Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev fodboldlegendens mange personlige facetter og anekdoter

Stig Tøfting

Stig Tøfting

Fodboldkommentator og tidligere professionel fodboldspiller i bl.a. AGF. Stig Tøftings biografi, "No regrets" er i dag Danmarks mest solgte sportsbiografi. Foto: Ricky Molloy

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Stig Tøfting

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Stig Tøfting

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Kom helt tæt på en af Danmarks største profiler inden for fodbold, når du deltager i et foredrag med Stig Tøfting. Han har med sin imponerende spillestil og bemærkelsesværdige personlighed og historie samlet danskerne om sporten igen og igen på stadioner og i tv - nu gør han det atter engang med sine foredrag.

Et foredrag med Stig Tøfting giver dig:

 • En ærlig og ligefrem fortælling, der går bag om rampelyset og spotlightet
 • Stort nærvær  – hvad enten der er tale om en gruppe ledere eller den lokale sportklubs medlemmer, taler Stig Tøfting i øjenhøjde med sit publikum
 • Munter stemning til jeres arrangementer med gode og humoristiske fodboldanekdoter

I sin karriere som professionel fodboldspiller har Stig Tøfting spillet defensiv midtbane for AGF, Hamburger SV, OB, MSV Duisburg, Bolton Wanderers, Tianjin Teda, BK Häcken, Randers FC og ikke mindst landsholdet. Desuden har han efter sin aktive karriere været assistenttræner for Randers FC og AGF. Kendemærket for Stig Tøftings spillestil var et aggressivt gåpåmod på banen, et fighterhjerte og en enorm arbejdsomhed, der fik den tidligere landstræner, Richard Møller Nielsen, til at give ham kaldenavnet “den århusianske plæneklipper”.

I dag har Stig Tøfting bestemt ikke forladt sporten, da han fungerer som klummeskribent for ekstra Bladet og tv-kommentator for først Canal 9 og i dag TV3 Sport, hvor han har dækket både superligaen, Premier League og Champions Leauge. Han har markeret både som spiller, træner og fodboldsekspert som en, der har kant, siger tingene direkte og ikke er bange for at sige sin mening.

Også med sin biografi No regrets (2005), der er skrevet i samarbejde med journalisten Lars Steen Pedersen, holder Stig Tøfting ikke sin personlige holdninger tilbage. Med bogen brød han langt om længe sin selvvalgte tavshed om en ellers lukket fodboldverden. Bogen er i dag stadig Danmarks mest solgte sportsbiografi.

Et foredrag med Stig Tøfting giver dig mulighed for at lære manden bag spotlightet at kende. Han har gribende og underholdende anekdoter fra et langt fodboldliv at fortælle, men han blotter også den ærlige historie bag de mange succeser og nedture.

Se foredrag med Stig Tøfting

  Stig Tøfting foredrag

  No regrets

  Kom i dette foredrag bag om Stig Tøftings liv, hvor han med ærlighed, stort nærvær og sin ligefremme facon fortæller om sit liv som offentlig person og tidligere professionel fodboldspiller.

  Foredraget bygger på Stig Tøftings biografi No Regrets fra 2005, hvor han brød sin selvvalgte tavshed for pressen og offentligheden efter at hans dengang til tider omtumlede tilværelse var centrum for talrige overskrifter i diverse medier i en årrække.

  I foredraget sætter han ord på sin baggrund, som indeholder både livsbekræftende og rørende historier, og han giver et indblik i en fodboldverden, hvor vi ifølge Stig Tøfting bliver spist af med klicheer og overfladiske betragtninger.

  Få i dette foredrag Stig Tøftings syn på sin tid i mediernes søgelys frem til hvor han er i dag –  en stærk historie fortalt ærligt, humoristisk og helt uden filter.

  Anekdoter fra et legendarisk fodboldliv

  Kan du ikke få nok af fodbold, og ser du efterhånden Stig Tøftings spillestil for hold som AGF og landsholdet som en del af dansk kulturarv? Så vil dette foredrag med sikkerhed få dig og resten af salen til at få armene helt op i vejret.

  Stig Tøfting fortæller og viser en masse store øjeblikke og underholdende momenter fra sin karriere som professionel fodboldspiller.

  Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål. I er garanteret mere end blot ét smil på læben, når hans smittende livsglæde rammer jer og han på underholdende vis retter jeres opmærksomhed mod en lidt for modig tackling, eller et udbrud efter en oplagt mulighed for et mål bliver misset.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Stig Tøfting

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Stig Tøfting