Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hør hvordan smart motion giver bedre præstation og lær de fire veje til energi og velvære

Marina Aagaard Foredrag

Marina Aagaard

Sundheds- og træningsekspert, forfatter, lektor i idræt og landstræner - inspirerende tankevækkende foredrag om bl.a. motivation.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde

Maria Berg, Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium Se alle referencer

Et foredrag med Marina Aagaard giver dig

  • En af landets mest rutinerede sundhedsformidlere, ekspert for bl.a. DR og TV2
  • Smartere, evidensbaserede og tidseffektive indsatser, der inspirerer til handling og nye vaner
  • Vinderstrategier til helbreds- og præstationsfremme
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Sundhedsekspert og bestsellerforfatter, lektor og landstræner – med inspirerende, kontante og tankevækkende foredrag om bl.a. vaneændring, motivation og træning.

Marina Aagaard er Master i Sundhed og Træning, SDU, sundheds- og træningsformidler samt motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet og Aktuelt, og ekspertkilde for blandt andet TV2, JP, Børsen, BT, I Form, ALT.

Et foredrag med Marina Aagaard giver dig

  • En af landets mest rutinerede sundhedsformidlere, ekspert for bl.a. DR og TV2
  • Smartere, evidensbaserede og tidseffektive indsatser, der inspirerer til handling og nye vaner
  • Vinderstrategier til helbreds- og præstationsfremme

Artikel- og klummeskribent og forfatter til 30 bøger, heraf flere bestsellere, om sundhed, velvære og motion, bl.a. Gå dig i form, Mikrotræning, Golf Fitness, Wellness, og Kilimanjaro Trekking.

Marina har holdt over 1000 foredrag – ude og inde, online og fysisk – for såvel lokale foreninger som globale virksomheder og er specialist i at mane myter og misforståelser til jorden og formidle enkle tiltag til tidseffektiv, hjernebaseret sundhed og træning for ledere og ledige, inaktive og hyperaktive, nysgerrige og nørder bl.a. sundhedsprofessionelle.

I sine foredrag benytter Marina, der også er tidligere landstræner i AER GYM og ekstern lektor i idræt, sin brede viden inden for elitetræning, mentaltræning og motivation til at inspirere tilhørere og deltagere til optimering af sundhed, træning, præstationsevne og motivation. Hun deler viden og værktøjer baseret på den seneste forskning: Kendte såvel som mindre kendte metoder til øget livsglæde og arbejdsglæde, trivsel, i fritid og på job.

Hendes foredrag, kan alle vinkles eller målrettes i henhold efter ønske – på dansk eller engelsk.

Se foredrag med Marina Aagaard
Marina Aagaard Foredrag

Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Evidensbaserede strategier til mere overskud og mindre stress. Et inspirerende, interaktivt foredrag. Du er hvad eller hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig.

Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis, kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte.

Bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på jobbet eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.

Marina Aagaard foredrag

Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nye sundere vaner? Hvor lang tid tager det at få nye vaner? Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje til forandring.

Få fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det der øger motivationen hos hver enkelt. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.

Marina Aagaard foredrag

Træning der tæller – i form på kortere tid

For mange spilder tiden i (firma) fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater.

Få indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstation og helbred. Genveje til bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse.

Kend fakta fra fup og hør om tendenser. Få indblik i top-atleters veje til motivation og resultater: større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere.

Værd at vide om motion: Hvor lidt kan man nøjes med? Hvor meget er for meget? Hvad virker bedst? Plus intelligent motion, der forebygger skader og sygefravær samt træningspauser grundet overbelastning.

Marina Aagaard foredrag

Gå dig i form – bedre kondi, mere velvære, mindre stress

Veldokumenterede metoder og smutveje til at vække eller fastholde lysten til at gå (mere) i hverdag og fritid. Med svar på udbredte spørgsmål som: Skal man gå 10.000 skridt?
Kommer man i form af at gå? Kan man tabe sig bare ved at gå? Hvordan træner man op til lange gåture?

Om gang, skridt og skridttælling samt varierede metoder fra mindful gang til fitness gang. Med tips til korte og lange vandreture, lav-intensive og høj-intensive, og ’den gode gåtur’ med sjove, anderledes, intense skridt. Med (eller uden) gang, gå-øvelser, inde eller ude.

Marina Aagaard foredrag

Kilimanjaro trekking – fest, farer og femstjernet fysisk forberedelse

Kilimanjaro trekking – fest, farer og femstjernet fysisk forberedelse

Den komplette fortælling med fantastiske fotografier. Om veje til at komme nærmere målet om at nå toppen. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en forskel.

Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking oplevelse? Hvad skal med i bagagen og hvad skal ikke med? Hvordan forbereder man bedst krop og psyke til turen?

Tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, Kilimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold.

Referencer

Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få en sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser, at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ”legen”. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!

Lykke Luimes, HR Manager

Scott/Tiger

Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.

Martin Dyrholm, Koncerndirektør

Dayz

Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk.

Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities

Thule Air Base

Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider.

Henrik Nymark, fysioterapeut

Fitness Festival

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! Jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!

Gunna Grøn

Hørning Bibliotek

Marina havde forberedt sig til lige netop vores arrangement. Det betyder meget, at det ikke "bare" er et "standard" foredrag. Og det kan være svært at holde medarbejdere i vores branche koncentrerede på en stol i 4 timer. Men det lykkedes ret godt.

Jonna Buch Madsen

Hotel Koldingfjord A/S

Marina leverede et underholdende og skarpt oplæg her på skolen, som faldt i godt tråd med det vi efterspurgte.

Mette Nielsen

Vorrevangskolen

Meget fint og medrivende foredrag - hun fik alle med.

Jytte Haak

RIMO

Det var rigtig godt, som forventet.

Maria Larsen Rasmussen

Nordfyns Højskole

Marina er en meget levende person, der er god til at komme med budskabet.

Birte Friis Skytte

MiO

Tilhørerne havde forinden foredraget skrevet nogle ønsker til Marina. Alle ønsker blev indfriet 100 %. Det er den bedste foredragsholder, jeg har haft fra jer.

Inger Møller Andersen

Sanofi

Der var mange ting, som vi godt vidste i forvejen omkring sundhed, men kollegaerne var rigtigt glade og synes at de havde fået meget ud af det. De syntes, at det var et frisk pust – og sagde, at de havde godt af at høre alle tingene igen. Der var også nye, spændende ting, som vi vil arbejde videre med. Her skal nævnes nogle få: At lidt også har ret!!! At man kan strække ud som træning. At det vigtigste er, at man er glad og tilfreds med sig selv og livet. At den mentale sundhed skal med og tæller højt. Power pose gør én glad og udvirker up beat. At det er vigtigt at træne balancen sammen med fysikken og hjernen Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde

Maria Berg

Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium

Underholdende og motiverende oplæg fra en meget velforberedt og engageret foredragsholder. Fin afvekslingen mellem at sidde og lytte og aktiverende småøvelser. Vi fik mange gode input og tips, der nemt kan bruges i hverdagen.

Maria Julie Kvetny

Odontologisk Institut
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Marina Aagaard
Marina Aagaard

5 ud af 5 stjerner

Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde

Maria Berg, Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium Se alle referencer

Foredragsemner med Marina Aagaard