Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hør hvordan smart motion giver bedre præstation og lær de fire veje til energi og velvære

Marina Aagaard Foredrag

Marina Aagaard

Træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner - inspirerendeog tankevækkende foredrag om bl.a. motivation.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner - inspirerendeog tankevækkende foredrag om bl.a. motivation"

Gunna Grøn - Hørning Bibliotek Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Marina Aagaard holder inspirerende og tankevækkende foredrag om motivation, sundhed og motion, som altid er aktuelle og tilpasset den nyeste forskning. Hun fortæller blandt andet om, hvordan smart motion giver bedre præstation og forklarer de fire veje til energi og velvære. 

Marina Aagaard, Master of Fitness and Exercise, SDU, er underviser og forfatter til flere bestsellere om fitness og wellness. Marina maner myter til jorden og formidler kontant, med kant, metoder til tidseffektiv, hjernebaseret træning og sundhed for ledere, ansatte, nørder, nysgerrige og sundhedsfagligt personale.

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet og Lev Nu og ekspertkilde for TV2, JP, Børsen, BT m.fl. Marinas foredrag er baseret på den seneste forskning inden for motivation, sundhed og træning og inspirerer til bedre præstation på job og i idræt – og mere liv i hverdag og fritid. Alle foredrag (dansk eller engelsk) kan tilpasses det konkrete arrangement.

Bag sig har Marina Aagaard 30 bøger om træning og sundhed, der alle tager afsæt i videnskabelig teori og praksis, bl.a., ”Fitness – i bedre form på kortere tid”, “Ski fitness”, ”Golf fitness” og ”Kilimanjaro Trekking”. Flere af bøgerne er bestsellere og pensum på uddannelser inden for idræt og træning.

I sine foredrag benytter Marina, der også er tidligere landstræner i AER GYM, fysisk træner og ekstern lektor i idræt, sin brede viden inden for elitetræning, mentaltræning og motivation til at inspirere tilhørere, deltagere, til optimering af sundhed, træning, præstationsevne og motivation på job og i fritiden.

Se foredrag med Marina Aagaard

  Marina Aagaard foredrag

  Træning der tæller – i form på kortere tid

  • For mange spilder tiden i (firma) fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Få indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstation og helbred. Genveje til bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse.
  • Kend fakta fra fup og hør om tendenser. Få indblik i topatleters veje til motivation og resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere.
  • Værd at vide om motion: Hvor lidt kan man nøjes med? Hvor meget er for meget? Hvad virker bedst? Plus intelligent motion, der forebygger skader og sygefravær samt træningspauser grundet overbelastning.

  Marina Aagaard foredrag

  Hjerne og krop i top – i fritid og på job

  • Evidensbaserede strategier til mere overskud og mindre stress. Et inspirerende, interaktivt foredrag. Du er… hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig.
  • Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte.
  • Bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på kontoret eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.

  Marina Aagaard foredrag

  Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

  • Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nyere sundere vaner? Hvor lang tid tager det at få nye vaner?
  • Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje til forandring. Få fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det der øger motivationen hos hver enkelt. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.

  Marina Aagaard foredrag

  Kilimanjaro trekking – fest, farer og femstjernet fysisk forberedelse

  • Den komplette fortælling med fantastiske fotografier. Om veje til at komme nærmere målet om at nå toppen. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en forskel.
  • Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking oplevelse? Hvad skal med i bagagen og hvad skal ikke med? Hvordan forbereder man bedst krop og psyke til turen?
  • Tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, Kilimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold.

  Marina Aagaard foredrag

  Kickstart, power pause eller moving mindfulness

  • Aktivitetsindslag og pausemotion med mening. Møde- eller konferenceindslag.
   Mental og fysisk aktivitet, der adspreder og udvikler. Temaer: Energizer eller Stressreducer.
  • Motiverende, overkommelig og berigende bevægelse – blid og meditativ eller målrettet og intensiv – i form af øvelser eller gåture, inde eller ude, med temaer som fx åndedræt, balance, bevægelighed og mindfulness. Kan kombineres med sundhedsforedrag. Skræddersyes efter behov.

Referencer

Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få en sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser, at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ”legen”. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!

Lykke Luimes, HR Manager

Scott/Tiger

Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.

Martin Dyrholm, Koncerndirektør

Dayz

Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk.

Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities

Thule Air Base

Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider.

Henrik Nymark, fysioterapeut

Fitness Festival

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! Jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!

Gunna Grøn

Hørning Bibliotek

Marina havde forberedt sig til lige netop vores arrangement. Det betyder meget, at det ikke "bare" er et "standard" foredrag. Og det kan være svært at holde medarbejdere i vores branche koncentrerede på en stol i 4 timer. Men det lykkedes ret godt.

Jonna Buch Madsen

Hotel Koldingfjord A/S

Marina leverede et underholdende og skarpt oplæg her på skolen, som faldt i godt tråd med det vi efterspurgte.

Mette Nielsen

Vorrevangskolen

Meget fint og medrivende foredrag - hun fik alle med.

Jytte Haak

RIMO

Det var rigtig godt, som forventet.

Maria Larsen Rasmussen

Nordfyns Højskole

Marina er en meget levende person, der er god til at komme med budskabet.

Birte Friis Skytte

MiO

Tilhørerne havde forinden foredraget skrevet nogle ønsker til Marina. Alle ønsker blev indfriet 100 %. Det er den bedste foredragsholder, jeg har haft fra jer.

Inger Møller Andersen

Sanofi

Der var mange ting, som vi godt vidste i forvejen omkring sundhed, men kollegaerne var rigtigt glade og synes at de havde fået meget ud af det. De syntes, at det var et frisk pust – og sagde, at de havde godt af at høre alle tingene igen. Der var også nye, spændende ting, som vi vil arbejde videre med. Her skal nævnes nogle få: At lidt også har ret!!! At man kan strække ud som træning. At det vigtigste er, at man er glad og tilfreds med sig selv og livet. At den mentale sundhed skal med og tæller højt. Power pose gør én glad og udvirker up beat. At det er vigtigt at træne balancen sammen med fysikken og hjernen Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde

Maria Berg

Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Marina Aagaard
Marina Aagaard

5 ud af 5 stjerner

"Træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner - inspirerendeog tankevækkende foredrag om bl.a. motivation"

Gunna Grøn - Hørning Bibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Marina Aagaard