Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Marie Holm Laursen

"Pigen med glasknoglerne"

Marie Holm Laursen er kendt fra TV2-dokumentaren “Glaspigen med jernviljen”. I sit ærlige og inspirerende foredrag fortæller hun om sygdom, livsglæde og om at se muligheder i stedet for begrænsninger.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

I Aarhus bor Marie Holm Laursen som er kendt fra “Pigen med knogler af glas”, “Glaspigen med Jernviljen – Marie flytter hjemmefra” og “Mads, Marie og Kronprinsessen”. Til daglig går Marie i skole og lever et almindeligt liv, men med det vilkår, at hun lever med en svær grad af knogleskørhed.

Marie Holm Laursen er født med en meget sjælden form for knogleskørhed: Hendes knogler brækker lige så let som glas, og blot et fald fra kørestolen kan tage livet af hende. Marie Holm Laursen har oplevet at brække en arm, et ben eller en anden knogle mellem 500 og 1.000 gange – ingen kender det præcise tal – og hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen. Alligevel har Marie Holm Laursen en positiv tilgang og lyst til livet, som ikke kan andet end smitte af på de mennesker der møder hende, og hører hendes gribende og livsbekræftende historie.

Oplev et velformuleret, humoristisk og udbytterigt foredrag, som især henvender sig  til skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

  Marie Holm Laursen foredrag

  Glaspigen med jernviljen

  • I sit foredrag har Marie Holm Laursen tre visioner, som hun gerne vil formidle videre:

  – Livsglæde er et valg vi tager
  – Se muligheder fremfor begrænsninger
  – Nedbryd fordommene

  • Marie Holm Laursen fortæller, hvordan hun formår at få det bedste ud af livet trods udfordringer. Langt hen ad vejen er det et valg vi tager, om vi vil fokusere på det positive eller negative. Vi er ikke herre over, hvilke vilkår vi er givet i livet, men vi er herre over vores egen livsglæde. I en verden fuld af begrænsninger er det vigtigt at holde fast på ens muligheder og ikke lade begrænsningerne overskygge de mange muligheder.
  • Marie Holm Laursen sætter derudover fokus på at få nedbrudt de fordomme, der er overfor handicappede. Hun fortæller om sine op- og nedture, og hvordan hun lever et ungdomsliv med fester, venner og familie på trods af de forhindringer, hun møder på sin vej. Dermed skaber hun kendskab til det uvisse og nedbryder fordommene.
  • Varighed ca. 1 time.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Marie Holm Laursen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Marie Holm Laursen

Foredragsemner med Marie Holm Laursen