Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Hør "Glas-pigen" fortælle om livsglæde og at se muligheder og ikke begrænsninger

Marie Holm Laursen

Marie Holm Laursen

"Pigen med glasknoglerne" - Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi havde en rigtig fin aften. Marie var super god til at fortælle om sit liv med hendes udfordringer. Og hendes herlige humor skinnede også igennem. Folk lyttede meget interesseret."

Ida Kandborg - Hedensted Bibliotekerne Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Marie Holm Laursen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marie

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Marie Holm Laursen er kendt fra TV 2-dokumentaren “Glaspigen med jernviljen”. I sit ærlige og inspirerende foredrag fortæller hun om sygdom, livsglæde og om at se muligheder i stedet for begrænsninger.

I Aarhus bor Marie Holm Laursen som er kendt fra “Pigen med knogler af glas”, “Glaspigen med Jernviljen – Marie flytter hjemmefra” og “Mads, Marie og Kronprinsessen”. Til daglig går Marie i skole og lever et almindeligt liv, men med det vilkår, at hun lever med en svær grad af knogleskørhed.

Marie Holm Laursen er født med en meget sjælden form for knogleskørhed: Hendes knogler brækker lige så let som glas, og blot et fald fra kørestolen kan tage livet af hende. Marie Holm Laursen har oplevet at brække en arm, et ben eller en anden knogle mellem 500 og 1.000 gange – ingen kender det præcise tal – og hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen. Alligevel har Marie Holm Laursen en positiv tilgang og lyst til livet, som ikke kan andet end smitte af på de mennesker der møder hende, og hører hendes gribende og livsbekræftende historie.

Oplev et velformuleret, humoristisk og udbytterigt foredrag, som især henvender sig  til skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

Se foredrag med Marie Holm Laursen
Marie Holm Laursen foredrag

Sæt turbo på din livsglæde

Marie plejer at sige: “Vi er ikke herre over, hvilke vilkår vi er givet i livet, men vi er herre over, hvordan vi vælger at håndtere dem.”

Kom til livsbekræftende foredrag med Marie Laursen, der vil fortælle, hvordan du kan opnå mest muligt livsglæde i det liv, vi har nu og her. Vi kender hende også som ”RulleMarie”, da hun sidder i elstol og er født med en svær form for medfødt knogleskørhed. Det har betydet, at hun har haft ca. 500 brækkede knogler og i 2013 var tæt på at miste livet.

Hun er klar med sit foredrag ”Sæt turbo på din livsglæde”, hvor hun fyrer op for grin og latter samtidig med, at hun giver en hudløs ærlig fortælling om hendes liv. Et liv, der på mange måder ligner et helt almindeligt ungdomsliv, men med det vilkår, at hendes knogler er utroligt skrøbelige.

Marie sætter derudover fokus på at få nedbrudt de fordomme, der er overfor handicappede. Hun fortæller om sine op- og nedture, og hvordan hun lever et ungdomsliv med fester, venner og familie på trods af de forhindringer, hun møder på sin vej.

Marie vil fortælle, hvordan du kan opnå mere livsglæde ved at: rumme alle livets vinkler, og se muligheder fremfor begrænsninger

Referencer

Vi havde en rigtig fin aften. Marie var super god til at fortælle om sit liv med hendes udfordringer. Og hendes herlige humor skinnede også igennem. Folk lyttede meget interesseret.

Ida Kandborg

Hedensted Bibliotekerne

Et fantastik foredrag. Marie er en unik pige med en livsglæde uden lige.

Annitta Simonsen

Familie og Samfund Djursland

Alle beboerne på Søstjernen var meget optaget af, hvad Marie fortalte om sit liv, sine oplevelser og alle sine brud. De syntes bare, at hun er enorm sej, og det fortalte de hende.

Tove Buch Hansen

Bofællesskabet Søstjernen

Marie havde en rigtig god energi - og kursisterne var meget glade for hendes fortælling.

Susanne Kabel

Københavns Kommune - Center for familiepleje

Kun positive ting at sige. Maria er en sprudlende pige med rigtig god fortælle evne, så alle lever sig ind i hendes liv.

Lilli Petersen

Bjerringbro og Omengs Husmoderforening

Velforberedt foredrag

Else Marie Andersen

Osteoporoseforeningen Nordjylland

Marie er en livsglad pige og holder forsamlingen fanget med sin åbne og personlige måde at fortælle på. Vi var omkring 80 tilhørere, og der kom meget positiv respons på selve aftenen - men også efterfølgende.

Kirsten Vindum

Lemvig Kirke

Vi har kun godt at sige om foredraget. Interessant og spændende at høre om Maries liv.

Bodil Dahl

Aktivkomiteen, Sennels plejehjem

Maria var super oplagt og gav os et fantastisk foredrag. Hun kom i rigtig god tid, så der var tid til at få det hele på plads og tid til snak - det var rigtig dejligt!

Ellen Balsvad

Seniorklubben Vrangshøj

Hun er et af de mest livsbekræftende mennesker jeg og deltagerne har mødt. Hun var ekstrem dygtig til at få alle med, hvor vi både grinede, blev triste mv., men gik derfra med en oplevelse der var fantastisk.

Christina Lind

Gigtskolen

Marie var en veloplagt foredragsholder, gav vore tilhørere en meget fin oplevelse.

Gynther Revitz, formand

Brugerrådet

Det er fantastik foredrag og sikken en livsglæde det har vi alle godt af at høre

Karin Guldbjerg

Socialpædagogerne Sydjylland

Guldmann har haft æren af at have besøg af Marie Laursen og høre hendes ærlige oplæg om at sætte turbo på sin livsglæde. Et foredrag der ramte hele ens følelsespanel, alt fra en klump i halsen, højlydt latter, medfølelse til anerkendelse. En bundærlig fortælling, som bund i grund fortalte os andre, hvor vigtigt det er for at få det meste og bedste ud af tilværelsen. Og huske på at nedture kun er midlertidige. Der skal lyde en kæmpe applaus fra Guldmann til dig Marie. Og held og lykke med uddannelsen

Guldmann

Guldmann

Guldmann har haft æren af at have besøg af Marie Laursen og høre hendes ærlige oplæg om at sætte turbo på sin livsglæde. Et foredrag der ramte hele ens følelsespanel, alt fra en klump i halsen, højlydt latter, medfølelse til anerkendelse. En bundærlig fortælling, som bund i grund fortalte os andre, hvor vigtigt det er for at få det meste og bedste ud af tilværelsen. Og huske på at nedture kun er midlertidige. Der skal lyde en kæmpe applaus fra Guldmann til dig Marie. Og held og lykke med uddannelsen.

Maj-Britt Birk

Guldmann
Uforpligtende forespørgsel på Marie Holm Laursen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Marie Holm Laursen
Marie Holm Laursen

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi havde en rigtig fin aften. Marie var super god til at fortælle om sit liv med hendes udfordringer. Og hendes herlige humor skinnede også igennem. Folk lyttede meget interesseret."

Ida Kandborg - Hedensted Bibliotekerne Se alle referencer

Foredragsemner med Marie Holm Laursen