Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få inspiration til, hvordan vi bliver bedre til at opnå de mål, vi sætter os

Jeanette Ottesen foredrag

Jeanette Ottesen

Tidl. professionel svømmer.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jeanette Ottesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jeanette

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Med 50 medaljer er Jeanette Ottesen Danmarks mest vindende elitesvømmer gennem tiderne. Hun er blevet både verdensmester, europamester samt vundet OL-bronze i 2016 i Rio. Jeanette Ottesen holder inspirerende foredrag om sin imponerende karriere. Hun fortæller om, hvor stor betydning vindermentalitet, motivation og vilje har, når målet er at gå hele vejen. Jeanette sætter desuden fokus på de mentale kræfter, der i lige så høj grad som den fysiske styrke, har skaffet hende de mange sejre og medaljer.

Et foredrag med Jeanette Ottesen giver jer:

  • En personlig fortælling fra Danmarks mest vindende elitesvømmer
  • Inspiration til at holde fast i motivationen og vindermentaliteten – også når det bliver rigtig svært, og udfordringerne hober sig op
  • Underholdende og tankevækkende anekdoter fra en fascinerende sportskarriere

Fra Lyngby Svømmeklub til Olympisk succes

Jeanette har en succesfuld svømmekarriere bag sig. Hun har været til alle mesterskaber, vundet alle medaljer, der er at vinde, og er den mest vindende svømmer i dansk historie. Hun er også en af de få, der har opnået at blive både verdensmester og europamester. Med sine 50 internationale medaljer er Jeanette Ottesen desuden den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensklasseatleter.

Jeanette startede med at svømme i Lyngby Svømmeklub i en alder af 12 år. Som 13-årig deltog hun i sit første internationale mesterskab, Ungdoms OL 2001. Som 16-årig deltog hun i de Olympiske lege i Athen i 2004.

I 2018 besluttede Jeanette, at hun vil nå sit femte og sidste OL i 2020. For første gang skulle det være uden støtte fra Svømmeunionen eller Team Danmark. Hendes mand, den tidligere topsvømmer Marco Loughran, blev også Jeanettes træner. OL-satsningen var derfor, hvad Jeanette betegner som et “familieprojekt”, da der også skulle afsættes tid til deres datter, Billie-Mai.

Book et foredrag med Jeanette, hvis I gerne vil føle jer underholdt og inspireret. Foredraget giver også inspiration til, hvordan man bliver bedre til at opnå de mål, man sætter sig.

Se foredrag med Jeanette Ottesen
Jeanette Ottesen foredrag

Motivation og vilje - sådan når du de sidste meter

Jeanette har svømmet siden hun var 12 år. I mellemtiden er hun blevet både verdensmester og europamester. Med sine 50 internationale medaljer er hun den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensklasse atleter.

I dette foredrag fortæller Jeanette ærligt og inspirerende om, hvad der får en ung pige til at satse alt på sin sport og tilsidesætte den almindelige hverdag, mange andre unge lever.

Jeanette giver svar på, hvordan man får energi og drive til at opnå mål, der ellers virker uopnåelige. Hun deler sine egne metoder, tanker og udfordringer, så alle får noget at reflektere over og ikke mindst relatere til.

Det er nemt nok at have et mål, men hvordan opnår man det? Jeanette giver med udgangspunkt i sine erfaringer et bud på, hvordan man når hele vejen til målet, og hvad det kræver.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jeanette Ottesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jeanette Ottesen