Henter Indhold ...

Marina Aagaard

Træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner

Marina Aagaard holder inspirerende og tankevækkende foredrag om motivation, sundhed og motion, som altid er aktuelle og tilpasset den nyeste forskning. Hun fortæller blandt andet om, hvordan smart motion giver bedre præstation og forklarer de fire veje til energi og velvære. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Marina Aagaard, Master of Fitness and Exercise, SDU, er underviser og forfatter til flere bestsellere om fitness og wellness. Marina maner myter til jorden og formidler kontant, med kant, metoder til tidseffektiv, hjernebaseret træning og sundhed for ledere, ansatte, nørder, nysgerrige og sundhedsfagligt personale.

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet og Lev Nu og ekspertkilde for TV2, JP, Børsen, BT m.fl. Marinas foredrag er baseret på den seneste forskning inden for motivation, sundhed og træning og inspirerer til bedre præstation på job og i idræt – og mere liv i hverdag og fritid. Alle foredrag (dansk eller engelsk) kan tilpasses det konkrete arrangement.

Bag sig har Marina Aagaard 30 bøger om træning og sundhed, der alle tager afsæt i videnskabelig teori og praksis, bl.a., ”Fitness – i bedre form på kortere tid”, “Ski fitness”, ”Golf fitness” og ”Kilimanjaro Trekking”. Flere af bøgerne er bestsellere og pensum på uddannelser inden for idræt og træning.

I sine foredrag benytter Marina, der også er tidligere landstræner i AER GYM, fysisk træner og ekstern lektor i idræt, sin brede viden inden for elitetræning, mentaltræning og motivation til at inspirere tilhørere, deltagere, til optimering af sundhed, træning, præstationsevne og motivation på job og i fritiden.

  Marina Aagaard foredrag

  Træning der tæller – i form på kortere tid

  • For mange spilder tiden i (firma) fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Få indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstation og helbred. Genveje til bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse.
  • Kend fakta fra fup og hør om tendenser. Få indblik i topatleters veje til motivation og resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere.
  • Værd at vide om motion: Hvor lidt kan man nøjes med? Hvor meget er for meget? Hvad virker bedst? Plus intelligent motion, der forebygger skader og sygefravær samt træningspauser grundet overbelastning.

  Marina Aagaard foredrag

  Hjerne og krop i top – i fritid og på job

  • Evidensbaserede strategier til mere overskud og mindre stress. Et inspirerende, interaktivt foredrag. Du er… hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig.
  • Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte.
  • Bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på kontoret eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.

  Marina Aagaard foredrag

  Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

  • Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nyere sundere vaner? Hvor lang tid tager det at få nye vaner?
  • Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje til forandring. Få fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det der øger motivationen hos hver enkelt. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.

  Marina Aagaard foredrag

  Kilimanjaro trekking – fest, farer og femstjernet fysisk forberedelse

  • Den komplette fortælling med fantastiske fotografier. Om veje til at komme nærmere målet om at nå toppen. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en forskel.
  • Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking oplevelse? Hvad skal med i bagagen og hvad skal ikke med? Hvordan forbereder man bedst krop og psyke til turen?
  • Tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, Kilimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold.

  Marina Aagaard foredrag

  Kickstart, power pause eller moving mindfulness

  • Aktivitetsindslag og pausemotion med mening. Møde- eller konferenceindslag.
   Mental og fysisk aktivitet, der adspreder og udvikler. Temaer: Energizer eller Stressreducer.
  • Motiverende, overkommelig og berigende bevægelse – blid og meditativ eller målrettet og intensiv – i form af øvelser eller gåture, inde eller ude, med temaer som fx åndedræt, balance, bevægelighed og mindfulness. Kan kombineres med sundhedsforedrag. Skræddersyes efter behov.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Marina Aagaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Marina Aagaard

Foredragsemner med Marina Aagaard