Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få effektive værktøjer til en mere ubekymret hverdag

Maiken Juul

Maiken Juul

Cand.scient., forfatter og ekspert i tankestyring.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Et meget levende, humoristisk og aktuelt foredrag, som inddrager tilhørerne hele vejen igennem. En supergod aften!

Ulla Bundgaard - DOF Se alle referencer

Et foredrag med Maiken Juul giver jer:

  • Konkrete værktøjer til udvikling af hjernen, og hvordan vi påvirker den med basis i skematerapien og den metakognitive terapi
  • En levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning og personlig udvikling
  • Lyst til at arbejde med jeres tanker og slukke for tankemylderet – så I kan lade op og være mere for andre
Uforpligtende forespørgsel på Maiken Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Maiken

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Maiken Juul holder overraskende og inspirerende foredrag om tankestyring og forståelse for hjernen og dens mekanismer. Hun omtales som professionel, nærværende og med stor empatisk forståelse. Få ekspertindsigt i hjernens mekanismer, der skaber fordele, som I kan bruge på arbejdspladsen og i privaten.

Et foredrag med Maiken Juul giver jer:

  • Konkrete værktøjer til udvikling af hjernen, og hvordan vi påvirker den med basis i skematerapien og den metakognitive terapi
  • En levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning og personlig udvikling
  • Lyst til at arbejde med jeres tanker og slukke for tankemylderet – så I kan lade op og være mere for andre

Nytænkning og udvikling: Selvværd, ansvar, robusthed og mental ro

Maiken Juul kan tale ind i en bred kontekst af emner såsom kommunikation, vaner, konflikthåndtering, motivation, trivsel, selvværd, stress og forandring, og alt sammen i relation til hjernen og de mekanismer, der her træder i kraft.

Maiken er cand.scient. i human ernæring, foredragsholder og forfatter til bogen ”Styr på tankerne”. Hun har været booket til en lang række foredrag hos en bred vifte a kunder, og har deraf forståelse for mange forskellige branchers vilkår – samt kommunikerer hun i øjenhøjde uanset branche. Maiken er en alsidig kvinde med mange faglige kompetencer. Hun er regulatorisk senior konsulent for en stor aroma virksomhed, samt medstifter af Danmarks største online netværk for kvindelige iværksættere. De seneste 6 år har hun specialiseret sig i den indre dialog, og hvordan vi som mennesker kan udvikle den til at gavne vores selvsyn og adfærd i livet.

Maiken arbejder elegant med at formidle tungere fagligt stof via illustrationer, håndgribelige værktøjer og modeller og storytelling – så skematerapien og den metakogtive terapi bliver allemandseje, og relateret til deltagernes virkelighed.

Alle Maikens Juuls foredrag kan også bookes som workshop, hele og halve kursusdage samt på engelsk.

Se foredrag med Maiken Juul
Maiken Juul foredrag

Jo, du gør det godt nok! For alle, der fortjener et skulderklap i en kaotisk tid

Et underholdende og mentalt styrkende foredrag. Her giver cand. scient. Maiken Juul konkrete værktøjer og viden til at håndtere en hverdag i forandring og oplevelsen af et konstant øget pres som menneske.

Pres og forventninger både indefra og udefra gør det næsten umulig at føle sig god nok – eller at opleve, at man gør det godt nok. Som konsekvens kan hverdagen føles som en kamp om livsglæden – i sidste ende kan det give både stress og depressioner, som ses hos op mod ½ million danskere.

Forandringer i hverdagen kan mindske fornemmelsen af ens rolle, og hvor man er i organisationen. Man kan mangle et skulderklap, men oplever ikke at man får det. Det kræver en stærk indre dialog og selvstyring, som Maiken i dette foredrag giver viden til – uden løftede pegefingre.

Få en øget forståelse for hvordan man som medarbejdere og kollegaer kan påvirke den psykiske og hormonelle balance, så det er nemmere at trives i en hverdag med modgang og forandringer. Maiken giver inspiration igennem øjenåbnende forskning, og relaterbare modeller og bundærlige historier fra sit eget liv, som tager deltagerne tættere på sig selv og deres medmennesker.

Maiken Juul foredrag

Selvværd i børnehøjde

Et stærkt selvværd giver grobund til at leve et godt liv – på alle parametre, og for lærere, pædagoger og andre fagfolk er ambitionen derfor også ofte, at det er en af de vigtigste egenskaber, som I gerne giver børnene med hjem i duelighedskassen.

Med foredraget “Selvværd i børnehøjde” vil I som kollegaer blive bedre til at støtte børnene og præge dem til at udvikle et godt og stærkt selvværd.

I dette foredrag får I forståelse for, hvordan hjernen fungerer og udvikler sig i barndommen, og hvordan I støtter børnene bedst muligt med at opbygge selvværd og følelsesmæssig intelligens – herunder personlige egenskaber som styrke, vedholdenhed, empati og grundlæggende livslykke.

Foredraget eller workshoppen er tilrettelagt for at optimere jeres viden på området baseret på hjerneforskning og kognitive terapiformer, og deltagerne modtager værktøjer, der er til at bruge i hverdagen.

Maiken Juul foredrag

Den ubekymrede medarbejder

Forandringer, stress, konflikter og andres underlige adfærd er desværre en del af hverdagen på langt de fleste arbejdspladser. Udover de problemstillinger, de nævnte begreber medfører, bliver de tilknyttede bekymringer ofte en unødvendig faktor i sig selv. Konsekvensen bliver, at det hele tynger og tager tid og energi fra det,  som vi egentlig hellere vil bruge vores arbejdsliv på.

Det handler ikke bare om at tænke positivt eller blive fri for  bekymringer, for de er selvfølgelig meget virkelige. Men det handler om evnen til at være konstruktiv og håndtere udfordringerne i en tid, hvor der netop er brug for, at man har ro i hovedet.

Forfatter og foredragsholder, Maiken Juul, har fundet de værktøjer, der skal til i begrebet indre dialog, der handler om at slippe grublerierne  og tale pænt til sig selv.

For når vi slipper de drænende og destruktive tanker, frigiver vi plads,  så vi kan blive konstruktive i stedet. Det er selvfølgelig godt for både trivsel og samarbejde, da tilgangen giver et fælles fodslag i hverdagen.

Maiken taler levende og frit fra leveren med stor indsigt – blandt andet ud fra tankerne, der ligger bag hendes nye bog: “Styr på tankerne”.

Maiken Juul foredrag

Fem trin til ro i hovedet - styr tankerne og styrk samarbejdsevnen, trivslen og det personlige ansvar

For at kunne kommunikere optimalt med andre mennesker er det afgørende, at vi kan kommunikere ordentligt med os selv. Det er desværre et overset faktum på danske arbejdspladser, og konsekvensen er, at der er rod i vores vigtigste arbejdsredskab – hovedet. Det medfører sandsynligheden for irritation, magtesløshed, vrede og benhård brok, og i sidste ende dårligt arbejdsmiljø og dårligere resultater.

Der er nemlig ikke kun én stemme i hovedet, men to, som igen hopper rundt i forskellige roller og hele tiden kæmper om at få lov til at tage rattet. Heldigvis kan vi gøre noget ved det, og gennem viden, personlige erfaringer og konkrete værktøjer efterlader Maiken forsamlingen med smil på læben, samt motivation og redskaber til at have den sunde indre dialog, der er en betingelse for en konstruktiv dialog mellem mennesker.

Udover de klare gevinster for organisationen, er det også meget for den enkelte at hente. Der bliver kort sagt mere selvværd og langt færre aftener, hvor man ligger og stirrer i loftet for at hitte ud af det hele. Maiken giver alle en let tilgængelig amagerhylde, hvor tanker, følelser og indtryk får deres rette og overskuelige plads.

Maiken Juul foredrag

Selvværd og robusthed

Det er svært at være ung, når man står i en forvirrende tid, hvor der skal tages mange vigtige valg. Hormonerne raser, tankerne står i kø, humøret svinger, de voksne stiller krav og man står på skillevejen mellem at være barn og voksen. Konsekvenserne kan være søvnløshed, udfordrende relationer, flere konflikter og svære vilkår for både selvværdet og selvtilliden. Desværre ender mange med at tage de forkerte valg som følge heraf. Heldigvis behøver det ikke være så svært.

Maiken kender alt til disse besværlige år og vil i dag ønske, at hun dengang havde vist, at der var en lettere måde at forstå det hele på. I stedet for at have tyve stemmer, der skriger i kor, giver hun unge et værktøj, der reducerer de mange stemmer til to: Det indre barn og den indre voksen.

Det hjælper den enkelte unge med at svare på spørgsmål som: Hvad er rigtige og forkerte valg? Hvem er jeg? Hvad vil jeg?

Maiken taler direkte til de unge uden omsvøb, og bruger i høj grad selv sinde egne erfaringer. Hendes konkrete værktøjer kommer til at gøre en forskel for den enkelte, da de er lette at overføre til hverdagen.

Foredraget er målrettet til børn og unge, men kan også målrettes til personale der arbejder med børn og unge – og til forældre.

Maiken Juul foredrag

Få mere robuste børn uden at miste din stemme eller dig selv

Vi ved jo godt, at der er to poler i dagligdagen med børn: Hidsigproppen og supercurleren. Ingen af de to hjælper børnene på vej, men alligevel ender vi dér af og til. Vi gør alt i den bedste mening, men hidsigproppen fanges af gamle historier, travlhed og god gammeldags frustration. Det kan mærkes på det slidte stemmebånd, når man kommer hjem.  Supercurleren tror på, at intet gør barnet ondt, hvis man bare ofrer sig for det, eller skjuler realiteternes verden. Konsekvensen er bare, at man går på for mange kompromiser og gør børnene en bjørnetjeneste, hvor de får et urealistisk perspektiv fremover og først hører om det, når de stiller op til X-faktor ti år senere.

Med sine konkrete værktøjer fra den indre dialog giver Maiken deltagerne et fælles fodslag, så alle lettere finder den rette balance mellem polerne i det daglige. Resultatet bliver mere robuste børn, der lettere kan håndtere konflikter, udfordringer og anden modgang. Således bliver det lettere at forstå barnet – og endda også forældrene.

Foredraget kan målrettes til personale der arbejder med børn og unge – og til forældre.

Maiken Juul video

Sådan skaber du god energi med et online webinar

Hør i denne video Maiken Juul fortælle om, hvordan man skaber gode forudsætninger for at afholde et online webinar.

Maiken Juul video

Foredrag med Maiken Juul

Dette udklip fra et foredrag med Maiken Juul giver dig et indblik i, hvilke emner og hvilken stemning der bliver skabt, hvis du vælger at booke hende til dit næste arrangement.

Se foredrag med Maiken Juul

Referencer

Tak for et virkelig godt oplæg!

Kim M. Poulsen, Overfysioterapeut - Region Sjælland

Region Sjælland

Det var nærværende og vi kunne føle foredragsholderen og hun kom med brugbare råd

Gitte Ankersen

Stevns Kommune

Det er super godt.

Tina Hagerup Nissen

Novo Nordisk

Det var forrygende! Maiken er nærværende, troværdig, sjov og alvorlig i sin retorik - og så får hun alle i rummet med

Lulu Pedersen, Kampagnekonsulent

PROSA

Vi har drøftet kurset efterfølgende, og alle var glade for de forskellige tip de fik. Vi har hængt dine skriv op, og forsøger at bruge det positive redskab, med at tænke positivt på de forskellige ting/opgaver der altid kommer i en hverdag.

Anne Ladefoged

Børnehuset Lyngbakken

Vi havde booket Maiken til at holde et foredrag som del af et forældrearrangement. Maikens foredrag var yderst relevant. Hun evnede at bringe komplicerede teorier om selvværd og robusthed ind i en dagligdag, så alle der var til stede fik brugbare værktøjer med hjem.

Claus Ortved Melcher

Dagmarskolen

Efter foredraget var der en god og nysgerrig dialog blandt medarbejderne, hvilket fik mig til at bestille 3 eksemplarer af Maiken Juuls bog "Styr på tankerne", så medarbejderne kunne få mulighed for at arbejde videre med de teorier, som Maiken så glimrende havde underholdt os med. Jeg modtog bøgerne dagen efter, og sendte derfor en mail ud til medarbejderne kl. 09:56. Inden kl. 10.00 var alle 3 bøger udlånt og kl. 11.00 havde ventelisten rundet yderligere 7 interesserede. Der deltog ca. 45 medarbejdere i foredraget. Den positive respons beskrev jeg i en mail til Maiken, hvorefter vi modtog yderlige 4 bøger, som så også blev udlånt med det samme - som god sommerferielæsning. Så jeg kan med sikkerhed sige, at Maiken fik sat nogle tanker i gang hos vores medarbejdere, hvilket naturligvis glæder mig som arrangør af foredraget.

Kim Andersen

Retten i Roskilde

Maiken Juul formåede igennem hele sit foredrag at balancere teori og praksis i fineste stil så foredraget blev hverdagsrelaterbart, praksisnært og kontekstrelevant. Maiken Juul er meget nærværende i sin oplægsstil og man er ikke i tvivl om, at hun har et budskab, hun brænder for, og som hun meget elegant fik delt med os. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Susanne Bregendahl

Lærdansk

Maiken Juuls foredrag var et pletskud til skolens pædagogiske dag. Relevante temaer omkring samarbejde og motivation, samt et udgangspunkt i at forstå sig selv, for at kunne forstå relationen med andre, ramte godt ned i medarbejdernes aktuelle udfordringer. Tak for det!

Henrik Kallestrup, Skoleleder

Viby Skole

Et meget modigt, ærligt og kærligt foredrag, der var vedkommende og tilpas forstyrrende til at alle medarbejdere var med hele vejen igennem foredraget. Et foredrag fra hjertet.

Gitte Jørgensen

Gustavsminde Gårdbørnehave- og Vuggestue

Et meget levende, humoristisk og aktuelt foredrag, som inddrager tilhørerne hele vejen igennem. En supergod aften!

Ulla Bundgaard

DOF

Jeg havde en god samtale med Maiken dagen før foredraget, så foredraget var tonet ind på målgruppen.

Heidi Post Dam

Handelsskolen og Handelsgymnasiet Knord

Maiken var meget fleksibel i sin tilgang og kunne derfor tage udgangspunkt i vores behov både i forberedelsen og under foredraget.

Jennifer Strohmeyer

Thisted Kommunes Akademiker Klub

En fantastisk dag med en masse god input, tanker, refleksioner og overvejelser. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Maiken er meget professional og er en meget dygtigt foredragsholder med stor empatisk forståelse for sine lyttere. Hun er levende, inddrager egne erfaringer/historier og har masser af humor. Vi kan varmt anbefale Maiken og takker mange gange.

Lena Steffensen

UniqueDanmark

Tak for et fremragende foredrag.

Tue Fournaise, Souchef

Børneringen

Meget konstruktivt foredrag, der samtidig var meget personligt på den gode måde. Maiken holdt os fanget og medinddraget, og foredraget gav helt sikkert stof til eftertanke hos alle.

Vibeke Pedersen

FOA Viborg

Meget fint foredrag. Maiken var rigtig god til at inddrage lytterne og relatere til den hverdag som vi lever i.

Lisbeth Byg

3F Østfyn

Det var en super godt foredrag og reaktionerne fra de andre har kun været positive. Det var en god afslutning på dagen.

Birgitte Salmon

Siemens Healthcare

Oplægget "jo, du gør det godt nok" ramte helt plet. Leveret på en engagerende, underholdende og samtidig meget nærværende og personlig måde. Fantastisk.

Kim Poulsen

Slagelse Sygehus Fysio-Ergoterapi

Det var et super godt foredrag, hvor Maiken sørgede for at vi som publikum blev inddraget og at vi kunne forholde sig til emnet.

Maja Hagelskjær

Tide Bus Danmark A/S

Gode pointer og masser af nerve og energi i oplægget.

Sabina Holm Larsen

Gentofte Børnevenner

Det var et super godt indlæg Maiken havde, som alle var meget tilfredse med.

Kåre Søsted - Formand

ALS-foreningen

Et meget inspirerende foredrag. Som gav os et par fif til at agere i en travl hverdag.

Tove Rasmussen

Dbio-Midtjylland

Maiken var meget veloplagt og talte meget ind i målgruppens virkelighed

Anette Lind

Aarhus Businesscollege - hhx-gymnasiet

Det var meget relevant og nærværende. Hun var meget veloplagt og interesseret

Marie Louise

Dansk Narkolepsiforeningen
Uforpligtende forespørgsel på Maiken Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Maiken Juul
Maiken Juul

4.75 ud af 5 stjerner

Et meget levende, humoristisk og aktuelt foredrag, som inddrager tilhørerne hele vejen igennem. En supergod aften!

Ulla Bundgaard - DOF Se alle referencer

Foredragsemner med Maiken Juul