Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1

Kom med ind i centrum af verdens konflikter

Poul Erik Skammelsen Foredrag

Poul Erik Skammelsen

Journalist og nyhedsvært på TV 2. Foredrag om verdens brændpunkter, international politik og den amerikanske præsident.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Poul Erik Skammelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Poul Erik Skammelsen er en af TV2’s mest populære og profilerede værter og har været fast ankermand på stationen, siden den gik i luften i 1988. I sin tid hos TV2 har han både været nyhedsvært, heraf fem år som eneste vært på de sene 22-nyheder - ”22 skammelsen”, vært på Dags Dato og udenrigsmagasinet Ellemann|Lykketoft og fast udenrigskorrespondent i Washington, Prag og Moskva.

Desuden er Poul Erik Skammelsen ofte vært på større udlandshændelser, såsom Danmarks EU-formandskab, Tsunamien eller 9/11, ligesom han intenst har dækket samtlige af de amerikanske præsidentvalgkampe, der har fundet sted igennem de mere end 30 år han har været ansat ved TV2.

Et foredrag med Poul Erik Skammelsen giver dig:

 • Oplysning og indsigt i international politik og nyhedsdækning
 • Underholdende og skæve anekdoter fra nyhedsdækningen
 • En foredragsholder, der fortæller levende og i øjenhøjde med publikum

I et foredrag med Poul Erik Skammelsen har du mulighed for at komme med bag maskinrummet, når de store begivenheder dækkes, både fra verdens brændpunkter eller fra TV2 studiet. På baggrund af sine mange års erfaring som journalist fortæller han levende og med stort engagement om sine oplevelser fra verdens brændpunkter og nyhedsstudiet på Kvægtorvet.

Glæd dig til blive underholdt, forbavset og klogere på verdenssituationens nutid, datid og fremtid.

Se foredrag med Poul Erik Skammelsen
Poul Erik Skammelsen foredrag

USA's præsidentvalg 2020

 • Poul Erik Skammelsen tager temperaturen på amerikansk politik op til præsidentvalget og den lange valgkamp, der går forud for valget. Lige fra primærvalgene, over udpegelsen af de to præsidentkandidater til det endelige opgør.
 • Hvad har præget tiden med Donald Trump ved roret? Mange frygtede tiden med Trump som præsident, og hvordan gik det så? Tiden er blevet til en evaluering.
 • Kom med til et oplysende foredrag fortalt levende og med stor indsigt af Poul Erik Skammelsen, der med det forestående valg i alt har dækket ni præsidentvalgkampe og som derudover har en fortid som udenrigskorrespondent i Washington.
Poul Erik Skammelsen foredrag

Midt i verdens brændpunkter

 • Få en helt unik fortælling om de opsigtsvækkende begivenheder, som Poul Erik Skammelsen har stået midt i som journalist – både som udsendt journalist, der har rapporteret fra verdens brændpunkter, og fra sin mangeårige erfaring som nyhedsvært, hvor det til tider går ultrastærkt, når store hændelser rundt omkring i verden uventet tikker ind.
 • Med ord og billeder giver han sit publikum en detaljeret beskrivelse af forskellige situationer lige fra det første slag på Berlin-muren til terrorangrebene på World Trade Center, og tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean.
 • Det er alt sammen begivenheder, som vi har set på tv igen og igen, og vi ser ofte billederne gengivet i aviser og magasiner. Men i dette foredrag giver Poul Erik Skammelsen en ny vinkel på historierne, hvor han fortæller om sin egen oplevelse, da han stod midt i konflikternes centrum.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Poul Erik Skammelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Poul Erik Skammelsen