Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Gadget-eksperten, som er oplysende, forfriskende og stærkt underholdende

David Guldager Foredrag

David Guldager

Ekspert i digitale trends og medierådgiver .

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Stor energi, stor viden og kompetence om området krydret med god humor og fin formidling."

Gert Scheel - Jyske Bank Se alle referencer

Et foredrag med David Guldager giver jer:

 • Et interessant indblik i den teknologiske udvikling og digitale trends
 • Et skræddersyet foredrag til jeres organisation
 • Et vellykket arrangement med David, som underholdende ekspert og entusiastisk fortæller
Uforpligtende forespørgsel på David Guldager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om David

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på.

Et foredrag med David Guldager giver jer:

 • Et interessant indblik i den teknologiske udvikling og digitale trends
 • Et skræddersyet foredrag til jeres organisation
 • Et vellykket arrangement med David, som underholdende ekspert og entusiastisk fortæller

Indsigt i trends inden for tech-verdenen

David er en af Danmarks førende eksperter på det digitale område, med mange års formidlingserfaring på tv, på nettet og som foredragsholder. David er en underholdende og entusiastisk fortæller, der ikke er bleg for at bruge sig selv i sine foredrag.

David har været “Go’ morgen Danmarks” faste ekspert og gæst på digitale trends siden 2009, med ugentlige indslag om alt fra nye produkter til sikkerhed på nettet. Han guider seerne sikkert mod fremtiden.

I 2017 sprang David om på den anden side af bordet i “Go’ morgen Danmark”, da han blev vært på programmet. Han holder stadig snor i den digitale udvikling som tech-ekspert i medierne, digital trend-analytiker og selvstændig virksomhedskonsulent. Som oplægsholder er David både oplysende, forfriskende og stærkt underholdende. Han inddrager kærligt sit publikum, og er ikke bange for at udstille sig selv og hele branchen.

Med stor succes holder David foredrag for virksomheder over hele landet, hvor han introducerer og forklarer tidens digitale trends. Han kommer med input til, hvordan virksomhederne bedre kan optimere arbejdet, ved at forstå og bruge tidens produkter. Ligeledes kan Davids foredrag vise virksomheder, hvor de bedst kan bruge deres kræfter i fremtiden.

Book Daniel Guldager til jeres næste event, og bliv klogere på hvordan I optimere arbejdet gennem en bedre forståelse af den digitale tid.

Se foredrag med David Guldager
David Guldager foredrag

Kunstig intelligens: Et værktøj til jeres arbejdsliv 

Forstå og udnyt en af tidens allerstørste teknologiske trends, kunstig intelligens. Det er et værktøj uden lige, man skal kunne tøjle og holde ved lige. For inden for de næste par år vil de fleste brancher og industrier have sin egen form for kunstig intelligens. Det handler blot om tid, og derfor handler det for jer om blive bedre til at forstå hvad det er der kommer.

I dette oplæg vil I blive inspireret og guidet igennem af de mange overraskende, gode og sjove eksempler på kunstig intelligens, der er derude. I vil få nogle tips til bedre at kunne udnytte de forskellige værktøjer i jeres daglige virke, og I vil gå derfra med en viden og en færdighed, der kan styrke jeres fremtidige arbejdsliv.

 • Underholdende foredrag med inspirerende og konkrete eksempler
 • Øvelser med udvalgte kunstige intelligenser
 • Prøv kræfter med ChatGPT, Midjourney, Teachable Machine og flere udvalgte
David Guldager foredrag

Bliv skarpere på arbejdet: Udnyt teknologierne korrekt

I dette inspirationsoplæg kommer I tættere på tidens mest udtalte og brugte tech-trends. Det handler om at kunne forstå og vide hvad der sker ude på arbejdsmarkedet for bedre at kunne udnytte det.

Med praksisnære analyser vil I komme tættere på teknologiske trends, som det allestedsnærværende kunstige intelligens, I vil se eksempler på hvordan andre firmaer bruger data og IoT til at forbedre deres virke, og ikke mindst hvordan XR (VR og AR) vil ændre måden vi arbejder på – både hjemme og ude.

 • Gå derfra med en viden om termer som kunstig intelligens, IoT, data, edge computing, XR, VR og AR
 • Bliv inspireret og underholdt til at udnytte tidens største trends
 • Kom opløftet derfra med en viden I kan bruge i jeres arbejdsliv
David Guldager foredrag

Udnyt fremtidens nye digitale verden, Metaverset: Bliv klogere på en af tidens største hype

Få en bedre forståelse af Metaverset og dets underliggende strukturer og skab forretning, der rækker langt ind i fremtiden.

Tænk hvis I havde været forudseende, inden internettet for alvor brød igennem, og havde lavet den helt rigtige forretning? Heldigvis dukker der altid nye trends op. For at kunne udnytte det, er det nødvendigt at kende til dem, før de bliver store. Sådan en trend og hype oplever begrebet ‘metaverset’. Men hvad er det helt præcist, og hvordan kan I udnytte mulighederne?

Det dykker vi ned i dette dobbelte foredrag med tech-journalist og -analytiker, David Guldager og XR-ekspert og analytiker, Therkel Sand Therkelsen. Her vil I få en indsigt i tidens største trend og forstå, hvad der ligger til grund, og ikke mindst hvor det bevæger sig hen.

Metaverset er ikke en enkeltstående teknologi eller platform, men en betegnelse for den næste fase af internettet, hvor den fysiske og digitale verden i højere grad smelter sammen.

 • Forstå hvor kunderne vil bevæge sig hen, og hvilke muligheder de kan udnytte
 • Få indsigt i den praktiske erfaring, der giver jer de rette redskaber til selv at arbejde med begrebet
 • Med to forskellige indgangsvinkler til metaverset vil I nemmere kunne skabe det fulde overblik over tidens absolut største megatrend
David Guldager foredrag

En ny dag truer, og fremtidens job ligger på lur: Udnyt det!

Intet kan gøre jer klar til fremtiden – undtagen jer selv.

Fremtiden er kommet, men den teknologiske udvikling stopper ikke her. Det handler om at holde fast og samtidig gøre sig klar til forandringer. Hvad kan man gøre for at holde sig oven vande, mens robotterne skyller ind over jobmarkedet, den kunstige intelligens gør flere arbejdsopgaver forældede, og tidens trends overtager arbejdsgangen?

I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag vil I få leveret retningslinjerne til jeres nye arbejdsliv. I bliver klædt på med fremtidens termer og nutidens teknologiske forståelser, og I vil få viden om, hvilke færdigheder det kræver for at holde fast og slå igennem.

I vil blive præsenteret for de digitale trends som blandt andet IoT, pervasive computing, big data, immersive experiences, wearables, robotter, og hvad den kunstige intelligens kan gøre for jer. Få svaret på, hvordan de digitale trends spiller ind, og hvordan de vil ændre jeres arbejdsliv.

Forhåbentlig vil det give jer svaret på, hvor I selv kan sætte ind for at gøre jer klar til morgendagens job.

David Guldager foredrag

Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends

I dette foredrag får I et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu?

Foredraget vil give jer en underholdende indsigt i hvilke sjove og underlige teknologiske produkter der er i hverdagen. I vil lære mere om jer selv, baseret på danskerens digitale vaner, og I vil ikke mindst blive klogere på, hvad den næste store megatrend er – oplev i morgen, i dag.

David kan skræddersy foredraget til at omhandle lige netop jeres interesser og områder, så I får den bedst mulige oplevelse med det der er relevant for jer. 

David Guldager foredrag

Danskernes digitale dannelse – bliv bedre til at udnytte potentialet

Dette foredrag vil ryste jer klar til at udnytte potentialerne i den digitale tid vi lever i. I vil lære om danskernes og jeres egne digitale vaner, så I kan udnytte det fulde potentiale.

Udover et indblik i danskernes digitale dannelse, vil David også give jer ekspertindsigt i, hvor vi bevæger os hen imod i den ustoppelige digitale udvikling.

I vil gå fra foredraget med en bedre forståelse af, hvordan I kan forstå- og udnytte potentialet af de digitale muligheder, der er foran jer.

David Guldager foredrag

Bliv sikker i dag på nettet – IT-sikkerhed på en forfriskende og underholdende facon

Trusselbilledet har ændret sig, men danskerne har endnu ikke opdaget det. David tager jer med på en rejse gennem IT-sikkerhed, så I er kan undgå at blive offer for digitale ulovligheder. 

Lær hvordan I undgår at blive en af de mange tusinde ramte danskere, og bliv sikker på nettet. Foredraget bliver præsenteret med et frisk pust og en underholdende facon, på det ellers alvorlige emne.

I går fra foredraget med indsigt i- og værktøjer til, hvordan I kan have en sikker færden på nettet og på mobilen.

Referencer

Super inspirerende og engageret foredragsholder.

Hans Ole Hansen

Herning Kommune

Levende oplæg, som fangede alle

HK

Interessant og meget aktuelt.

Gert Gerber

Office Supplies Denmark A/S

Medrivende og interessant foredrag med mange gode eksempler fra telefonens historie.

Kristian Magnus

Stofa Erhverv

Vi har kun fået gode positive tilbagemeldinger vedr. foredraget. David er en underholdende og informative foredragsholder.

Anette Craig

Bayer A/S

Super fint foredrag og mega behagelig foredragsholder.

Birgit Nørregaard

Accenture

Alt fungerede godt og enormt positivt at David var så fokuseret på at sige noget relevant.

Karin Englev

DFFU

Super godt og lige efter vores ønske...

Bastian Dreier Jessen

Sønderborg Salgs- og Reklameforening

David Guldager fik på fineste vis deltagernes fulde opmærksomhed under hele foredraget. Det var informativt, inspirerende og sjovt leveret.

Signe Høybye

IT Relation

David havde forberedt sig godt og ramte det rette segment i forhold til indhold og formidling.

Sasha Nielsen

Dansk Politi

David var god til at justere og tilrette sit indlæg til Kromann Reumerts virkelighed.

Brian Voigt

Kromann Reumert

Alle tilbagemeldinger vedr. foredraget har kun været gode og meget positive. David er en underholdende og informativ foredragsholder, som forstår at få sit publikum med sig.

Jacob Norengaard

Øresundsbroen

Det hele har forløbet perfekt. Dejlig service, gode medarbejdere, nem at få kontakt til- David lige så. Ingen problemer. :-)

Karin Agerschou

EA Dania

Foredraget 'Kunstig intelligens: Et værktøj til dit arbejdsliv ' var rigtig indsigtsfuldt, inspirerende og godt formidlet.

Michael Bondrup Holm

Roskilde Tekniske Skole

David Guldager gør det virkelig godt, han er en fremragende formidler. Alle var meget tilfredse og hans indlæg gav stof til eftertanke.

Bodil Irene Jensen

Bodil Irene Jensen

Aktuelt, spændende, humoristisk og frisk

Stig Bøgh

Erhverv & Vækst - Nyborg Kommune

David rammer målgrupperne og de forskelligheder der er for medarbejdere og ledere. Der inkluderes løbende ændringer og han taler i et sprog som medarbejderne kan forholde sig til. Det er et levende og nærværende foredrag om noget som kan være så uhåndgribeligt som AI. Kun ros herfra og vi glæder os til det sidste den 28.2.

Stina Lyngse

Holbæk

David opfyldte ved sit foredrag til fulde vores ønske om at skabe et digitalt afsæt på en temadag for vor salgsorganisation. Det blev gjort på en levende og relevant måde.

Jens Rønn Olesen

Abena A/S
Uforpligtende forespørgsel på David Guldager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
David Guldager
David Guldager

5 ud af 5 stjerner

"Stor energi, stor viden og kompetence om området krydret med god humor og fin formidling."

Gert Scheel - Jyske Bank Se alle referencer

Foredragsemner med David Guldager