Flemming Møldrup foredrag Styrke kan findes i rødderne: Har du set min far?
Styrke kan findes i rødderne: Har du set min far?
Dette foredrag tager udgangspunkt i bogen ”Har du set min far?”, hvor Flemming Møldrup deler sin personlige historie og forsøget på at finde sin plads i sit ophav.
I 2017 rejser Flemming Møldrup til sin fars begravelse i Israel og modtager en lyserød plastikpose fyldt med billeder, som faren havde gemt fra deres sporadiske møder i Danmark og Israel.
Flemming og hans far har aldrig boet sammen, og efter begravelsen bliver det klart for Flemming, hvor stor en påvirkning den manglende relation har haft på ham. Hvem var hans far egentlig? I sin søgen efter svar dykker Flemming ned i familiehistorien.
Denne rejse afslører en omfattende historisk fortælling set gennem én families unikke perspektiv: Fra Flemming Møldrups opvækst hos en enlig mor i Aarhus til hans velhavende israelske familiemedlemmer, som nu bor i London, Paris og New York og ferierer i deres store villaer i Israel. Historien spænder fra hans bedsteforældre, der som arabiske jøder flygtede fra Marokko til Israel med drømmen om et frit liv i en jødisk stat, til nutidens Israel, der er dybt præget af terrorangrebet den 7. oktober.
Ved at deltage i dette foredrag får tilhørerne mulighed for at reflektere over betydningen af familie, identitet og de bånd, der binder os sammen på tværs af generationer og kontinenter. Foredraget giver indsigt i, hvordan fortiden former nutiden, og hvordan styrke kan findes i rødderne, selv når de er komplekse og til tider smertefulde. Gennem forståelsen af vores ophav kan vi ofte finde en klarere vej frem i livet.
Book foredraget med Flemming Møldrup, der måske endda vil inspirere til at udforske egen familiehistorie.
Flemming Møldrup foredrag 7 principper for fremtidens ansvarlige forretning
Hvordan ser fremtidens vinder virksomhed ud? Det bliver I klogere på i dette foredrag, der handler om alt andet end kun at maksimere virksomhedens profit, men i stedet øge virksomhedens positive impact i og på verden. Uden at gå på kompromis med indtjeningen.
7 principper for en ansvarlig forretning giver et inspirerende indblik i hvilke forventninger, der er til virksomhederne fra fremtidens forbrugere og medarbejdere. Foredraget gennemgår 7 håndgribelige principper som fx; få en samfundsambition, vær transparent og skab værdi for alle. Når foredraget er slut, har I noget at tale videre om og arbejde med. Se foredraget som en inspiration til en videre diskussion eller tag diskussionen efter foredraget sammen med Flemming.
Flemming Møldrup foredrag Generation Z er ankommet: ung i et gammelt erhvervsliv
Vi gider ikke arbejde mere. Arbejde gør os syge. Det giver os depressioner, og lige omkring en tredjedel af os ville sige vores arbejde op i dag, hvis vi kunne.
Hvordan skal et arbejdsmarked, som nuværende generationer ikke gider være på eller som ikke giver dem en følelse af meningsfuldhed, kunne rumme en ny generation? En generation, som har et helt andet syn på, hvad et arbejde er, hvorfor de skal arbejde, og ikke mindst hvem de vil arbejde for.
Hvordan gør I jeres virksomhed eller organisation Generation Z-venlig? Generation Z er trådt ind på arbejdsmarkedet med nye forventninger og krav. Disse unge medarbejdere vil ikke vente på, at I finder ud af, hvad de kan gøre for jer. De forventer, at I allerede ved, hvad I kan gøre for dem. For at tiltrække og fastholde disse generationer må I revurdere jeres syn på arbejdstider, hierarkier, ansvar og loyalitet. Er I parat til det?
I foredraget får I indsigt i, hvorfor jeres yngre medarbejdere prioriterer meningsfuldt arbejde højere end en høj løn, hvorfor deres arbejdstider måske ikke passer med jeres, og hvorfor I helst skal gøre noget godt for verden, hvis I vil have mulighed for at tiltrække de største talenter.
Foredraget er en sjov og indsigtsfuld præsentation af en spændende generation. Og så har vi ikke en gang talt om Generation Alpha endnu.
Flemming Møldrup foredrag Sådan gjorde vi – erfaringer fra en lykkelig skilsmisse
Der findes få kriser i livet, der kan måle sig med den krise, det er at gå gennem en skilsmisse. Først at nå frem til det sted, hvor beslutningen er uomtvistelig, så indstille sig på, at man nu enten er alene eller sammen med en anden, at man ikke længere ser sine børn hver dag, men at de i stedet kommer og bor x antal dage, for så at flytte et andet sted hen. Måske hjem til en ny far eller mor. Og netop derfor er det måske så svært for så mange mennesker at komme ordentligt igennem en skilsmisse, og slippe ud på den anden side som et helt menneske. Især hvis der er børn involveret.
“Sådan gjorde vi’” er et erfaringsforedrag, hvor Livsstilsekspert Flemming Møldrup og tv-producent Julie Ralund deler ud af deres erfaringer fra deres eget brud og fortæller, hvordan de kom fra ulykkelig til lykkelig skilsmisse og i dag er venner med en særlig tilgang til det fælles forældreskab. Foredraget er bygget op omkring den erfaring og de metoder, som Flemming og Julie brugte og stadig bruger.
Læs mere her i kronikken