Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et ærlig foredrag, der hylder mangfoldighed og opfordrer til åbenhed og mod

Johannes Nymark

Johannes Nymark

Skuespiller og sanger.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Johannes Nymark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Johannes

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Johannes Nymark er en populær dansk skuespiller, der har medvirket i en lang række film, serier og teater- og musicalforestillinger, så du kender ham helt sikkert fra enten lærredet eller fra en teater- eller musicalforestilling på en af landets mange scener, eller måske endda fra Melodi Grand Prix. Her har han både vundet konkurrencen og været vært for showet 3 gange.  Endeligt er Johannes en del af den mest velkendte regnbuefamilie i Danmark.

Et foredrag med Johannes Nymark giver jer:

  • En ærlig og personlig fortælling, der vil udfordre jer på holdninger og fordomme
  • Invitation til dialog og et slag for åbenhed og mangfoldighed
  • Indsigt i, hvad det vil sige at være en del af flere minoriteter

Bryd normerne

Johannes startede sin professionelle karriere som skuespiller allerede som 12-årig, og han har siden været en fast del af den danske kulturscene. Han har spillet store roller på Det Ny Teater i København i blandt andet Les Miserables og Singin’ In The Rain og han spillede titelrollen som Aladdin i kæmpesuccesen af samme navn. Han har medvirket i film og tv-serien “Lykke-Per” af Bille August og spillet hovedrollen i TV2-serien “Mellem Os”.

Efter sin deltagelse i Vild Med Dans i 2014 har Johannes oplevet stor interesse for sit privatliv. Når han holder foredrag, taler han åbent og ærligt om sit syn på fordomme, forventninger til sig selv og andre – både indenfor hjemmets fire vægge og i karrierelivet. Han taler og udfordrer vores tanker om, hvorfor vi som mennesker har så travlt med at sætte hinanden i bås.

Book Johannes, hvis I ønsker et hudløst, åbent og ærligt foredrag, der sætter skub i snakken og tabuerne, der er forbundet med fordomme. Johannes kan ligeledes bookes som konferencier, hvis I skal afholde et større arrangement.

Se foredrag med Johannes Nymark
Johannes Nymark foredrag

Stå ved dig selv og nedbrud normer og tabuer

Johannes er en del af flere minoriteter, og han vil fortælle om, hvordan det har været nødvendigt at bryde normer og negative forventninger, for at få de børn, han altid har ønsket sig, men også for at få den mange-facetterede karriere, han har i dag.

Han taler om de tanker og den fordybelse, det har krævet at nå dertil, hvor det ikke er så vigtigt, hvad andre tænker om ham, og han slår et slag for åbenhed og mangfoldighed og ønsket om, at vi skal behandle hinanden med respekt.

Johannes taler fra et helt personligt sted, uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidenhed, og han ønsker at inspirere til mod og ambition hos både ældre og unge.

Johannes Nymark foredrag

Konferencier

Johannes er en glimrende vært og konferencier og kan med et glimt i øjet, nærvær, folkelighed og likability holde styr på alle typer af events.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Johannes Nymark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Johannes Nymark