Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Arbejdsglæde gavner jer selv, kollegaerne og kunderne

Connie Svendsen Foredrag

Connie Svendsen

Underviser i flybranchen, stewardesse og kåret som "Bedste Kundeservice". Foredrag om arbejdglædens gevinster - fyldt med humor, bid og budskab.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Connie formår at komme helt ud over scenekanten og helt ned til bagerste række – med humor, livsglæde og selvironi. Man kan ikke undgå at blive smittet med begejstring og inspireret til straks at gå hjem og begynde at gøre det lille ekstra. Masser af gode, brugbare og kærlige indspark. Tak for et par forrygende dage! Topkarakter over hele linjen."

Merete Norup - Temp-Team Se alle referencer

Et foredrag med Connie Svendsen giver jer:

  • Et både underholdende og indsigtsfuldt foredrag
  • En humørspreder, der altid efterlader publikum med et smil på læben
  • En række redskaber, der kan hjælpe jeres organisation med at opnå bedre resultater gennem arbejdsglæde
Uforpligtende forespørgsel på Connie Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Connie

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Ønsker I øgede præstationer på arbejdspladsen? Så skal I ifølge Connie Svendsen starte med at fokusere på arbejdsglæden, da det er roden til større engagement hos medarbejderen og større smil til kunderne. Connie har selv praktiseret tilgangen i sit arbejdsliv, og det har givet stor anerkendelse både på jobbet og som foredragsholder.

Et foredrag med Connie Svendsen giver jer:

  • Et både underholdende og indsigtsfuldt foredrag
  • En humørspreder, der altid efterlader publikum med et smil på læben
  • En række redskaber, der kan hjælpe jeres organisation med at opnå bedre resultater gennem arbejdsglæde

Få styr på arbejdsglæden og kundeservicen

Connie startede allerede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen, og haft 30 års jubilæum som stewardesse. Hun har de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken. Connie har modtaget en pris for “BEDSTE KUNDESERVICE” i Thomas Cook Airlines, blandt mere end 28.000 ansatte.

Hun har undervist i flybranchen igennem 10 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed og har altid haft humoren som sit hemmelige våben. Hun har siden uddannet sig til International ICI COACH hos Empowermind.

Derfor, når emnet falder på arbejdsglæde og kundeservice ved Connie, hvad hun taler om. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og besidder en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Flere end 115.000 har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde gør, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Foredragene bygger på Connies to mottoer: “Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret” og “det du fokuserer på, får du mere af “.

Når i booker Connie Svendsen, kan I glæde jer til et foredrag, hvor I får inspiration til at give den en ekstra skalle, i forhold til eget mindset på arbejdet.

Se foredrag med Connie Svendsen
Connie Svendsen foredrag

Det lille ekstra

Et foredrag til jer, der ønsker øget arbejdsglæde.

Connie byder på et simpelt redskab til medarbejdere og ledere, der bliver leveret med en god portion humor og selvironi samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give “det lille ekstra” vil føre til store forandringer og resultater for jer selv, familien og arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder og borgere. Alle kan lære “det lille ekstra”. Det er gratis, og det smitter som en luftbåren virus. Produktionen stiger, sygefraværet falder, stress reduceres, teamwork forbedres og kommunikationen bliver bedre og hurtigere.

Connie Svendsen foredrag

Sig farvel til brokrøvene

Spænd sikkerhedsbæltet, og gør klar til take-off, når stewardessen, Connie, går i luften med sit foredrag.

Hun prikker til janteloven, gør op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes brokrøvene på jeres arbejdsplads? Når Connie går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige for dem?

Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend jer om. Måske er svaret lige bag jer. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver: motiverede medarbejdere, færre sygedage, mindre brok, større arbejdsglæde, mere humor og mere trivsel.

Referencer

Tusind tak for sidst, det var så skønt at høre dit indlæg om både brokrøvene og det lille ekstra. Det er jo i min laaaange karriere ikke første gang, vi har sådan et arrangement, men alle er efterfølgende kommet og har sagt, at det var den bedste dag vi nogensinde har haft. Dette takket være dig, Connie.

Anni Ingemann Nielsen

Odense Kommune

Connie er fantastisk, og jeg vil til enhver tid anbefale hende som foredragsholder - hun formår virkelig at formidle et budskab, på en god og sjov måde, som alle husker. 10 stjerner ud af 10 herfra.

Claudia Mørk

Sygehus Lillebælt

1000 tak for et super godt indlæg – det gik rent ind hos deltagerne. Tilbagemeldingerne har været meget positive.

Alice Nielsen

Dansk Industri

Jeg blev så glad, fik grinet og forstod det fine budskab – “Det Lille Ekstra”. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra kolleger.

Hanne Orup

Roskilde Kommune

Tak for en fornøjelig lørdag middag. Det var rigtig sjovt og en øjenåbner til et positivt sind. Vores medlemmer havde en kanondejlig oplevelse, og du, Connie, fik kun positive tilbagemeldinger. Jeg håber, vi ses igen på et senere tidspunkt.

Laila B. Gadegaard

HK Nordjylland

Tilbagemeldingen fra mange medarbejdere er, at det har været den bedste temadag i mange år. “Alvor” indpakket i humor. Skabte refleksion over egen og andres ageren i forbindelse med implementering af forandringer. Skabte fokus på “det lille ekstra”, som vi kan gøre for hinanden og patienterne i løbet af dagen. Foredraget var med til at skabe en fælles historie at tage udgangspunkt i. Foredraget anbefales til andre.

Gitte Topp

Herlev og Gentofte Hospital

Fuldstændig fantastisk og forrygende foredrag /oplæg. Connie leverede lige det vi havde brug for. Vi havde Connie på programmet inden middagen, hvilket var så godt, da alle gik til middag stor grinende og i godt humør. Connie er en hjertevarm og skøn kvinde med dejlige budskaber.

Mette Lund Andersen

Ungdomsskoleforeningen

Connie formår at komme helt ud over scenekanten og helt ned til bageste række – med humor, livsglæde og selvironi. Man kan ikke undgå at blive smittet med begejstring og inspireret til straks at gå hjem og begynde at gøre det lille ekstra. Masser af gode, brugbare og kærlige indspark. Tak for et par forrygende dage! Topkarakter over hele linjen.

Merete Norup

Temp-Team

Det var super godt til sætte positiv stemning, få sat fokus på de små ting, vi alle kan ændre, og på hvor stor betydning det har. Der var mange ting, som var relateret til helt personlige ting og oplevelser, hvilket var underholdende.

Anne Ophus

Codan Forsikring

Jeg har ikke grinet så meget i meget lang tid. Jeg kan varmt anbefale det, jeg bliver stadig helt varm indeni, når jeg kommer i tanker om noget fra foredraget.

Kirsten Hansen

Lexmark A/S

Connie var helt fantastisk. Hun var virkelig sjov og kom med seriøst budskab der passede lige ind i vores sammenhæng. Alle følte de gik hjem med "det lille ekstra" der giver mere værdi i både det personlige og professionelle liv.

Rikke Egelund Jensen

Louis Nielsen

Det var et rigtig godt og underholdende foredrag - både sagligt og med et godt grin.

Lene Merrild

Boligselskabet Fruehøjgaard

Super godt foredrag. Connie er levende i sine fortællinger, det er sjovt med nogen gode pointer om adfærd. Kan klart anbefales.

Gitte Andersen

Distrikt Solvang

Vil bare sige dig kæmpe TAK for det lille ekstra med den store betydning. MANGE har gjort det lille ekstra siden da…

Winnie Poulsen

AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL

Tusind tusind tak for at komme forbi, og sætte energi og tanker om det lille ekstra, ind i os. Det var et helt fantastisk indlæg og tilbagemeldingerne har været overvældende positive. Det var virkelig godt og forfriskende og bandt en fin sløjfe på hele vores arrangement. Flere har sagt at det skabte en rød tråd gennem vores to dage, og var en perfekt afslutning på vores samling. Også tak for den indrammede plakat. Den kommer på kontoret som det første på mandag. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til mit netværk, når snakken falder på fremtidige foredragsholdere.

Johnnie Guldbrandt

Bring Parcels Danmark

Connie Svendsen var meget tilstedeværende og gennemførte sit foredrag med stort arrangement og humor. Connie greb undervejs publikums kommentarer og var i det hele taget god til at inddrage til det tilstedeværende publikum.

Thomas Østergaard

ISS

Fantastisk oplevelse vi vil meget gerne have Connie Svendsen tilbage i et større Forum.

Mette Ellebæk

Operationsgangen Roskilde sygehus

Det var uovertruffen og en stor oplevelse og mange refleksioner efterfølgende

Solveig Mortensen

Birkebo

Virkelig underholdende, og samtidig med tankevækkende momenter. Kan klart anbefales til andre firmaer.

Malene Kramer

Grindsted Landbrugsskole

Det var utrolig godt. Connie er meget levende, humoristisk, sjov og bare helt i gennem en fantastik kvinde. Alle havde en skøn og sjov aften

Dorthe Jensen

Odsherred kommune, HK klubben

Connie leverede et levende og autentisk oplæg, alle fik rørt lattermusklerne og forstod budskabet om at "levere" det lille ekstra, og hvor meget brokrøvene de kan fylde, hvis vi lader de gøre det...

Lotte Teglskov

Voksensocialområdet Tønder Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Connie Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Connie Svendsen
Connie Svendsen

5 ud af 5 stjerner

"Connie formår at komme helt ud over scenekanten og helt ned til bagerste række – med humor, livsglæde og selvironi. Man kan ikke undgå at blive smittet med begejstring og inspireret til straks at gå hjem og begynde at gøre det lille ekstra. Masser af gode, brugbare og kærlige indspark. Tak for et par forrygende dage! Topkarakter over hele linjen."

Merete Norup - Temp-Team Se alle referencer

Foredragsemner med Connie Svendsen