Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Poul Madsen

Underholdende og oplysende foredrag om shitstorme og det danske medielandskab

Poul Madsen

Poul Madsen

Tidl. chefredaktør på Ekstra Bladet og kendt debattør. Få et helt unikt indblik bag facaden på DK's mest politisk ukorrekte avis. Foredrag om at turde, hvor andre tier og bjerge sig gennem shitstorme.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Poul Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom med ind bag facaden på Danmarks mest stormombruste medie Ekstra Bladet og få indblik i de utallige, opsigtsvækkende afsløringer og shitstorme Poul Madsen har stået i igennem de 14 år han var Ekstra Bladets øverste chef.

Man skal ikke være bange af sig, hvis man er chefredaktør på Ekstra Bladet, og det er Poul Madsen heller ikke. Han er kendt som en af Danmarks skarpeste debattører, en ’no bullshit type’, der altid siger hvad han mener uanset om han sidder i Presselogen, Go’Morgen Danmark eller Debatten på DR 2.

 

Et foredrag med Poul Madsen giver dig

  • Et unikt indblik bag facaden
  • Input til at turde, når du ikke bør tie
  • Stor underholdningsværdi

Poul Madsen udgav i 2022 den meget roste bog Bag Forsiden – medier, magt og Messershit, der handler om den mest dramatiske omstilling danske medier nogensinde har været igennem og om de utallige shitstorme Poul Madsen oplevede i sine 14 år i spidsen for Ekstra Bladet.

Derudover er Poul Madsen vært på den daglige nyheds postcast på Podimo ’På Forsiden’ og flittigt anvendt debattør’.

I godt 19 år var Poul Madsen Chefredaktør på Ekstra Bladet, i starten under Hans Engell og med en kort afbrydelse i 2006, da han startede gratisavisen 24timer. Som helt nyuddannet journalist var Poul Madsen i 1988 med til at starte TV2 Nyhederne. Her var han i 12 år som journalist, redaktør og chef for Nyhederne i København inden han i 2001 kom til Ekstra Bladet.

Han lever fuldt og helt op til sloganet ’Tør, hvor andre tier’ – også når han holder foredrag. Poul Madsen inddrager i sine underholdende foredrag publikum. Han er en dygtig formidler, som formår at tilpasse sine foredrag til det enkelte arrangement. Derudover er han en knivskarp ordstyrer, som kan hjælpe med at holde den røde tråd i netop jeres arrangement – uanset emne.

Se foredrag med Poul Madsen
Poul Madsen foredrag

Bag forsiden - medier, magt og Messershit

Få danskere har stået i så mange shitstorme, som Ekstra Bladets chefredaktør gennem 14 år Poul Madsen. Ofte har han selv skabt problemerne, men lige så mange gange er han blevet forsøgt væltet af pinden. Det lykkes aldrig. Men overlevelsen har ikke været uden omkostninger. Det har kostet venskaber, trusler på livet og utroligt mange arbejdstimer.

I dette meget personlige foredrag får du en sprudlende fortælling om at redde sig selv og sin virksomhed gennem kaos. Vi kommer med helt ind bag facaden både på Ekstra Bladet redaktion og i Poul Madsens liv. 14 vanvittige, sjove og grænseoverskridende år. Og som altid når Poul Madsen taler bliver ingen skånet, heller ikke ham selv.

Du kan vælge dette foredrag på to måder:

  • Poul Madsen udvælger selv 6-8 dramatiske shitstorme fra sin tid på Ekstra Bladet
  • Publikum i salen vælger løbende under foredraget hvad de vil høre om. Publikum kan vælge mellem 20 shitstorme som Poul Madsen har stået i og disse præsenteres på en Ekstra Blads ’forside’ på storskærm.

Begge foredrag tilpasses efter publikum og varer inklusive spørgsmål og evt. pause 1- 2 timer.

Poul Madsen foredrag

Er medierne blevet sindssyge?

Ekstra Bladets chefredaktør gennem 14 år Poul Madsen gennemgår i dette foredrag det danske medielandskab og det er ikke et kønt syn, mener han.

På humoristisk vis giver han sit bud på hvad der er galt og hvorfor medierne selvforståelse er helt hen i vejret. Medierne fremstår i dag som bovlamme og følgagtige og corona har kun forstærket den nedadgående spiral.

Økonomien er presset, så derfor jagter alle medier klik og flere millioner fra staten. Poul Madsen medbringer morsomme og tankevækkende eksempler på derouten og giver et indblik i hvordan medier tænker og manipulerer for at få en større del af kagen. Eksempler som er tilpasset publikums alder og geografi, så de med sikkerhed vækker genklang hos publikum.

Han giver også tilhørerne værktøjer til hvordan vi gennemskue mediernes manipulationer og bliver bedre medieforbrugere.

Poul Madsen ordstyrer

Hyr en skarp moderator

Poul Madsen har stor erfaring i at moderere debatter både live og på TV fra en lang række Ekstra Blads arrangementer bl.a. i valgkampe, på Folkemødet og på TV.

Det er afgørende vigtigt, at en debat styres stramt og målrettet for at den bliver vellykket for tilhørerne. Det kan Poul Madsen – også fordi han selv kender alle debattørernes tricks og talen uden om fra de hundredvis af debatter han selv har deltaget i som debattør. Det hele forgår med et glimt i øjet, så alle får en god oplevelse.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Poul Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Poul Madsen