Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Thomas Grønnemark

Inspirator, forfatter og foredragsholder

Thomas Grønnemark har gennem årene skabt positive forandringer for massevis af offentlige og private arbejdspladser via sine topinspirerende og populære foredrag om arbejdsglæde, hvor han motiverer både ledere og medarbejdere til at være gode ambassadører for arbejdsglæde, trivsel og en sund arbejdskultur.   

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Thomas Grønnemarks livshistorie byder på lidt af hvert. Kendetegnende for den er, at han altid har forfulgt sine drømme og troet på det godt som umulige, og hans energi og positive livssyn smitter i den grad af på tilhørerne til foredragene. Thomas’ foredrag er nærværende og med masser af humor og power, hvor han heller ikke er bange for, på selvironisk vis, at udstille egne fejl og mangler for at understrege sine pointer – uden løftede pegefingre og med plads til et godt grin og eftertanke. 

Thomas Grønnemark foredrag bliver altid meget højt evalueret af kunder, der tæller alt fra virksomheder, kommuner, regioner til skoler, sygehuse og foreninger – ikke mindst fordi de er så værktøjsorienterede. Værktøjerne er enkle og ligetil, så den positive udvikling kan sættes i gang lige efter foredraget. Thomas tilrettelægger altid sine foredrag i tæt dialog med kunden, så han sikrer, at indholdet og de værktøjer, han giver, passer til den konkrete målgruppe.

I 2015 udkom Thomas’ anmelderroste bog “Doven Energi – Lær hvordan klog dovenskab giver dig arbejdsglæde, stjernestunder … og plads til at nyde livet!”. En bog, som gør op med forestillingen om, at vi kun kan nå vores mål, hvis vi konstant performer og tromler over alt og alle på vores krigstogt mod målet. Temaet for bogen er, at vi skal nå vores mål uden at miste begejstringen og glæden – det samme som er omdrejningspunktet for hans foredrag.

  Thomas Grønnemark foredrag

  Tag initiativ til mere arbejdsglæde

  • I foredraget fortæller Thomas Grønnemark inspirerende historier om, hvordan han både selv og sammen med andre har taget initiativ til mere arbejdsglæde. Det at tage initiativ bliver påvirket af mange forskellige faktorer, blandt andet vores evne til at overkomme hårde perioder, og den måde vi samarbejder på. Fælles for os alle er, at vi har evnerne og ressourcerne til at skabe mere arbejdsglæde, vi skal bare lære at bruge dem rigtigt.
  • Du modtager som en del af publikum nogle enkle råd og værktøjer til, hvordan du selv kan påvirke din og dine kollegers arbejdsglæde i positiv retning. For arbejdsglæden er gratis – du skal bare tage det første skridt!

  Thomas Grønnemark foredrag

  Doven Energi: Lav mindre, nå mere

  • Danmark er et af verdens lykkeligste lande med et gigantisk forbrug af lykkepiller. Paradoksalt. Det må betegnes som doping!
  • Vi har plantet vores fod solidt på speederen hele døgnet. Det hele går stærkt, og det giver stress for mange mennesker. Alt for mange. Men Thomas Grønnemark viser en anden vej.
  • ”Doven Energi” – altså den kloge version – kan give mennesker alt fra livsnydelse til robusthed, og sågar arbejdsglæde. Sådan et nyt mirakelmiddel lyder næsten for godt til at være sandt. Og det er det også. For der findes ikke noget mirakelmiddel mod stress – det skal komme inde fra folk, og alle har det. Det handler bare om, at vi skal være lidt mere dovne – på den kloge måde.

  De 7 dovne principper er:
  Slap af, når du kan
  Træk andre ned i sofaen
  Spring over, hvor gærdet er lavest
  Lad andre gøre arbejdet
  Snyd dig udenom
  Hjælp – når du har lyst
  Hold flere fester

  • Det lyder simpelt, og det er det også.
  • I foredraget, som tager udgangspunkt i den anmelderroste bog “Doven Energi” fortæller Thomas om de overraskende enkle veje til robusthed, mere livsnydelse og arbejdsglæde.

  Thomas Grønnemark foredrag

  Fyr den af, og nå din drøm (foredrag for unge)

  • For at unge mennesker kan nå deres mål, skal de motiveres. Ikke bare i skolen eller på uddannelsen, men også i fritiden. Men er det nok at arbejde hårdt og målbevidst?
  • Ideelt set vil et skarpt fokus på disciplin være vejen frem, men selvom det går godt i perioder, så er modgang også en måde at forbedre sig på, og derfor kan en alt for målrettet indstilling i stedet for bremse udviklingen.
  • De unge mennesker mangler ikke vilje og tro på sig selv, men bliver ofte udfordret, når der kommer bump på vejen mod deres mål.  De kan risikere at miste motivationen i skolen eller under uddannelsen, fordi de måske mangler mening i forhold til selve skolearbejdet eller bliver underlagt et for stort pres i hverdagen. Det er normalt at havne i denne situation, men derfor har de unge også ekstra brug for at “holde gejsten” i disse perioder.
  • Thomas Grønnemark fortæller i sit underholdende foredrag om, hvordan de unge mennesker kan flytte sig ind i en zone, hvor “det kører”. Som ung handler det nemlig ikke kun om at arbejde hårdt, men også om at vide, hvordan man kommer på rette spor igen, når motivationen mangler. I foredraget giver Thomas konkrete råd til, hvordan de unge kan komme videre, når de har fejlet, bruge deres relationer, når de er i mentalt underskud, og bede om hjælp, når de møder udfordringer.
  • Foredraget bliver vinklet til den enkelte skole eller ungdomsuddannelse og suppleres med aktuelle historier og værktøjer til de unge.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Thomas Grønnemark

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Thomas Grønnemark

Foredragsemner med Thomas Grønnemark