker og svagheder. Vi vil mærke, at vores leder brænder på samme måde, som alle mennesker ønsker at brænde for noget. Vi vil udfordre og udfordres.

De bedste ledere er dem, der har fundet sig selv. Dem, der ved, at de er allerbedst, når de er sig selv med alt, hvad det indebærer. Og dem, der vil hjælpe deres medarbejdere til også at turde bruge ”hele pakken”, når de er på arbejde, og ikke kun den tillærte faglighed.

Foredraget sætter ord på det naturlige potentiale iboende alle mennesker, og hvordan det forløses i og af ledelse og omsættes til resultater. I vil høre mere om ‘State of Mind Leadership’, der bygger på tre banebrydende psykologiske principper. Foredraget vil være fyldt med spændende spørgsmål, tid til refleksion, praktiske eksempler og konkrete udfordringer, der kan prøves i hverdagen.

Mads Qwist foredrag

Få succes med forandringer - Sådan styrker du forandringskapaciteten, fremmer fællesskabet og sikrer fremdrift

Vi lever i forandringer, og det har vi altid gjort. Vi mennesker er designet og udviklet til at skabe og håndtere forandringer, men vi er kommet i vejen for os selv og hinanden. Virkeligheden på mange arbejdspladser er, at mange ledere og medarbejdere har mistet pusten i forandringerne. Rigtig mange oplever et stigende pres af forandringstempoet, forandringernes kompleksitet og fra tid til anden den umiddelbart manglende mening med forandringerne.

 De vil så gerne forstå, kontrollere og mestre forandringerne fra første dag – og når de ikke kan det, bliver det svært for dem, og det smitter ofte af på omgivelserne. Nøglen til succesfuld forandringsledelse for både dig selv, dit team og jeres organisation begynder med at forstå den mentale side af forandringer og i særdeleshed den individuelle og kollektive forandringskapacitet. 

Vi skaber vores oplevelse af livet, hverdagen og forandringer indefra og ud. Det betyder, at det ikke er forandringen, tempoet, kompleksiteten eller kommunikationen, der skaber vores oplevelse. Det er til enhver tid en selv og ens egne tanker, der skaber ens oplevelse. Og derfor bliver det mentale overskud (forandringskapacitet) en afgørende faktor.  Succesfulde forandringer er derfor stærkt hjulpet på vej af forandringsledere og -agenter, der forstår de mentale processer, så de kan møde dem og se dem, for hvad de er. 

Når vi målrettet arbejder med forandringskapaciteten og de mentale processer, øger vi klarheden og dermed kvaliteten i samtalen om forandringen. Endnu flere vil se og forstå forandringen eller søge at forstå. Med et løft til den kollektive bevidsthed stiger følelsen af fællesskab, og vi begynder naturligt at arbejde sammen og støtte hinanden igennem forandringer til den ønskede succes. 

Foredraget vil kaste lys over det mentale design og de fundamentale psykologiske principper, der altid er med i ligningen, hvor der er mennesker involveret. Der vil blive stillet skarpt på forandringskapacitet både som organisatorisk, kollektiv og individuel ressource, samt hvordan I som leder kan arbejde med det.

Mads Qwist foredrag

Andre vinkler på foredrag til ledere:

Leading High Performance: Vil I som ledere eller organisation forstå den naturlige high performance, der er i alle mennesker, så det bliver lettere at forløse den i jer og jeres team? Hør mere om hvordan State of Mind Leadership, performance triggere og intuition kan forløse unikke og ubesværede præstationer

Relationer & Resultater: Vil I have en dybere indsigt i, hvordan relationer er en afgørende faktor i alt, hvad vi gør? I får inspiration til at optimere kunderelationer, forbedre samarbejdet, forstå og undgå konflikter, skabe et stærkere sammenhold og styrke jer selv i hverdagens mange interaktioner

Kultur slår strategi hver dag: Hvis I vil arbejde med kultur og/eller strategi er det særdeles effektivt at forstå, hvad der driver adfærd, kultur og derfra vores bidrag (+/-) til strategien

Mads Qwist foredrag

Til medarbejderne: Winning Teams

Sammen er vi stærkere – sådan lyder et populært citat, men det er ikke altid, det føles sådan. De fleste arbejdspladser består af teams på den ene eller anden måde, og vi mærker på egen krop og på kerneopgaven om samarbejdet kører, halter eller står helt stille.

I kender følelsen af, når det hele går op i en højere enhed – vi hjælper hinanden, vi spiller hinanden gode, vi tager fælles ansvar for opgaverne, og vi udvikler naturligt vores tilgange og optimerer intuitivt. I kender også følelsen af alt for mange negative stemninger og ”synes-ninger”, kollegaer der sur-stråler, små problemer, der eskalerer og alles ansvar, der blev til ingens ansvar.

Hemmeligheden bag de bedste teams – Winning Teams – er slet ikke så hemmelig. Det er faktisk det, vi alle naturligt gør, når vi er mentalt tilstede med overskud, nysgerrighed, rummelighed og klar kommunikation. Det handler derfor om tre ting – find vejen tilbage til jeres individuelle og kollektive mentale overskud (fabriksindstillingen), vær tydelige om mål, kvalitet og aftaler og bevidste om, hvordan I spiller hinanden gode på daglig basis.

Foredraget vil blandt andet pege på det mentale design i teams, og hvordan stemninger udvikler sig. Både de positive og negative. Hvordan samarbejdet og det gode kollegaskab udvikles og vedligeholdes. Hvordan I kan udvikle jer selv, hinanden og jeres bidrag til kerneopgaven. Hvilke teamstrukturer og aftaler, der ligger bag de bedste teams i verden. Og ikke mindst hvordan I i fællesskab kan styrke jeres team(s).

Mads Qwist foredrag

Bedst når det gælder

Nu er det nu – situationen kalder på det allerbedste i jer. Hvad enten det er en konkret situation eller en vigtig periode, så står vi fra tid til anden overfor det afgørende i, at vi finder vores mentale overskud, vores ukuelige robusthed, vores mod og vores handlekraft. 

“Bedst når det gælder” er en inspirerende og intens rejse ind i dig selv, hvor I møder jeres unikke mentale ressourcer, og I bliver inspireret til, hvordan I kan bruge dem i enhver situation. I finder ud af, at de er uudtømmelige, når I først lærer at bruge dem rigtigt. I vil høre om “Learning Mindset” og “Performance Mindset”og hvordan I bruger dem til at optimere alle slags præstationer. 

De psykologiske principper bag “Bedst når det gælder” bliver blandt andet anvendt til at træne politifolk, der skal i krævende aktioner, læger og sygeplejersker på traumestuerne, militærfolk, der skal udsendes, skolelærere under konflikten, virksomhedsejere i turn-around processer, medarbejdere i fusioner og sammenlægninger, teenagere, der skal til eksamen og mange flere.
Foredraget skræddersyes til jeres situation og ønsker, så det passer præcis ind i den kontekst, I står overfor. Hvad enten det er at styrke den generelle robusthed i hverdagen eller det at ruste medarbejderne til noget konkret.

Mads Qwist foredrag

Forandringer – helt ærligt (Succes med forandringer - også de svære af dem)

Et inspirerende foredrag om, hvad forandringer i virkeligheden er, hvordan vi er designet til at leve i forandringer, og hvorfor det alligevel kan føles så svært. Det er korrekt, at forandringer er en konstant faktor i livet og på arbejdet. Det er rigtigt, at vi udvikler eller afvikler. Det er åbenlyst, at forandringer generelt har meget forskellig succesrate. Forandringer og følelser går hånd i hånd, men når vi ikke forstår og har svært ved at håndtere den emotionelle og irrationelle side, så udfordrer det også de konkrete forandringer.

Foredraget vil kaste lys over, hvad der sker inden i jer, når I møder forandringer, når I udtænker forandringer, og når I stopper forandringer. I vil få en værdifuld indsigt i, hvordan jeres oplevelse af og interaktion med forandringer afhænger af jeres mentale overskud eller mangel på samme. I vil mærke, hvorfor nogle forandringer føles legende lette og andre uinspirerede eller uoverkommelige.

Referencer

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt

Novo Nordisk

Super godt indlæg. Alle deltagere var begejstrede.

Helle Prüssing

Sjællands Universitetshospital
Uforpligtende forespørgsel på Mads Qwist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Qwist
Mads Qwist

4.75 ud af 5 stjerner

Relevant, inspirerende og dygtig

Oliver Brydensholt - Novo Nordisk Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Qwist