Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Fra Schlüter til Støjberg - underholdende foredrag om begivenheder og personer i dansk politik gennem 35 år

Peter Lautrup-Larsen

Peter Lautrup-Larsen

Forhenværende politisk reporter og analytiker, politisk redaktør og spindoktor. Personlige beretninger fra et arbejdsliv midt i dansk politik.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Peter Lautrup-Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Peter Lautrup-Larsen har i næsten fyrre år haft sin daglige gang på Christiansborg. Her har har været med under alle vigtige politiske begivenheder og har fået et personligt kendskab til statsministre og andre centrale politikere.

Et foredrag med Peter Lautrup-Larsen giver dig

  • Underholdende anekdoter og insiderfortællinger fra dansk politik siden Poul Schlüter
  • Indblik i historiske beslutninger, der den dag i dag stadig former dansk politik
  • Temperaturen på den aktuelle politiske stemning på Christiansborg

Peter Lautrup-Larsen har været tæt på toppen af dansk politik gennem hele sit arbejdsliv. Først som pressechef for De Radikale derefter som politisk reporter og analytiker. Han var fra 1996-2000 politisk redaktør for de tre Stiftstidender/JydskeVestkysten og siden ansat på TV2. Peter Lautrup-Larsen holder stadig rekorden som den politiske kommentator, der flest gange har vundet titlen som ”überbesserwisser” – den bedste spåmand om udviklingen i dansk politik i tv-programmet ”Besserwisserne” på TV2/News. Peter Lautrup-Larsens sidste opgave som TV2-reporter inden selvvalgt pension var dækningen af Rigsretssagen mod Inger Støjberg, hvor hans spørgsmål til Inger Støjberg og hendes svar blev fremhævet af Rigsretten som en del af den bevisførelse, der førte til hendes dom.

Se foredrag med Peter Lautrup-Larsen
Peter Lautrup-Larsen foredrag

Fra Schlüter til Støjberg

Peter Lautrup-Larsen giver et helt personligt billede af begivenheder og personer i dansk politik. Vi kommer ind bag historiske beslutninger, der den dag i dag former dansk politik. Som førstehåndsvidne fortæller Peter om oplevelser og erfaringer fra Christiansborg og de personligheder, der gennem tiden har formet det politiske landskab. Peter har sågar selv oplevet at være en del af den politiske proces. Senest da hans spørgsmål til Inger Støjberg og hendes svar blev fremhævet af Rigsretten som en del af den bevisførelse, der førte til hendes dom. Foredraget er krydret med anekdoter fra Peters egne møder med store politiske personligheder.

Peter Lautrup-Larsen foredrag

Hvem vinder valget?

Peter Lautrup-Larsen tager på baggrund af fire årtiers erfaring på Christiansborg den helt aktuelle temperatur på Christiansborg. Vinder Mette Frederiksen det kommende folketingsvalg? Fortsætter hun som statsminister i en socialdemokratisk et-partiregering, eller tager hun flere partier med? Kan blå blok vende tilbage til magten i regeringskontorerne? Og hvem bliver i så fald statsminister? Sidst men ikke mindst; hvornår kommer valget?

Peter Lautrup-Larsen foredrag

Midten i dansk politik - spin eller virkelighed?

Blokpolitik er på Christiansborg et fyord. Derimod er ”det samarbejdende folkestyre” eller ”brede forlig hen over midten” noget, som enhver siddende regering uanset partifarve praler af. Ved det seneste folketingsvalg ramte tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen således en tidsånd, da han ændrede sit daværende parti Venstres kampagne fra ”blå” til ”uafhængig af fløjene”. Men hvad er en ”midterpolitik?” Og hvad er et ”midterparti”? På baggrund af sine mange år som politisk reporter og analytiker trækker Peter Lautrup-Larsen historiske paralleller og problematiserer opfattelsen af den politiske midte.

Referencer

Det var et interessant foredrag, der var meget relevant i forbindelse med det forestående folketingsvalg. Foredragsholderen var en god underholder, og gav deltagerne mange oplysninger om livet på Christiansborg på en humoristisk måde.

Bent Olesen

Pensionistforening BikubenVeteranerne

Tabte horisonter

Skildring af de politiske begivenheder og de politiske magtkampe på Christiansborg, med et bud på hvorfor de danske partier ligner hinanden så meget.

Uforpligtende forespørgsel på Peter Lautrup-Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Peter Lautrup-Larsen