Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Optimer jeres livsglæde, præster bedre og få mere overskud i hverdagen

Marina Aagaard Foredrag

Marina Aagaard

Sundheds- og træningsekspert, bestsellerforfatter og lektor i idræt.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde.

Maria Berg, Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium Se alle referencer

Et foredrag med Marina Aagaard giver jer:

  • Inspiration og viden fra en af landets mest rutinerede sundhedsformidlere
  • Smartere, evidensbaserede og tidseffektive indsatser, der inspirerer til handling og nye vaner
  • Vinderstrategier og konkrete værktøjer til helbreds- og præstationsfremme
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev sundheds- og træningsekspert, Marina Aagaard, når hun med evidensbaseret viden og konkrete tips inspirerer og motiverer til mere energi og mindre stress gennem vaneændringer, opbygning af motivation og træning, der giver afkast. Marina har en master i sundhed og træning, hun er sundheds- og træningsformidler samt motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet og Aktuelt, ligesom hun er ekspertkilde for bl.a. TV2, JP, Børsen, BT, I Form og ALT.

Et foredrag med Marina Aagaard giver jer:

  • Inspiration og viden fra en af landets mest rutinerede sundhedsformidlere
  • Smartere, evidensbaserede og tidseffektive indsatser, der inspirerer til handling og nye vaner
  • Vinderstrategier og konkrete værktøjer til helbreds- og præstationsfremme

Bliv inspireret og motiveret til mere energi og mindre stress

Hverdagen er ofte travl, måske endda stressende. Udfordringer, manglende motivation og stillesiddende arbejde kan alle være faktorer, der påvirker energiniveauet, arbejdsglæden og den generelle trivsel.

Med sine oplysende, motiverende og spændende foredrag, kan Marina Aagaard hjælpe med at kickstarte en nødvendig forandring og sætte skub i motivationen for en sundere og gladere livsstil.

Med Marinas baggrund som lektor i idræt og gennem hendes omfattende research til over 30 bøger om sundhed og træning, heraf flere bestsellere, er hun en ekspertkilde til dybdegående indsigt i sundhed, velvære og motion. Dertil kommer hendes praksiserfaring, der bl.a. tæller positionen som tidligere landstræner i AER GYM, hvilket giver hende et ekstraordinært fundament inden for elitetræning, mentaltræning og motivation.

Marina har afholdt mere end 1.000 foredrag for lokale foreninger såvel som globale virksomheder, og hun er levende, interessant og inspirerende, ligesom hun er god til at tilpasse sin viden og sine værktøjer til forskellige målgrupper – og det kan hun gøre på både dansk og engelsk.

Marina bruger og fortæller om den seneste forskning og innovative metoder til at øge trivsel, livs- og arbejdsglæde i både fritiden og på jobbet. Hun formidler enkle tiltag til tidseffektiv, hjernebaseret sundhed og træning for ledere, ledige, inaktive, hyperaktive, nysgerrige og nørder indenfor alle professioner.

Book Marina Aagaard til et foredrag, hvis I ønsker en engageret sundhedsekspert, der kan sit stof til fingerspidserne, leverer inspirerende og indsigtsfuld viden og deler konkrete redskaber til en (lidt) sundere livsstil med mere energi og glæde.

Se foredrag med Marina Aagaard
Marina Aagaard foredrag

Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Få evidensbaserede strategier til mere overskud og mindre stress, når Marina Aagaard på levende og inspirerende vis gennemgår, hvordan dine tanker, din ernæring og din bevægelse er med til at definere, hvem du er.

Marina inddrager, hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel samt optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte. Bedst af alt, så er det med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg.

Marina efterlader jer med værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres både på job og hjemme, og hun viser vejen til ny energi til krop og psyke – og heraf styrket koncentration og præstation.

Marina Aagaard foredrag

Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nye sundere vaner? Og hvor lang tid tager det egentlig at etablere disse nye vaner?

Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring, når Marina Aagaard fortæller, hvordan man kan vende vage overbevisninger til vilje til forandring.

Hun giver jer fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det, der øger motivationen hos hver enkelt. Få kendskab til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.

Marina Aagaard foredrag

Træning der tæller – i form på kortere tid

Alt for mange spilder tiden i (firma-)fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Marina Aagaard giver jer et evidensbaseret indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstationer og bedre helbred, og hun præsenterer jer for genveje til endnu bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse.

Hun sætter fokus på, hvad der er værd at vide om motion: Hvor lidt kan man nøjes med? Hvor meget er for meget? Hvad virker bedst? Dertil fortæller hun om intelligent motion, der forebygger både skader og sygefravær.

Lær at skelne fakta fra fup og hør om forskellige træningstendenser. Få indblik i topatleters veje til motivation og resultater: større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere.

Marina Aagaard foredrag

Gå dig i form – bedre kondi, mere velvære, mindre stress

Marina Aagaard tager jer gennem veldokumenterede metoder og smutveje til at vække eller fastholde lysten til at gå (mere) til hverdag og i fritiden, og hun giver svar på udbredte spørgsmål som: Skal man gå 10.000 skridt om dagen? Kommer man i form af at gå? Kan man tabe sig bare ved at gå? Og hvordan træner man op til lange gåture?

Hun fortæller om gang, skridt og skridttælling, ligesom hun gennemgår varierende gangmetoder fra mindful gang til fitness-gang. Med tips til korte og lange vandreture, lav- såvel som højintensive vandringer, og ’den gode gåtur’ med sjove, anderledes og intense skridt.

Foredraget kan holdes ude eller inde samt med eller uden gang og gå-øvelser.

Marina Aagaard foredrag

Kilimanjaro trekking – fest, farer og femstjernet fysisk forberedelse

Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking-oplevelse? Hvad skal med i bagagen, og hvad skal ikke med? Hvordan forbereder man bedst krop og psyke til turen?

Marina Aagaard tager jer med på den komplette fortælling om hendes rejse til og op på Kilimanjaro. Om vejen til at komme nærmere målet om at nå toppen – og om at nå den. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en kæmpe forskel.

Marina deler tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, Kilimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold. Hun supplerer hele fortællingen med fantastiske fotografier.

Marina Aagaard foredrag

Senior fitness – sundhed og motion for hjerne og hjerte

Sund aldring: Det er aldrig for sent at få det godt eller bedre, men det kræver motivation og den rette motion.

Marina Aagaard præsenterer jer for, hvordan man med overkommelige, positive livsstilstiltag og den rette motion kan forbedre sundhed og velvære. Hun giver jer en introduktion til praktiske metoder til at optimere motivation samt fysisk og mental kapacitet – og tips til at minimere svækkelse, sygdom og stress: Kort sagt optimere livskvalitet og energiniveau med positive tilvalg i stedet for fravalg.

Foredraget tilpasses til målgruppen; institutioner og sundhedsprofessionelle eller brugere; fra inaktive til hyperaktive seniorer.

Referencer

Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få en sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ”legen”. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!

Lykke Luimes, HR Manager

Scott/Tiger

Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive, hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.

Martin Dyrholm, Koncerndirektør

Dayz

Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk.

Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities

Thule Air Base

Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider”.

Henrik Nymark, fysioterapeut

Fitness Festival

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! Jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!

Gunna Grøn

Hørning Bibliotek

Marina havde forberedt sig til lige netop vores arrangement. Det betyder meget, at det ikke "bare" er et "standardforedrag”. Og det kan være svært at holde medarbejdere i vores branche koncentrerede på en stol i 4 timer. Men det lykkedes ret godt.

Jonna Buch Madsen

Hotel Koldingfjord

Marina leverede et underholdende og skarpt oplæg her på skolen, som faldt i god tråd med det, vi efterspurgte.

Mette Nielsen

Vorrevangskolen

Meget fint og medrivende foredrag - hun fik alle med.

Jytte Haak

RIMO

Det var rigtig godt, som forventet.

Maria Larsen Rasmussen

Nordfyns Højskole

Marina er en meget levende person, der er god til at komme med budskabet.

Birte Friis Skytte

MiO

Tilhørerne havde forinden foredraget skrevet nogle ønsker til Marina. Alle ønsker blev indfriet 100 %. Det er den bedste foredragsholder, jeg har haft fra jer.

Inger Møller Andersen

Sanofi

Der var mange ting, som vi godt vidste i forvejen omkring sundhed, men kollegaerne var rigtigt glade og syntes, at de havde fået meget ud af det. De syntes, at det var et frisk pust – og sagde, at de havde godt af at høre alle tingene igen. Der var også nye, spændende ting, som vi vil arbejde videre med. Her skal nævnes nogle få: At lidt også har ret!!! At man kan strække ud som træning. At det vigtigste er, at man er glad og tilfreds med sig selv og livet. At den mentale sundhed skal med og tæller højt. Power pose gør én glad og udvirker up beat. At det er vigtigt at træne balancen sammen med fysikken og hjernen. Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde.

Maria Berg

Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium

Underholdende og motiverende oplæg fra en meget velforberedt og engageret foredragsholder. Fin afveksling mellem at sidde og lytte og aktiverende småøvelser. Vi fik mange gode input og tips, der nemt kan bruges i hverdagen.

Maria Julie Kvetny

Odontologisk Institut

Mange tak til Marina der forstod at få 150 gæster +60 årige til at lytte, smile og gøre gymnastiske øvelser - det blev en fest!

Annie Havnsø Thomasen

Egedal Seniorråd

Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Guide med stikord og tips om fysiske og mentale områder, der påvirker motivation, vaneændring, sundhed, form og præstationsevne på job/studie og i fritiden. Tidseffektive og økonomiske metoder og øvelser, der er enkle og relativt lette at iværksætte. Baseret på videnskabelige forsøg, evidens og praktiske erfaringer. Teksten peger ikke på én enkelt rigtig metode, men beskriver i 50 korte, illustrerede afsnit strategier målrettet et sundere, længere og sjovere liv.

Udgivelse: Januar 2018
Forlag: Aagaard

Mikrotræning

100 programmer med tidseffektiv mikrotræning på 1-15 minutter. Uden udstyr, kun med krop og kropsvægt. Øvelser for åndedræt, øjne, balance, smidighed, styrke, kondition, agility og motorik. Træning ved lav, moderat og høj intensitet. For begyndere og øvede. Hjemme, i fitnesscenter, i skolen og på job.

Nyttig opslagsbog til instruktører, personlige trænere, fysiske trænere, fysioterapeuter, idrætsundervisere og motionister. Gennemillustreret med tegninger og grafikker.

Udgivelse: Januar 2021
Forlag: Aagaard

Gå dig i form

Gå-fakta. Gangmotion. Gå- og vandreture. Mere end 10 programmer. Inspiration til flere skridt samt flere og bedre gå- og vandreture. Data om gang, komplet energiforbrugstabel over hverdagsgang, motionsgang og bakkegang.

Besvarer spørgsmål som: Skal man gå 10.000 skridt om dagen? Kommer man i form af at gå? Kan man tabe sig bare ved at gå? Og hvordan træner man op til lange gå- og vandreture?

Udgivelse: August 2020
Forlag: Aagaard

Kilimanjaro Trekking

Trek-guide for alle – unge, voksne såvel som ældre – der vil på Kilimanjaro-trekking eller på trek i andre bjergrige områder. Anbefalet for nye trekkere. Mange, specielle og nyttige tips til rejseforberedelse. Inspiration, information og retningslinjer for målrettet træning for både begyndere og mere veltrænede; fysisk forberedelse, der kan gøre det nemmere at nå toppen og minimerer risikoen for overbelastning og skader. Desuden en hudløst ærlig rejsebeskrivelse af en tur til toppen, dag for dag. Bogen er illustreret med over 340 fantastiske fotografier.

Udgivelse: April 2016
Forlag: Aagaard

Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Marina Aagaard
Marina Aagaard

5 ud af 5 stjerner

Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde.

Maria Berg, Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium Se alle referencer

Foredragsemner med Marina Aagaard