Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Vejen til ansvar – erfaringer fra Christiansborg, ledelse og personlig udvikling

Alex Vanopslagh

Alex Vanopslagh

Politiker og partileder for Liberal Alliance

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Alex Vanopslagh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Som 27-årig blev Alex Vanopslagh valgt ind til folketinget for Liberal Alliance og få dage efter udpeget som ny politisk leder for et på daværende tidspunkt kriseramt politisk parti, som han fik til ansvar at samle igen og lede på rette kurs. Alex Vanopslagh har i bogen ”Vejen til ansvar” (Grønningen1, 2023) beskrevet sin vej til tops i dansk politik, og hvilke personlige omkostninger det har haft for ham. De erfaringer samt ikke mindst, hvad han har lært af dem, deler han nu ud af i dette medrivende og indsigtsfulde foredrag.    

Et foredrag med Alex Vanopslagh giver jer:

  • En inspirerende fortælling om ansvar, personlig udvikling og ledelse
  • Ærlige og personlige erfaringer som leder og menneske fra en mand, der har oplevet lige dele med-og modvind i sit lederskab
  • Inspiration til at bruge modgang som positivt afsæt for personlig udvikling

Alex Vanopslagh: Mod ansvar og frihed

Alex Vanopslaghs foredrag er en inspirerende personlig fortælling om ansvar, ledelse og en stresssygemelding med udgangspunkt i hans erfaringer fra toppen af dansk politik siden 2019, hvor han bliver valgt ind som folketingsmedlem for Liberal Alliance og fra den ene dag til den anden bliver valgt som leder og dermed landskendt for sin politiske lynkarriere.

Alex Vanopslagh har været en del af Liberal Alliance, siden han i 2011 meldte sig ind, men hans politiske karriere starter for alvor, da han i 2014 bliver valgt som landsformand for Liberal Alliances Ungdom. I 2016 bliver han færdiguddannet som kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

I marts 2023 får Alex Vanopslagh tildelt den prestigiøse Fonsmark-pris af Berlingske opkaldt efter Henning Fonsmark for som borgerlig tænker “i ekstraordinær grad [at have] præget samfundsdebatten” bl.a. på baggrund af sin valgkampagne ”Du kan godt”. Ligeledes i 2023 udkommer hans bog ”Vejen til Ansvar”, hvor han giver et levende indblik i sine liberale visioner og sit politiske liv på godt og ondt.

Med erfaring som folketingsmedlem og partileder kombineret med en uddannelse i statskundskab inspirerer han til refleksion og handling, uanset om det handler om politik, ledelse eller personlig udvikling.

Book Alex Vanopslagh og bliv inspireret til at tage (mere) ansvar og skabe frihed og positive forandringer.

Alex Vanopslaghs foredrag handler om hans personlige rejse og refleksioner om lederskab. Han kan ikke bookes gennem Athenas til et foredrag om Liberal Alliances politik og visioner.

Se foredrag med Alex Vanopslagh
Alex Vanopslagh foredrag

Vejen til ansvar: ledelsesmæssige og strategiske overvejelser

I dette foredrag tager Alex Vanopslagh jer med bag kulisserne af en politisk genrejsning. Som nyvalgt folketingsmedlem for Liberal Alliance blev Alex Vanopslagh landskendt fra den ene dag til den anden, da han stod over for udfordringen med at overtage ledelsen af et parti i komplet krise.

Gennem en indsigtsfuld og åbenhjertig fortælling deler Alex Vanopslagh sine ledelsesmæssige, strategiske og personlige overvejelser i arbejdet med at genrejse et kriseramt parti. Han belyser de afgørende beslutninger, de uundgåelige kompromiser og de dyrebare læreprocesser, der formede vejen mod genopretning.

Med fokus på det personlige stormvejr, som prægede hans rejse, analyserer Alex Vanopslagh de kritiske øjeblikke, hvor lederskab og strategi forenes i kampen for at skabe forandring.

Dette foredrag er designet til at inspirere erhvervsinteressenter, der søger indsigt i den komplekse natur af genopretning og ledelse under ekstreme forhold. Tag med Alex Vanopslagh gennem kriser og sejre og opdag de universelle lektioner, der kan ændre din tilgang til ledelse – og sammen genopfinde vores tilgang til udfordringer og omfavne mulighederne for vækst og transformation.

Alex Vanopslaghs foredrag handler om hans personlige rejse og refleksioner om lederskab. Han kan ikke bookes gennem Athenas til et foredrag om Liberal Alliances politik og visioner.

Alex Vanopslagh foredrag

Vejen til ansvar: en åbenhjertig fortælling om stress og personlig udvikling

Alex Vanopslagh deler ærligt og åbenhjertigt, hvordan stress og nedture ramte, og hvordan han fandt vejen tilbage til styrke og balance. I sin rolle som en ung politisk leder stod Alex Vanopslagh over for udfordringer, der gik langt ud over de traditionelle politiske rammer.

Vejen i politik har været præget af politisk stormvejr, en stresssygemelding og et parti, der ved valget i 2022 bragede frem og fik et historisk godt resultat. Alex Vanopslagh dvæler hverken ved op- eller nedturene. For ham er det centrale, hvad han undervejs har lært på det personlige plan og som leder, og det er netop de erfaringer, han ærligt deler ud af: Det er en dybt personlig beretning om at navigere gennem livets uforudsigeligheder, indre og ydre kampe. Alex Vanopslagh deler ikke kun historien om sine egne kampe, men også de redskaber og strategier, han lærte undervejs, der gjorde det muligt for ham at genoprette balance og styrke.

Med fokus på mental sundhed og personlig vækst inviterer dette foredrag jer til at til at bruge modgang som positivt afsæt for personlig udvikling.

Alex Vanopslaghs foredrag handler om hans personlige rejse og refleksioner om lederskab. Han kan ikke bookes gennem Athenas til et foredrag om Liberal Alliances politik og visioner.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Alex Vanopslagh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Alex Vanopslagh